2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar dün biz doktora gittik tahlil yaptı aşırı kansızlık çıktı günde 2 defa kan ilacı içcekmişim bide iltihap çıktı antibiyodik yazdı aldım ama içmicem bu arada biz 19 hafta 6 günlüğüz ve 323gram olmuşuz herşey yolunda 100%100 kızım oluyorr acayip derecede çikolata yedim bu sefer açtı bacaklarını çok şükür hemen küçücük kırmızı biberon aldım anne si yesin onun biberonunu bu aradada kaynanamlar geldi fazla gelemiyorum çok stresliyim geçer inşallah allaha emanet olun ben kaçım izninizle

gozun aydin kubicim sonunda oyrene bildik, artik cinsiyyetlerini oyrendiyimize gore yavas yavas konulara gire biliriz eee ne kadar baslik parasi istiyonuz? valla ben cehizine bakarim ona gore allah hepimize o gunlerine de kismet etsin insallah aminnnnnnnnnn

slm arkadaşlar
ya bende kızın güneş kremine ortak oldum ama bişe olurmu ki chicco marka
sadece yüzüme ve ellerime sürüyorum

4 cm açıklıktan sonra ilacı veriyolar canım, ben öyle biliyorum en azından.. doğum en ez 8-9 cm olunca oluyor galiba.. baya bi ağrılı zaman oluyor yani..

açıkçası normal doğuma hiç gözüm kesmiyo benim:) gönlümden sezeryan geçiyo açıkçası, doktorum ne diyecek bakalım. zaten hantal ve çok hareketsiz bi vücudum var, nomal doğumum çok zor olur heralde..

bende temmuz 1 gibi ailemin yanına gidicem inşallah, sabırsızlıkla bekliyorum.. karar veremedim bi türlü otobüslemi gitsem, uçakla mı.. 13-14 saat sürüyo otobüs, belim dayanmaz heralde o kadar, uçaklada gidersem baya bi aktarma işi var, valizlerle nasıl olur bilmiyorum...2 saat buradn havaalanına, 2 ,5 saatten istanbuldan sonra eve, arada da in binler var tabii. karara veremedim bi türlü

banada %90kız dedi değişmez inş.ama yinede kafam karışık %10ihtimalde çıkabilir hayırlısı bakalım üçlü testte öğreniriz

maşallah canım kızına inş.hep böle güzel gider sonuna kadar
strese giripte miniğini üzme annesi bak sen üzülüünce oda üzülüyo boşver herşeyi zamana bırak kızımla ben kızınla seni öpüyoruz kib

mrb cnm kızmakta haklısın.bende girdiğimde kimseyi göremiyrm sonra da çıkıyorum şuan 17:06 1 kişi neyli topikte...

Son düzenleme:
benim de bugün konrolüm vardı ve ben çikolata yemeyi unutmuşum bebişim açmadı bacaklarını gene göremedik malesef.ama sağlığı yerindeymiş çok şükür.
3 lü test yaptı haftaya alacakmışım sonucunu.
3 lü yaptıran arkadaşlar ben 3 lü için 26 lira verdim ama oğlumda para verdiğimi hatırlamıyorum siz ne kadar verdiniz merak ettim.

ooo hayırlı olsun kızın maşallah ona.aman kendine dikkat et kubi kuru üzüm takviyesi filan yap kendine.

Merhabalar. Ne güzel tatile yaklaşıyor. Biz de Temmuz'da çıkıyoruz inşallah. 30 Haziran'da da randevumuz var. İnşallah doktor amcamız güzel haberlerle bizi tatile uğurlar. Normal doğum, epidural doğum konuşulmuş. Benim özel hastanede normal yapan da var ama genelde sezeryan yapılıyor. Ben doktoruma güveniyorum. Normal derse denerim, bakalım hayırlısı. İnşallah sağlıkla dünyaya gelsinler de gerisi önemli değil. Rabbim bize de bebişlerimize de sağlık versin.

ben de sonuna kadar normal istiyorum.ve maşallah bana hiç korkmuyorum tek isteğim bebeğim sağlıklı olsun hamile kalmadan önce hep doğumdan korkardım ama artık hiç yok

Kizlar Meraba bende henüz cinsiyetini bilmiyrum üçlü taramayı yaptırdım belli değil dedi kendi doktorum kıza benziyor dedi ama henüz kesin değil erkekte olabilir dedi bende maleSef 3 hafta daha bekliycem bu arada üçlü teste Hic para ödemedim bide Kizlar bebisimin plesentasi rahim ağzını kapatmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…