- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.781
anladım canım.. demekki varmıs bi süre.. bunuda öğrenmiş olduk.. kac haftalıkken gec oldugunu söylediler sana.. ama aldılar kaydını değil mi?
selam kzılar yaa bende cok net2-3 haftada bir gittim şuana kadar en erkende 1 hafta arayla gittim ..4,5 aylık bebeğim dünden beri çok hissetmiyorum ondan endişelendimm..
Kızlar günaydın herkese :)))))
Geçmişi okudum da şidmi bu alışveriş konusunda bende kendimi zor frenliyorum bu ayın 27 sinde birhadaki randevumuz ondan sonra inşaallah artık bişeyler almaya başlarım nasipse...
bende bebişimi hissediyorum zaman zaman göbek deliğimin tam orda kabarcıklar çıkıyo sanki yukarı aşağı gıdıklanır gibi oluyo bazen Rabbim tekmelerinide göstersin inşaallah
Bu arada bana doktorum tetanoz aşısı önermedi bende tamam dedim...
slm cici anneler..
valla benimde aklım takıldı şimdi benimde aile hekimim yokceza falan olmaz inşş eşim poposunu kaldırmıyorki hiç gidelim diyorum bir ara gideriz diyo sürekli yine bana tek başıma gitme yolu görüldü
slm cici anneler..
valla benimde aklım takıldı şimdi benimde aile hekimim yokceza falan olmaz inşş eşim poposunu kaldırmıyorki hiç gidelim diyorum bir ara gideriz diyo sürekli yine bana tek başıma gitme yolu görüldü
ceza olsaydı ben yerdim herhalde :) üç aydır peşimdeler ama 20.haftada gitmeyi düşünüyorum direk aşıya
ay aile hekimi yok diye değil.. ikametini oturdugu yere almamanın cezası var diye biliyorum..
ay aile hekimi yok diye değil.. ikametini oturdugu yere almamanın cezası var diye biliyorum..
kizlar bisey sorcam size, bebekleri bazi kisiler diyor ben kundaklamam bazilari kesinlikle kundaklarim ,sizce hangisi dogru
ve burda okudugum kadariyla yeni bel korumali kundaklar varmis ,onlar dahami iyi oluyor
ben hic bebek magazasina gidip bakamadim ama olmazsa kendim dikecem zaten cok seylerini
walla öyle bir yeteneğin varsa uygun bir kumasla kendin dik bence.. bende elimle yaptıgım seyleri cok seviyorum saklicamda .. kızımın battaniyesini yapıyorum şimdi.. baska neler yaparım bilmiyorum... ama cok güzel oluyor ..
benim eşim okuldayken mutfak önlüğü dikmiş resim dersinde .. kayınvalidem saklamıs..evlenirse eşine veririm diye .. ben kullanıyorum şimdi..cok hosuma gidiyor.. sonrada kızımın çeyizine koycam..
benim yaptıgım battaniyede inşallah gider öyle..
Kızlar ben yine doktordan geldim 4 boyutlu ultrason için randevu aldım. 22.haftada giricem inş.Çok heyecanlı ya kime benzediğini nasıl birşey olduğunu görücez ilk kez siyah beyaz ekranlar dışında:)
evet canim benim meslegim dikis zaten ,bi modacida calisiyodum ama suan raporlu oldugum icin evdeyim
daha bebegimin cinsiyetini bilmiyorum haftaya belli olur insallah, ondan sonra bende calismalar baya bi baslar, tabi onemli olan benim icin dikmeden cok uygun kumaslari bulabilmek
battaniye yapiyorum demisin ,oruyomusun nasil bisey, bende hep orcem hemde aplikeli dikcem tabi yine cinsiyeti bekliyorum
ay ne guzel oyle seyleri cok severim ,benim annemde benim bebeklik kunagimi saklamis bana verdi al bebeginde kullanirsin diye, suan yurt disinda oldugum icin malesef turkiyede kaldi o
bence sende kesin oyle yap, bende oyle yapmayi dusunuyorum kendi el emeklerimi
evet canim benim meslegim dikis zaten ,bi modacida calisiyodum ama suan raporlu oldugum icin evdeyim
daha bebegimin cinsiyetini bilmiyorum haftaya belli olur insallah, ondan sonra bende calismalar baya bi baslar, tabi onemli olan benim icin dikmeden cok uygun kumaslari bulabilmek
battaniye yapiyorum demisin ,oruyomusun nasil bisey, bende hep orcem hemde aplikeli dikcem tabi yine cinsiyeti bekliyorum
ay ne guzel oyle seyleri cok severim ,benim annemde benim bebeklik kunagimi saklamis bana verdi al bebeginde kullanirsin diye, suan yurt disinda oldugum icin malesef turkiyede kaldi o
bence sende kesin oyle yap, bende oyle yapmayi dusunuyorum kendi el emeklerimi
senin adina sevindim canim insan bir kezde osa girmesi gerek bence diye dusunuyorum ama
benim doktorumda 4 boyutlu yok, baska doktorlara gitme sansimda yok buyuzden heralde ben goremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?