- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.881
jamie oliver'a bakiyorum bu adami izledikce karnim acikiyor yahu
vereyim linkleri
Baby Bibs & Muslin Squares | Baby Feeding | Mothercare
3 Pack Muslin Squares | Muslin Squares | ASDA direct
selam canim nasilsin? evet simdi okudum ve netden arasdirdim, gebelikte kullanila biliyomus doktorun izniyle, ama icerisinde sulfat varmis bana yan etki gosteren zaten sulfatmis.doktoruma yine de soyliycem bakalim umarim care olur. sana da gecmis olsun anemi ciddi bir rahatsizlik umarim yakinda iyilesirsin. kendine ve bebise iyi bak.
sizleri görünce kendimi kötü hissediyorum. ne kadar sistemli, organize gidiyosunuz, süpper valla.. ben çook tembelim, bizde hiç bi hazırlık yok:) bebek odası yapacağım oda bile çöplük gibi hala, orayı bile ttoparlamadım:)
sizleri görünce kendimi kötü hissediyorum. ne kadar sistemli, organize gidiyosunuz, süpper valla.. ben çook tembelim, bizde hiç bi hazırlık yok:) bebek odası yapacağım oda bile çöplük gibi hala, orayı bile ttoparlamadım:)
Kızlar doktorunuz demir ilaçlarını herhangi bir tahlil sonucunda mı verdı sıze yoksa hamılelık suresınce kullanılan ılacların yanında mı verdı? Ben hamılelıgımın basında berı sadece multi tabs kullanıyorum. ılk uc ayda da folıc plus kullanmıstım. 2 ayrı doktora gıdıyorum ayrıca bır de kuzenım baska sehırde kadın dogumcu 3 u de multi tabsdan baska ılac vermedıler. Mıgdem bulandıgı ıcın dramamine kullandım bir de.
Arkadaşım geçmiş olsun,,Allah sabır, sıhhat, afiyet versin. Herşey Allah'tan, kendine ve eşine iyi bakıp moralinizi yüksek tutmaya çalışmaktan başka çare yok,
Neden ve nasıl oldu onu da paylaşır mısın?,,
19 mayısta kanamam oldu hastanede yattım sonra geçti 31 mayısta doktora gittik bebeğin cinsiyetini öğrendik yavrum hiç durmuyodu yerinde çok sağlıklı dedi doktor kanamam azalmıştı iyice ertesi gün evimde kasık ve bel ağrısı şikayetiyle hastaneye gittik gittiğimizde hala yaşıodu ama aşağı inmişti suyum kanamam oldu sonra normal doğumla düştü bebeğim sonra onu yıkadılar kefenlediler bi kutuya koyup elimize verdiler adını koydular mezarını yaptılar ben bi haftadır toparlanmaya çalışıyorum Rabbim kimsye göstermesin dikkat edin kendinize ....
:)) işte bizimkide biraz daha büyüsün tekme atmayı öğretecem diyo :))oda çok erkek istiyodu aslında kısmetimize kızımız çıktı sağlıklı olsunda hiç önemli değil..
19 mayısta kanamam oldu hastanede yattım sonra geçti 31 mayısta doktora gittik bebeğin cinsiyetini öğrendik yavrum hiç durmuyodu yerinde çok sağlıklı dedi doktor kanamam azalmıştı iyice ertesi gün evimde kasık ve bel ağrısı şikayetiyle hastaneye gittik gittiğimizde hala yaşıodu ama aşağı inmişti suyum kanamam oldu sonra normal doğumla düştü bebeğim sonra onu yıkadılar kefenlediler bi kutuya koyup elimize verdiler adını koydular mezarını yaptılar ben bi haftadır toparlanmaya çalışıyorum Rabbim kimsye göstermesin dikkat edin kendinize ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?