2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benim 2 gün kaldı meleğimi görmeme.. normalde pazartesi gitcektim ama pazar günü tataile gideceğimiz kesineşince cumartesiye aldık randevuyu 2 gün erkene yani .. o bile beni nasıl mutlu ediyor.. hepimizde görme isteği var bende aksamları eşime acaba içerde ne yapıyor diyorum.. hatta artık duymaya basladıgı için acaba biz onunla konusmuyoruz diye alınıyormudur diyorum.. eşim tuhaf tuhaf bakıyor bana.. delimi bu kadın diye herhalde..
ee bosuna dememişler erkeklerin babalık hissi bebeği görünce kadının analık hissi rahme düşünce başlar diye..dün bi kez daha anladım ne kadar dogru oldugunu..

ondan 3 sn cik duyuyoruz bizde demek.. e son ayda nts de dinlicez..ben gittiğimde duyuyorumm.. sancı odasından gelen gümgümleri..

evt fatma hepimiz anne olduk aslında onlar içimize düştüklerinde..
daha fazla duyarlıyız daha bi duygusalız annelik iştee

ay benimde ctesi randevum
hemde detaylı usg olcak
heyecan ve korku var bende

evettt
kuzun o senin

Ayyy yerim ben onuuuu. Yavrusu benimmm. Çok güzel bir duyguydu ya. İlk başta anlamadım, dedim karnım gurulduyor, bağırsak hareketi falan mı acaba. Ama yumurta gibi kabaran bağırsak hareketi olmaz değil mi? Ay çok mutlu oldum şimdi. Bebeğim benimmm. Şimdi kendimi dinler dururum.

aynen öyle tatlım bende dün eşime dedim hiç kızınla konuşmuyosun biraz konuş diye:))iki kelime etti sustu ondan sonra tam olarak farkına varamıyorlar ne yazıkki..

ay benimde ctesi randevum
hemde detaylı usg olcak
heyecan ve korku var bende

ya bana ne yapacak acaba.. bu gittiğimde.. aynı dönemlere denk geliyor ama ben seni bi kontrol geriden takip ediyorum canım .. bu gittiğimde sadece bebeişe bakcaz dimi.. test filan yapılmayacak..detaylıd sonraki ay olur muhtemelen..

benim kuzucan 21 haftalık fln sanırım
seninkine kadar? Detaylıyı 20-23 haftalarda yapıolar

Kızlar ben 13.hafta gitmiştim, ikili testimizi yaptırmıştık. 14.hafta acilen gitmiştim, karın ağrısı yüzünden. Diğer randevumuz 18.haftada. Detaylı Usg dediğiniz kaçıncı haftalarda yapılıyor? Başka test var mı bu aralar yaptırmamız gereken?

ay olmaz tabi yumurta gibi kabaran bagırsak hareketi.. o yumurta işte bebiş oluyor.. sabahları ac karnına daha co hissediliyormus.. o yuzden sabah hemen kalkmıyorum yataktanki acaba hissedermiyim diye... tövbe anam bizimki tembel.. hareket etmiyor .. yada ben hissetmiyorum yağ tabakalarımdan.. sonucta onun kası kemiği neki değilmi..o katmanı aşıpta kendisini annesine hissettirsin..

Son düzenleme:

yurt dışında ultrasonlara her giriş için ekstra para alındığını duymuştum. buda maliyet açısından çok oluyormuş. ondan sanırım az giriyorlarmış "duyduğum kadarı ile tabi bende onların yalancısıyım "

sahiplen bebeğine yavrum benim de

senin yavrun oo ..

şimdi sen söyleyince aklıma geldi sabah toplandı benim kuzum sağ yumurtalığım dolaylarına acıttı biraz omuydu ki şimdi oo

ben gittiğimde 17. hafta olmus olacak.. sadece bakcaz anlasılan.. bi sonrakinde detaylı olacak diye bekliyorum.. benim 21 senin 22 olur muhtemelen canım

Ben de normalde göbekliyim. En zayıf olduğum vakitlerde bile yani 55 kiloyken bile benim göbeğim hep vardı. Hiçbir zaman düz bir karnım olmadı. 68le hamile kaldım zaten hamile değilken bile hamile misin diye soruyorlardı. Yani düşün ben bile hissettiysem yakında seninki de hissettirir bence. Belki benim bebeğim dünki kazada çok korkmuştur ondan hareketlenmiştir. Huzurunu bozduk belki de bebişin. İnşallah kötü bir şey olmaz da annesini hep sevindirir benim miniğim.

aynen öyle tatlım bende dün eşime dedim hiç kızınla konuşmuyosun biraz konuş diye:))iki kelime etti sustu ondan sonra tam olarak farkına varamıyorlar ne yazıkki..

neyseki babalar kızlarına karşı kibarlardır sanırım :)

ben konuş dediğimde eşim elini karnıma koyup naber len köfte diye seviyoo aslanım benim bee diyoo :) erkekte olsa küçük daha ölemi sevilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…