2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bende yatak konusunu düşünüyordum bebek için acaba nasıl bir yatak almalıyız bilgisi olan varmı. bir kaç yerde yarı ortopedik yatak falan yazıyor ama bilemiyorum..

hareketlerini yoğun hissetmek istersen bi dondurma ye bence :) benimki hemen yerini belli edio :)

Daha sonra tek kişilik yatağa dönüşen mobilyalardan alıcam ben inşaallah..
mobilya içine soruyorsan bence çok pahallı olmayan ama sağlıklı bir yatak olabilir..
daha sonra tek kişil karyolaya dönüşünce ortopedik düşünülebilir sanki :s

sanırım 6-7 aylığa kadar kullanılabilir sonrasında zaten mama sandalyesi olucak. ana kuçağı + mama sandalyesi alacaklar için çok yüksek değil aslında fiyatı mama sandalyeleride pahalı. sanırım 400 kadar var piyasada araştırmak lazım. benimki babam alıcak o yüzden önemsemedim fiyatını açıkcası.

okadar güzel dile getirmişsin ki çok haklısın bence bende ilk hamile olduğumu öğrendiğim akşam çok mutsuz olmuştum bir an hiç istmedim sorumluluktan kaçtım heralde sonra bebeğini kaybedenleri hiç çocuk sahibi olamayacak insanları düşündüm bu sefer kendimden utandım kızdım sonra eşim uyurken sabaha kadar yatağın öbür ucunda neden onu bir an olsun istemedim diye ağladım anne olmak karşıdan göründüğü gibi değilmiş daha yolun çok başındayız kendimizi buna hazırlamak her anını çile olarak değilde bir mucize lütuf olarak yaşamak daha doğru

canım adresi kopyala kontrol panelinde çizelge bölümü var oraya yapıştır...Değişiklikleri kaydet de olsun :)

de olmuyor iştee benim problemim kontrol panelinde çizelgebölümü yok ben görmüyorum dicem ama dünden beri görebilen olmadı:)))

eylülü iple çekiyorummmmm

ben yatak odamı ikeadan almıştım şimdi ikeaya yatağımın aynısının küçük bir karyolası ve dolabı gelmiş o ikiparça beni bayaa götürür diye düşünüyorum

bende senin gibi düşünüyorum bende 3- 4 yaşından sonra odasını almak daha mantıklı onun ilgisine zevkine yönelik. park yataklar çok portatif yazın seyahate yazlığa falanda götürülebilir

bende sonra almak istiorum am şimdide dolap falan lazım olmaz mı?kıyafetleri,eşyalarını falan koymak için kararsızım.tam takım yatak odasımı alsam diye.ama ben daha almam biraz daha zaman geçsin.işllh 7-8ayda almayı düşünüorum.allah o günlere erdirsin eminimki hepsini almak birkaç saatimizi alır.ilk bebeğimi kaybettiğim için biraz daha beklemek istiorum.

bende yatak konusunu düşünüyordum bebek için acaba nasıl bir yatak almalıyız bilgisi olan varmı. bir kaç yerde yarı ortopedik yatak falan yazıyor ama bilemiyorum..

ben büyük ihtimal visco alıcam vücut şeklini alıyo bende ondan kullanıyorm memnunum diğerleri çok ince düşünmüyorum onlardan.

evet hıc alamıyorm uykumu.. bırde bacaklarmda kasınmalar var sankı ınadına gecelerı daha ck kasınıyrm kanattm artk dusunun yaa... naparz bılmıyorm bıtkı cayıda yasak malum neyle uyuycaz butun yaz.. Rabbım yardmcımız olsn yolu yarıladk ınsallahb saglıkla gecırırz.. buarada yap alışverışını bn bıtrmışım ıykı gecen cuma acaıp sışıyo ayaklarımm..

bebekler için özel üretilmiş yataklardan alınması gerekiyor.
Ortopedik olmuyor onlar, omurga gelişimi için yumuşak mı ne olması gerekiomuş
YATAŞ da yaşlara göre yatak var en iisi onlar sanırım

cnm
Gratis var mı yakınlarında? Orada bacak içik krem var kendi ithalatları
bi kremi bide jeli var böle yeşilli ambalajı 3-4 tl bişi
jelini al yatarken sürrrr bana dua et sona :)

canım bizde 11 haftalıkken ultrasona girdiğimizde tıpkı erkekti doktor yine net bişey söylememişti şiş olabilir demişti ama biz pek inanmamıştık erkek olduğuna inanıyoduk 17 haftalıkken gittim net olarak kız yani 11 12 haftalarda cinsiyet belirlenmesi çok erkenmiş gerçekten

2011 kasim bebeklerinin cicileri topigi acilmis ama yanlis kisma acilmis sanki:26:gebelik bolumunun altina acilmis.keske kasim anneleri bolumune acilsaydi

canim ozel mesajla bir moderatore yada yoneticiye bildirsen onlar tasirlar.

sIk kullnilanlara eklenince daha kolay olur ama benim demek istedim butun kasim 2011 topikleri bir yerde olmus olurdu tatlim.

kizlar size birsey soracagim ya hem hastane cantasi,hemde ilk zamanlar bebek meme tutmazsa diye biberon alacakmisiniz?alacaksanizda set halindemi tek,tekmi alacaksiniz ve hangi marka?

avent,tommee tippee,mam hangisi sizce?ben kararsiz kaldimda size sorayim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…