2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar meraba hepinize Allah hepimizin bebeişlerini korusun ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Aminnnnn... Antalyada dr arayan arkadaşlar ben vitalede ali fuat beye gidiyodum sema hanıma geçtim dün gittim gayet iyi ilg,lendi oldukça güzel açıklamalarda bulundu gerçekten tatmin oldum yani memnunum hastane ücretlerine gelince tahliller falan ücretli doğumu bilmiyorum dr muayene ücreti ise 50 tl on gün içinde tekRAR giderseniz ücret ödemiyosunuz bunları söyleyebilirim.

benim plasenta durumu rahim ağzına yakınmış zamanla belki yukarı çıkabilirmiş ne olur duanızı eksik etmeyin inş. zamanla düzelir ve hiç kanama falan yaşamam bebeğimin ve benim hayatımı riske atacak herhengi bi duruma maruz kalmayız dualarınızı bekliyorum bebişleri de sizleri de öptüm iyi bakın kendinize
bu arada benim bebişim erkek

ben hiç duymadım ...
ya seninki de şansızlık olmuş...
ama kaç haftalık oldu bebiş söylenmez mi yaaaaaaa.....
sen sordun da cevap vermedi mi yoksa söyleyemem felan mı dedi hangisi oldu??

ilkumucum çok geçmiş olsun sana cnm Allah korumuş ikinizi de aman dikkat et neolur öpüyorum

kızlar bebişimi ben de hissediyorum 1 haftadır şükürler olsun rabbime
Darısı herkese geçen bi toparlandı sağıma sonra bazı şeyler yediğim zaman pıt pıt vuruyo gibi hoşuna gidiyo herhalde Allahım asla acılarını göstermesin her zaman sağlık ve iyilik versin yavrularımıza inş. oğsunlar sağlıkla mis kokularını içimize çekelim doya doya kızlar iyi geceler hepinize

Elçincim benim ilk bebeğim onun için kendime ait hiçbirşeyim yok. Ama ablamın 3 yaşında bir oğlu var. ana kucağı, puset, bebek arabası ve yürüteci ondan almayı düşünüyorum. Beşik ihtiyacımı da yine ablamın tekerlekli ve portatif bir beşiği var o çok rahat etmişti bulunduğu odaya taşıyordu rahatlıkla onu alarak karşılıycm. Sonrasında büyüyünce ihtiyaca göre yatak alırız diye düşünüyorum. Şuanda gardrop ve şifonyere ihtiyacım var. Aklımdan bir model çizip mimara götürdüm çok yüksek rakamlar söylediler, hazır bırşeyler almayı düşünüyorum. Bunlar haricinde bebeğe henüz kıyafet almadım hiç. Yaz indirimini beklıyorum mothercare zara ve diğer mağazaların.Uzuuun uzunn anlattım hala küs müyüz? :))Bir de bugün bebek şekerlemelerine baktım harika şeyler var, doğumda gelen misafirlere ikram ve hatıra amaçlı bir de anı defteri beğendiğim doğum tebriğine gelenlerin yazmaları için. Bir iki tanesini çok beğendim. Ayrıca bir de gümüş kapaklı bir biberon beğendim sponsor arıyorum onu aldırmak için:)) beğendiğim şeylerin resimlerini de yavaş yavaş paylaşırım .

Konsantre olmalıyım biraz daha sanırım ve çikolata olayını deneyeceğim

İkili testin sonucu iyi çıkmıştı, üçlü testi yaptırdım o da iyiydi çok şükür. Ardından ayrıntılıya gireceğim sadece, dörtlü teste gerek görmedi canım.

kzlar herkese merabalar bu gün 15 + 4 oldum cuma günü kontrole gittim bebişim baya büyümüş 142 gr olmuş boyuda 108 milim cinsiyeti hakkında kesin bişey söylemedi sadece kıza benziyor dedi bide bebişimin plesentası rahim ağzını kapatmış normal doğum olmaz dedi ama ilerleyen dönemlerdede bakıcaz plesentas yukarı çıkabilr dedi her zamankinden daha dikkatli ol dedi işte böyle allah bebişlerimizi korusun inşallah

merhaba arkadaşlar herkese iyi pazarlar pek fazla yazamıyorum ama girdikçe takip ediyorum 17 haziranda 3 lü taramamız var inşallah hayırlısıyla sorunsuz onuda atlatırız bu arada bebişim için geçen hafta alışveriş yaptım internetten limango kids te çok güzel şeyler indirime giriyor arkadaşlar haberiniz olsun

selam kasım anneleri bugün pek kimse yok burada havayı güzel buldunuz gezin bakalım.
salı günü 3 lü testim var bakalım cinsiyeti hakkında bişy diyeckmi doktor.bu arada harketini hissedemiyorum dahaüstelik ikinci bebişim ilkinde daha çabuk hissetmiştim hem ikinciyi daha erken hissedersin derler bide

arkadaşlar merhabaa..

eşim yurtdışına görev için gittiğinde bebek için birsürü eşya almış.bitaneside Philips AVENT Mikrodalga Buhar Sterilizatörü....ama bizim malesef mikrodalga fırınımız yok

şimdi bunun için mikrodalgafırın almakta çok mantılı olmıcak..bende internet üzerinden satmaya karar verdim..türkiye fiyatından oldukça ucuza almış ve bende almış olduğu fiyata satıcam...ben nette biraz araştırdım..türkiyede 90-100 lira civarında...bizde 60 liraya satıcaz..o fiyata almış çünkü..sahibinden.com a koymayı düşünüyorum..ilgilenen arkadaşlar olursa ilan linkini yayınlarım bakabilirsiniz..ürünü philipsin sitesndende inceleyebilirsiniz..

bu philipsin sitesi..bendeki üründe bu ürünün aynısı:
SCF271/20 Philips AVENT Mikrodalga Buharlı Sterilizatör SCF271/20 - Philips Support

arkadaşlar merhabaa..

eşim yurtdışına görev için gittiğinde bebek için birsürü eşya almış.bitaneside Philips AVENT Mikrodalga Buhar Sterilizatörü....ama bizim malesef mikrodalga fırınımız yok

şimdi bunun için mikrodalgafırın almakta çok mantılı olmıcak..bende internet üzerinden satmaya karar verdim..türkiye fiyatından oldukça ucuza almış ve bende almış olduğu fiyata satıcam...ben nette biraz araştırdım..türkiyede 90-100 lira civarında...bizde 60 liraya satıcaz..o fiyata almış çünkü..sahibinden.com a koymayı düşünüyorum..ilgilenen arkadaşlar olursa ilan linkini yayınlarım bakabilirsiniz..ürünü philipsin sitesndende inceleyebilirsiniz..

bu philipsin sitesi..bendeki üründe bu ürünün aynısı:
SCF271/20 Philips AVENT Mikrodalga Buharlı Sterilizatör SCF271/20 - Philips Support

merhabalar
bikaç gündür giremedim. eşimin iş yerindeki muhasebeci kadın doğum iznine ayrılıyordu, onun yerine bikaç ay ben bakacağım, o bebişini biraz büyütmüş olacak, bende ağırlaşıncaya kadar oyalanmış olacağım bu arada. geçmişi henüz okuyamadım inşallah herkes ve bütün bebişlerimiz iyiidir. hepinizi öpüyorum

Dualarımızı seninle canım benim, Allah korktuklarından emin, umduklarına nail etsin, Amin Amin Aminn..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…