2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
slm kıslarr
iyisinizdir işallah
bizde oğluşumla iyiyiz dün dr a gittik kesinleşti artık oğlumuz olcakmış bi kızım bi oğlum olcak kısmetse
çok heycanlandım erkek deyince değişik olcak bu sefer kızdan sonra öyle hissettim nedense

bide kısmetse ev aldık taşınıcaz 15 20 güne kadar içinde tadilat falan olması gerekiyor işallah orada da internetimiz olur kısa zamanda da sizden ayrı kalmam
şimdilik bizde durumlar böyle

merhaba anneler.. keyıfler yerındedır ınsallah.. bız cok sukur kızımla bı ıyı bı sancılı bı kasılmalı yuvarlanıp gıdıyoruzz.. Rabbıme hamdolsun. dun annem ve babamla kemeraltına gttık bu 2. alısverısımız ve tamamen herseyımızı aldk mevllut takımımızdan besıklerımızın tekstılıne nevresımıne pıjamalarndan battanıylerıne hepsı okdr mınıkkı.. secerken bıle agladm bu hormonlar nolucakk bole.. ınsallah kullanmayı nasıp etsın Allahım.. bırde dogum ıcın ve mevlut ıcın bır ıkı ufak tefek hosluklar yapmak ıstemıstm komsumdan gormustum demıstımya hatırlarmısınız bılmemm.. bnde mevlute kdr goz aydınına gelenlere kola meyve suyu ıkram etmk ıcın 12 tane krıstal bardak susluyem pembe emzık aldım pembe beyaz kurdelelerle susluycem emzıklerı takıcm bardaklara ve kolye agacım vrdı ıkeada calısırken almıstım turuncuydu onuda elyaf ve pembe tulle sarıp ustune kına kesesı aldm gumus rengı ıcıne badem sekerı ve lokum koyucam ayakkabılıgımın onunde uksek bı sehpa vr bnm onun ustune koyucam yaptıgım agacı ve bu keselerı assıcam mısafırlerım alsın dıye cop sıslere kalıplardan bebk kalp yıldız gunes ay seklı yapıp saplıycam fırınlıycam ve granırle alara yazıcam ustune .. logusa serbetını koyucagım surahıyıde susluycem celık kapımın susunu apartmanda nolur nolmaz dıye tullerler kelebeklerle kendım susluycem yatak odamın kapıısnada hazır sus aldm onu takıcam ve mevluttede ıcecek ıkram edılecek bardaklara bebeklı fırfırlı lastık toka aldım onları takıcam 75 tane herkes ıctıkten snra alsın hatıra kalır e tabı mevlu sekerı dogumdan snr ustune tarıh yazılıcagı ıcın yapılıcak ve mevlutte oda dagıtılıcak tepsılerımıde tullerle susluycem balonlar aldm hosgeldın bebek yazıyo asansorden cıkarken bı boslugumuz vr orda cıceklerımız ve heykellerımız vr apt.da oratyıda suslemeyı dusunuyorm hosgeldınız yazmayı dusunuyorum mukavvaya .. bakalım.. kısmet olursa ınsallah bugunlerı gostersın Rabbım cok cok heycanlıyım..

buarada haftaya esımın ve kaynanamın dogum gunu aynı gun ve babalar gunu de bır gun snrası napmalıyım sızce.. hamılelıgım tehlıklelı dye hıc bıse yapamıyorm kac aydr pıde yaptırıp pasta alıp aıleelerı toplassam nasıl olur bı fıkır verın cunku hedıye alamam uckurus bırıktırmıstım onuda kızıma harcadım yardım kızlar..??

Rabbım kızcenle oglusunla kocısınle yenı evınızle saglıkla oturmayı nasıp etsın arkadasım.. hayırlısı olsun gule gule oturun ınsallah..

oh maşallah hazırlıklar yapılmış çok güzel valla hoşuma gitti
benim daha çok erken diye bişeye başlamadım
bende arkadaşıma hediye yapmıştım lohusa şerbeti ikram ederken kullanacağı sürahisi tepsisi bardaklarını hazırlamıştım. tepsisini ve sürahisini süslemiştim kurdele bebeklerle çok güzel olmuştu bence:) kendiside çok beyenmişti şerbetini de yapıp götürmüştüm
şimdi kendimede yapmayı düşünüyorum

Meraba Kizlar umarım tüm hamileler iyidir. Ben sadece elevit kullanıyorum
Doktorum. Başka ilaç yazmadı. Kubi kızın oluyormuş Allah hayırlı evlat versin. İnşallah

Kızlar merhaba, uzun zamandır yoktum bende geçen hafta öğrendim ki bir kızım olacakmış :)) çok mutluyum 19 haftalık olduk nerdeyse yolun yarısı inşallah sağlıkla babklerimizi kucaklarımıza alırız hepimiz

Sen benim yapacağım aktarmaları bi bilsen. evden valizlerle 1 saat şehir merkezi, 1 saat havaalanı, uçaktan indikten sonra 1 saat izmir merkeze 1,5 saat yazlığa 5,5 saat sürüyor. Ama otobüs 9 saat sürüyor dayanamam (tuvaletim çok gelir)

Birde normal doğum doğumdur. Sezeryan bir ameliyattır ve doktorlar bile gel sezeryanla doğurtalım demiyorlar. Gel şu tarihte bebeği alalım diyorlar. Bu arada o ağrı sana Allah tarafından verilmiş. Sezeryanla da doğursan daha sonra ilaçların etkisi geçtikten sonra bebişini kucağına aldıktan sonra başlıyor o ağrı. Hiç olmazsa normal doğumda doğumla birlikte herşey bitiyor. en fazla dikişlerin sancısı oda dikiş olursa.
Hepimizin hakkında hayırlısı

Kemeraltı'ndan nerden aldın fındığının kıyafetlerini ihtiyaçlarını ve o ihtiyaçlar ortalama ne kadara geldi sana. Ben şuan Ankara'dayım ama kızçemin alışverişini İzmir'de yapıcam. Giyim olarak bi 20 li birde 15li hastane çıkış takımı alıcam. Başka bişey almıycam. Ama diğer ihtiyaçlar kovadan küvete biberondan emziğe onları alabileceğim bir yer bulmam lazım.

hasret giderdinzyani ne güzel..:):):) benim kocayı ikna edebilsem, bizde de hareket olacak ama adamın aklı fikri oğlumuzda:) beni gördüğü yok:)

Aynı durum bende de var. Bugün kayınvalidemin yanında doğuramıycam senin yüzünden dedim. Günah deyip duruyor kayınvalidem eşimde kızıma ayıp olmaz diyor. Bende o zaman doğuncada aynı odada yatıcaz o zamanda olmaz diyorum doğru söylüyorsun diyor. Sarhoş etcem bigün görcek o.

merhaba canım.. ılk alısverısını bıberon sampuan ve bıkac takımını bayraklı altınyoldakı hello baby den ve cıglı yoluna yenı acılan e-bebekten yapmıstk annemle 150ydı ıkısı kemeraltında mınabebe den oyunparkını ve bebek arabasını almıstık 750 tutmustu ama dun alısverıs yaptıgım yer ezgı bebe ve cookk ucuz mına bebeye azız bebeye gore ck ucuz hastane cıkısı aldım bı 20lı bı 5 lı 50 tl ve 15 tl bunlar mevlut takımı 50 tl 10 tane tkm aldım 200 tuttu bı kac tane 40 gezmesı ıcın aldım 35 * 40 fıyatları vlla canm daha yazmdklarm vr 500 tuttu ama tırnk makasndn taraklarna gogus pedımden emzrme sutyenıne emzrme bodysıne kdr hersey vr bnce en uygn yer arkadsm hıc dolasma ıstersen

çok teşekkür ederim hayatım. Ağustos sonunda bizde toplu alışveriş yapıcaz herhalde. Ben o kadar kıyafet almayı düşünmüyorum. Çünkü 2 ayda birden şişiveriyor bebekler elimde kalır kıyamam o kadar paraya. Bi 20 li birde 15li set yeter ilk etapta. Sonra alırız biraz büyüsün prensesimiz.

Merhaba kızlar bende uzun zamandır girememiştim 16. haftamda cinsiyeti öğrendiğim..Oğlum olacakkkk...dörtlü test sonucumda iyiymiş çok şükür...Allah hepimizin sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin..Şimdi erkek ismi bulmak lazım..kız olsa çok şey düşünmüştüm ama erkek ismi çok az aklıma geliyor şimsilik Mete-Yiğit-Çınar-Başar isimleri üstünde duruyorum bakalım..

baya servet harcıcaz yani bu alışveriş aşamasında.. bencede çok kıyafet alınmamalı, hemen küçülüyo çünkü..
benim kıyafet masrafım çok olmayacak galiba, teyzesi ve annanesi şimdiden baya aldılar, bide yeğenimin kıyafetlerinin çoğunu hiç giydirememiştik, çok hızlı büyümüştü... ablam onları yıkamış ütülemiş hazırlamış.. onlar hariç şu anda 1 tane 15 li takımı, 2 tane de 5 li takımı var, 2 takım daha alsak yeter heralde dimi..
ama park yataktı, arabaydı derken baya masrafımız olacak... odasını yaptırıcaz.. çok para lazım çook

Kıyafet için deneyimli herkes çok bişey alma hem hediye çok gelir hem de çabuk büyür.Hastane çıkışları yetiyor dediler. Mother care'den 7'li çıtçıtlı atlet al dediler bana da..

gözün aydın canım.. herşey yolundaymış... isim işi çok zor ya, kız olsa benimde aklımda bir sürü vardı, ama erkekte hiç seçemiyorum bende.. yiğit ve başar güzel bence.. benimde aklıma takılan isimlerden biri yiğit..

Seninde gözün aydın...Yiğit ismi bizde de ağırlıklı basıyor ama ne bileyim yine de kararsız oluyor insan en güzel en çok yakışanı bulmaya çalışıyor :))

slm kızlar müjde herkese amniyosentez sonuçlarımız temiz çıktı allahıma şükürler olsun bebeişim sağlıklı bi birey olucak:13:allah hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin çok mutluyum çooook hayatımda aldığım en güzel haber buydu heralde

tebrik ederim canım çok sevindim senin adına... 3 lü tarama testi sonucun 1/.. kaç çıkmıştı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…