2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
çok geçmiş olsun canım, geçenlerde 3 gün çektim bende berbat bişi. bir an önce geçer inşallah..
ama o da ağlanmayacak gibi değil kiii.

erhan muluk düşünüyorum antalyalı arkadaşlar fikriniz varmı?

valla canım bende kaç zamandır doktor araştırıyorum en sonunda orhan değirmenci'yi buldum uncalı meydan hastanesinde ama daha gitmedim pazartesi gibi gitmeyi düşünüyorum bu doktor&hastanede olmazsa oturup ağlıcam almanyada eğitim almış iyi bir doktor diyorlar formdada araştırırsan gidenler var canım

yaa işte bende böle olduğu için değiştirdim dr insanla dalga geçiyorlar sanki o kadar işimizi kapatıp gidiyoruz dalga geçer gibi her hafta gel bunun bi rutini vardır yaa ayda 1 acl durumlar olmadıkça riskli gebelik olmadıkça bu yüzden cok kızıyorum doktora calışanın halinden hiç anlamıyorlar özellikle

bende aynen adı bile aklıma gelince midem bulanıyo doktora söyledim balık yağı istedim amaan annen seni balık yağı içerek mi doğurmuş dedi vermedi çok rahat bi adam benm doktorum bende tam tersiyim off bi eczaneye gidip kendm alıp başlamayı düşünüyorum:97:

yaaa ne güzel bende artık hissetmek istiyorum.sennki ne kadar oldu benm 15+4oldu.erken diolar ama artık varlığını hissetmek istiyorum.
18+4 cnm hayırlısı olsun herşeyin zamanı var demekki
defalarca ultrasona girmeme rağmen cinsiyet konusunda en ufak fikir beyan etmeyen doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum

darısı diğer arkadaşların başına

iyi aksamlar kizlar dun MR dan sonra yazamadim hos sonuclarimi pazartesi alacagim insallah temiz cikar.

dun gittik hazirladilar beni MR yalniz basima MR odasina koydular zaten sinirlerim bozulmus bebegime birsey olur diye korkuyordum makineyi gorunce iyice korktum girmeyecegim vazgectim deyip cikmaya calistim,sonrada aglamayadurduramadilar bir sure benineyse esim dedi ben esimin yanina giricem diye Okledilerama bu seferde esime makine zarar verir diye korktum zarari yokmus oyle soylediler.:26:

neyse yine aglayarak azda olsa sakinlesmis bir sekilde girdim tunele Rabbim kimseyi sokmasin o tunele benim oyle yerlerden fobim vardi zaten kipirdamadan yarim saat icinde durdum.kulagimda kulaklik,muzik ama MR cikardigi sesi duymamak mumkunmuesim basimda saclarimi oksayarak,gozyaslarimi silerek benim cikmami bekledi

yani cok stres yaptim bir anda makineden cikinca birde oh be bitti deyip piskince guldum.

hemsirelerde o kadar korkmana ve aglamana ragmen harikaydin hic kipirdamadin demezmi,kipirdayacak yer vardida sankibiz kipirdamadik.surekli dualar okudum icindeyken yavruma birsey olmasin diye Rabbim insallah birsey olmamistir yavruma

bugunde baya yoruldum kisliklari kaldirip yazliklari yerlestirdim dolaba daha kurutulacak,katlanacak yiginla camasir var.

kocisime en sevdigi tatliyi ve yemekleri yaptim,salatayida gelince o yapar artik cunku cokkk yoruldum.

kizlar bende hissediyorum arada karincalanma oluyor gobek deligimin oralarda ozellikle aksamlari 10 gibi bebistir degilmi o bebistir

yuba canim basin agridimi karanlik ve sessiz bir yerde yatmaya ozen goster canim.

kahvekolik gelmiyormu su siralar topige yoksa benmi goremiyorum onu merak ettim.insallah iyidir.

canim cok buyuk gecmis olsun insallah sonuclarinda cok guzel cikar dualrimiz seninle. valla hayatim bizim ev durumunu biliyorsun karanlik ve sessiz bir ortam icin esimin sabahlara kadar calismadigi bir oda gerekiyor bana. ama desem esime inan karanlikta calisir basima gelip islak bez koyuyor masaj yapiyor o kadar isinin arasinda Allah razi olsun.

nasılsı hareketler.karıncalanma gibi hissediyorum ben ama fazla belli ddeeğil güçlüde değil.bende 18+2 yim.kız buarada.

herkezin ki değişik oluyor içimizde en net hisseden kubi bense senin gibi karıncalanma hissediyorum bazen gıdıklanır gibi bende bir an önce bi taraftan bi tarafa sörf yapacağı günleri bekliyorum canım allahtan hayırlısı

kızlar bebişleriniz için bişeyler düşünmeye başladınızmı bebek şekeri&karyola&bakım ürünleri&bebek bezi falan filan düşüncelerimizi paylaşalım

1-1 olduk kendimi spor spikeri gibi hissettim bir an, canli baglanti yapiyorum topige benden baskada kimse yok kendim yazip kendim okuyorum

canım çok geçmiş olsun.. mr ı atlatmışsın inşallah sonuçlarında güzel çıkar, hepsini unutursun.. bebişin çok iyidir sen merk etme, annesinin ne kadar üzüldüğünü biliyodur, seni dahada üzecek bişi yapmazzz merak etme.. annemde bi kaç kere çektirdi MR, çok berbet bişey oldugunu söylüyodu, neyseki atlattın..

benim bebişkom bayaa bayaa hareketlendi, her yemekten sonra özellikle çok hareketli, bide gündüz uykularımda çok hareket hissediyorum, uyumama kızıo herhalde, uyandırıo hareketiyle :)

bizde öyle düşünüyoruz ama o topictekiler öyle düşünmüyolar.. ikiye bölündüğümüz için iki tarafta çok akıcı olmuyo.. burası sabit forum oldugu için burda toplanmayı öneren arkadaşlar oldu ama ordan terslemiş bir iki arkadaş galiba.. sonra kaldı o mesele öyle..

Kızlar bebişim %70 erkekmiş Doktorum temkinli konuştu ama bize göbek kordonunun altında "noktalı virgül" gibi bişey gösterdi. E anlayın artık siz Bir de organ gelişimi normal görünüyor. Dörtlü test yaptırdık. Sonuçlarını haftaya alıcaz. İnşallah o da temiz çıkar.

o topiktekiler hallerinden memnun canim biz elimizden geleni yaptik ustune birde azar isittik sankim

simiramis insallah canim bebegim beni uzecek bir sey yapmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…