2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım içim ferahladı sağol evet minişim erkek ..doktorun dediği zamnda gidicem Allaha emanet yavrularımız..

toplam 1 kullanici okuyor

sirli

neden acaba? kizlar cok kotu hamislersiniz neden beni yilnaz biraktiniz ki? :84::84::84:
bende cikiyorum iste

Arkadaşlar günün en güzel haberini aldım az önce. Bebişimin dörtlü test sonucu temiz geldi Ben bu konuda çok çok hassasım zaten biliyorsunuz. Ödüm kopuyor bir aksilik olacak diye Darısı sonuç bekleyen herkesin başına olsun inşallah.

merhaba kızlar bugün doktora gittim ve bebişim kendini net şekilde gösterdi kızım olucak kubi benide ekle canım listeye artık rahatça alıveriş yapabilirim darısı merak eden arkadaşların başına

yuba ya dogumda ayri odan oluyor.arkadaslarim dedi onlar hep ayri odada yatmislar.

canim ben whittington hospital a gidiyorum oradada sistem soyleymis 100£ a ozel oda olabiliyormus ama sinirli sayisaymis ve onceden yer ayirtamiyormussun sansina bos oda varsa senin dogumda o zman istege bagli hemen gecebiliyormussun esim 100 200 neyse onceden verelim hatta oradan birilerini ayarlayaylim ben senide bebegide oyle kallabalik yerde yatirmam dedi ama bilemiyorum ya insallah hersey guzel olur biz o parada degilizde cocuk rahat etsin yeter.

princess cim canim birde ben bulursan su muslim kumasinin linkini istemistim canim.valla agda konusundada icin rahat etmiyorsa yapma tabi doktorun dedigi daha onemli .

slm kızlar biz dr dan geldik dr amcamız bebeğin gayet sağlılı olduğunu söyledi hatta haftasından büyük bile çıktı bayan dr varı ona gitmiştim izinliymiş başka dr baktı artık ultrasonda bebişimiz cinsiyetini gösterdi bir kızım olacak inşallah dr a yanılma payını sordum hiç erkek kıyafeti bakma pembeleri al %100 kızınız olacak dedi Allah herkesin bebişine sağlık versin inşallah ilerde yanılmışız demezler herkese söyledik kayın validemlere falan:)))

hayırlı olsun canım darısı öğrenemeyenlerin başına

merhaba arkadaşlar.. bugün baya kaynatmışsınız, geçmişi okudum geldim:)

battaniyeler, aşılar ohh.. benim aşıda 20 hazirana 17 haftalık oluyorum galiba o zaman. bende doktoruma sormadan yaptırmayı düşünmüyorum..

battaniye benimde annem örüyormuş bir tane, beyaz üzerine uğur böceği işleyecekmiş. bi tane annemin ablama ördüğü, hepimize kullandığı battaniyem varki, o benim için çok değerli ( onu buraya eklemiştim zaten ), bi tanede ben başlıcam, ipini aldım bakalım.
çok çabuk örülüyomuş galiba tembel işi, ben ancak bunu yaparım:)

rümeysanın anlamını bilmiyoum ama, rümeysa diye bi tanıdığım vardı, çok akıllı, çok gayretli, biraz da fazlaca hırslı biriydi

ha işte benimkide bunun küçük olanından.. cabuk işleniyor gercekten ama bizim gibi tecrübesizlere göre tamda.. bide bu ponponu küçük olunca benimki daha bi şirin görünüyor.. çift taraflı örüyorum ben etrafına kurdela gecircem.. cok sık durcak bence

küçük olanıda mı var bunların, o daha hoş durur gerçekten, yumuşacık ama bunlarda çok güzel, eltimde vardı hala kullanıyo.. sen bitirince resmini eklersin buraya:)

küçük olanıda mı var bunların, o daha hoş durur gerçekten, yumuşacık ama bunlarda çok güzel, eltimde vardı hala kullanıyo.. sen bitirince resmini eklersin buraya:)
eklerim tabii.. yarıladım sayılır..3. yumak bitmek üzere..toplam 6 yumak gidecek..90 ilmekle basladım..6. tam bitmez ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…