2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

ben aventin tam setini (79 TL ablam kızına hala kullanıo 2,5 yaşında başka biberona ihtiyacı olmadı) ve dr brown un 1-2 biberonunu alacağım

benimde aklimda avent var ama mamin biboronlari cok ilgimi cekti cok kullanisli geldi nette videosunu izledim.

<strong><span style="color: rgb(128, 0, 128);">[video]http://www.isitetv.com/a972e4d067d201b9bc66367e1b7fc7ce-p4.htm[/video]

hosuma gitti acikcasi zaten yalanci emziktede yuksek standartta urun uretiyor.emzikler damaga ve dis yapisina gore ozel uretilmis digerleri gibi degil cok hoslar emzikleri mamdan alicam kesin.

peki bir soru daha biberon setini newborn mu almak gerekiyor?

meraba kızlar bu gün 17+5 olduk bebeğimin hareketleini çok net bir şekilde hissediyorum ilk hamile olduğumu öğrendiğimdebende çok endişelenmiştim bir an galiba onun verdiği sorumluluktan biraz tuaf oldum ama sonra dünyanın en güzel şeyine sahip olacağımı anladım bu tür şeyler biz kadınların başından geçiyor önemli olan bu dönemi en kısa zamanda atlatmak ve farkında olmak bebğimizin bize çok ihtiyacı var unutmayalımki biz üzülüp strese girdiğimizde oda etkileniyor bi arkadaş söylemişya 12.ci haftada erkek dediler şimdide kız çıktı diyen arkadaşımızada şunu söylemek isterim baze böyle şeyler oluyor ama 12. ci haftada bebeğin cinsiyeti gelişimini henüz tamamlaması imkansız bişey doktorlar yanılabiliyor eşimin ablasındada aynı şey oldu ilk zamanla kız dediler 6. ayda erkek olduğu ortaya çıktı bunları siz hamişlerle paylaşmak istedim herkes bebişlerine ve kendine iyi baksın

cnm biberon diil de emzikleri aylara göre oluo
içinden çıkıo zaten 2-3 farklı ay
yeni doğanı var sette

crafty .!.:
bebeklere mikrodalga kullanmayın kızlar yaaa
çok zararlı

Seni burda yakaladım crafty! Başka bir topikte soruna cevap vermiştim ama görmedin galiba
Forum takipte Mikrodalgayı okuyunca hemen atladım meğer yazan senmişsin.
Ben şu an bile kullanmıyorum mikrodalga, yediklerimin absorbe ettiği radyasyondan bebeğim zarar görür diye...

Son düzenleme:

görmedimmmmmmmmmm
sevde de burda bilio musun :)
bende kullanmıorum cnm
dr tüp sırasında uzak dur dedi
hala uzağım :)

selaamm biz artık hareketlenmeye basladık.allah nasip ederse cuma gunu yine kontrole gidicez ve bu sefer cinsiyetini %100 öğrenicez.gerci %95 kız demişti ama ne bilim belki pipişkosu cıkmıstır

upps bebek anne memesini almazsa sakın ama sakın biberon baslamayın.vereceğiniz mamayı mutlaka onların ağızlarına uyacak bi kasıkla verin.ben kızıma mothercare den plastik kasık almıstım.onunla akan fazla sütümü veriodum.eğer memeyi alamadı die biberonla beslerseniz ondan sonra hiç memeyi almaz
ben biberonlari zaten mikrodalgada sterilize etmem kaynatirim sanirim.kaynatiliyor degilmi kizlar?:26:
suyun içine sirke atmanıda tavsiye ederim canım
Korkmak icin yer ariyorum ama 20 ci haftaya yaklastik hic birsey hala hissetmiyorum pazartesi randevum var ins oglum iyidir...

sevgicim yavas yavas baslaması gerek.ama baslamadıysa bu problem var demekte deil muhtemelen senin oğluş önümüzdeki hafta baslar tepiklerine

bende avent düşünüyorum ama bu biberonları emzikleri vb.. şeylerden kaçar tane alacağımı kestiremiyorum daha siz nasıl aldınız yada alacaksınız kızlar

ben 1 tane biberon seti alacagim avent yada mam olacak emzik iki tane almayi dusunuyordum mamdan kesinlikle,ama biberon setinin icinde bir tane emzik geliyor zeten onun icin bir tane alacagim fazladan.

Kuzum korkmana hiç gerek yok geçen haftalarda ben de aynı şeyleri yaşadım önce hareketlerini hissettim ardından da dinlenmeye çekildi yavrum tabii bayağı panikledim ama birkaç günlük aradan sonra daha kuvvetli hissettim merak etme dinleniyordur bebişin:) benim de doğum 12 kasımda olacak inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…