- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.021
kızlar çok acilbu sabah itibariyle göbişimde kırmızı alerji gibi bişeyler çıktı ve çok kaşınıyorum çatlak başlangıcı olabilir mi, ama ben 2 aydır düzenli olarak vücudumu yağlarla nemlendiriyorum bu konuda bilgisi olan var mı yorumlarınızı bekliyorum bugün 17+4 üm.
her kese iyi gunler...bu gun moralim bir az bozuk. allah kimselere gostermesin dun amcami kaybettik. 2 yil ard arda kardeslerini kaybeden babam icin uzuluyorum. hali o kadar kotu ki...allah tum anne babalari icinde benimkiler olmakla korusun insallah. onlara cok ihtiyacim var. basimizdan eksik olmasinlar insallah.
bu arada bebisim ve ben normal sayilirim, iynelerimin biri bitdi, diyeri kaldi o da bu hafta biticek, bir an once doktora gitmek istiyorum. oglusumun insallah tum sorunlari hall olur. kaynanam adak adamis sag saglim doguruyum diye bir koc kesicekmis
buralari cok sicak ve ben isdeyim, dayanilmasi zor bir durum. nefesim kesiliyor. izin almama daha 1 ay falan var, hepinizi opdum, umarim herkes saglikli ve huzurludur.
SİMİRAMİS
bu kocaların arkadaşları bitmez...
çok gıcık oluyorum...
okey, maç, nargile ohoooo...
ama sen sakin ol intikamın ağır olsun ama seni yormasın olur mu?
şak bir yana boşver arada bir kuralları yıkmak ister insan....
duygularını anlat ona yeter inşallah...
arkadaşlar bu demir ilaçlarını hangi saatlerde ve aç-tok nasıl kullanıyorsunuz...
her kese iyi gunler...bu gun moralim bir az bozuk. allah kimselere gostermesin dun amcami kaybettik. 2 yil ard arda kardeslerini kaybeden babam icin uzuluyorum. hali o kadar kotu ki...allah tum anne babalari icinde benimkiler olmakla korusun insallah. onlara cok ihtiyacim var. basimizdan eksik olmasinlar insallah.
bu arada bebisim ve ben normal sayilirim, iynelerimin biri bitdi, diyeri kaldi o da bu hafta biticek, bir an once doktora gitmek istiyorum. oglusumun insallah tum sorunlari hall olur. kaynanam adak adamis sag saglim doguruyum diye bir koc kesicekmis
buralari cok sicak ve ben isdeyim, dayanilmasi zor bir durum. nefesim kesiliyor. izin almama daha 1 ay falan var, hepinizi opdum, umarim herkes saglikli ve huzurludur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?