2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
slm cici anneler..
valla benimde aklım takıldı şimdi benimde aile hekimim yokceza falan olmaz inşş eşim poposunu kaldırmıyorki hiç gidelim diyorum bir ara gideriz diyo sürekli yine bana tek başıma gitme yolu görüldü

2-3 haftada bir gittim şuana kadar en erkende 1 hafta arayla gittim ..4,5 aylık bebeğim dünden beri çok hissetmiyorum ondan endişelendimm..
selam kzılar yaa bende cok net
hiseediyordum bu haftta kısıtlandı pek doktora gittim maaşallah içerde oynuyo ama ben fazla hissetmiyorum
[/B]

Son düzenleme:

gunaydınn anneler.. şişliğim yıne had safhada nerdeyse yuvarlanıcm artk.. yuruyemıyormm.. ama sabah ne guzel uyuyodmm bı yerdımkı tekmeyı sagtarafmdann anneeee kalk acıktm der gbı sankıı agladm ve nolıursa olsn şişlıklerıme bıle sevndım anlıycgnızzz ... buarada bnm dr umda tetanozu onermedı ama saglık ocagında vurulmamam ıcın onermedı bn vurucam dedıı.. bayat olabılıyomuşş dedii 1 hazıranda ebe cagrmıştı gtmedım dr umada 25 hazrnda gtcem ınsallh gec olmazzz deılmı? kızımla opuyorz sızııı ..

tünaydın herkesee...... bende sene sonu koşturması var çok yoğunum çok şükür bugün bitirdim tüm işlerimi..... artık rahatım.....

sizler ne güzel hissetmeye başlamışınız bize tık yok...dr bide çok hareketli bebek demişti hiç bir şey hissetmiyorum....okadarda kendimi dinliyorum yok...benimkinin daha niyeti yok sanırım belli etmeye kendini....

geçenlerde bir kitap okudum tüm annlere tavsiye ederim "doğmamış çocuğun gizli yaşamı" muhteşem bir kitap ....çok eski olmasına rağmen hep araştırma sonuçlarını yazmış....çok etkilendim....5-6.ayda bebeğin nasıl bizi hissettiği duyduğu yaşadığımız yoğun stresin bebeği nasıl etkilediği...istenmeyen bebeğin yaşadıkları büyüyünce bu bebeklerin ne durumda olduklarına kadar bir çok bilgi var.....kesinlikle her anne-baba okumalı tavsiyederim.....

ceza olsaydı ben yerdim herhalde :) üç aydır peşimdeler ama 20.haftada gitmeyi düşünüyorum direk aşıya

ay aile hekimi yok diye değil.. ikametini oturdugu yere almamanın cezası var diye biliyorum..

kizlar bisey sorcam size, bebekleri bazi kisiler diyor ben kundaklamam bazilari kesinlikle kundaklarim ,sizce hangisi dogru

ve burda okudugum kadariyla yeni bel korumali kundaklar varmis ,onlar dahami iyi oluyor
ben hic bebek magazasina gidip bakamadim ama olmazsa kendim dikecem zaten cok seylerini

ceza olsaydı ben yerdim herhalde :) üç aydır peşimdeler ama 20.haftada gitmeyi düşünüyorum direk aşıya

ay aile hekimi yok diye değil.. ikametini oturdugu yere almamanın cezası var diye biliyorum..

içimi rahatlattınız valla..bu arada ben bugün 3lü testimide yaptırdım...çalıştığım okuldan izin aldım bugün evde dinlendircem bebişimi dün fena halde yorulmuşumağrıdan duramadım doktor istirat tavsiye etti bugün

Evet canım, arkadaşım ikametini bildirmediği için 300 küsür lira ceza gelmiş, ödemediği için 600 küsür filan olmuştu o ceza. Bir gün mutlaka karşınıza çıkıyor bu ceza, ihmal etmeyin bence.

walla öyle bir yeteneğin varsa uygun bir kumasla kendin dik bence.. bende elimle yaptıgım seyleri cok seviyorum saklicamda .. kızımın battaniyesini yapıyorum şimdi.. baska neler yaparım bilmiyorum... ama cok güzel oluyor ..

benim eşim okuldayken mutfak önlüğü dikmiş resim dersinde .. kayınvalidem saklamıs..evlenirse eşine veririm diye .. ben kullanıyorum şimdi..cok hosuma gidiyor.. sonrada kızımın çeyizine koycam..

benim yaptıgım battaniyede inşallah gider öyle..

Son düzenleme:
bugün doktor randevusuna gitmeden bikaç kaşık nutella yiycem :76:
en son randevumuzda hiç pas vermemişti bebiş, doktor çukulata ikram edip sonra tekrar bakmıştı ama ogün bizimki pek havasında değildi nutellayı yiyince bugün kimbilir ne numaralar yapar sıpacık :86:

Kızlar ben yine doktordan geldim 4 boyutlu ultrason için randevu aldım. 22.haftada giricem inş.Çok heyecanlı ya kime benzediğini nasıl birşey olduğunu görücez ilk kez siyah beyaz ekranlar dışında:)

evet canim benim meslegim dikis zaten ,bi modacida calisiyodum ama suan raporlu oldugum icin evdeyim
daha bebegimin cinsiyetini bilmiyorum haftaya belli olur insallah, ondan sonra bende calismalar baya bi baslar, tabi onemli olan benim icin dikmeden cok uygun kumaslari bulabilmek

battaniye yapiyorum demisin ,oruyomusun nasil bisey, bende hep orcem hemde aplikeli dikcem tabi yine cinsiyeti bekliyorum
ay ne guzel oyle seyleri cok severim ,benim annemde benim bebeklik kunagimi saklamis bana verdi al bebeginde kullanirsin diye, suan yurt disinda oldugum icin malesef turkiyede kaldi o
bence sende kesin oyle yap, bende oyle yapmayi dusunuyorum kendi el emeklerimi

ay preg süper bişey.. ben ikilideyken dr bianda 4d ye gecti ben o neya diye bi bagırmısım.. bildiğin bebek yani.. o zaman cok dkkat etmedim ama eşim kamaeraya cekmişti.. evde izlediğimde kafasının kemikleri daha tam olusmamıs.. o kıvrımları bile görüyosun.. o zaman 12+5 dim ben şimdi 17 iken gitcem bakalım nasıl görüncek.. cok heyecanlı bişey...bizimlede paylas detayları olur mu..

Kızlar ben yine doktordan geldim 4 boyutlu ultrason için randevu aldım. 22.haftada giricem inş.Çok heyecanlı ya kime benzediğini nasıl birşey olduğunu görücez ilk kez siyah beyaz ekranlar dışında:)

senin adina sevindim canim insan bir kezde osa girmesi gerek bence diye dusunuyorum ama
benim doktorumda 4 boyutlu yok, baska doktorlara gitme sansimda yok buyuzden heralde ben goremem

benim bu konuda hiç becerim yok etrafa yalvarıyorum lütfen bişiler örün edin diye:)))

ben örüyorum tatlım.. öyle aplike filan ben pek anlamam.. bu örgü olan cok zevkli.. bitince buraya resmini koycam zaten.. ponponlu gibi bi ipi var.. alize diye bi markanın bbek iplerinden... cok sevimli.. beyaz örüyorum kızıma .. kızımın oğluda kızıda olsa kullanabileceği bişey.. benimde cocuklugumdan kalma battaniyem var.. annem almıs ... saklamıs sonrada.. onu getircek.. bikac bişey yapcam üstüne diyor.. ama biz 3 kızkardes de kullanmısız onu peşpeşe dogunca .. benden sonra yegenlerime vercem Allah nasip ederse.. ayy heyecanlandım.. teyze olmakda süper bişey olur ..

senin adina sevindim canim insan bir kezde osa girmesi gerek bence diye dusunuyorum ama
benim doktorumda 4 boyutlu yok, baska doktorlara gitme sansimda yok buyuzden heralde ben goremem

çok teşekkür ederim cnm çok sağol benimkinde de yoktu başk doktora yönlendirdi çok pahalıydı şimdi okulumuzun anlaşmalı bir kurumu var orada 50 tl gibi bir fiyata yaptıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…