2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
banada sabah aç karnına yazmış. sabah tiroid ilacıda kullanıyorum. ikisinin arasına 3-4 saat zaman koymaya çalışıyorum tabi. kahvaltıdan 10-15 dakka önce ferrumu alıyorum. emin olamadım ama içeriğinde yemekle beraber yada tok karnına yazıyor.[/QUOTE]

banada yemekle beraber veya yemekten sonra demişti.. senin neden aç karnına ki.. akşam al sende yaa, ne olacakki, karışmasınilaçlar:)

televizyonda kadın doğum doktoru demir ilçaları yemekten en az 1saat önce yada yemeklerden 2 saat kadar sonra içilmeli hatta en güzeli gece yatmadan önce bişey yemediyseniz yatmadan önce içmek demişti.doktorun yalancısıyım.

banada yemekle beraber veya yemekten sonra demişti.. senin neden aç karnına ki.. akşam al sende yaa, ne olacakki, karışmasınilaçlar:)[/QUOTE]

ilça içmeyide hiç sevmiyorum :) artık katlanıcaz sağol canım yardımcı olduğun için

selam ben de kasım 2011 annesi olacağım inşallah:)herkese güzel bir hamilelik dönemi ve sağlıklı doğumlar diliyorum...

hayırlı olsun canım, hoşgeldin aramıza.. gelin gelin paylaşımlarda çoğalsın:) kaç haftalık bebişin, ilk bebeğin mi, cinsiyet belli mi?
bizim kilo, cinsiyet ve göbek şov topiclerimizde var oralarıda ziyaret et arada:)

bebişlerin kıpırtıları nasıl sizlerin güçlendimi varmı
benim ikinci olmasına rağmen pek yok yaa

benim kuzu zaten küçük 16 haftalık anca, ben bir iki kere gıdıklanma gibi bişiler hissettim ama bebişmiydi bilmiyorum:)

o zaman ben bilmeden de olsa doğrusunu yapıyomuşum yani:)

başın sağolsn cnm mekanı cennet olsn.

kızlar ben bebeğimin hareketlerini hissediyorum bazen pıt pıt vuruyor bazende sanki içimde kayıyıor gibi oluyor çırpınan bi kuş gibi işte ama çok güzel bi duygu canım bebeğim benim annesi yesin onu

slm kızlar
güzel bir hafta sonu tatilinden sonra bugüne oldukça dinç uyandım okullarda tatilişte yok bugün.bebeğimle tembellik yapmayı düşünüyorum.siz neler yapıyorsunuz kızlar ben ayakta kaldığımda belim çok ağrıyo sizin bel ağrınız var mı???

ne güzel 3 günlük tatil olmuş sana. iyice dinlen havada tam uyku havası hani :) ayakta kalınca ve bişiler yapınca benimde bel ve tabanlarımda ağrı oluyor sanırım ağırlaşmaya başilıyoruz :) çok uzun süre kalınca ayakta uzanıp ayakları dikmek lazım. dikkat et canım sende

dün eşimin doğum günüydü sürpriz bir parti yaptımeşim çok mutlu oldu ama bende baya yoruldum.belim çok ağrıdı korktum ama şimdi geçti şükür..

Son düzenleme:
eşin çok sevinmiştir ama .. aileneize sağlıklı nice seleneler canım.

bel ağrısı bende de çok var.. hiç bi iş yapmama gerek yok, biraz uzun süre otursam bile ağrıyo ki, iş yapınca zaten kötü oluyorum.. çekicez artık ne yapalım

bencede çok sevinmiştir güzel bi organizasyon olmuş. sana biraz eziyet olmuş ama dinlenince geçer canım. bel ağrısı için otururkenki pozisyonunuzda önemli sırt yastığı falan kullanın. zaten 2 saat oturuyorsanız 10dakka kalkıp dolaşmanız lazım.

salona bir girdi annesi ablası sevdiği tüm insanlar ordaydı ewet çok mutlu oldu o mutlu olunca bende çok mutlu oldumsizinkiler erkekti değilmi erkek annelerinin beli çok ağrırmış fatma koca söylemişti...

Son düzenleme:
Ben geldim kıslarr minik bebişlerin anneleri:))) Evimizi taşıdık yerleştik çok şükür henüz internet açılmadığı için okuldan bağlanıyorum yorumları okudum bel ağrısı dışında pek şikayet yok çok şükür:) Bugün arkadaşım doğuma gitti eğer ben de ikizlerimi kaybetmeseydim haziran annesi adayıydım ama artık üzülmüyorum oğlum sağ salim gelsin yeter. Şöyle bir baktım da yolun yarısına geldik sizlerle hamilelik geçirmek çok eğlenceli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…