2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Nasıl anlıyorsunuz hareketlerini :44: Benimde 17 hafta bitmek üzere daha hiçbir farklılık farkedemiyorum. Evet kasık ağrılarım ara ara oluyor ama bunu harekete değil de rahim genişlemesine yoruyorum. Aradaki farkı nasıl farkedeceğim ki:44: Bende hissetmek istiyorum

merhaba güzel kasım anneleri..
biz de 15+2 olduk. free beta hcg değeri bende de tuttu.. oğluşumuz olacakmış
ben de şu aşağıda bulunan bebeğin haftasını gösteren şeyden yapmak istiyorum yardımcı olurmusunuz bana ....

kızlar benim başım fıldır fıldır gözlerim kararıyor, ayakta duramıcak kadar sarsıyor bazen beni sizede oluyor mu 2 gündür çok fenayım, tansiyon değil mi? nasıl sizin durumlar? öpüyorum hepinizi, minik bebişlerinizi:)

canim su linke gir ticker factory .com
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy...
buradan pregnacy e tikla oradan istedigin sekli sec sonra bebek sekli veya baska sekiller var onu sec en son dada bebegin beklenen dogum tarihini gir next e tikla en son olarakta
alttaki ilk kutudaki img http ile baslayan adresi png yazisina kadar (png de dahil olacak) kopyala sonra bunu profilideki cizelge yazan yere yapistir ve kaydet.

canım... çok teşekkür ederim.. ne güzel anlatmışsın...

Zaten bebeğin hareketleri kasık ağrısı gibi olmuyor. Yani hareketleri ağrı ya da acı verecek kadar kuvvetli değil. Bu daha çok göz seyrimesi gibi, yada küçücük baloncuk patlıyormuş gibi ufak hareketler. Bazen de ılık ılık dalgalanmalar. Ama ağrı ya da acı vermiyor. Ben dün gece çikolatalı kek yiyiyordum. 2. dilimi yerken pıt pıt hareketler hissettim :) sonra keke devam ettim eşim de yanımdaydı o da elini koydu ben net şekilde 5 hareketini hissettiysem içerden,o dışardan ikisini hissetti :) sakin zamanlarda otur çikolata ye canım bir de oraya konsantre ol hissedersin hafif hafif

Bu sıralar zaman zaman bende de olmaya başladı. Aman dikkat et dışarda falan Allah korusun. Geçen gün farkında olmadan acıkmışım ben de işe dalmışım zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Yemeğe oturduğumda ellerimin ve bacaklarımın titremesi uzun süre geçmedi. Çok üzüldüm sonra bebişim de aç kaldı demek o zaman zarfında

Rabbımın meleklerımız rahıme dustugu andan ıtıbaren verdıgı annelık duygusuna hamdolsun... gozlerım doldu okurken yuzunu gormeden varlıgını bılmek bıle ona bısey olursa dıye bızı endıselendırmeye yetıyo degılmi? cok sukur arkadasım atlatmıssın ınsallah sonuclarında temız cıkar .. buarada evet o hısettıgın bbeıs bn 14. haftadan ıtıbaren yanma ve karıncalanma gıbı hıssetmıstım 17.haftadan berıde resmen ıcımde kaydıgını bazen bı yerde toplandıgını hıssedıyorumm ve artk bu hafta resmen tekme attıgını hıssettım ve korktum snrada bastım kahkahayı... ınsallah kucagımızda gorucez

Arkadaşlar ikili test sonuçlarınız kaç çıkmıştı paylaşabilir misiniz? Ben 2 doktora gidiyorum.bir tanesi gittiğim hastanenin ortağı ve hiçbir tahlil ve testi es geçtiği olmuyor. Diğer doktorum da oldukça iyi. Benim 2li test sonucum 1/50.000 ve 1/1200 çıkmıştı ense kalınığı da oldukça inceydi. Doktorlarımdan birisine tatile çıkacağımı söylediğimde gittiğin yerde muhakkak 4 lü test yaptır dedi. Diğeri ise hiç gerek yok 2'li testi temiz olanlara yaptırmıyoruz dedi. Şimdi ben ne yapmalıyım? Sizlerin sonuçları nasıldı ve ne yaptınız?Bu arada herkese günaydın :)

gunaydın annısler... kızımın teyzeleri... guzel huzurlu bol gezmeli haftasonları sıze..

lutfen aydınlatın bnı.. smdı bır ayı 4 hafta olarak dusunursek bız bgn 19.haftayıda bıtırdıgımıze gore tam 20.haftamız oldugunda 5. ayımızımı doldurmus olucaz.. esımle bunun konusmasını yaptıkta oda hayır 4 hfta olarak hesaplarsan 28 gun yapar e ay ya 30 yada 31 dıo yanı onun deyımıne gore 21. haftamın ıcındeykenmı bn 5. ayımı bıtırıcem ay nolurrr sersemledım.. anneme soruyorum bıde unıversıte mezunu olcan matematık hesabı bıle yapamıyosn dıo ıyıdeee dr lar hafta hafta sayıyoo dıe bı ılerı bı gerı cıkıo haftalar ıyıce karıstırdım ztn ılk bebısım acemıyım..

günaydın canımm.. eşin haklı ,4 haftadan hesap edersen her aydan 2-3 gün yemiş olursun, sn adet tarihine göre ay ay hesapla.. mesela 1 şubatsa SAT 1 martta bir aylık, 1 haziranda dört ayını doldurdu gibi.. doktorlar hiç ay hesabı yapmıyo zaten hafta üzerinden takip ediyo

Valla Canım benim de ikili testimin sonucu temiz çıktı ama doktorum dörtlü test yaptırdı dün. Hatta şeker yüklemesine ve diğer şeylere gerek yok, onlardan tasarruf edip bu testi yaptırıyorum. Bu en önemlisi dedi. Daha yeni bir testmiş diğerlerine göre ve ikili testte ölçülmeyen nöral tüp defekti gibi kusurları tespit etmeye yönelik dört farklı parametre içeriyormuş. Benim doktorum da çok iyi. İngiliz Jinekologlar Birliği üyesi. Alanında tanınmış biri. Valla ne derse güvenip yapıyorum, o güveni verdi bana. Üçlü testi önermedi ama bunun için mutlaka yapalım deyince düşünmeden yaptırdım. İnşallah temiz çıkar bu da.

Günaydınn...Benim de ikili test sonucum iyi çıktığı için gerek yok dedi doktorum.

arkadaşlar, babalar günü yaklaşıyo malum, eşlere bi güzellik yapmayı düşünüyomusunuz.. ben güzl bi hediye almak istiyorum ama aklıma orjinal bişeyler gelmiyo, onun hoşuna gidebilecek esprili bişeyler olsun istiyorum

Merhaba canım ,

Bende bu konuyu perşembe günü doktoruma sordum..Biz şimdi 16+2 yiz yani 4. ayımı bitirmiş oluyoruz dedim evet dedi..Ama şöyle hesapla her ay 30 gün olarak dedi yani ben 8 haziranda 4. ayımı bitirmiş olucam....

Teşekkür ederim paylaşımlarınız için ben de yaptırayım o zaman içim rahat etmeyecek sanırım

Çok güzel:)Ben de hissetmek istiyorum artık bu hafta hissedebilirim o zaman ben de belki:)Sen 16.haftadasın ben de...Ha gayret...

günaydın kızlar bende 15+3oldum ıkı gün önce sankı hısseder gıbı oldum ama tam olarak bende hıssetmıyorum bebısımı erkenmı sızce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…