- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.221
günaydın kızlar bana sorduklarında ay olarak cevap veriyorum genelde haftadan anlamıyor çoğu :))
ben 16. hafta bgn inşallah ne demem gerekiyo ay olarak ?
4 aylık mı yoksa 4 ay bitt mi ne dicem ?
günaydın kızlarr
ben size bişey sorcam bu dörtlü test nasıl oluyor benim ikili temiz çıktı ama pazartesi randevum var istermi bilmiyorum birde ücreti ne kadar???
günaydın kızlar bana sorduklarında ay olarak cevap veriyorum genelde haftadan anlamıyor çoğu :))
ben 16. hafta bgn inşallah ne demem gerekiyo ay olarak ?
4 aylık mı yoksa 4 ay bitt mi ne dicem ?
Ben cevap vereyim 4 lü testte aynı ikili gibi kan veriyorsun...Down sendromu riskini ve bel açıklığı ile ilgili bir hastalık varmış onun riskini belirliyor bu test..Ben medicana bahçelievlere gidiyorum kontrollere orada 150 tl ye yaptırdım...İnşallah bunlarda sorunsuz geçer...Bizden 3 lü test istemedi doktorumuz...
Ben cevap vereyim 4 lü testte aynı ikili gibi kan veriyorsun...Down sendromu riskini ve bel açıklığı ile ilgili bir hastalık varmış onun riskini belirliyor bu test..Ben medicana bahçelievlere gidiyorum kontrollere orada 150 tl ye yaptırdım...İnşallah bunlarda sorunsuz geçer...Bizden 3 lü test istemedi doktorumuz...
4 lü ile 3 lü test aynı şey değil mi yani? bu 2 li, 3 lü, 4 lü hep aynı amaçla yapılıyo o zaman?
Çok güzel:)Ben de hissetmek istiyorum artık bu hafta hissedebilirim o zaman ben de belki:)Sen 16.haftadasın ben de...Ha gayret...
Bu sıralar zaman zaman bende de olmaya başladı. Aman dikkat et dışarda falan Allah korusun. Geçen gün farkında olmadan acıkmışım ben de işe dalmışım zamanın nasıl geçtiğini anlamadım. Yemeğe oturduğumda ellerimin ve bacaklarımın titremesi uzun süre geçmedi. Çok üzüldüm sonra bebişim de aç kaldı demek o zaman zarfında
selam arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var,ben 4 aylık hamileyim 2 gündür acayip derecede gaz sancım başladı çok kötü sancılarım oluyor,gazı atamıyorum bir türlü aklıma bişeyde takılıyor rahim büyüyor ondanda olabilir mi acaba sizdede böyle bir sorun varmı....
haklsın canım kendime güvenemediğim zaman hiç dışarı çıkmıyorum, yere kapaklancakmışım gibi geliyor sanki..açlık bende çok titreme yapıyor bebişlerimiz için hiç aç kalmamamız gerekiyor ama işe dalınca bi şekilde gecikiyoruz inşAllah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim sağlıkla sıhatta hepimize birden, Aminn
valla bu gaz sorunu bendede var üç gündür bayaa baya hemde ama ben atıyorum
canım ya bende atıyordum ama izne çıktık dün hava değişikliğimi,suyundanmı dünden beri gazımı atamıyorum soda içiyorum elme yiyiyorum yok sancı giriyor ve sol trafım acıyor gaz toplanmasımı var anlamadım.ya gaz sancısının bbebeğe zararı varmı onu biliyormusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?