2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
tebrik ederim arkadaşım, cesaretinden dolayı.. ben çok kötü bir normal doğuma yakın şahitlik ettim, ablamın doğumunda sancı aşamasında filan hep yanındaydım, çook kötüydü, çok gözüm korktu açıkçası, bide bir sürü dikişi vardı, uzun süre oturamadı bile.. tabii herkesin bir olmaz ama biz kardeş oldugumuza göre ben ablama çekebilirim, korkuyorum valla yalan yok:)

Hepinize iyi akşamlar kızlar :)

yaa bişey sormak istiyorum cinsel ilişki konusunda ne yapıyorsunuz :s
bize doktor müsaade etti ama ben tedirgin oluyorum

arkadaşlar doğumlarınızı nasıl yapacaksınız. yöntemleri araştırdınızmı hiç

ben normal doğum istiyorum bi aksilik çıkmazsa inşallah çıkmaz bebek içinde anne içinde eğer bi engel yoksa normal doğum en iyisi

ben de sonuna kadar normal istiyorum.ve maşallah bana hiç korkmuyorum tek isteğim bebeğim sağlıklı olsun hamile kalmadan önce hep doğumdan korkardım ama artık hiç yok

korkmaman ne kadar güzel bende korkmuyorum normal doğum yapmak istiyorum ve zaten herkes de normal doğumun zor yanı sancısına dayanmakmış öyle diyorlar ama doğum sancın başladığı zaman acı duyuyormuşsun bebek gelirken okadar çok acın olmuyormuş ama sezeryan da karnını kesiyolar sonucta karın kasların gidiyor ve sezeryandan sonra bebeğini kucağına bile alamayan anneler var karnının ağrısından o yüzden normal yapıp 2 saat sonra çocuğumu kucğıma alıp emzirebilmeyi tercih ederim

cnm ben 5 haftalıkken dr a gittim ozamana kadar zaten bebeği bilmiyorduk dr onyıyla 5 .haftada hamile olduğumu öğrendim ama hiç ara vermedik ondan sonra kalp atışlarını duyana kadar ara verdik 8 haftadan sonra devam ettik cinsel yaşamımıza zaten iyice araştırırsan dr unda sakınca görmediyse endişe etmene gerek yok zaten ilişkide bebeğe zarar vermeniz olanaksız o başka bir yerde koruma altında ilişkiyle ona zarar veremezsiniz diyor dr lar sadece stres yapar kasarsan senin için sorun olur sakin ol ve ilişki esnasında ne şekilde ilişki olacağını araştır yani karnına ağırlık vermemeli eşin fazla yüklenmesin vs vs

Off off çok sinirliyim,hala geçmedi hazmedemiyorum.Kimileri oturur çalışmaz ama eleştirir,kimileri de eşek gibi çalışır ama' burnundan kıl aldırmıyor' olur.Bu insanları öğretmen yapan zihniyetin iç...edeyim.

canım bizde de en baştan beri hiç bi sıkıntı yok ama yinede tedirginlik var, ayda 1 en fazla 2 kere oluyo.. aslında ben tedirginliğimi baya attım, istekliyimde ama eşim çok tedirgin, bebeğimize bişey olacak diyip duruyo sürekli, başladığımız işide bitiremiyorz:)

bende 25 lira verdim cnm ama özelde yaptırdığımız için heralde devlette para almıyolar diye biliyorum inşallah sonuçlarınız temiz çıkar kızlar benimde 2li testte hiçbişey çıkmadı ama 3lüde risk çıktı amniyosentez yaptırdım sonucunu bekliyorum allah tertemiz sonuçlar almayı nasip etsin hepimize inşallah bebişlerimiz çok sağlıklı olurlar

Hepinize günaydın kızlar :)))
En erkenci kızımla biziz sanırım
Mutlu huzurlu ve sağlıklı bir hafta sonu olsun hepimize bebişlerimizle.....

Günaydın kızlaaaarr! Yahu şu demir hapları ve vitaminler beni bulantılı günlerime döndürdü sanki. Sizde de var mı? Demir hapı olarak FERRUM, multivitamin olarak da CENTRUM kullanıyorum. Yine başa döndük. Bir de doktorum şeker yüklemesinin gerekli olmadığını söyledi, onun yerine dörtlü test yapalım, tasarruf edelim dedi ama herkes şeker yüklemesinden bahsedince acaba yaptırmak mı lazım diye düşündüm. Sizlere yapılacak mı?

şeker yüklemesi benim bildiğim kadarıyla 25. haftadan sonra yapılıyor...
4 lü test en geç 18. haftada yapılıyor, yani haftaları farklı ,
şeker yerine dörtlü tercih etmesi garip geldi, hani 2'li yada 3'lü yerine 4'lü tercih ederse tamam,
ama 4'lü yerine şeker, enteresan... ama doktor ne derse onu uygulamak lazım her doktorun yoğurt yiyişi farklı..
ilk doğumda kimse bana balık yağı iç demedi ama şimdi ferplex diye demir şurubu içiyorum tek kullanımlık küçük şişelerde, bir de gnc fish body oıl alıyorum.. bu doktorum bunu önerdiği için alıyorum.. yoksa hiç düşünmüyordum içmeyi..
o yüzden doktorun dediklerini uygulamak lazım bence..

Ya aslında yanlış ifade ettim. Doktor şeker yüklemesinin benim için gereksiz birşey olduğunu, ona para harcayacağımıza dörtlü test yaptırmamızı önerdi. Benim testlerim özel hastanede yapılıyor ve sigortam karşılamıyor. O sebepten dedi sanırım. Balık yağı olayını duymuştum. Sorayım bi doktora.

merhaba arkadaşlar. kayifler iyidir umarım, ben bel ağrısı dışında gayet iyiyim...

turkcelin bebeğimi beklerken paketinden bugün kü mesajım çok güzeldi, bebeğiniz yaklaşık 11,6 cm oldu diyor, bide ultrason görüntüsü yollamış, yaklaşık böyle diye:)

slm kızlarr

ya ben çok heyecanlıyım yarın eşimin doğum günü ona sürpriz yapcam ailesini arkadaşlarını çağırdım şimdide o uyuyo ben hazırlık yapıom yavaş yavaş kaynanam kızım ne gerek var kendini yorma zaten zor geçio hamileliğin dediiyiyim ben böyle zevkle hazırlık yapıyorum dedim baya üstüme geldi saolsun..hevesimi kramadı amaya farklı bişeyler söyleyebilecek olan var mı bana şöyle yapsan daha güzel olur dediğiniz bişey var mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…