2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

o kadar net hissediyor olman cok güzel bizimde az kaldı hergün birgün öncesine göre dha çok içimde hissediyorum bebeğimi

evt cnm sağlıklı olsunda miniğin ahada içimden kız geçti kızın dicektim

o kadar net hissediyor olman cok güzel bizimde az kaldı hergün birgün öncesine göre dha çok içimde hissediyorum bebeğimi

sende hissediyosun ne güzel darısı diğer arkadaşların başına ama en önmlisi sağlıklı olması benim ki çok hareketli acaba hem kilo alır hem zayıflar mı :26: ay ben çok saçma şeyler düşünüyorum ama benim yemek yiceğimi hissediyo sanırım masaya oturur oturmaz durmuyo yerin de bunu doktora sorcam

hakikaten ceken bilir canım arkadaşım çok zor ben hala tedirgin yemek yiyorum hala seciyorum secmesem fenalaşıcam cünkü eskisine nazaran cok cok iyiyim bugün dışında portakal hiç yaramıyor bana bugün bi daha deniyim dedim daha yeni kalkabildim yataktan berbat bişey ben günde 4-5 kez istifra ediyordum o yüzden hala aynı kilodayım

sende hissediyosun ne güzel darısı diğer arkadaşların başına ama en önmlisi sağlıklı olması benim ki çok hareketli acaba hem kilo alır hem zayıflar mı :26: ay ben çok saçma şeyler düşünüyorum ama benim yemek yiceğimi hissediyo sanırım masaya oturur oturmaz durmuyo yerin de bunu doktora sorcam

evt cnm sağlıklı olsunda miniğin ahada içimden kız geçti kızın dicektim

BENİM 4YAŞINDA KIZIM VAR CANIM SAĞLIKLI OLSUNDA BUNUDA ÇOK KIZ İSTİYORUM İÇİNE ÖLE DOĞDU DEMEK HAYIRLISI İNŞ.DOĞRU DOĞMUŞTUR AYYYYY İYİCE HEYCANLANDIM CUMARTESİ GELSEDE BEBİŞİMİ GÖRSEM KIZMI ERKEKMİ ÖĞRENSEM

ne 4 5 kez mi kız ne diyosun ayy neyse çok şükür geçti ben sadece arabaya karşı bir neyim var ya yani arabaya binince çıkarıyorum hızlı kullanmıyo eşim ama yine de bu huyum anneme çekmiş

evet canım zor bi drurum rabbim yardımcımız olsun bebişler için dayanılır ama bende yemek yemeye korkuyorum ne yesem diye düşünüyorum bayağı zamandır bulantıdan zeytin yemiyordum geçen akşam yedim gecem zehir oldu bulantı ağrı artık ne yiyeceğimi bilmiyorum hayırlısıyla atlatırız inş.

biraz boğazına düşkün olcak desene aman aman maşallahhh yesinde büyüsün büyüsünde sağlıklıca annesinin kucağına gelsin

cnm aslında anlarsın kendinden bir kızın olmuş aynı şeyilerimi hissediyosun yoksa farklımı mesela benim şu günlere kalçam çıkmaya başladı sanırım kız eğer göbeğin çıkıp kalçan çıkmıyosa erkekmiş

YAŞADIĞIM ŞEYLER AYNI ASLINDA KIZIMDA NE OLDUYSA AYNI ŞEYLER EVET İLK KALÇALARIM ÇIKTI KARNIM YENİ ÇIKIYO MESELA KIZIMDA HEP KIZ DİYODUM İÇİME ÖLE GELİYODU AMA NEDENSE BUNDA TAM BİŞEY HİSSDEMİYORUM İSTEDİĞİMDENMİ BİLMEM KIZ AĞIR BASIYO HAYILISI BAKALIM KIZ ERKEK FARK ETMEZ

bende kendime diyodum ne zaman normal insan olcam diye yemek bile yapamıyodum şimid ise ne yiycem diye şaşırıyorum aç göz oldum rüyamda çok yemek görüyorum ertesi gün o yemeği yapıyorum canınız çekmesinde ben turşuya da çok aşerdim ama midemi yaktı habire yiyom sanırım turşuya aşermekde kız mış ben erkek olsun istedim ya ondan tekmeliyo ben kızım diye

ne 4 5 kez mi kız ne diyosun ayy neyse çok şükür geçti ben sadece arabaya karşı bir neyim var ya yani arabaya binince çıkarıyorum hızlı kullanmıyo eşim ama yine de bu huyum anneme çekmiş

arabaya falan hiç binemiyordum allahtan azaldı bunlar o kadar kötü oldum işten ayrılmak zorunda kaldım işten ayrılalı baya iyiyim cok şükür bende anneme cekmişim annemde ilk hamileliğinde cok rahatsızlanmış

hayırlısı olsun canım cinsiyet önmeli değil kızlar fıkır fıkır oluyo benim kızımda hiç durmazdı kaç haftalıkken hissttin hareketlerini canım genelde kız geç hissedilir derler

benimde öle ama azaldı ama yinede kötü oluyorum arabaya binince çantamı poşetle dolduruyorum

ahh canım yaaa ben canım ne isterse onu yedim aman bu yasak demedim valla canımın istediğini yedim yemek bastırsın midemi die kola bile içtim içmesem hiç yiyemicem zayıfladım yani o dönem o yüzden ayırt etmeden yedim içtim şimdi sütü falan sade içemiyorum onun yerine ballı yoğurt yiyorum 1 avuç kuruyemiş yiyorum bi şekilde doğal vitamin alsın die uğraşıyorum ama elimden geldiği kadar

hayırlısı olsun canım cinsiyet önmeli değil kızlar fıkır fıkır oluyo benim kızımda hiç durmazdı kaç haftalıkken hissttin hareketlerini canım genelde kız geç hissedilir derler

cnm ben 2.5 ayımda böle karıncalanma gibi acıtıyodu sanırım 2.5 aylıkken hissettim ama nasıl oynadı 14 hafta 5 günlükdüm yalan olmasın ogünden sonra bulantımda geçti yani baya baya erken hissettim derler ya çocuk canlanmaya başlayınca bulantı kesilir diye doğruymuş

valla öle herşeyi yiyemedim canımın istediğini bile az az yedim kuru yemiş süt meyva suyu içemiyorum ama nedense çıkarmadığımdanmı bilmem 2kilo aldım sorası nasıl olurum bilmem midem iyi olsun kilou takmayacağım dedim hep

anladım canım neyne nete bakıyorum 14haftanın sonlarına doğru kıpırdamalr hissedilir diye yazıyodu umutla bekliyorumbuhafta hissederim diye aslında akşam hissettim sanki bituhaf oldum eşime söledim galib oynuyo baksana diye gözükmüyo diyo oda dedim iki kez oldu geçti sıkıştırdım heralde dediminş.bende bulantılardan tamamen kurtulurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…