- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.001
tebrik ederim canım çok sevindim senin adına... 3 lü tarama testi sonucun 1/.. Kaç çıkmıştı ?
kızlarrr merhaba bir iki gündür yazamıyordum halsizlikten sürekli uyuyorum akşamları iyi oluyorum ama gündüzleri hiç çekilmiyor internette araştırma yapıyordum sizinlede paylaşmak istedim malum ben akdeniz insanıyım ve yüzmeyi cok severim kızımda şimdiden alışsın istiyorumben normalde deniz yerine havuzu severim ama uzmanlar denizi öneriyor daha sağlıklı olduğu için bizde yarın deniz sezonunu acıcaz kısmetse cok endişeliydim ama cok güzel bi spor olabileceğini söylüyorlar ama sanırım en fazla günde 1 saat yüzmek ve cok hızlı hareket etmemek gerekiyor..
şimdiden girebilecek olan herkeze iyi yüzmeler
güneş kremsiz güneşe cıkmayı unutmayın
slm kızlar müjde herkese amniyosentez sonuçlarımız temiz çıktı allahıma şükürler olsun bebeişim sağlıklı bi birey olucak:13:allah hepimize bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin çok mutluyum çooook hayatımda aldığım en güzel haber buydu heralde
Ya aslında yanlış ifade ettim. Doktor şeker yüklemesinin benim için gereksiz birşey olduğunu, ona para harcayacağımıza dörtlü test yaptırmamızı önerdi. Benim testlerim özel hastanede yapılıyor ve sigortam karşılamıyor. O sebepten dedi sanırım. Balık yağı olayını duymuştum. Sorayım bi doktora.
kizlar gunaaydin nasilsiniz? dun size coook kirildim,KUBICIM, ILKIMUCUM MEYSANURCUM, EDAYHANCIM ERRANCIM VE DIYER GUZEEEL HAMISLER nerdesiniz???
Yasemincim yazdiklarini okudum ve cok uzuldum basin sag olsun. elimizden kaski bir sey gelse...umarim zamanla her sey yoluna duser ve yeniden bebeyine kavusursun. aslinda basimiza ne geleceyinden hepimiz habersiziz. ama bildiyim o ki, hayirlisi neyse o olur hep... guclu ol canim basin sag olsun...
Sağol Canım :) Şimdi o fotonun üzerine bi 10 kilo koy :) Düşükten hemen sonra hamile kalınca faturası da böyle çıkıyor malesefsenemgy profilindeki foto senin herhalde:)Ya sen ne hoş hatunsun maşallah:89:Konuyla ilgisi yoktu ama söylemek istedim
Kızlar günaydınnnn :) Nasılsınız bakalım bugün? Henüz alış verişlerinize başlamadan dün öğrendiğim bir bilgiyi paylaşayım istedim. Özellikle çalışan anneler için... Çok güvendiğim bir doktor, şu göğüs pompaları konusunda uyardı. Piyasada satılan elektronik pompalar sütün akış ritmini bozduğu için ciddi miktarda azalmasına neden oluyormuş. Manuel pompaları kesinlikle öneririm dedi. Hatta "AVENT" diye bir marka önerdi. Bu ürünün göğüse tam oturan silikon bir parçası var. Yedek biberonları falan... Ebay sitesinde 35 dolar civarıydı. Türkiyede 200 TL'yi buluyor. Ben sanırım ebay den sipariş edicem. Eşimin ablası da aynı ürünü kullanmış hamileyken, kesinlikle tavsiye ederim dedi. Bilginiz olsun. Şu anda heyecandan beğendiğimiz her şeyi alma eğilimindeyiz. Kullanılmayan ve kullanılmayacak ürünlerle dolaplarımızı doldurmadan önce düşünelim, akıllı alışverişler yapalım. Bir de buradan önerilerinizi paylaşırsanız ben çok sevinirim. Tavsiye edilen ürünler falan... Ne tatlı heyecanlar bunlar ya
çok teşekkür ederim hayatım. Ağustos sonunda bizde toplu alışveriş yapıcaz herhalde. Ben o kadar kıyafet almayı düşünmüyorum. Çünkü 2 ayda birden şişiveriyor bebekler elimde kalır kıyamam o kadar paraya. Bi 20 li birde 15li set yeter ilk etapta. Sonra alırız biraz büyüsün prensesimiz.
baya servet harcıcaz yani bu alışveriş aşamasında.. bencede çok kıyafet alınmamalı, hemen küçülüyo çünkü..
benim kıyafet masrafım çok olmayacak galiba, teyzesi ve annanesi şimdiden baya aldılar, bide yeğenimin kıyafetlerinin çoğunu hiç giydirememiştik, çok hızlı büyümüştü... ablam onları yıkamış ütülemiş hazırlamış.. onlar hariç şu anda 1 tane 15 li takımı, 2 tane de 5 li takımı var, 2 takım daha alsak yeter heralde dimi..
ama park yataktı, arabaydı derken baya masrafımız olacak... odasını yaptırıcaz.. çok para lazım çook
Oh oh çok güzel olmuş çok sevindim:)
İmrendim sana şimdi,gerçi biz de yakınız Antalya'ya atlar geliriz valla:)Yaz geldi sizin oralara uyku hali sıcaklardandır bence,geçmiş olsun.
kızlar çok acilbu sabah itibariyle göbişimde kırmızı alerji gibi bişeyler çıktı ve çok kaşınıyorum çatlak başlangıcı olabilir mi, ama ben 2 aydır düzenli olarak vücudumu yağlarla nemlendiriyorum bu konuda bilgisi olan var mı yorumlarınızı bekliyorum bugün 17+4 üm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?