- 15 Aralık 2009
- 3.964
- 61
- 163
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #10.941
arkadaşlar güneş kremi olarak hangi markayı tercih ediyorsunuz....
kızlar dün biz doktora gittik tahlil yaptı aşırı kansızlık çıktı günde 2 defa kan ilacı içcekmişimbide iltihap çıktı antibiyodik yazdı aldım ama içmicem bu arada biz 19 hafta 6 günlüğüz ve 323gram olmuşuz herşey yolunda 100%100 kızım oluyorr acayip derecede çikolata yedim bu sefer açtı bacaklarını çok şükür hemen küçücük kırmızı biberon aldım anne si yesin onun biberonunu bu aradada kaynanamlar geldi fazla gelemiyorum çok stresliyim geçer inşallah allaha emanet olun ben kaçım izninizle
Eğer bi sorun olmazsa normal doğurucam. Epidural filan istemiyorum çünkü epidural için doğum masasına yatmayı beklemen lazımmış. Masada 15-20 dk sürüyor zaten ve o mutlu son. O yüzden 1 gün sancı çekip son 20 dk yı ilaçla hissetmemek bana saçma geliyor. Umarım herşey yolunda olur ve normal yoldan doğururum kızımı.
kızlar dün biz doktora gittik tahlil yaptı aşırı kansızlık çıktı günde 2 defa kan ilacı içcekmişimbide iltihap çıktı antibiyodik yazdı aldım ama içmicem bu arada biz 19 hafta 6 günlüğüz ve 323gram olmuşuz herşey yolunda 100%100 kızım oluyorr acayip derecede çikolata yedim bu sefer açtı bacaklarını çok şükür hemen küçücük kırmızı biberon aldım anne si yesin onun biberonunu bu aradada kaynanamlar geldi fazla gelemiyorum çok stresliyim geçer inşallah allaha emanet olun ben kaçım izninizle
kizlar gunaaydin nasilsiniz? dun size coook kirildim,KUBICIM, ILKIMUCUM, MEYSANURCUM, EDAYHANCIM ERRANCIM VE DIYER GUZEEEL HAMISLER nerdesiniz???
Yasemincim yazdiklarini okudum ve cok uzuldum basin sag olsun. elimizden kaski bir sey gelse...umarim zamanla her sey yoluna duser ve yeniden bebeyine kavusursun. aslinda basimiza ne geleceyinden hepimiz habersiziz. ama bildiyim o ki, hayirlisi neyse o olur hep... guclu ol canim basin sag olsun...
ayyy ne güzel herkes tatile gidiyor.ben istanbulda geçircem bütün yazı malesef offff
canım yalnız değilsin bende maalesef istanbulda geçiricem yasak tatil :))
Merhabalar. Ne güzel tatile yaklaşıyor. Biz de Temmuz'da çıkıyoruz inşallah. 30 Haziran'da da randevumuz var. İnşallah doktor amcamız güzel haberlerle bizi tatile uğurlar. Normal doğum, epidural doğum konuşulmuş. Benim özel hastanede normal yapan da var ama genelde sezeryan yapılıyor. Ben doktoruma güveniyorum. Normal derse denerim, bakalım hayırlısı. İnşallah sağlıkla dünyaya gelsinler de gerisi önemli değil. Rabbim bize de bebişlerimize de sağlık versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?