2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selam kızlar
biz başlamışsınız bi ucundan bi,şeyler almaya ben daha bi zıbınla bi yelek aldım
şimdi sizi okuyunca emzik biberon konusunda ne kadar cahil oldugumu anladım artık sizlerden ögrenir ona göre bende alırım
bende park yatak almaktan yanayım ama marka konusunda çok kararsızım kraft mı yoksa başka markamı alsam diye
geçenlerde bi dükkana girdim park yatakları sordum kadın dediki bunların hepsi çinde üretiliyo sadece fabrikadan çıkarken üzerlerine markası işleniyo dedi bende çok şaşırdım ozaman sadece markaya para ödüyoruz diye düşündüm ama tabi daha araştıracagım
bende alışverişe 24de izne çıkacagız o zaman başlayacagım annemlerle en azından yanımda bilen biri olur

benim buradaki butun bebekli arkadaslarim bebeklerinin sutunu mikrodalgada isitiyor biberonlarla beraber ayrica hepimizde kalan yemekelerimizi yine mikrodalgada isitiyoruz zararini biliyoruz ama yine en kolay ve basit cozum bu gibi:26:

bir arkadasimin 2 digerinin 3 cocugu var yaslarida cok yakin birbirine birisi agladimi hepsi agliyor kadin onlarami bakacak yoksa sutlerini isitirken,sut tasmasin diye sutemi bakacak.30 saniyede isiniyor mikrodalgada sut ideal derecede buda kolaylik oluyor haliyle bol cocuklu annelere

bende mikrodalgayı çok kullanıyorum, çok çelişkili bi durum tabii mikrodalga.. pişirme amaçlı filan kullanmıyorum ama bütün yemeklerimi orda ısıtıyorum.. ablam çocuğunun sütünüde orda ısıtıyo. ama 4 yaşından sonra başladı, dayanamadı artık

benim erkek kardeşim gıda mühendisi, onun dediğine göre çoğu yemeği ocakta ısıtmak mikrodalganın vereceği radyasyondan 1000 kat zararlı içinde bir sürü bakteri ürüyor diyor. annemin mikro dalgası vardı onada aldı bir tane, ocakta ısınan yemeği kesinlikle yemiyo.. bu durum biraz tartışmalı yani

bblaucum yılın en yeni annelerinden hoş geldin topiğimize. :) crafty bizim Kasım anneleri topiğinin baş aktörlerinden. :) En ileri haftalarda o ve bize yol gösterenimiz, birkaç hafta sonra bize ne olacağını ondan öğrenebiliyoruz. :) İkiniz de mikrodalga kullanmıyormuşsunuz, o zaman ben hiç kullanmam. hıh.gif Zaten yok evimde de. Mini fırın koyacak kadar büyük bir mutfağım yoktu o yüzden sadece ankastrenin ufacık fırınıyla idare ediyorum. Mikrodalgam yok, derdim de yok. Sütü neyle ısıtacağımızdan falan bahsetmişsiniz tabi ben kaçırdım o muhabbeti. Ben daha o konulara gelemedim. Tembel öğrenciyim sanırım.

cnm
Gratis var mı yakınlarında? Orada bacak içik krem var kendi ithalatları
bi kremi bide jeli var böle yeşilli ambalajı 3-4 tl bişi
jelini al yatarken sürrrr bana dua et sona :)

ızmıde gratis hıc duymadım canım.. ama belkı acmışlardr bı magaza.. arastırmam lazımmm.. nettn bakıyım crafty cım belkı sıpars verebılırım burdn tesekkur ederm arkadasm..

bn aldım canım.. avent ve nuk arasnda kalmıştm ve nuk aldm en son.. antı bakterıyelmış ve bı zararlı maddevrmış onu ıçermıyomuş onu unuttm şimdı.. bı sut ıcın aldım bı tane su ıcın bı tane en enn ufak byunu aldm rezene vs ıcın tabı daha ılerısı ıcn hem ztn ılk ayına gore ucunu alıosn ama bn bıberona hmn alışmasn emmeyı bırakmasn dıye kucuk kaskta aldm takım olarak ılk basta onla verrım dıyorm akan sutum olursa..

ben biberonlari zaten mikrodalgada sterilize etmem kaynatirim sanirim.kaynatiliyor degilmi kizlar?:26:

evet canım kaynatılıyor ve ıcıne sırkede koyarsan azcık ıyı olur dıyolar.. buarada mıkro konusnda kafam karstı..

bulamazsan bana msj at
alır yollarım ben sana

bulamazsan bana msj at
alır yollarım ben sana

crafty cım tesekkur ederm canm bnm.. bı bakıyımda konusalım..

ilgimdisi aventtemi varmis o zararli madde :26:

bılmıyorum canımmm bn avent ıcın hıc sormadım aklımda avent ve nuk vardı gttıgım magazdakı kızda hmn nuk u gosterdı o maddenn olmadgını anlattı bnde avent e bakmadm bıdaha o yuzden... aventte vrmı yokmu bılemıyormda cok ıyı marka avent yoktur yanı..

de olmuyor iştee benim problemim kontrol panelinde çizelgebölümü yok ben görmüyorum dicem ama dünden beri görebilen olmadı:)))

Lilypie - Pregnancy ticker details
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümüne beklenen doğum tarihinizi..
5-hemen altındaki Optional settings bölümüne de son adet tarihinizi yazın
6-yine altındaki Optional text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png bi link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..

yapamayanlar için açıklamalı olmuştur sanırım:79::79::79:

Sevdebilgecim,beni şımartıyorsun Ama ne yalan söyliyeyim "anne" olarak nitelendirilmek hayatımda başıma gelen en hoş şey sanırım.Allahım devamını görmek nasip etsin, sizler göz açıp kapayıncaya kadar kaçıncı haftalara geldiniz, inşallah Rabbim sağlıkla bana da o günleri ve ilerisini görmek kısmet etsin. Hepimize sağlıkla kucaklarımıza almak ve büyütmek nasip olsun inşallah.
Siz sütü neyle ısıtacağınız konusuna kadar ilerlemişsiniz, ben henüz bu tip alışverişlerin hayalini bile kurmadım
İnşallah ileride ben de aşina olacağım bu muhabbetlere

benimde artık kendime alışveriş yapmam gerekiyo galiba... herşeyi giyebiliyodum ne güzel ama bu hafat fena daralıyorum, geçen haftadan beri var aslında sabah gayet rahat oluyo dupantoloun akşam eve zor atıyodum kendimi, karnımda izi çıkıyodu hep. bu sabah , daha sabahtan kapatamadım düğmeyi, 3 pantolon denedim olmadı, şişmişim iyice bende taytla gittim işe:) kendime alışveriş yapmam lazım bi kaç parça, lcw nın pantolonlarından memnunmusunuz rahat mı? taytla çok rahat ettim aslında, tayt alayım bikç tane daha.. gerçi tombiş olunca taytta pek yakışmıyo bana ama ne yapalım idare edicez:)

merhaba kızlar dün kontrolüm vardı çok iyi geçti hiç bi sorun yokmuş.. rahimde kısalma açılma yok dikişlerimde iyi.. rahim boyu 4cm çıktı..proluton iğnelere 32.haftaya kadar devam edecekmişim.. alerji yapıyor diye söyledim ama senin için faydası daha çok dedi.. yatmaya devam.. sağolsun bazen çok sıkılırsan balkona çıkıp bakınabilirsin dedi
bebikimde 205gr olmuş :) çok güzel pozlar verdi, bize el salladı çok yaramaz bişeye benziyor..
3hafta sonra çağırdı detaylı bakacakmış..

sevindim canım neyseki bi sorun yokmuş.. sen şimdi hamileleiğin başından beri hep yatıyomusun? allah yardımcın olsun ya.. ben ne kadar şanslı olduğumu anlıyorum sizleri duyunca. inşallah ilerledikçe dahada rahatlarsın canım. geçmiş olsun tekrar

[selamun aleykum tüm kasım annelrıne ben4cu ayımdayım ama benım karmın hala buyumedı oldugu gıbı duruyo hıc buyumuyo gıbı hıcbıse hıssedemıyorum cınsıyetıde bebllı olmadı bellı olan varmı???

selam millet! keyifler nasıl bakalım?
dün doktorumuza gittik.bebeğim gayet iyiydi, çok şükür ama arkasını dönmüştü cinsiyetini göremedik ama doktorum "erkek olsaydı bacaklarının arasında birşeyler az da olsa gözükürdü, %60-70 kız ama kesin değil" dedi. karnımda aniden kramplar oluyodu benim.magnezyum eksikliğinden oluyomuş.ilaç verdi.bi de balığı pek yiyemediğim için balık yağı verdi.hiç kilo almadığım için de şaşırdı gibi biraz. neyse ki bebeğimin kilosu yerinde.bütün ölçümleri de normal çıktı.bu arada ikili testin sonuçları iyiydi üçlüye gerek yok dedi doktorum.
herkese mutlu günler:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…