- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.741
Ayyy yerim ben onuuuu. Yavrusu benimmm.Çok güzel bir duyguydu ya. İlk başta anlamadım, dedim karnım gurulduyor, bağırsak hareketi falan mı acaba. Ama yumurta gibi kabaran bağırsak hareketi olmaz değil mi? Ay çok mutlu oldum şimdi. Bebeğim benimmm. Şimdi kendimi dinler dururum.
yurt dışında ultrasonlara her giriş için ekstra para alındığını duymuştum. buda maliyet açısından çok oluyormuş. ondan sanırım az giriyorlarmış "duyduğum kadarı ile tabi bende onların yalancısıyım "
sahiplen bebeğine yavrum benim de
senin yavrun oo ..
şimdi sen söyleyince aklıma geldi sabah toplandı benim kuzum sağ yumurtalığım dolaylarına acıttı biraz omuydu ki şimdi oo
ben gittiğimde 17. hafta olmus olacak.. sadece bakcaz anlasılan.. bi sonrakinde detaylı olacak diye bekliyorum.. benim 21 senin 22 olur muhtemelen canım
vallahi ntsyi bilmem ama burada kurallar boyle iste baya hassaslar bu konuda, ingiltere tomografiyi bile yasakladi hastalara.
ben 16+6 haftada 4 lü test yaptırdım 17+3 te de devlette 3 lü test yaptırdım. 29 haziranda da sağlık ocağında tetanoz aşısı olucam. 14 temmuza ayrıntılı ultrasona gün verdik devlet hastanesi. şimdilik bu kadar sanırım.
ingilterede tum hastane masraflari bedava canim cok ileri derecede bir hastaligin ve tedavin soz konusu ise ozaman bir miktar oduyorsun galiba.
bizim ultrason ve dogumlarimiz bedava yanisadece dis ve goz check-uplarimiz icin para oderiz onlarada hastane bakmaz zaten ozel muanehaneye gideriz.yine saglik ocaklarimizda bedavadir turkiye gibi hatta hamile bayanlara kart verilir burada o kartin suresi bitene kadar ilaclar ve dis check-uplari ve tedavisi bedavadir.
devlete o kadar vergi oduyoruz bu kadarida olsun degilmi
süpermiş canım valla. TÜRKİYE DE o günleri görecekmiyiz acaba
benimde 190 gr olmuş bebikim 41 kere maşallah
neyseki babalar kızlarına karşı kibarlardır sanırım :)
ben konuş dediğimde eşim elini karnıma koyup naber len köftediye seviyoo aslanım benim bee diyoo :) erkekte olsa küçük daha ölemi sevilir..
Selam kızlar ,
Kızımdan ve işimden vakıt buldukça sızın yazılarınızı okuyorum aynı heyecanları gecen sene bu zamanlar bende yasadım bende kasım 2010 annesıyım allahım bebeğinizi hepınızın sağlıklı bır sekılde kucagınıza almanızıı nasıp etsın , daha durun ıyıce tekmelemeler baslasın o zaman gorursunuz sıze cevap bıle verıcek bıde doğsun onun kokusunu hıssedın annelık asıl o zaman baslıyor ıste hayatımda duydugum en guzel koku tarıfı olamaz
şimdiden hepınızı tebrık ederım
seninki benimkinden tombişmiş maşallah doktor çok normal dedi bana seninki bu hızla giderse 4 kilo doğabilir cinsiyeti bellimi sirlicim bende aynı senin gibi hiç kilo alamıyorum boşver bebişlerimiz sağlıklı olsun da zaten çok kilo almak o kadar iyi değil doktorum kız gibi dedi ama kesin değil önümüzdeki ay kesin olurmuş daha henüz gelişme sürecindeymiş
bana 5 temmuz da verdi ilk tetenoz aşısını seninkimi erken benim mi geç aceba
süpermiş canım valla. TÜRKİYE DE o günleri görecekmiyiz acaba
bana 5 temmuz da verdi ilk tetenoz aşısını seninkimi erken benim mi geç aceba
ben 16+6 haftada 4 lü test yaptırdım 17+3 te de devlette 3 lü test yaptırdım. 29 haziranda da sağlık ocağında tetanoz aşısı olucam. 14 temmuza ayrıntılı ultrasona gün verdik devlet hastanesi. şimdilik bu kadar sanırım.
hangi devlet hastanesine gidiyorsun 3 lü test 4 lüden önce yapılmıyomu devlet hastanelerinde bu kadar ayrıntılı ilgilenildiğini bilmiyodum , benim doktor tetenoz aşısını önermiyorum dedi ben yaptırmayacağım bu yüzden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?