2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

umarım düzelmiş olur canım.. gerçekten zor bi durumdasın.. umarım bişeycikler kalmamıştır...
kilo olayına gelince de sen bi tosunu doğurunca, artık eskisi kadar beden derdine düşmeyeceksin merak etme.. artık çocuklu bir anne olacaksın..
kimse senden doğum sonrası 90-60-90 lık bir durum beklemiyodur herhalde

25. haftada organ taraması var diye biliyorum, belki de doktor kendi yapacak o yüzden bişey söylemiyor olabilir..
çünkü benim abimin eşi de hacettepe de kontrollere gidiyor bir doçent hocaya..
ben organ taraması yaptırmadın mı felan diye onu telaşlandırdım..
o da doktoruna sordu, doktor ben yaptım onu demiş
senin doktorun da yapmış olabilir...
demir takviyesi şart bence..
çünkü doğumda çok kan kaybedebilme durumumuz olabilir, onları düşünerek nitelikli kan depolamalıyız...

insallah yaa, kendimi inandirdim bu 2 hafta icerisinde. her seyin iyi olucagina cok inaniyorum. tum psikolojimi hos haberler almak icin hazirladim umarim hayal kirikligina ugramam. insallah. bebisimin hareketlerini yavas hiss ediyorum, ozellikle oyleye dogru ve oyleden sonra artiyor demek ki o saatlerdde uyanik oluyo, ona oyle alisdim ki artiq onsuz olamam. allah kimseye evlat acisi yasatmasin hic bir sekilde. aminnnn.

bu arada esim dogumdan sonra hemen minik kiz olmami istiycek eminim cunki is yerinde akrabalarinda herkes dogumdan hemen sonra eski haline dondu. ama benim annemler halamlar falan baya kalcali falan bende oyle olmakdan korkuyorum iste. :18::18:

ee senin kizlar ne yapiyor?

herkese günaydın...

canım benimde sabah aç karnına yazıyor. gecen forumda konuşmuştuk kızlardan biri tv de dinlemiş uzmanlar ilaçı aldıktan 1 saat sonra yemek yiyin diyorlarmış. yani aç karnına içip 1 saat beklemek lazım sanırım. ben 2-3 gündür uymaya çalışıyorum

bu haftalarda normal canım herşey bizi sıkmaya başlıyor. bende aynı haftalarda almıştım pantolonlarımı. waikiki ve e- bebekten aldım. fiyatlarda iyi diğer hamile giyimi satan yerlerden uygun açıkcası. tavsiye ederim.

ben hem 3 lü hem 4 lü yaptırdım :). aslında 4lü test 3 lü testin yerini almış bir tanesi yeterli zaten. özelde artık 3 lü yerine 4 lü yapılıyormuş 4 lü yü özelde yapmıştım. devletteki kontrolümdede 3 lü yaptılar. bundan sonraki aşaman ayrıntılı ultrason olucaktır canım. doktoruna sor yinede

kızlar bebeklerinize isim düşünmeye başladınız mı?

kız olursa düşündüm de erkek ismi hiç aklıma bişey gelmiyor açıkçası

canım hiç merak etme bebişin sağlığına kavuşmuştur inşallah.
benimde göbüşüm büyüdü ama inan insan birtek bebişi olacağı için kilo aldığında endişe etmiyor yoksa bende kilo almaktan nefret ederim.

o halde bizimkisi kesin kızdır ya üff keşke en başında hiç bişi söylemeselerdi tam erkek fikrine alıştım bebişimi erkek diye seviyordum şimdi kız... eşim zaten çok şaşkın kız olmasına yani tabi yine sağlıklı olsun da ama net bi şekilde herkese kızım olcak ya da oğlum olcak demek istiyooorrruuumm bu arada ilk sayfada bebişim erkek olarak kayıtlı değişmesi lazım da bi daha doktora gideyim de net bi şekilde kız derse değiştiririz

Demir hapı benim o kadar midemi bulandırıyor ki anlatamam. Çok afedersiniz, hapı ağzıma attıktan sonra suyu içerken bile öğürüyorum. Sonrasında birşeyler yemem gerekiyor yoksa bu dinmiyor. Çok kötü oluyorum. Çay, süt filan içmeyin ilaçla diyor, buna uymaya çalışıyorum ama zeytin filan yiyorum, ekmek atıyorum hemen bastırsın diye. İlacın etkisi azalıyor mudur o zaman acaba? Doktoruma sorayım en iyisi. Boşuna mı içiyorum şimdi ben bu ilacı?

benim de çok erken haftada erkek dedi şimdide göstermiyo falan diyorkız olabilir belki diyor inşallah bizimkiside kızdır diyorum

canım ben demir hapı olarak ferrum ford kullanıorum bana drum öğle yemeğinden önce aç karnına iç ve en 1 - 1,5 saat süt ürünleri tüketme dedi

canım ben demir hapı olarak ferrum ford kullanıorum bana drum öğle yemeğinden önce aç karnına iç ve en 1 - 1,5 saat süt ürünleri tüketme dedi

Belki öğlen içersem midem o kadar bulanmaz, sabah sabah içtiğim için midir nedir beni çok fena yapıyor. Doktoruma acilen bunu sormam lazım. :26:

ya sevde senden bişi rica edicem hani sen bebek ihtiyaç listesi yayınlamıştın onu bidaha yayınlarmısın çünkü ben parça parça yapmıcam alışverişi bi anda hepsini alıcam en azından elimde bi liste bulunsun daha ben hiçbişi alamadım bebeğime anca daha yeni yeni rahatlıorum 2 kaybım olduğu için hep tedirdindim zaten ihtiyaçları almaya da 7. aydan itibaren başlıcam

gayet iyiler çok şükür bi problem yok :)
kızımın saçlarını kestirdim ilk defa,
resmini yükleyim dedim ama beceremedim
valla halimi gören acıyo.. nasıl üstesinden geleceksin iki çocuğun diye..
ben de bilmiyorum.. biri 20 aylıkken öteki doğacak..
uffffff sıkıntı basıyo ara sıra...

ayyy yerim ya onu ben simdi kel kizmi oldu hanimefendi ayy benim de var oyle resimlerim kel kel annem esime gosterdi rezil oldum bi de bir cirkinim hic sorma analarimiz nasil buyutmus bizi sen sakin sikinti yapma. allah esinin kalbine bir az insaf vere de yardim ede yoksa gercekden zor yas farki olarak ikisi de cok kucuk ama bi de kizlar bir az uyumlu olur akilli olur ya ikisi de erkek olsaydi dusun de haline sukr et

canım beni de her gören"bebek nerede?" diye soruyor ben de 19. haftamdayım ama göbek namına hiçbirşey yok:))benim oğlum olacak inşallah

selamun aleykum cici annelerim yigenlerim hayirli sabahlar dilireeem :)
nasilsiniz insaALLAH ??? saglik sihat yerinde dir insaALLAH
bizde elhd iyiz ama bu aralar cok paranoyak oldum yaa karnim sancisa agirsa hemen bebise bisey mi oldu diye telaslaniyom kizimda da öyledi nasil kurtulcam bundan yaf

Canım telefon konuşmasına daldım. Hemen paylaşayım tekrar. Ben gezerken bakıyorum. Fiyat soruyorum. Marka araştırıyorum. Hangi marka daha iyi ona bakıyorum. En son nokta atışıyla hepsini almayı planlıyorum. O zaman da karnımız büyüyecek iyice ama zaten hepsini bir günde almak zorunda değilim. Zihnimde bitirince yapacaklarımı vakit buldukça alırım. Eylül'de vaktim olacak inşallah. :) Hayırlısıyla kullanmak nasip etsin Rabbim.

bencede bi doktoruna sor canım belki gece yatmadan falanda kullanılabilir. ben eleviti herhangi bi yemekten 2 saat sonra alıyorum. öğleden sonra 4 -5 gibi genelde alıyorum. doktorum sabah ya da akşam demedi. gerçi sabah 4-6 arası eutrox kullandığım için bütün ilaçlar bir araya gelmesin diye gün içine dağıtmış durumdayım. ferrumuda saat 8 de içiyorum 9 da kahvaltı yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…