- 14 Ekim 2010
- 824
- 9
- 118
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.901
Kızlar günaydınnnn :) Nasılsınız bakalım bugün? Henüz alış verişlerinize başlamadan dün öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım istedim. Özellikle çalışan anneler için... Çok güvendiğim bir doktor, şu göğüs pompaları konusunda uyardı. Piyasada satılan elektronik pompalar sütün akış ritmini bozduğu için ciddi miktarda azalmasına neden oluyormuş. Manuel pompaları kesinlikle öneririm dedi. Hatta "AVENT" diye bir marka önerdi. Bu ürünün göğüse tam oturan silikon bir parçası var. Yedek biberonları falan... Ebay sitesinde 35 dolar civarıydı. Türkiyede 200 TL'yi buluyor. Ben sanırım ebay den sipariş edicem. Eşimin ablası da aynı ürünü kullanmış hamileyken, kesinlikle tavsiye ederim dedi. Bilginiz olsun. Şu anda heyecandan beğendiğimiz her şeyi alma eğilimindeyiz. Kullanılmayan ve kullanılmayacak ürünlerle dolaplarımızı doldurmadan önce düşünelim, akıllı alışverişler yapalım. Bir de buradan önerilerinizi paylaşırsanız ben çok sevinirim. Tavsiye edilen ürünler falan... Ne tatlı heyecanlar bunlar ya
arkadaşlar doğumlarınızı nasıl yapacaksınız. yöntemleri araştırdınızmı hiç
epidural normal der benim dr um :)
kizlar gunaaydin nasilsiniz? dun size coook kirildim,KUBICIM, ILKIMUCUM, MEYSANURCUM, EDAYHANCIM ERRANCIM VE DIYER GUZEEEL HAMISLER nerdesiniz???
Yasemincim yazdiklarini okudum ve cok uzuldum basin sag olsun. elimizden kaski bir sey gelse...umarim zamanla her sey yoluna duser ve yeniden bebeyine kavusursun. aslinda basimiza ne geleceyinden hepimiz habersiziz. ama bildiyim o ki, hayirlisi neyse o olur hep... guclu ol canim basin sag olsun...
Kızlar günaydınnnn :) Nasılsınız bakalım bugün? Henüz alış verişlerinize başlamadan dün öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım istedim. Özellikle çalışan anneler için... Çok güvendiğim bir doktor, şu göğüs pompaları konusunda uyardı. Piyasada satılan elektronik pompalar sütün akış ritmini bozduğu için ciddi miktarda azalmasına neden oluyormuş. Manuel pompaları kesinlikle öneririm dedi. Hatta "AVENT" diye bir marka önerdi. Bu ürünün göğüse tam oturan silikon bir parçası var. Yedek biberonları falan... Ebay sitesinde 35 dolar civarıydı. Türkiyede 200 TL'yi buluyor. Ben sanırım ebay den sipariş edicem. Eşimin ablası da aynı ürünü kullanmış hamileyken, kesinlikle tavsiye ederim dedi. Bilginiz olsun. Şu anda heyecandan beğendiğimiz her şeyi alma eğilimindeyiz. Kullanılmayan ve kullanılmayacak ürünlerle dolaplarımızı doldurmadan önce düşünelim, akıllı alışverişler yapalım. Bir de buradan önerilerinizi paylaşırsanız ben çok sevinirim. Tavsiye edilen ürünler falan... Ne tatlı heyecanlar bunlar ya
arkadaşlar doğumlarınızı nasıl yapacaksınız. yöntemleri araştırdınızmı hiç
yok canım erken degıl artık mesela bnm 20.hafta bıtıo artık kızım olucak ama hıcbısey alamadım..2 senelık evlıyım evlendıgımzde kaynanamlar kendı evlerınde kıra da oturttular bızı mobılyalarım ıcın butun altınlarımı bozduk herseyımızı oyle odedık tabıı bnm tarafım herzamankı gıbı kendı ustune dusenı yapmıstı ama yıne de kacan bıze kactı esımle afedersınız cok zor gunler gecırdık amacok sukur allahıma bn ıcındeyken evı satmak ıstedıler ve Rabbım bıze nasıp ettı kredı cektık bılezıklerımızı bozmamıstık onları bozduk kardeslerının hakkını verdık ustumuze aldık smdı kredı oduyoruz bırde dogal gaz baglattık yarısını pesın yarısını taksıtle aldık bebgım emeklerken usumesın butun odalar aynı olsun dıye ıstedık anlıycagınız bnde ısten cıktım ve kac senelık hakkımı bıraktım borc baya bırıktı dogal olarak henuz kızımıza bır lıralık bıle bısey alamadımm bebek arabasını besıklerını ıcının yatagını vs.. ufak tefek sampuan bıberon takımı zıbınlar vs.. ananesı aldı Allah razı olsn tabı sen ne ozenırsen soyle alalım dıyo sakın sıkmayın canınızı dıyo ama ınsanın kendı parasıyla alması kendı ozendıgını alması emınımkı cok daha guzel ve daha tatlı gelırdı ılk bebegımız nasıl ozenıyorum anlatamamm.. bırde cok rahat bı bekarlık gecırmıstım smdı bole olunca ınanın zorlanıyorum ... he bunları sıe anlattım topıcle ılgısı kalamdı ama kımseye anlatamıyorum kendı annende olsaa sunu alın bunu alın demesı zor gelıyo dogal olarak.. kızkardesım bnden 12 yas kucuk dertlessem ne anlıycak.. ıykı burası vr ıykı sız vrsınız.. basınızı sısırdım .. aslında dıycegım sey kısacıktıı yanı kızlar sız alın cıcıslerınızı bız kardeslerımızın cıcıslerınden fıkır alıp bı kac parca bıseyler alırız artık doguma yakın .. Rabbım hepımıze aldıklarımızı kullanmayı nasıp etsın..
ilkimu çok teşekkürler paylaşımın için,tecrübeli annelerden böyle paylaşımlar gelirse gerçekten çok faydalı olacaktır, 31 yaşımdayım ama inanınki hayatımda belki 2-3 kez bebek kucağıma aldım :) bebek konusunda tecrübelere ihtiyacım var bu etapta alışveriş listesi önerileri çok iyi olacaktır
herkese gunaydin kizlar
bende bugun erkencigim uyumadim kalktim erkenden uy,uy nereye kadar ya
bende kiyafet konusunu abartmayacagim gerekenleri alacagim sadece, eminim bana cok hediye gelecek cunku ben her arkadasimin dogumuna hediye goturmustum.:82:
yalniz ben dun aksam oturup hafif bir liste cikarayim dedim hastane cantasi icin masallah ne hafifi hersey lazim kizlar ya
sut pompasindan,biberona, gogus ucu kreminden,makyaj cantasina ve bebek sepetine kadarben kucuk tekerlekli bir seyahat cantasini hazirlamayi dusunuyorum t....... kolay olsun diye
bu arada bende 2 haftada bir gidiyorum ultrasona bu hafat bende meraklar icerisindeyim MRdan sonra cok merak ediyorum yavrumu geceleri uyku tutmuyor.randevum 14 haziranda.
kizlar gunaaydin nasilsiniz? Dun size coook kirildim,Kubıcım, ılkımucum, meysanurcum, edayhancım errancım ve dıyer guzeeel hamısler nerdesiniz???
Yasemincim yazdiklarini okudum ve cok uzuldum basin sag olsun. Elimizden kaski bir sey gelse...umarim zamanla her sey yoluna duser ve yeniden bebeyine kavusursun. Aslinda basimiza ne geleceyinden hepimiz habersiziz. Ama bildiyim o ki, hayirlisi neyse o olur hep... Guclu ol canim basin sag olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?