- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.201
merhaba güzel kasım anneleri..
biz de 15+2 olduk. free beta hcg değeri bende de tuttu.. oğluşumuz olacakmış
ben de şu aşağıda bulunan bebeğin haftasını gösteren şeyden yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz bana ....
canim su linke gir ticker factory .com
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
buradan pregnacy e tikla oradan istedigin sekli sec sonra bebek sekli veya baska sekiller var onu sec en son dada bebegin beklenen dogum tarihini gir next e tikla en son olarakta
alttaki ilk kutudaki img http ile baslayan adresi png yazisina kadar (png de dahil olacak) kopyala sonra bunu profilideki cizelge yazan yere yapistir ve kaydet.
Nasıl anlıyorsunuz hareketlerini :44: Benimde 17 hafta bitmek üzere daha hiçbir farklılık farkedemiyorum. Evet kasık ağrılarım ara ara oluyor ama bunu harekete değil de rahim genişlemesine yoruyorum. Aradaki farkı nasıl farkedeceğim ki:44: Bende hissetmek istiyorum
kızlar benim başım fıldır fıldır gözlerim kararıyor, ayakta duramıcak kadar sarsıyor bazen beni sizede oluyor mu 2 gündür çok fenayım, tansiyon değil mi? nasıl sizin durumlar? öpüyorum hepinizi, minik bebişlerinizi:)
iyi aksamlar kizlar dun MR dan sonra yazamadim hos sonuclarimi pazartesi alacagim insallah temiz cikar.
dun gittik hazirladilar beni MR yalniz basima MR odasina koydularzaten sinirlerim bozulmus bebegime birsey olur diye korkuyordum makineyi gorunce iyice korktum girmeyecegim vazgectim deyip cikmaya calistim,sonrada aglamaya durduramadilar bir sure beni neyse esim dedi ben esimin yanina giricem diye Oklediler ama bu seferde esime makine zarar verir diye korktum zarari yokmus oyle soylediler.:26:
neyse yine aglayarak azda olsa sakinlesmis bir sekilde girdim tunele Rabbim kimseyi sokmasin o tunele benim oyle yerlerden fobim vardi zaten kipirdamadan yarim saat icinde durdum.kulagimda kulaklik,muzikama MR cikardigi sesi duymamak mumkunmu esim basimda saclarimi oksayarak,gozyaslarimi silerek benim cikmami bekledi
yani cok stres yaptim bir anda makineden cikinca birde oh be bitti deyip piskince guldum.
hemsirelerde o kadar korkmana ve aglamana ragmen harikaydin hic kipirdamadin demezmi,kipirdayacak yer vardida sankibiz kipirdamadik.surekli dualar okudum icindeyken yavruma birsey olmasin diye Rabbim insallah birsey olmamistir yavruma
bugunde baya yoruldum kisliklari kaldirip yazliklari yerlestirdim dolaba daha kurutulacak,katlanacak yiginla camasir var.
kocisime en sevdigi tatliyi ve yemekleri yaptim,salatayida gelince o yapar artik cunku cokkk yoruldum.
kizlar bende hissediyorum arada karincalanma oluyor gobek deligimin oralarda ozellikle aksamlari 10 gibi bebistir degilmi o bebistir
yuba canim basin agridimi karanlik ve sessiz bir yerde yatmaya ozen goster canim.
kahvekolik gelmiyormu su siralar topige yoksa benmi goremiyorum onu merak ettim.insallah iyidir.
gunaydın annısler... kızımın teyzeleri... guzel huzurlu bol gezmeli haftasonları sıze..
lutfen aydınlatın bnı.. smdı bır ayı 4 hafta olarak dusunursek bız bgn 19.haftayıda bıtırdıgımıze gore tam 20.haftamız oldugunda 5. ayımızımı doldurmus olucaz.. esımle bunun konusmasını yaptıkta oda hayır 4 hfta olarak hesaplarsan 28 gun yapar e ay ya 30 yada 31 dıo yanı onun deyımıne gore 21. haftamın ıcındeykenmı bn 5. ayımı bıtırıcem ay nolurrr sersemledım.. anneme soruyorum bıde unıversıte mezunu olcan matematık hesabı bıle yapamıyosn dıo ıyıdeee dr lar hafta hafta sayıyoo dıe bı ılerı bı gerı cıkıo haftalar ıyıce karıstırdım ztn ılk bebısım acemıyım..
Valla Canım benim de ikili testimin sonucu temiz çıktı ama doktorum dörtlü test yaptırdı dün. Hatta şeker yüklemesine ve diğer şeylere gerek yok, onlardan tasarruf edip bu testi yaptırıyorum. Bu en önemlisi dedi. Daha yeni bir testmiş diğerlerine göre ve ikili testte ölçülmeyen nöral tüp defekti gibi kusurları tespit etmeye yönelik dört farklı parametre içeriyormuş. Benim doktorum da çok iyi. İngiliz Jinekologlar Birliği üyesi. Alanında tanınmış biri. Valla ne derse güvenip yapıyorum, o güveni verdi bana. Üçlü testi önermedi ama bunun için mutlaka yapalım deyince düşünmeden yaptırdım. İnşallah temiz çıkar bu da.Arkadaşlar ikili test sonuçlarınız kaç çıkmıştı paylaşabilir misiniz? Ben 2 doktora gidiyorum.bir tanesi gittiğim hastanenin ortağı ve hiçbir tahlil ve testi es geçtiği olmuyor. Diğer doktorum da oldukça iyi. Benim 2li test sonucum 1/50.000 ve 1/1200 çıkmıştı ense kalınığı da oldukça inceydi. Doktorlarımdan birisine tatile çıkacağımı söylediğimde gittiğin yerde muhakkak 4 lü test yaptır dedi. Diğeri ise hiç gerek yok 2'li testi temiz olanlara yaptırmıyoruz dedi. Şimdi ben ne yapmalıyım? Sizlerin sonuçları nasıldı ve ne yaptınız?Bu arada herkese günaydın :)
Arkadaşlar ikili test sonuçlarınız kaç çıkmıştı paylaşabilir misiniz? Ben 2 doktora gidiyorum.bir tanesi gittiğim hastanenin ortağı ve hiçbir tahlil ve testi es geçtiği olmuyor. Diğer doktorum da oldukça iyi. Benim 2li test sonucum 1/50.000 ve 1/1200 çıkmıştı ense kalınığı da oldukça inceydi. Doktorlarımdan birisine tatile çıkacağımı söylediğimde gittiğin yerde muhakkak 4 lü test yaptır dedi. Diğeri ise hiç gerek yok 2'li testi temiz olanlara yaptırmıyoruz dedi. Şimdi ben ne yapmalıyım? Sizlerin sonuçları nasıldı ve ne yaptınız?Bu arada herkese günaydın :)
gunaydın annısler... kızımın teyzeleri... guzel huzurlu bol gezmeli haftasonları sıze..
lutfen aydınlatın bnı.. smdı bır ayı 4 hafta olarak dusunursek bız bgn 19.haftayıda bıtırdıgımıze gore tam 20.haftamız oldugunda 5. ayımızımı doldurmus olucaz.. esımle bunun konusmasını yaptıkta oda hayır 4 hfta olarak hesaplarsan 28 gun yapar e ay ya 30 yada 31 dıo yanı onun deyımıne gore 21. haftamın ıcındeykenmı bn 5. ayımı bıtırıcem ay nolurrr sersemledım.. anneme soruyorum bıde unıversıte mezunu olcan matematık hesabı bıle yapamıyosn dıo ıyıdeee dr lar hafta hafta sayıyoo dıe bı ılerı bı gerı cıkıo haftalar ıyıce karıstırdım ztn ılk bebısım acemıyım..
Valla Canım benim de ikili testimin sonucu temiz çıktı ama doktorum dörtlü test yaptırdı dün. Hatta şeker yüklemesine ve diğer şeylere gerek yok, onlardan tasarruf edip bu testi yaptırıyorum. Bu en önemlisi dedi. Daha yeni bir testmiş diğerlerine göre ve ikili testte ölçülmeyen nöral tüp defekti gibi kusurları tespit etmeye yönelik dört farklı parametre içeriyormuş. Benim doktorum da çok iyi. İngiliz Jinekologlar Birliği üyesi. Alanında tanınmış biri. Valla ne derse güvenip yapıyorum, o güveni verdi bana. Üçlü testi önermedi ama bunun için mutlaka yapalım deyince düşünmeden yaptırdım. İnşallah temiz çıkar bu da.
teşekkür ederim paylaştığın için arkadaşımGünaydınn...Benim de ikili test sonucum iyi çıktığı için gerek yok dedi doktorum.
merhaba hamiş arkadaşlarım benim bir iki gündür moralim çok bozuktu ama bu sabah sırt üstü yatmış tv izlerken bebeğimin karnımda hareket ettiğini hissettim ve çok mutlu oldum resmen toplanıyo biyere henüz tekmelenmedim ama bi sağa gidiyo bi sola allah ım sana şükürler olsun çok başka bişey ya birazcık daha zaman geçsede her hareketini hissetsem gerçekten her hamilelik bi mucize darısı henüz hissetmeyen arkadaşlaımın başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?