- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.321
Sevdebilgecim,beni şımartıyorsunAma ne yalan söyliyeyim "anne" olarak nitelendirilmek hayatımda başıma gelen en hoş şey sanırım.Allahım devamını görmek nasip etsin, sizler göz açıp kapayıncaya kadar kaçıncı haftalara geldiniz, inşallah Rabbim sağlıkla bana da o günleri ve ilerisini görmek kısmet etsin. Hepimize sağlıkla kucaklarımıza almak ve büyütmek nasip olsun inşallah.
Siz sütü neyle ısıtacağınız konusuna kadar ilerlemişsiniz, ben henüz bu tip alışverişlerin hayalini bile kurmadım
İnşallah ileride ben de aşina olacağım bu muhabbetlere
canım balık yağı olarak ne verdi? hangi marka?selam millet! keyifler nasıl bakalım?
dün doktorumuza gittik.bebeğim gayet iyiydi, çok şükürama arkasını dönmüştü cinsiyetini göremedik ama doktorum "erkek olsaydı bacaklarının arasında birşeyler az da olsa gözükürdü, %60-70 kız ama kesin değil" dedi. karnımda aniden kramplar oluyodu benim.magnezyum eksikliğinden oluyomuş.ilaç verdi.bi de balığı pek yiyemediğim için balık yağı verdi.hiç kilo almadığım için de şaşırdı gibi biraz. neyse ki bebeğimin kilosu yerinde.bütün ölçümleri de normal çıktı.bu arada ikili testin sonuçları iyiydi üçlüye gerek yok dedi doktorum.
herkese mutlu günler:80:
arkadaşlar ben karın için çatlak kremi alcam ama hangi markayı alsam bilmiyorum siz ne kullanıyorsunuz..
ben mustela kullanıyorum kuzenim kullandı dogum yaptı çatlak olmadı memnundu bende onun tavsiyesiyle başladım şimdilik iyi gidiyor..[/QUOTsağol canım fiyatı ne kadar eczaneden mi alıyoruz
ben mustela kullanıyorum kuzenim kullandı dogum yaptı çatlak olmadı memnundu bende onun tavsiyesiyle başladım şimdilik iyi gidiyor..[/QUOTsağol canım fiyatı ne kadar eczaneden mi alıyoruz
evet cnm eczaneden tek alınca birz pahalı ama ben 3 al 2 öde aldım 158 civarıydı sanırım 3 krem.
canim ozel mesajla bir moderatore yada yoneticiye bildirsen onlar tasirlar.
sIk kullnilanlara eklenince daha kolay olur ama benim demek istedim butun kasim 2011 topikleri bir yerde olmus olurdu tatlim.
arkadaşlar ben karın için çatlak kremi alcam ama hangi markayı alsam bilmiyorum siz ne kullanıyorsunuz..[/Q
benim doktorum lanoise kullanmamı söyledi %100 doğal meme başı kremi yazıyo ama çatlak içinde en iyisi dedi. hem göbişlere hemde göğüse kullanmak gerekiyomuş
fiyatı 22tl kullanıyorum ve tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?