- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.281
kizlar size birsey soracagim ya hem hastane cantasi,hemde ilk zamanlar bebek meme tutmazsa diye biberon alacakmisiniz?alacaksanizda set halindemi tek,tekmi alacaksiniz ve hangi marka?
avent,tommee tippee,mam hangisi sizce?ben kararsiz kaldimda size sorayim dedim
benimde aklimda avent var ama mamin biboronlari cok ilgimi cekti cok kullanisli geldi nette videosunu izledim.
<strong><span style="color: rgb(128, 0, 128);">[video]http://www.isitetv.com/a972e4d067d201b9bc66367e1b7fc7ce-p4.htm[/video]
hosuma gitti acikcasi zaten yalanci emziktede yuksek standartta urun uretiyor.emzikler damaga ve dis yapisina gore ozel uretilmis digerleri gibi degil cok hoslar emzikleri mamdan alicam kesin.
peki bir soru daha biberon setini newborn mu almak gerekiyor?
benimde aklimda avent var ama mamin biboronlari cok ilgimi cekti cok kullanisli geldi nette videosunu izledim.
<strong><span style="color: rgb(128, 0, 128);">[video]http://www.isitetv.com/a972e4d067d201b9bc66367e1b7fc7ce-p4.htm[/video]
Videoyu izleyince hakkaten güzel geldi bana da mam'ın biberonu, üstelik mikrodalgada ekstra bir aparata ihtiyaç kalmadan kendi kendine sterilize edilebilir diyor ama bu marka Türkiye'de yok sanırsam, ben ilk defa duydum zaten
Videoyu izleyince hakkaten güzel geldi bana da mam'ın biberonu, üstelik mikrodalgada ekstra bir aparata ihtiyaç kalmadan kendi kendine sterilize edilebilir diyor ama bu marka Türkiye'de yok sanırsam, ben ilk defa duydum zaten
bebeklere mikrodalga kullanmayın kızlar yaaa
çok zararlı
crafty .!.:bebeklere mikrodalga kullanmayın kızlar yaaa
çok zararlı
Seni burda yakaladım crafty! Başka bir topikte soruna cevap vermiştim ama görmedin galiba
Forum takipte Mikrodalgayı okuyunca hemen atladım meğer yazan senmişsin.
Ben şu an bile kullanmıyorum mikrodalga, yediklerimin absorbe ettiği radyasyondan bebeğim zarar görür diye...
http://www.mothercare.com/Philips-A...041&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5
yani bundan alsam olurmu canim?n ekadar cahilim ya pofff:83:
ben biberonlari zaten mikrodalgada sterilize etmem kaynatirim sanirim.kaynatiliyor degilmi kizlar?:26:
ben biberonlari zaten mikrodalgada sterilize etmem kaynatirim sanirim.kaynatiliyor degilmi kizlar?:26:
görmedimmmmmmmmmm
sevde de burda bilio musun :)
bende kullanmıorum cnm
dr tüp sırasında uzak dur dedi
hala uzağım :)
korkma hiç :) daha vaktin var hissetmeye
bebektir o ama bu dönem hareketleri tutarsız oluomuş. 24 den sona nasıl hissetçen gör de bak
hareketlerini yoğun hissetmek istersen bi dondurma ye bence :) benimki hemen yerini belli edio :)
uppskizlar size birsey soracagim ya hem hastane cantasi,hemde ilk zamanlar bebek meme tutmazsa diye biberon alacakmisiniz?alacaksanizda set halindemi tek,tekmi alacaksiniz ve hangi marka?
avent,tommee tippee,mam hangisi sizce?ben kararsiz kaldimda size sorayim dedim
suyun içine sirke atmanıda tavsiye ederim canımben biberonlari zaten mikrodalgada sterilize etmem kaynatirim sanirim.kaynatiliyor degilmi kizlar?:26:
Korkmak icin yer ariyorum ama 20 ci haftaya yaklastik hic birsey hala hissetmiyorum pazartesi randevum var ins oglum iyidir...
bende avent düşünüyorum ama bu biberonları emzikleri vb.. şeylerden kaçar tane alacağımı kestiremiyorum daha siz nasıl aldınız yada alacaksınız kızlar
Merhaba guzel kasim anneleri benimde insallah dogumum 11 kasimda.... ben biraz korkuyorum galiba sizlere ihtiyacim var gecen hafta bebegimin hep ayni yerde hafifden atislarini hissediyordum damar atmasi gibi ama bu hafta hic bisey hissetmiyorum sadece seyirme tarzinda belli bellirsiz sizce normal mi bebegim yermi degistirdi acababebegimi neden hissetmiyorum yada erken mi gecen hafta hissetiklerim bebegim deilmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?