2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Oğlum olsa Kuzey ya da Rüzgar koyacaktım
çok ayrıcalıklı insanlar Kuzey ve Rüzgar'lar. İsimleri gibi asi, havalı farklı oluolar
düşünün bence siz de

merhabalar bu hafta başı bir kızım olacağını öğrendim 16 haftalık hamileyim, Allahım kız çocuk yetiştirmek çok zor bana yardıım et...

güzel hamişler merhaba ben aranıza yeni katıldım ama sizi hep takip ediyordum, ben de 17+3 üm bugün, bir kızımız olacak inşallah ben de kasım annesi olacağım sizler gibi. rabbim hepimize sağlıklı doğacak ve sağlıkla büyüyecek çocuklar nasip etsin..

kızlarrr merhaba bir iki gündür yazamıyordum halsizlikten sürekli uyuyorum akşamları iyi oluyorum ama gündüzleri hiç çekilmiyor internette araştırma yapıyordum sizinlede paylaşmak istedim malum ben akdeniz insanıyım ve yüzmeyi cok severim kızımda şimdiden alışsın istiyorum ben normalde deniz yerine havuzu severim ama uzmanlar denizi öneriyor daha sağlıklı olduğu için bizde yarın deniz sezonunu acıcaz kısmetse cok endişeliydim ama cok güzel bi spor olabileceğini söylüyorlar ama sanırım en fazla günde 1 saat yüzmek ve cok hızlı hareket etmemek gerekiyor..
şimdiden girebilecek olan herkeze iyi yüzmeler
güneş kremsiz güneşe cıkmayı unutmayın

Herkese günaydın arkadaşlar...Haftasonları genelde kimse olmuyor e tabi herkes uykuda şimdi:)Kucak dolusu sevgiler,hayırlı günler...

İmrendim sana şimdi,gerçi biz de yakınız Antalya'ya atlar geliriz valla:)Yaz geldi sizin oralara uyku hali sıcaklardandır bence,geçmiş olsun.

Oh oh çok güzel olmuş çok sevindim:)

senemgy profilindeki foto senin herhalde:)Ya sen ne hoş hatunsun maşallah:89:Konuyla ilgisi yoktu ama söylemek istedim

Sirlicim kırılma arkadaşım Ben genelde en azından günde bir kez girer okurdum sevgili kasım hamişlerinin neler paylaştığını :)ama 2 gündür sağ dizimde inanılmaz bir ağrı var doktora da gitmedim tabi bu yüzden ilaç da kullanamıyorum, yarın doktora gidicem İnşallah çünkü geceleri uyuyamıyorum ağrıdan

Paylaşımın için çok teşekkürler canım, muhakkak dikkate alıcam. Ben de dün bir dergide Amerika ve İngilterede bilinçli ebeveyinlerin çocuklarına 2. el yatak aldıklarını,yatak ahşap dahi olsa kanserojen madde içeren cila vs. gibi maddelerin etkisi zaman içerisinde geçtiğinden daha sağlıklı bir hal aldığını okudum,:44: Dikkat etmemiz gereken ne çok şey var alışveriş yaparken ,,,

valla bn sıze katılmıyorm kızlar.. ılk basta bnce daha ck alınmalı cnku afedersnz cışlerı ve kakaları bellerıne cıkıo cogu zaman ve unutmayınkı bebeklerımız KIS BEBEGI.. yanı yıkayıp kurutmanız zaman alıcak yan komsum dogum yaptı oda dedıınız gıbı hastane cıkısları yeter dıyodu bn ona al dedıkce ve dusunun mayısta dogumunu yaptı ama snra bnden rıca ettı yetmıyo canım esyalar bı ısedı kakasını yaptı kurumadılarda dıoo carsıya gıdermısın dıye gıttık ve snradan aldırdı yazk bı 10 takıma kdr hem mılletın getırcegı hedıyeyı bekleyene kdr ne gıydrceksınız ztn ılk gelenler yakınlarınız onlarda altın takar yanı bnde oyle takım vs.. getırcek olanlar bıraz daha uzak olanlar.. anlatmak ıstedıgım bu ıkı tane hastane cıkısıyla kasımda dogmus cocuk buyumez kızlar zorlanıcaksınız ve bnm dedıgımı hatırlıycaksınız arkadaslar tabı sız bılırsınızde yanı bnce daha snra daha az esya olsa daha ıyı olur yani..

merhaba güzel anneler.oyumuzu kullanıp geldik.yazılarınızı okudum.bende bir merhaba diyeym dedi.bizde artık 5.ayımıza girmek üzereyz.göbüşümüz iyice çıktı.bu hafta bizde doktora gidicez biraz heyecanlıyım tabiki:18:kesin cinsiyeti söylücek birde.işallah güzel haberler alırız.memlekete gidip gitmeyeceğimizi söylücek.biraz bebek aşağıda demişti işallah ilerlemiştir.iyice sıkıldım biraz gezmek ve denize girmek istiyorum.hepinizi öpüorum kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.

secim sonuclari butun ulkemize hayirli olsun arkadaslar boyle yurtdisindan takip etmek cok kotu oluyor ama insallah birdahaki secime bizede nasip olur kullanmak.

bu arada ilgimdisi arkadasima bende katiliyorum zaten benim hediye getirecek kimsem yok. ben mutlaka tedekte bulundurcagim kiyafetleri bezleri.

banada çok fazla hediye gelmez, ama kendimi kaptırıp abartmakta istemiyorum.. biraz kontrollü gitmeye çalışcam bakalım, inşallah kendimi frenleyebilirsem:)

off kocamla çok kötü kavga ettim, morelim çok bozuk... sinir etti beni ya benim eşim sadece pazar izinli.. cuma gecesi arkadaşlarıyla beraberdi çok geç geldi eve, dün akşamda işleri uzun sürdü yine geç geldi. bugün de kalktık akşama kadar yattı uyudu.. ben yine sesimi çıkarmadım.. ( bizim eşimle anlaşmamız var, haftada birgün arkadaşlarıyla dışada oluyor, istediği saatte geliyor, ama haftada bir gün ) saat 4 gibi telefon geldi arkadaşları buluşuyomuş, okey oyncaklarmış 4. lazımmış.. bana hiç sormadan olur gelirim dedi, tabiii ben çıldırdım, kendimi kaybettim... bide evden çıkarken araba lazımmı diye soruyo bana yüzsüz yüzsüz, ben ağlıyorum onun hiç umrunda değil.. biraz ağır konuştum bağırdım çağırdım, o yine hiç bişey olmamış gibi sakince çekti kapıyı gitti.. ne manyak bu adam yaa... ama benden çekeceği var, ona elimden gelen bütün eziyetleri yapıcam

kızlar çok acil bu sabah itibariyle göbişimde kırmızı alerji gibi bişeyler çıktı ve çok kaşınıyorum çatlak başlangıcı olabilir mi, ama ben 2 aydır düzenli olarak vücudumu yağlarla nemlendiriyorum bu konuda bilgisi olan var mı yorumlarınızı bekliyorum bugün 17+4 üm.

anlattığına göre çatlak gibi anladım çünkü kırmızı şimşekler şeklinde başlıyomuş nasıl yağlar kullanıyorsun bilmiyorum ama bence yağ yerine çatlak kremi kullanmalısın daha önceden cok zayıfsan karnın birden catlamaya başlamış olabilir ben daha önceden kilolu ve birazcık göbekli olduğumdan sana hiç gerginleşme yok mustelanın çatlak kremini öneririm hem oluşmuşları azaltıyor hemde olmasını engelliyor ablam kullandı cok memnun 1 tane bile çatlağı yok o badem yağı falan fasafiso cünkü cilt tipiyle alakalı tamamen 85 tl fiyatıda bende ona başlıcam bu aydan itibaren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…