- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.161
ben öyleyken kasıklarımda kramp baslagıcı gibi bi acı olur girecek gibi olur ama kramp girmez ya hani.. (nasıl bir benzetmeyse artık) oyle oluyor.. acep kızım mı yoksa.. ben mi farketmiyorum..
benim görümcemde hamile .. daha önce söylemiştim.. 10 haftalık 2. bebeği bide düşüğü var.. hissediyorum ben diyor..bişey diyemedim.. erken değil mi dedim.. sadece.. acaba 2. bebeği oldugundan biliyor ne oldugunu ondan mı hissediyor..
10. hafta cok erken geldi bana ama..gerci deneyimim yok nihayetinde.. bebek solumda diyor hissediyorum diyor.. bazen sağımda oluyor diyor.. ay hareket edemezki daha 10 haftalık 19. haftada dönmeye baslamıyormu bebişler..
10. hafta cok erken geldi bana ama..gerci deneyimim yok nihayetinde.. bebek solumda diyor hissediyorum diyor.. bazen sağımda oluyor diyor.. ay hareket edemezki daha 10 haftalık 19. haftada dönmeye baslamıyormu bebişler..
bence çoook erken yaa.. en erken 15. haftalarda hissedilebilir diyor zaten uzmanlarda.. kasıktaki atar damarda seyirmeler filan oluyo bazen ya onu karıştırıyodur bence o
ay ne bilim ilk bebeğinden sonra 10 yıl oldu .. cok heyecanlı bişey diyemedim.. hissediyorum diyosa hissediyordur..
acaba ben 16 hafta oldum hissetmiyorum.. kıskanmı olabilir miyim.. crafty senide kıskandım walla.. ay napim.. bende istiyorum hissetmek bende bende..
erhan muluk düşünüyorum antalyalı arkadaşlar fikriniz varmı?
Bu sene kız senesi heralde gerçekten :)) Ayrıca çin takvimi de çoğunlukla doğru çıktı :)
ben hiç duymadım ...
ya seninki de şansızlık olmuş...
ama kaç haftalık oldu bebiş söylenmez mi yaaaaaaa.....
sen sordun da cevap vermedi mi yoksa söyleyemem felan mı dedi hangisi oldu??
ben onları okurken hep ağlıyorum
ay evt.. cok güzel yazmıs bide kadın.. en basından.. hosuma gitti..
linki atsanıza bana da bende okiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?