2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın kızlar bana sorduklarında ay olarak cevap veriyorum genelde haftadan anlamıyor çoğu :))
ben 16. hafta bgn inşallah ne demem gerekiyo ay olarak ?
4 aylık mı yoksa 4 ay bitt mi ne dicem ?

günaydın kızlarr
ben size bişey sorcam bu dörtlü test nasıl oluyor benim ikili temiz çıktı ama pazartesi randevum var istermi bilmiyorum birde ücreti ne kadar???

günaydın kızlar bana sorduklarında ay olarak cevap veriyorum genelde haftadan anlamıyor çoğu :))
ben 16. hafta bgn inşallah ne demem gerekiyo ay olarak ?
4 aylık mı yoksa 4 ay bitt mi ne dicem ?

16. haftada 4. ayın bitmiş olmuyo daha canım, bi kaç günü daha olur 4 ü bitirmeye, ama 4 aylık diyebilirsin, sonuçta bitirdiğin ayı söylemen lazım:) ben 14+5 im 3,5 aylık diyorum:):) haftadan anlamayanlara:)

kızım olacak olsa bunları hiç kaçırmazdım. bayılıyorum bu tarz şeylere.. bizim bebişlerde önümüzdeki ay 7-8 aylık olacak tam bunları giyecek gibi:):)

günaydın kızlarr
ben size bişey sorcam bu dörtlü test nasıl oluyor benim ikili temiz çıktı ama pazartesi randevum var istermi bilmiyorum birde ücreti ne kadar???

Ben cevap vereyim 4 lü testte aynı ikili gibi kan veriyorsun...Down sendromu riskini ve bel açıklığı ile ilgili bir hastalık varmış onun riskini belirliyor bu test..Ben medicana bahçelievlere gidiyorum kontrollere orada 150 tl ye yaptırdım...İnşallah bunlarda sorunsuz geçer...Bizden 3 lü test istemedi doktorumuz...

doktorum normalde bir sonraki gelişimde nelere bakılacağını söylüyordu bu sefer sadece kontrol dedi.pazartesiyi iple çekiyorum ama bu testler beni çok geriyor.inşşş gerek yok der:26::26:

4 lü ile 3 lü test aynı şey değil mi yani? bu 2 li, 3 lü, 4 lü hep aynı amaçla yapılıyo o zaman?

aynen ya ne derse yaptırıyorum bende:) benimde bu ayın 23 ünde 3 lü testim var ama 4 lüden filan bahsetmedi hiç, onu yapmayacak heralde, yaptırıncada sonuç çıkana kadar tedirginlik oluyo...

bu arada resmini koyduğum ciciler unnoda da 25 lira:)

kızlar bizim ikili test sonucumuzda herhangi bir risk çıkmamıştı. doktorumuz üçlü teste gerek yok sadece afp testi yaptıralım dedi. bu şekilde olan var mı? ücreti ne kadar olabilir

Çok güzel:)Ben de hissetmek istiyorum artık bu hafta hissedebilirim o zaman ben de belki:)Sen 16.haftadasın ben de...Ha gayret...

canım biraz dikkat etmen gerekiyo bizim ilk hamileliğimiz olduğundan farkedemiyoruz sırt üstü yat ve elini karnına koy tahminen onun olduğu yere sertliğini toplandığını öyle hissediyosun sonra bakıyosun aa ben bunları rahim büyüdüğü için hiissettiğimi sanıyodum diyosun bende öyle oldu valla

selam arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var,ben 4 aylık hamileyim 2 gündür acayip derecede gaz sancım başladı çok kötü sancılarım oluyor,gazı atamıyorum bir türlü aklıma bişeyde takılıyor rahim büyüyor ondanda olabilir mi acaba sizdede böyle bir sorun varmı....

haklsın canım kendime güvenemediğim zaman hiç dışarı çıkmıyorum, yere kapaklancakmışım gibi geliyor sanki.. açlık bende çok titreme yapıyor bebişlerimiz için hiç aç kalmamamız gerekiyor ama işe dalınca bi şekilde gecikiyoruz inşAllah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim sağlıkla sıhatta hepimize birden, Aminn

valla bu gaz sorunu bendede var üç gündür bayaa baya hemde ama ben atıyorum

merhaba kızlar valla bende 2 gündür yataktan kalkamıyorum oturduğum yerde uyuyorum inanılmaz bi uyku bu aclık derseniz acayip bi acıkma yaşayıp yemek yemezsem inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum bu arada gecen gün bebişlerimiz için neler düşünmeye başladınız hazırlık için paylaşalım demiştim kimse beni duymadı bile küstüm hepinize

valla bu gaz sorunu bendede var üç gündür bayaa baya hemde ama ben atıyorum

canım ya bende atıyordum ama izne çıktık dün hava değişikliğimi,suyundanmı dünden beri gazımı atamıyorum soda içiyorum elme yiyiyorum yok sancı giriyor ve sol trafım acıyor gaz toplanmasımı var anlamadım.ya gaz sancısının bbebeğe zararı varmı onu biliyormusun..

valla hiç bir fikrim yok bence doktorunu ara netten biraz baktım zrarı yok yazıyor ama gaz giderici bişeyler önerebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…