- 10 Temmuz 2009
- 2.466
- 416
- 363
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.181
erhan muluk düşünüyorum antalyalı arkadaşlar fikriniz varmı?
şimdiye kadar her ultrasonda 'daha erken' dedi, bugün sabah randevumuz vardı, eşim işinden izin aldı, ben heyecanlandım, hem 18 hafta ölçümlerimiz yapılacak hem cinsiyeti söyleyecekti, randevu pazartesiyeydi,nöbetçiymiş diye sekreter arayı cuma sabahına çekmişti yani bu sabaha, gittik eşimle, bugün belli olmaz erken daha dedi, haftaya cumaya randevu verdi, 2 kez sordum şimdi baksak ölçümler için henüz erkense haftaya da geliriz dedim, 'hiç bakmayalım haftaya bakalım' dedi, ne bebeğimi görebildim ne bişyeşim izin aldığıyla kaldı, ağlayarak eve döndüm bebeğimi göremediimmm :2:
kızlar bide ben balık yiyemiyorum.. suan yazarken bile midem bulanıyor.. diyetisyen bunu dra söyle sana balık yağı versin yemen lazım dedi.. ben yarın baska bişey için dra gitcem o zaman sorcam ama aranızda benim gibi olan var mı? balık yağı kullanan var mı?
18+4 cnm hayırlısı olsun herşeyin zamanı var demekkiyaaa ne güzel bende artık hissetmek istiyorum.sennki ne kadar oldu benm 15+4oldu.erken diolar ama artık varlığını hissetmek istiyorum.
defalarca ultrasona girmeme rağmen cinsiyet konusunda en ufak fikir beyan etmeyen doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum
merhaba hamiş arkadaşlarım benim bir iki gündür moralim çok bozuktu ama bu sabah sırt üstü yatmış tv izlerken bebeğimin karnımda hareket ettiğini hissettim ve çok mutlu oldum resmen toplanıyo biyere henüz tekmelenmedim ama bi sağa gidiyo bi sola allah ım sana şükürler olsun çok başka bişey ya birazcık daha zaman geçsede her hareketini hissetsem gerçekten her hamilelik bi mucize darısı henüz hissetmeyen arkadaşlaımın başına
iyi aksamlar kizlar dun MR dan sonra yazamadim hos sonuclarimi pazartesi alacagim insallah temiz cikar.
dun gittik hazirladilar beni MR yalniz basima MR odasina koydularzaten sinirlerim bozulmus bebegime birsey olur diye korkuyordum makineyi gorunce iyice korktum girmeyecegim vazgectim deyip cikmaya calistim,sonrada aglamaya durduramadilar bir sure beni neyse esim dedi ben esimin yanina giricem diye Oklediler ama bu seferde esime makine zarar verir diye korktum zarari yokmus oyle soylediler.:26:
neyse yine aglayarak azda olsa sakinlesmis bir sekilde girdim tunele Rabbim kimseyi sokmasin o tunele benim oyle yerlerden fobim vardi zaten kipirdamadan yarim saat icinde durdum.kulagimda kulaklik,muzikama MR cikardigi sesi duymamak mumkunmu esim basimda saclarimi oksayarak,gozyaslarimi silerek benim cikmami bekledi
yani cok stres yaptim bir anda makineden cikinca birde oh be bitti deyip piskince guldum.
hemsirelerde o kadar korkmana ve aglamana ragmen harikaydin hic kipirdamadin demezmi,kipirdayacak yer vardida sankibiz kipirdamadik.surekli dualar okudum icindeyken yavruma birsey olmasin diye Rabbim insallah birsey olmamistir yavruma
bugunde baya yoruldum kisliklari kaldirip yazliklari yerlestirdim dolaba daha kurutulacak,katlanacak yiginla camasir var.
kocisime en sevdigi tatliyi ve yemekleri yaptim,salatayida gelince o yapar artik cunku cokkk yoruldum.
kizlar bende hissediyorum arada karincalanma oluyor gobek deligimin oralarda ozellikle aksamlari 10 gibi bebistir degilmi o bebistir
yuba canim basin agridimi karanlik ve sessiz bir yerde yatmaya ozen goster canim.
kahvekolik gelmiyormu su siralar topige yoksa benmi goremiyorum onu merak ettim.insallah iyidir.
nasılsı hareketler.karıncalanma gibi hissediyorum ben ama fazla belli ddeeğil güçlüde değil.bende 18+2 yim.kız buarada.
nasılsı hareketler.karıncalanma gibi hissediyorum ben ama fazla belli ddeeğil güçlüde değil.bende 18+2 yim.kız buarada.
iyi aksamlar kizlar dun MR dan sonra yazamadim hos sonuclarimi pazartesi alacagim insallah temiz cikar.
dun gittik hazirladilar beni MR yalniz basima MR odasina koydularzaten sinirlerim bozulmus bebegime birsey olur diye korkuyordum makineyi gorunce iyice korktum girmeyecegim vazgectim deyip cikmaya calistim,sonrada aglamaya durduramadilar bir sure beni neyse esim dedi ben esimin yanina giricem diye Oklediler ama bu seferde esime makine zarar verir diye korktum zarari yokmus oyle soylediler.:26:
neyse yine aglayarak azda olsa sakinlesmis bir sekilde girdim tunele Rabbim kimseyi sokmasin o tunele benim oyle yerlerden fobim vardi zaten kipirdamadan yarim saat icinde durdum.kulagimda kulaklik,muzikama MR cikardigi sesi duymamak mumkunmu esim basimda saclarimi oksayarak,gozyaslarimi silerek benim cikmami bekledi
yani cok stres yaptim bir anda makineden cikinca birde oh be bitti deyip piskince guldum.
hemsirelerde o kadar korkmana ve aglamana ragmen harikaydin hic kipirdamadin demezmi,kipirdayacak yer vardida sankibiz kipirdamadik.surekli dualar okudum icindeyken yavruma birsey olmasin diye Rabbim insallah birsey olmamistir yavruma
bugunde baya yoruldum kisliklari kaldirip yazliklari yerlestirdim dolaba daha kurutulacak,katlanacak yiginla camasir var.
kocisime en sevdigi tatliyi ve yemekleri yaptim,salatayida gelince o yapar artik cunku cokkk yoruldum.
kizlar bende hissediyorum arada karincalanma oluyor gobek deligimin oralarda ozellikle aksamlari 10 gibi bebistir degilmi o bebistir
yuba canim basin agridimi karanlik ve sessiz bir yerde yatmaya ozen goster canim.
kahvekolik gelmiyormu su siralar topige yoksa benmi goremiyorum onu merak ettim.insallah iyidir.
2011 kasım anneleri topiğinden 2 tane vrmış bu topiği yeni gördüm birazımızda şu linkteyiz
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...misleri-buraya-hanimlar-taze-anneler-354.html
nie 2 tane var birleşip daha cok paylaşım yapabiliriz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?