2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

yaa bende emin olamamıştım bunu okuduktan sonra anladım demek ki bebeğimin hareketiymiş.bende sırtüstü yatıyodum.kasığımdan aşağı doğru bişey kaydı.sonra kaldı orda şişti sertleştidemekki bebeğimmmmm

ingilterede tum hastane masraflari bedava canim cok ileri derecede bir hastaligin ve tedavin soz konusu ise ozaman bir miktar oduyorsun galiba.

bizim ultrason ve dogumlarimiz bedava yanisadece dis ve goz check-uplarimiz icin para oderiz onlarada hastane bakmaz zaten ozel muanehaneye gideriz.yine saglik ocaklarimizda bedavadir turkiye gibi hatta hamile bayanlara kart verilir burada o kartin suresi bitene kadar ilaclar ve dis check-uplari ve tedavisi bedavadir.

devlete o kadar vergi oduyoruz bu kadarida olsun degilmi

sahiplen bebeğine yavrum benim de

senin yavrun oo ..

şimdi sen söyleyince aklıma geldi sabah toplandı benim kuzum sağ yumurtalığım dolaylarına acıttı biraz omuydu ki şimdi oo

Oyyy oyy bugünleri de gördük ya çok şükür. İnşallah kucağımızda debelendiği vakitleri de görürüz. Rabbim sağlıkla bütün bu güzel anların tadını çıkarmamızı nasip etsin. Bebişlerimiz kıpır kıpır annelerini tekmelesinler.

ben gittiğimde 17. hafta olmus olacak.. sadece bakcaz anlasılan.. bi sonrakinde detaylı olacak diye bekliyorum.. benim 21 senin 22 olur muhtemelen canım

Ben 19.haftada tatile çıkıcam, 22.hafta filan çağırırsa naparim ki? Tatili yarıda kesip gelip muayene olsam, tekrar mı dönsem acaba? Detaylı Usg de önemli olsa gerek. O haftalarda aşımız da vardı bizim sanırım. Olmadı günü birliğine gelir giderim. Bebişim iyi olsun da. 18.hafta doktor amcamızı öylesine bi ziyaret edicez demek ki. Çok komik bir doktorumuz var bizim ya. Gittiğimizde koparıyor bizi gülmekten. Büyümüş bu kocaman olmuş dedi en son gittiğimizde. Maşallah kuzuma.

ben 16+6 haftada 4 lü test yaptırdım 17+3 te de devlette 3 lü test yaptırdım. 29 haziranda da sağlık ocağında tetanoz aşısı olucam. 14 temmuza ayrıntılı ultrasona gün verdik devlet hastanesi. şimdilik bu kadar sanırım.

vallahi ntsyi bilmem ama burada kurallar boyle iste baya hassaslar bu konuda, ingiltere tomografiyi bile yasakladi hastalara.

evt duymustum onu.. burda pek öyle değil.. ama söyle bir ayrıntıda var .. bebeğini ultrasonda gören annelerin düşük riski göremeyenlerden daha düşükmüş..

aman sonra diyorumki imkanı olmayanlar , gecmişte annelerimiz onlar neler yasamıslar.. bizi görmüşlermi yok.. annem diyoki ben hic stres yapmamaıstım bebeğime bişey olur diye.. cok sükür sorun yok hicbirinizde diyor..

bana 5 temmuz da verdi ilk tetenoz aşısını seninkimi erken benim mi geç aceba

süpermiş canım valla. TÜRKİYE DE o günleri görecekmiyiz acaba

benimde 190 gr olmuş bebikim 41 kere maşallah

seninki benimkinden tombişmiş maşallah doktor çok normal dedi bana seninki bu hızla giderse 4 kilo doğabilir cinsiyeti bellimi sirlicim bende aynı senin gibi hiç kilo alamıyorum boşver bebişlerimiz sağlıklı olsun da zaten çok kilo almak o kadar iyi değil doktorum kız gibi dedi ama kesin değil önümüzdeki ay kesin olurmuş daha henüz gelişme sürecindeymiş

Selam kızlar ,
Kızımdan ve işimden vakıt buldukça sızın yazılarınızı okuyorum aynı heyecanları gecen sene bu zamanlar bende yasadım bende kasım 2010 annesıyım allahım bebeğinizi hepınızın sağlıklı bır sekılde kucagınıza almanızıı nasıp etsın , daha durun ıyıce tekmelemeler baslasın o zaman gorursunuz sıze cevap bıle verıcek bıde doğsun onun kokusunu hıssedın annelık asıl o zaman baslıyor ıste hayatımda duydugum en guzel koku tarıfı olamaz

şimdiden hepınızı tebrık ederım

neyseki babalar kızlarına karşı kibarlardır sanırım :)

ben konuş dediğimde eşim elini karnıma koyup naber len köfte diye seviyoo aslanım benim bee diyoo :) erkekte olsa küçük daha ölemi sevilir..

:)) işte bizimkide biraz daha büyüsün tekme atmayı öğretecem diyo :))oda çok erkek istiyodu aslında kısmetimize kızımız çıktı sağlıklı olsunda hiç önemli değil..

Rabbim yavrunuzu saglikla ve hayirli bir sekilde buyutmenizi nasip etsin.insallah bizde tadariz o muhtesem duyguyu tam anlamiyla, o kokuyu icime doya,doya cekecegim inananin bana.

evet bende pipi cikti yani erkekmis canim oglum benim...benim bulantilarim hala suruyor. kusmam da var. bu yuzden ola bilir kilo alamamam. ama bebislerimiz iyi olsunda onemli diyil bizim kilo almamiz.

hangi devlet hastanesine gidiyorsun 3 lü test 4 lüden önce yapılmıyomu devlet hastanelerinde bu kadar ayrıntılı ilgilenildiğini bilmiyodum , benim doktor tetenoz aşısını önermiyorum dedi ben yaptırmayacağım bu yüzden..

kızlar ben dünden beri bebeğimi çok aşşağıda hissediyorum, göbek deliği hizamdaydı,2 gündür göbek deliğimin 1 karış altında çok aşağıda hareket edip duruo, randevu aldım akşam doktora gideceğim

pendikte özel bölge hastanesine kadıköydede göztepe ssk hastanesi merdivenköy polikliniğine gidiyorum. normalde özellerde 3 lü yerine 4 lü yapılıyor zamanı aynı ikisninde ama anladığım kadarı ile devlet hastanelerinde hala 3 lü test yapıyorlar. ilgi konusuna gelince 2 li testte bayağı ilgilendiler. normal kontrollerde pek bilgi vermiyorlar genelde testlerde daha ilgililer. ben özelle paralel olsun diye devlete gidiyorum kafamda soru işaretleri kalmasın diye.. tetanoz aşısınıda 5 adete tamamlanması öneriliyor yani doğum sonrasında 3 kere daha olunursa 10 sene korunmuş oluyorsun. hamile iken vurulduğun için bebeğininde bağışıklığı oluyor. daha çok sezeryan olucak anneler yaptırıyor. ben normal düşündüğüm halde ne olur ne olmaz yinede yaptırıyorum

Kızlar günaydın herkese :)))))
Geçmişi okudum da şidmi bu alışveriş konusunda bende kendimi zor frenliyorum bu ayın 27 sinde birhadaki randevumuz ondan sonra inşaallah artık bişeyler almaya başlarım nasipse...

bende bebişimi hissediyorum zaman zaman göbek deliğimin tam orda kabarcıklar çıkıyo sanki yukarı aşağı gıdıklanır gibi oluyo bazen Rabbim tekmelerinide göstersin inşaallah
Bu arada bana doktorum tetanoz aşısı önermedi bende tamam dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…