2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın kızlar

ben çok heyecanlıyım..
dün akşam sağ tarafımda bir patlama hissettim sanki...
gaz değil böyle baloncuk patlamış gibi bir kere...
acaba kızım mı?
yoksa bana mı öyle geldi?

SİMİRAMİS
bu kocaların arkadaşları bitmez...
çok gıcık oluyorum...
okey, maç, nargile ohoooo...
ama sen sakin ol intikamın ağır olsun ama seni yormasın olur mu?
şak bir yana boşver arada bir kuralları yıkmak ister insan....
duygularını anlat ona yeter inşallah...

slm arkadaşlar bende yeni sayılırım burda kasımda doğum yapıcam inş.sat 22 şubat 16 haftalığım cinsiyeti erkek yaş 28 benide ekleyebilirsiniz..herkese hayırlı olsun..

Herkese günaydın :)))
Huzurlu sağlıklı mutlu bir hafta hepimizin olsun İnşaallah :)
bende hafta sonu uzanıp tv ye bakarken birden göbek deliğimin altında bi basınç hissettim çok heyecenlandım sanırım bebişimdi
çok mutlu oldum artık dahada hissedicez giderek inşallah
Rabbim bugünleride gösterdi şükürler olsun:)

Günaydın herkese...Biz de babamız hafta sonu hep çalıştığı için oğlumla beraber vakit geçirdik.Top yakalamaca oynadık. Evimizi temizledik beraber. Kız kardeşi doğunca artık onunla oyunlar oynarlar. Şimdi beyimiz yalnız olunca bana anne otuuu diyor. Oturup araba sürüyoruz top atıyoruz.Beraber çorba yapıyoruz.Çoğunuzun ilk bebeği olduğu için anlatıyorum bunları. Allah izin verir de kucağınıza alırsanız bebeklerinizi hiç boş vaktiniz olmayacak tekrar çocuk olacaksınız onlarla. Beraber ev işleri yapacaksınız. Dün ev süpürdüm bizimki aldı süpürgeeyi evi süpürüyor kendince :) Çok mutlu ve güzel günler sizi bekliyor kızlar....Tabi Allah sağlık mutluluk versin gerisi önemli değil şu anda ne sıkıntınız varsa hepsi geçecek....

Şu anda benim de bi sürü sıkıntım vardır anlatsam .. Ama inanın bebeğinizin sağlıklı olduğunu görünce yeni şeyler öğrendikçe her şey unutuluyor. Annelik öyle bişey ki hayatınızı ona adıyorsunuz. 1 bardak sütü içirmek için yarım saat uğraşılır mı anne olunca 1 saat de uğraşılır hem de ne oyunlar yaparak. Dışardan sizi birisi izlese deli mi ki bu kadın der. Eşim dün diyor ki hiç usanmıyor musun bişeyler anlatmaya , yedirmeye diyor. Ben aslında çok konuşan biri değilim ama evde hep sohbet oğlumla. Şimdi 20 aylık konuşmaya çalışıyor. Her şeyi belki on kere anlatıyorum ama inanın bıkmak ne demek büyük zevkle yapıyorum.Allah isteyen herkese versin hiç bir evi çocuksuz bırakmasın..

Son düzenleme:
meraba kızlar hekese günaydın iklumu nasılsın bebiş nasıl cinsiyeti bellimi seni fazla göremiyorum topikte ben bugun 17+2 oldum bide bu gün tetanoz aşısı olucam anasağlığı yapıyor başka aşı olan varmı

canım doktoruna danış derim; eğer mümkün değilse bir sağlık ocağına görün..
bu haftalarda belirgin kırmızı çatlak bana çok normal gelmedi..
sürdüğün yağlar da dokunmuş olabilir diye düşünüyorum..

her kese iyi gunler...bu gun moralim bir az bozuk. allah kimselere gostermesin dun amcami kaybettik. 2 yil ard arda kardeslerini kaybeden babam icin uzuluyorum. hali o kadar kotu ki...allah tum anne babalari icinde benimkiler olmakla korusun insallah. onlara cok ihtiyacim var. basimizdan eksik olmasinlar insallah.

bu arada bebisim ve ben normal sayilirim, iynelerimin biri bitdi, diyeri kaldi o da bu hafta biticek, bir an once doktora gitmek istiyorum. oglusumun insallah tum sorunlari hall olur. kaynanam adak adamis sag saglim doguruyum diye bir koc kesicekmis

buralari cok sicak ve ben isdeyim, dayanilmasi zor bir durum. nefesim kesiliyor. izin almama daha 1 ay falan var, hepinizi opdum, umarim herkes saglikli ve huzurludur.

herkese günaydın ve hayırlıs haftalar.....

bizde cumartesi hem testlerimizi gösterdik hemde cinsiyetimizi sonunda öğrendik. kızımız olucak ALLAHım nasip ederse :)

kızlar kalbinizde ritm bozukluğu varmı? yada kalple ilgili herhangibir problem? bugün kardiyoloğa gideceğim ben , kalbimde ritm bozukluğu var sanırım, normal atarken ritmi bozuluyor ve rahatsızlık veriyor bayılmalarımda ondan olabilir belki

baş sağlığı diliyorum canım

selam hamişler ben geldim maşallah çoğunuzun cinsiyeti belli olmuş aramıza katılanlar olmuş hoşgelmişler ne güzel Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin
sirlim başın sağolsun Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun... Oğlunu hayırlısı ile kucağına almayı nasib etsin öğrenmişsin cinsiyetini

kubicim kızınmı olacak ne güzel ama bana da cinsiyeti erkek yazmışsın Allah mı söyletti ne ama ben daha cinsiyetini öğrenemedim bu çarşamba tekrar gideceğiz yavrum artık göstersin cinsiyetini ya saklıyo göstermiyo :97:

canım ben ona çok anlayış gösterdim, sakin sakin çoook konuştuk ve anlaşmaya varmıştık.. bana hiç sormaması benim en çok canımı sıkan.. pazar gününü bile evde geçirmek istemeyen koca eve hiç gelmesin.. gecenin bi yarısı geldi hiç bişey yokmuş gibi yattı yanıma, verdim yastığını eline.. gitsin arkadaşlarının koynunda yatsın, bana koca lazım değil.

arkadaşlar bu demir ilaçlarını hangi saatlerde ve aç-tok nasıl kullanıyorsunuz...

bana akşam yemeğinden sonra al dmeişti doktor, tok karnına.. ama ben unutuyorum hep, gece yatarken içiyorum genelde.. yaptığım doğru mu bilmiyorum ama

sirlicim başın sağolsun.. Allah geride kalanlara uzuun ömür versin inşallah ...

bana akşam yemeğinden sonra al dmeişti doktor, tok karnına.. ama ben unutuyorum hep, gece yatarken içiyorum genelde.. yaptığım doğru mu bilmiyorum ama[/QUOTE]

banada sabah aç karnına yazmış. sabah tiroid ilacıda kullanıyorum. ikisinin arasına 3-4 saat zaman koymaya çalışıyorum tabi. kahvaltıdan 10-15 dakka önce ferrumu alıyorum. emin olamadım ama içeriğinde yemekle beraber yada tok karnına yazıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…