- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.001
kızlar ben sizden erken hissettiğim için yer değişmesini bile hissediyorum içim bir tuhaf oluyo kafası şuan soltarafımda ayaklarıda sağ tarafımdasağıma hızlı vuruyo ayaklarıyla soluma yavaş eli nazik herade dokunup geçiyo çok hareketli mahşallah darısı sizlere olsun kardeşlerim heleki bişey yemeye başladıysam tmm hiç durmuyo bir kere ayy deyip duruyom
SAĞOL CANIM BENİM EVET GEÇMEDİ SONGÜNLERDE BİRAZ RAHATLADIM AMA TAM GEÇMEDİ BENİM İSTİFRAM OLMUYO CANIM SÜREKLİ BULANIYO DÖNÜYO MİDEM AMA İÇERDE DOKTOR O EN KÖTÜSÜ DEDİ ÇIKARSAN RAHATLARSIN İLK HAMİLELİĞİMDEDE ÖLE OLMUŞTU HAYIRLISI OLSUN BEBİŞİM İYİ OLSUNDA NASILSA GEÇER
o kadar net hissediyor olman cok güzel bizimde az kaldı hergün birgün öncesine göre dha çok içimde hissediyorum bebeğimi
SAĞOL CANIM BENİM EVET GEÇMEDİ SONGÜNLERDE BİRAZ RAHATLADIM AMA TAM GEÇMEDİ BENİM İSTİFRAM OLMUYO CANIM SÜREKLİ BULANIYO DÖNÜYO MİDEM AMA İÇERDE DOKTOR O EN KÖTÜSÜ DEDİ ÇIKARSAN RAHATLARSIN İLK HAMİLELİĞİMDEDE ÖLE OLMUŞTU HAYIRLISI OLSUN BEBİŞİM İYİ OLSUNDA NASILSA GEÇER
o kadar net hissediyor olman cok güzel bizimde az kaldı hergün birgün öncesine göre dha çok içimde hissediyorum bebeğimi
evt cnm sağlıklı olsunda miniğinahada içimden kız geçti kızın dicektim
hakikaten ceken bilir canım arkadaşım çok zor ben hala tedirgin yemek yiyorum hala seciyorum secmesem fenalaşıcam cünkü eskisine nazaran cok cok iyiyim bugün dışında portakal hiç yaramıyor bana bugün bi daha deniyim dedim daha yeni kalkabildim yataktan berbat bişey ben günde 4-5 kez istifra ediyordum o yüzden hala aynı kilodayım
hakikaten ceken bilir canım arkadaşım çok zor ben hala tedirgin yemek yiyorum hala seciyorum secmesem fenalaşıcam cünkü eskisine nazaran cok cok iyiyim bugün dışında portakal hiç yaramıyor bana bugün bi daha deniyim dedim daha yeni kalkabildim yataktan berbat bişey ben günde 4-5 kez istifra ediyordum o yüzden hala aynı kilodayım
sende hissediyosun ne güzel darısı diğer arkadaşların başına ama en önmlisi sağlıklı olması benim ki çok hareketli acaba hem kilo alır hem zayıflar mı :26: ay ben çok saçma şeyler düşünüyorum ama benim yemek yiceğimi hissediyo sanırım masaya oturur oturmaz durmuyo yerin de bunu doktora sorcam
BENİM 4YAŞINDA KIZIM VAR CANIM SAĞLIKLI OLSUNDA BUNUDA ÇOK KIZ İSTİYORUM İÇİNE ÖLE DOĞDU DEMEK HAYIRLISI İNŞ.DOĞRU DOĞMUŞTUR AYYYYY İYİCE HEYCANLANDIM CUMARTESİ GELSEDE BEBİŞİMİ GÖRSEM KIZMI ERKEKMİ ÖĞRENSEM
cnm aslında anlarsın kendinden bir kızın olmuş aynı şeyilerimi hissediyosun yoksa farklımı mesela benim şu günlere kalçam çıkmaya başladı sanırım kızeğer göbeğin çıkıp kalçan çıkmıyosa erkekmiş
ne 4 5 kez mikız ne diyosun ayy neyse çok şükür geçti ben sadece arabaya karşı bir neyim var ya yani arabaya binince çıkarıyorum hızlı kullanmıyo eşim ama yine de bu huyum anneme çekmiş
bende kendime diyodum ne zaman normal insan olcam diyeYemek bile yapamıyodum şimid ise ne yiycem diye şaşırıyorum Aç göz oldum rüyamda çok yemek görüyorum ertesi gün o yemeği yapıyorum canınız çekmesinde ben turşuya da çok aşerdim ama midemi yaktı habire yiyom Sanırım turşuya aşermekde kız mış ben erkek olsun istedim ya ondan tekmeliyo ben kızım diye
arabaya falan hiç binemiyordum allahtan azaldı bunlar o kadar kötü oldum işten ayrılmak zorunda kaldım işten ayrılalı baya iyiyim cok şükür bende anneme cekmişim annemde ilk hamileliğinde cok rahatsızlanmış
evet canım zor bi drurum rabbim yardımcımız olsun bebişler için dayanılır ama bende yemek yemeye korkuyorum ne yesem diye düşünüyorum bayağı zamandır bulantıdan zeytin yemiyordum geçen akşam yedim gecem zehir oldu bulantı ağrı artık ne yiyeceğimi bilmiyorum hayırlısıyla atlatırız inş.
hayırlısı olsun canım cinsiyet önmeli değil kızlar fıkır fıkır oluyo benim kızımda hiç durmazdı kaç haftalıkken hissttin hareketlerini canım genelde kız geç hissedilir derler
ahh canım yaaa ben canım ne isterse onu yedim aman bu yasak demedim valla canımın istediğini yedim yemek bastırsın midemi die kola bile içtim içmesem hiç yiyemicem zayıfladım yani o dönem o yüzden ayırt etmeden yedim içtim şimdi sütü falan sade içemiyorum onun yerine ballı yoğurt yiyorum 1 avuç kuruyemiş yiyorum bi şekilde doğal vitamin alsın die uğraşıyorum ama elimden geldiği kadar
cnm ben 2.5 ayımda böle karıncalanma gibi acıtıyodu sanırım 2.5 aylıkken hissettim ama nasıl oynadı 14 hafta 5 günlükdüm yalan olmasın ogünden sonra bulantımda geçti yani baya baya erken hissettimDerler ya çocuk canlanmaya başlayınca bulantı kesilir diye Doğruymuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?