- 14 Ekim 2008
- 388
- 48
- 118
- 40
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.301
bebeklere mikrodalga kullanmayın kızlar yaaa
çok zararlı
Deminden beri nette araştırıyorum zararlı deyince panik oldum bir an, kimisi çok zararlı demiş kimisi de bebek mamasını/sütünü bile mikrodalgada ısıtıyormuş
Bebek maması için kullanmayı kesinlikle düşünmemiştim ama belki sadece sterilize etmek için olabilir diye düşünüyordum
Ama baktım ki konu çok tartışmalı, kesin bir araştırma-kanıtlanmış sonuç ortada yok riske miske hiç giremem
Kaynatmak daha mantıklı duruyor bu durumda
E ama o zaman da kaynatabilmek için illa cam biberon mu almak lazım ki?
Diğer polikarbon yapılılar kaynar suyla zarar görür mü, tepkime verir mi ki? Dur biraz da onu araştırayım öyleyse...
Deminden beri nette araştırıyorum zararlı deyince panik oldum bir an, kimisi çok zararlı demiş kimisi de bebek mamasını/sütünü bile mikrodalgada ısıtıyormuş
Bebek maması için kullanmayı kesinlikle düşünmemiştim ama belki sadece sterilize etmek için olabilir diye düşünüyordum
Ama baktım ki konu çok tartışmalı, kesin bir araştırma-kanıtlanmış sonuç ortada yok riske miske hiç giremem
Kaynatmak daha mantıklı duruyor bu durumda
E ama o zaman da kaynatabilmek için illa cam biberon mu almak lazım ki?
Diğer polikarbon yapılılar kaynar suyla zarar görür mü, tepkime verir mi ki? Dur biraz da onu araştırayım öyleyse...
bi rengi değişio şekerim zararı yok
avent ona da çözüm bulmuş
yeni biberonları zaten sarı gibi kaynayınca rengi deişmiomuş
satan çocuk dedi bana
cnm
Gratis var mı yakınlarında? Orada bacak içik krem var kendi ithalatları
bi kremi bide jeli var böle yeşilli ambalajı 3-4 tl bişi
jelini al yatarken sürrrr bana dua et sona :)
kizlar size birsey soracagim ya hem hastane cantasi,hemde ilk zamanlar bebek meme tutmazsa diye biberon alacakmisiniz?alacaksanizda set halindemi tek,tekmi alacaksiniz ve hangi marka?
avent,tommee tippee,mam hangisi sizce?ben kararsiz kaldimda size sorayim dedim
ben biberonlari zaten mikrodalgada sterilize etmem kaynatirim sanirim.kaynatiliyor degilmi kizlar?:26:
ızmıde gratis hıc duymadım canım.. ama belkı acmışlardr bı magaza.. arastırmam lazımmm.. nettn bakıyım crafty cım belkı sıpars verebılırım burdn tesekkur ederm arkadasm..
bn aldım canım.. avent ve nuk arasnda kalmıştm ve nuk aldm en son.. antı bakterıyelmış ve bı zararlı maddevrmış onu ıçermıyomuş onu unuttm şimdı.. bı sut ıcın aldım bı tane su ıcın bı tane en enn ufak byunu aldm rezene vs ıcın tabı daha ılerısı ıcn hem ztn ılk ayına gore ucunu alıosn ama bn bıberona hmn alışmasn emmeyı bırakmasn dıye kucuk kaskta aldm takım olarak ılk basta onla verrım dıyorm akan sutum olursa..
evet canım kaynatılıyor ve ıcıne sırkede koyarsan azcık ıyı olur dıyolar.. buarada mıkro konusnda kafam karstı..
bulamazsan bana msj at
alır yollarım ben sana
ilgimdisi aventtemi varmis o zararli madde :26:
de olmuyor işteebenim problemim kontrol panelinde çizelgebölümü yok ben görmüyorum dicem ama dünden beri görebilen olmadı:)))
bblaucum yılın en yeni annelerinden hoş geldin topiğimize. :) crafty bizim Kasım anneleri topiğinin baş aktörlerinden. :) En ileri haftalarda o ve bize yol gösterenimiz, birkaç hafta sonra bize ne olacağını ondan öğrenebiliyoruz. :) İkiniz de mikrodalga kullanmıyormuşsunuz, o zaman ben hiç kullanmam. hıh.gifZaten yok evimde de. Mini fırın koyacak kadar büyük bir mutfağım yoktu o yüzden sadece ankastrenin ufacık fırınıyla idare ediyorum. Mikrodalgam yok, derdim de yok. Sütü neyle ısıtacağımızdan falan bahsetmişsiniz tabi ben kaçırdım o muhabbeti. Ben daha o konulara gelemedim. Tembel öğrenciyim sanırım.
merhaba kızlar dün kontrolüm vardı çok iyi geçti hiç bi sorun yokmuş.. rahimde kısalma açılma yok dikişlerimde iyi.. rahim boyu 4cm çıktı..proluton iğnelere 32.haftaya kadar devam edecekmişim.. alerji yapıyor diye söyledim ama senin için faydası daha çok dedi.. yatmaya devam.. sağolsun bazen çok sıkılırsan balkona çıkıp bakınabilirsin dedi
bebikimde 205gr olmuş :) çok güzel pozlar verdi, bize el salladıçok yaramaz bişeye benziyor..
3hafta sonra çağırdı detaylı bakacakmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?