2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canim ucuzmus asda da baya mothercarede buldum ama pahaliydi benim buraya yakin asda yok ama sana misafir olursam insallah bi gun senin oradan alirim yada asda online yaparim. zaten artik esim alisverise gondermiyor al tescodan getirsinler diyor ama sen gecen gun bana asda yi onermistin bakalim onu denemeyi dusunuyorum bu alisveriste.

Temizliği ve bakımı için gerekenler;
•Islak mendil ve temizleme havluları
•Şampuan, sabun, bebek losyonu, pişik kremi, pamuk
•Bebek termometresi
•Alt değiştirme örtüsü
•Bebeklere özel tırnak makası

Beslenmesi ve uykusu için gerekenler;
•Farklı çeşitlerde biberon ve biberon emziği
•Bir kaç farklı emzik çeşidi
•Biberon ve emzik hijyeni için sterilizatör
•Biberon ısıtıcısı ve biberon taşıyıcısı
•Diş kaşıyıcı
•Emzirme minderi

Banyosu için gerekenler;
•Bebek küveti ve filesi
•Banyo süngeri
•Duş termometresi
•Başlıklı bebek bornozu

Giyisileri için gerekenler;
•Yeni doğanlar için bebek bezi
•Hastane çıkış seti
•Body, atlet, tulum, pijama, önlük
•Patik ve çorap
•Eldiven
•Mendil
•Penye şapka
•Yelek ve hırka
•Mont, atkı, eldiven gibi aksesuvarlar

Odası için gerekenler;
•Bebek karyolası
•Bebefon
•Yorgan, çarşaf, nevresim takımı
•Battaniye ve pike
•Cibinlik
•Minder
•Gardırop
•Şifonyer

Yolculuk için gerekenler;
•Bebek malzeme çantası
•Bebek arabası
•Araba koltuğu
•Kanguru

Kızlar böyle bir liste buldum. Çok değişik listeler var, araştırıyorum, hepsini bir yerde toplamaya çalışıyorum. Bu şekilde başlıklarına ayırıp her başlıktaki eksikleri tespit etmek daha kolayıma geldi. Tabi henüz bunların hiçbirini almadım ama ben liste yapıp alışverişe çıkmayı çok severim. Bu liste hayatımda oluşturduğum en güzel liste tabi. Rabbim hayırlısıyla almayı ve sağlıkla kullanmak nasip etsin.

Son düzenleme:
liste benim listeye benziyor sevdecigim bir kac ayrinti fazla sadece onlarda su anda benim icin gereksizler belki ileridebenim icinde en guzel liste olucak dun aksam baya listeledim ve kataloglardan isaretledim alacaklarimi

yubacigim insallah canim bekleriz

merhaba;

bir aksilik olmazsa kızımız Deniz'i 8 Kasım'da kucağımıza alacağız.

Bu arada benim doktorum herkesin verdiği destek ilaçlarından farklı şeyler verdi.

one a day women, ferrosanol,calcium sandoz ve hamilelikte görülen diş çürümeleri için zymaflor diye çiğneme tableti kullanıyorum..

sizleri görünce kendimi kötü hissediyorum. ne kadar sistemli, organize gidiyosunuz, süpper valla.. ben çook tembelim, bizde hiç bi hazırlık yok:) bebek odası yapacağım oda bile çöplük gibi hala, orayı bile ttoparlamadım:)

:) iyiyim cnm teşekkür ederim. inşallah bebişin ve senin için de herşey yolundadır.anemi tedavimi gördüm cnm.çok şükür şimdi iim.kan değerlerim normal kapsüller kusturduğu için ciddi sorun yaşıyodum.oroferon dan memnunum çok şükür.sende oğlişine ve kendine ii bk cnm

üzülme cnm, daha çok erken..

KIZLAARR SLMM BENDE KASIM ANNESİ OLCUMAMM İNŞ. HAFTAYA SALI 3 LÜ TESTİM VAR 2 LİM GÜZEL ÇIKMIŞTI 2 Lİ GÜZEL ÇIKTIYSA 3 LŞÜDE GÜZEL ÇIKMASI YÜKSEK DİME KIZLARR İNSAN ENDİŞE EDİYORR ALLAHIM SEN KORU MELEKLERİMİZİ

Canım daha ben de henüz işe başlamadım ama sadece hayal ediyorum ve kağıt üzerinde bir listem var. :) Yavaş yavaş yapacaklarımı planlıyorum. Zaten Temmuz-Ağustos tatildeyim. Eylül gibi Allah nasip ederse hazırlıkları hızlandıracağım. Ama o zamana kadar ne yapacağıma karar vermem lazım. Benim önce zihnimde bitirmem lazım yapacaklarımı. Sonra harekete geçmem lazım. :) O yüzden vaktim varken bol bol hayal ediyorum, araştırıyorum, liste yapıyorum, soruyorum, soruşturuyorum. :) Hem zevk alıyorum, hem de zamandan tasarruf ediyorum. Eylül gibi de vakit kaybetmeden herşeyi hallederim inşallah.

Kızlar doktorunuz demir ilaçlarını herhangi bir tahlil sonucunda mı verdı sıze yoksa hamılelık suresınce kullanılan ılacların yanında mı verdı? Ben hamılelıgımın basında berı sadece multi tabs kullanıyorum. ılk uc ayda da folıc plus kullanmıstım. 2 ayrı doktora gıdıyorum ayrıca bır de kuzenım baska sehırde kadın dogumcu 3 u de multi tabsdan baska ılac vermedıler. Mıgdem bulandıgı ıcın dramamine kullandım bir de.

bende sadece multı tabs kullandım ve devam ediyorum.. fakat geçen hafta kontrole gittiğimde omega 3, demir ilacı ve birde calsiyum hapı verdi ilk gittiğimde tahlil yapmış sonrasında yapmadı...

19 mayısta kanamam oldu hastanede yattım sonra geçti 31 mayısta doktora gittik bebeğin cinsiyetini öğrendik yavrum hiç durmuyodu yerinde çok sağlıklı dedi doktor kanamam azalmıştı iyice ertesi gün evimde kasık ve bel ağrısı şikayetiyle hastaneye gittik gittiğimizde hala yaşıodu ama aşağı inmişti suyum kanamam oldu sonra normal doğumla düştü bebeğim sonra onu yıkadılar kefenlediler bi kutuya koyup elimize verdiler adını koydular mezarını yaptılar ben bi haftadır toparlanmaya çalışıyorum Rabbim kimsye göstermesin dikkat edin kendinize ....

allah sabır versin arkadaşım

slm bende kasım annesi olucam allahın izniyle
son 3 haftadır hamileliğimin tadını pek çıkaramıyorm 3lü testimde risk çıktı amniyosentez yaptırdım 4-5 gün sonra sonuçlarımız çıkıcak inşallah temiz çıkarda mutluluğumuza kaldığımız yerden devam ederiz 18 haftalık oldu minik oğlum çok hareketli o kadar bağlandımki ona allah kucağımıza almayı nasip etsin

iyi geceler hanimlar battaniye ornegi ararken sans eseri bir bloga denk geldim ve cok begendim. turkiyede aciliyormu bloglar bilmiyorum ama en son haberlerde engel gelecek diye okumustum insallah yoktur sizlere linkini veriyorum benim gibi ilginizi cekeceginize eminim. blogun sahibi arkadas cok maharetli gordugum kadari ile bircok seyi kendi elleri ile yapmis hepsinide tarif etmis bebek kartlari bebek sekerleri sayisizca sey var. bebek icin satin aldiklarini urunlerden ne kadar menun kaldigini yada kalmadigini nelere ihtiyac duydugunu herseyi yazmis.

http://tatlibebek.blogspot.com/

sahsi olarak okumak cok hosuma gitti ve birazda ozendim ve cok yararli buldum blogu.

Son düzenleme:

mrb cnm başın sağolsun.ağır iş flan mı yaptın?bi anda ansızın olmş.kanaman durmş iyiymiş ertesi gn ağır faln mı kaldırdın allah sabır versin cnm

bu sabah bebeğimin odasına söyle bi baktım.. aman Allahım dedim.. sonra karnımı tutup kızım sen bu halini görme burası sen dogdugunda senin köşkün olcak dedim.. odadan cıktım ve kapıyı kapadım ..daha vakit var hallederiz simiramiscim..bende senden 3lü cıtcıtı body, 5li takım ve yarım battaniye öndeyim cok cok meleğimin baska bişeyciği yok henüz.. ama olur herseyi zamanla..sevdebbilge gibi plan yapmak en dogrsu.. sonra nokta atısı yaparsın.. liste olayıda mantıklı geldi.. unutulan bişey olmaz böylelikle...

kizlar gunaaydin nasilsiniz? dun size coook kirildim, KUBICIM, ILKIMUCUM, MEYSANURCUM, EDAYHANCIM ERRANCIM VE DIYER GUZEEEL HAMISLER nerdesiniz???

Yasemincim yazdiklarini okudum ve cok uzuldum basin sag olsun. elimizden kaski bir sey gelse...umarim zamanla her sey yoluna duser ve yeniden bebeyine kavusursun. aslinda basimiza ne geleceyinden hepimiz habersiziz. ama bildiyim o ki, hayirlisi neyse o olur hep... guclu ol canim basin sag olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…