2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

aman hiç hatırlatma.. çocuğun yengesine dedim aman kimse duymasın eşimin kulağına filan gitmesin dedim... çocuk zaten bizim görümceyi beğenmemiş:):) görümcenin haberi yok tabii çocuğun beni beğendiğinden.. eşim bi gariplik olduğunu hissetmiş ama çok çakaldır o:):) misafirler gittikten sonra akşam bana, çocuk baştan seni mi zannetti acaba filan dedi, bende hiç çaktırmadım tabi:):) yok canım saçmalama falan dedim.. kapandı mesele gitti.. bebişim belli olsa bunlar olmaz.. hep benim sıpanın işi, hızlı hızlı büyüsede annesini zor durumlarda bırakmasa:)

10. hafta cok erken geldi bana ama..gerci deneyimim yok nihayetinde.. bebek solumda diyor hissediyorum diyor.. bazen sağımda oluyor diyor.. ay hareket edemezki daha 10 haftalık 19. haftada dönmeye baslamıyormu bebişler..

banada çok erken geldi.10 haftalık gittiğimizde kollar bacaklar minicikti.hissetmek için kemiklerin kuvvetlenmesi lazım demişti doktor

10. hafta cok erken geldi bana ama..gerci deneyimim yok nihayetinde.. bebek solumda diyor hissediyorum diyor.. bazen sağımda oluyor diyor.. ay hareket edemezki daha 10 haftalık 19. haftada dönmeye baslamıyormu bebişler..

bence çoook erken yaa.. en erken 15. haftalarda hissedilebilir diyor zaten uzmanlarda.. kasıktaki atar damarda seyirmeler filan oluyo bazen ya onu karıştırıyodur bence o

bence çoook erken yaa.. en erken 15. haftalarda hissedilebilir diyor zaten uzmanlarda.. kasıktaki atar damarda seyirmeler filan oluyo bazen ya onu karıştırıyodur bence o

ay ne bilim ilk bebeğinden sonra 10 yıl oldu .. cok heyecanlı bişey diyemedim.. hissediyorum diyosa hissediyordur..

acaba ben 16 hafta oldum hissetmiyorum.. kıskanmı olabilir miyim.. crafty senide kıskandım walla.. ay napim.. bende istiyorum hissetmek bende bende..

heyyy nazar etme ne olur
3 hafta bekle senin de olur :)

valla yalan yok, göbüşü çıkanlara, bebişi hissedenlere bende çok özeniyorum ama bizim kuzularda büyüyecek, o günleri bizde görcez, onlarad bizim gibi beklediler, bizde beklicez ne yapalım. benim koca benden daha meraklı, ama onun hissedebilmesi için daha çoook zaman var galiba:)

ay kızlar.. burda dogum hikayeleri diye bi yer var..orda çınar efe nin hikayesini okuyun ltf.. ay cok etkilendim...

ben hiç duymadım ...
ya seninki de şansızlık olmuş...
ama kaç haftalık oldu bebiş söylenmez mi yaaaaaaa.....
sen sordun da cevap vermedi mi yoksa söyleyemem felan mı dedi hangisi oldu??

şimdiye kadar her ultrasonda 'daha erken' dedi, bugün sabah randevumuz vardı, eşim işinden izin aldı, ben heyecanlandım, hem 18 hafta ölçümlerimiz yapılacak hem cinsiyeti söyleyecekti, randevu pazartesiyeydi,nöbetçiymiş diye sekreter arayı cuma sabahına çekmişti yani bu sabaha, gittik eşimle, bugün belli olmaz erken daha dedi, haftaya cumaya randevu verdi, 2 kez sordum şimdi baksak ölçümler için henüz erkense haftaya da geliriz dedim, 'hiç bakmayalım haftaya bakalım' dedi, ne bebeğimi görebildim ne bişy eşim izin aldığıyla kaldı, ağlayarak eve döndüm bebeğimi göremediimmm :2:

daha öncede okuyup bol bol ağlamıştım zaten, bugünde okudum ağladım biraz.. Rabbim hepimize o kokuları duymayı nasi etsin..

merhaba hamiş arkadaşlarım benim bir iki gündür moralim çok bozuktu ama bu sabah sırt üstü yatmış tv izlerken bebeğimin karnımda hareket ettiğini hissettim ve çok mutlu oldum resmen toplanıyo biyere henüz tekmelenmedim ama bi sağa gidiyo bi sola allah ım sana şükürler olsun çok başka bişey ya birazcık daha zaman geçsede her hareketini hissetsem gerçekten her hamilelik bi mucize darısı henüz hissetmeyen arkadaşlaımın başına

Son düzenleme:
yok sayilir canim ya basimin agrilari hafifledi ama hala var basim agiriyinca yigiliyorum rsmen kolumu kadiracak halim olmuyor yattigim yerden mousla takip ediyorum sizleri. su yukaridaki linkteki cinarin hikayesini okuyordun ne duyguluydu zor tuttum kendimi esim yanimda olunca aglamamaya calisiyorum kiziyor aglayincaokutmuyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…