- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.721
valla kizlar riskli gruba girdigim icin 2 haftada bir giriyorum doktorum once bebegime bakiyorum gobekten sonrada asagidan bakiyor. doguma kadar boyle surecek sanirsam.sunuda soyleyeyim bize burada kalp sesini asla dinletmiyorlar sadece kalp atisini gosteren cizgiler cikiyor ya ekrandan onu gorebiliyoruz.doktoruma sordum neden dinleyemiyoruz kalp atisini diye,doktorum bana sunu soyledi kalp atisini dinlemek icin gonderilen frekanslar cok gucluymus ve bebege zarari varmis onun icin dinletmiyoruz diyorlar ve burada sorunsuz hamilelik gecirenler 9 ayda 2 yada 3 kere girme hakkina sahipler.
teyzeside onu öpüyor canım.. :)canım benimm paşa senii öpüyomuşş
benim 2 gün kaldı meleğimi görmeme.. normalde pazartesi gitcektim ama pazar günü tataile gideceğimiz kesineşince cumartesiye aldık randevuyu 2 gün erkene yani .. o bile beni nasıl mutlu ediyor.. hepimizde görme isteği var bende aksamları eşime acaba içerde ne yapıyor diyorum.. hatta artık duymaya basladıgı için acaba biz onunla konusmuyoruz diye alınıyormudur diyorum.. eşim tuhaf tuhaf bakıyor bana.. delimi bu kadın diye herhalde..
ee bosuna dememişler erkeklerin babalık hissi bebeği görünce kadının analık hissi rahme düşünce başlar diye..dün bi kez daha anladım ne kadar dogru oldugunu..
benim 2 gün kaldı meleğimi görmeme.. normalde pazartesi gitcektim ama pazar günü tataile gideceğimiz kesineşince cumartesiye aldık randevuyu 2 gün erkene yani .. o bile beni nasıl mutlu ediyor.. hepimizde görme isteği var bende aksamları eşime acaba içerde ne yapıyor diyorum.. hatta artık duymaya basladıgı için acaba biz onunla konusmuyoruz diye alınıyormudur diyorum.. eşim tuhaf tuhaf bakıyor bana.. delimi bu kadın diye herhalde..
ee bosuna dememişler erkeklerin babalık hissi bebeği görünce kadının analık hissi rahme düşünce başlar diye..dün bi kez daha anladım ne kadar dogru oldugunu..
evt fatma hepimiz anne olduk aslında onlar içimize düştüklerinde..
daha fazla duyarlıyız daha bi duygusalızannelik iştee
evettt
kuzun o senin
ondan 3 sn cik duyuyoruz bizde demek.. e son ayda nts de dinlicez..ben gittiğimde duyuyorumm.. sancı odasından gelen gümgümleri..
ay benimde ctesi randevum
hemde detaylı usg olcak
heyecan ve korku var bende
ya bana ne yapacak acaba.. bu gittiğimde.. aynı dönemlere denk geliyor ama ben seni bi kontrol geriden takip ediyorum canım .. bu gittiğimde sadece bebeişe bakcaz dimi.. test filan yapılmayacak..detaylıd sonraki ay olur muhtemelen..
Ayyy yerim ben onuuuu. Yavrusu benimmm.Çok güzel bir duyguydu ya. İlk başta anlamadım, dedim karnım gurulduyor, bağırsak hareketi falan mı acaba. Ama yumurta gibi kabaran bağırsak hareketi olmaz değil mi? Ay çok mutlu oldum şimdi. Bebeğim benimmm. Şimdi kendimi dinler dururum.
valla kizlar riskli gruba girdigim icin 2 haftada bir giriyorum doktorum once bebegime bakiyorum gobekten sonrada asagidan bakiyor. doguma kadar boyle surecek sanirsam.sunuda soyleyeyim bize burada kalp sesini asla dinletmiyorlar sadece kalp atisini gosteren cizgiler cikiyor ya ekrandan onu gorebiliyoruz.doktoruma sordum neden dinleyemiyoruz kalp atisini diye,doktorum bana sunu soyledi kalp atisini dinlemek icin gonderilen frekanslar cok gucluymus ve bebege zarari varmis onun icin dinletmiyoruz diyorlar ve burada sorunsuz hamilelik gecirenler 9 ayda 2 yada 3 kere girme hakkina sahipler.
benim kuzucan 21 haftalık fln sanırım
seninkine kadar? Detaylıyı 20-23 haftalarda yapıolar
Ayyy yerim ben onuuuu. Yavrusu benimmm.Çok güzel bir duyguydu ya. İlk başta anlamadım, dedim karnım gurulduyor, bağırsak hareketi falan mı acaba. Ama yumurta gibi kabaran bağırsak hareketi olmaz değil mi? Ay çok mutlu oldum şimdi. Bebeğim benimmm. Şimdi kendimi dinler dururum.
Kızlar ben 13.hafta gitmiştim, ikili testimizi yaptırmıştık. 14.hafta acilen gitmiştim, karın ağrısı yüzünden. Diğer randevumuz 18.haftada. Detaylı Usg dediğiniz kaçıncı haftalarda yapılıyor? Başka test var mı bu aralar yaptırmamız gereken?
ay olmaz tabi yumurta gibi kabaran bagırsak hareketi.. o yumurta işte bebiş oluyor.. sabahları ac karnına daha co hissediliyormus.. o yuzden sabah hemen kalkmıyorum yataktanki acaba hissedermiyim diye... tövbe anam bizimki tembel.. hareket etmiyor .. yada ben hissetmiyorum yağ tabakalarımdan.. sonucta onun kası kemiği neki değilmi..o katmanı aşıpta kendisini annesine hissettirsin..
aynen öyle tatlım bende dün eşime dedim hiç kızınla konuşmuyosun biraz konuş diye:))iki kelime etti sustu ondan sonra tam olarak farkına varamıyorlar ne yazıkki..
o zman biz sadece bebeğin halini hatrını sorup gelcez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?