- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.241
kızlarrrrrrrrr...öğrendiimm...oğluşum olacakmış :))))
ben hiç duymadım ...
ya seninki de şansızlık olmuş...
ama kaç haftalık oldu bebiş söylenmez mi yaaaaaaa.....
sen sordun da cevap vermedi mi yoksa söyleyemem felan mı dedi hangisi oldu??
ilkumucum çok geçmiş olsun sana cnm Allah korumuş ikinizi de aman dikkat et neolur öpüyorum
merhaba kızlar valla bende 2 gündür yataktan kalkamıyorum oturduğum yerde uyuyorum inanılmaz bi uyku bu aclık derseniz acayip bi acıkma yaşayıp yemek yemezsem inanılmaz mide bulantısı yaşıyorum bu arada gecen gün bebişlerimiz için neler düşünmeye başladınız hazırlık için paylaşalım demiştim kimse beni duymadı bile küstüm hepinize
Zaten bebeğin hareketleri kasık ağrısı gibi olmuyor. Yani hareketleri ağrı ya da acı verecek kadar kuvvetli değil. Bu daha çok göz seyrimesi gibi, yada küçücük baloncuk patlıyormuş gibi ufak hareketler. Bazen de ılık ılık dalgalanmalar. Ama ağrı ya da acı vermiyor. Ben dün gece çikolatalı kek yiyiyordum. 2. dilimi yerken pıt pıt hareketler hissettim :) sonra keke devam ettim eşim de yanımdaydı o da elini koydu ben net şekilde 5 hareketini hissettiysem içerden,o dışardan ikisini hissetti :) sakin zamanlarda otur çikolata ye canım bir de oraya konsantre ol hissedersin hafif hafif
valla hiç bir fikrim yok bence doktorunu ara netten biraz baktım zrarı yok yazıyor ama gaz giderici bişeyler önerebilir...
selamün aleyküm tüm annelere gunaydınn burda olan varmı?
kızlar meraba hepinize Allah hepimizin bebeişlerini korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Aminnnnn... Antalyada dr arayan arkadaşlar ben vitalede ali fuat beye gidiyodum sema hanıma geçtim dün gittim gayet iyi ilg,lendi oldukça güzel açıklamalarda bulundu gerçekten tatmin oldum yani memnunum hastane ücretlerine gelince tahliller falan ücretli doğumu bilmiyorum dr muayene ücreti ise 50 tl on gün içinde tekRAR giderseniz ücret ödemiyosunuz bunları söyleyebilirim.
benim plasenta durumu rahim ağzına yakınmış zamanla belki yukarı çıkabilirmiş ne olur duanızı eksik etmeyin inş. zamanla düzelir ve hiç kanama falan yaşamam bebeğimin ve benim hayatımı riske atacak herhengi bi duruma maruz kalmayız dualarınızı bekliyorum bebişleri de sizleri de öptüm iyi bakın kendinize
bu arada benim bebişim erkek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?