- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.341
gunaydin annisler gunaydin bebisler...biliyorsunuz benim bebeyimin beyin damarlarinda minik sistler vardi, bu yuzden iyne falan yazmisdi, bugun aksam son iynemi vurdurucam insallah yarin doktora gitmeyi planliyorum. insallah olumlu sonuclar aliriz. benim icin de dua edin lutfen...
bu arada benim gobisim baya buyudu.artik hic bir elbiseme sigamiyorum desem yeridir. esim dun ne kadar buumussun dedi, moralim bozuldu. galiba cok kilo alicam. kendisi sisko kadinlari hic sevmez yaa ya beni de beyenmezse cok uzulurum bu arada herkese mutlu ve huzurlu gun
Arkadaşlar merhaba,
20 haftalık hamileyim.Kısmetse doğum tarihi 05.11.11 olarak görünüyor ultrasonda.Fakat kafamı karıştıran bir konu var.Dr um hiç bir şekilde ek vitamin vermedi.Demir ölçümüm yapıldı,normal çıktı ama bildiğim kadarıyla mutlaka demir takviyesi gerekiyormuş.Sizler kullanıyormusunuz?Ayrıca bu haftalarda ayrıntılı organ taraması yapılması gerekiyormuş,ama drum gerek görmedi.Sizde başka bir dra gidip yaptırayım mı?
umarım düzelmiş olur canım.. gerçekten zor bi durumdasın.. umarım bişeycikler kalmamıştır...
kilo olayına gelince de sen bi tosunu doğurunca, artık eskisi kadar beden derdine düşmeyeceksin merak etme.. artık çocuklu bir anne olacaksın..
kimse senden doğum sonrası 90-60-90 lık bir durum beklemiyodur herhalde...
benimde artık kendime alışveriş yapmam gerekiyo galiba... herşeyi giyebiliyodum ne güzel ama bu hafat fena daralıyorum, geçen haftadan beri var aslında sabah gayet rahat oluyo dupantoloun akşam eve zor atıyodum kendimi, karnımda izi çıkıyodu hep. bu sabah , daha sabahtan kapatamadım düğmeyi, 3 pantolon denedim olmadı, şişmişim iyice bende taytla gittim işe:) kendime alışveriş yapmam lazım bi kaç parça, lcw nın pantolonlarından memnunmusunuz rahat mı? taytla çok rahat ettim aslında, tayt alayım bikç tane daha.. gerçi tombiş olunca taytta pek yakışmıyo bana ama ne yapalım idare edicez:)
merhaba arkadaşlar bugün bizde 3lü test sonucumuzu aldık çok şükür rabbime temiz çıktı,bu arada 4lü test yaptıran varmı ve kaçıncı hafta da yapılıyor...kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın annecikler :)
kızlar bebeklerinize isim düşünmeye başladınız mı?
gunaydin annisler gunaydin bebisler...biliyorsunuz benim bebeyimin beyin damarlarinda minik sistler vardi, bu yuzden iyne falan yazmisdi, bugun aksam son iynemi vurdurucam insallah yarin doktora gitmeyi planliyorum. insallah olumlu sonuclar aliriz. benim icin de dua edin lutfen...
bu arada benim gobisim baya buyudu.artik hic bir elbiseme sigamiyorum desem yeridir. esim dun ne kadar buumussun dedi, moralim bozuldu. galiba cok kilo alicam. kendisi sisko kadinlari hic sevmez yaa ya beni de beyenmezse cok uzulurum bu arada herkese mutlu ve huzurlu gun
canım bizde 11 haftalıkken ultrasona girdiğimizde tıpkı erkekti doktor yine net bişey söylememişti şiş olabilir demişti ama biz pek inanmamıştık erkek olduğuna inanıyoduk 17 haftalıkken gittim net olarak kızyani 11 12 haftalarda cinsiyet belirlenmesi çok erkenmiş gerçekten
herkese günaydın...
canım benimde sabah aç karnına yazıyor. gecen forumda konuşmuştuk kızlardan biri tv de dinlemiş uzmanlar ilaçı aldıktan 1 saat sonra yemek yiyin diyorlarmış. yani aç karnına içip 1 saat beklemek lazım sanırım. ben 2-3 gündür uymaya çalışıyorum
o halde bizimkisi kesin kızdır ya üff keşke en başında hiç bişi söylemeselerdi tam erkek fikrine alıştım bebişimi erkek diye seviyordum şimdi kız... eşim zaten çok şaşkın kız olmasına yani tabi yine sağlıklı olsun da ama net bi şekilde herkese kızım olcak ya da oğlum olcak demek istiyooorrruuumm bu arada ilk sayfada bebişim erkek olarak kayıtlı değişmesi lazım da bi daha doktora gideyim de net bi şekilde kız derse değiştiririz
Demir hapı benim o kadar midemi bulandırıyor ki anlatamam. Çok afedersiniz, hapı ağzıma attıktan sonra suyu içerken bile öğürüyorum. Sonrasında birşeyler yemem gerekiyor yoksa bu dinmiyor. Çok kötü oluyorum.Çay, süt filan içmeyin ilaçla diyor, buna uymaya çalışıyorum ama zeytin filan yiyorum, ekmek atıyorum hemen bastırsın diye. İlacın etkisi azalıyor mudur o zaman acaba? Doktoruma sorayım en iyisi. Boşuna mı içiyorum şimdi ben bu ilacı?
canım ben demir hapı olarak ferrum ford kullanıorum bana drum öğle yemeğinden önce aç karnına iç ve en 1 - 1,5 saat süt ürünleri tüketme dedi
Belki öğlen içersem midem o kadar bulanmaz, sabah sabah içtiğim için midir nedir beni çok fena yapıyor. Doktoruma acilen bunu sormam lazım. :26:
insallah yaa, kendimi inandirdim bu 2 hafta icerisinde. her seyin iyi olucagina cok inaniyorum. tum psikolojimi hos haberler almak icin hazirladim umarim hayal kirikligina ugramam. insallah. bebisimin hareketlerini yavas hiss ediyorum, ozellikle oyleye dogru ve oyleden sonra artiyor demek ki o saatlerdde uyanik oluyo,ona oyle alisdim ki artiq onsuz olamam. allah kimseye evlat acisi yasatmasin hic bir sekilde. aminnnn.
bu arada esim dogumdan sonra hemen minik kiz olmami istiycek eminim cunki is yerinde akrabalarinda herkes dogumdan hemen sonra eski haline dondu. ama benim annemler halamlar falan baya kalcali falan bende oyle olmakdan korkuyorum iste. :18::18:
ee senin kizlar ne yapiyor?
gayet iyiler çok şükür bi problem yok :)
kızımın saçlarını kestirdim ilk defa,
resmini yükleyim dedim ama beceremedim
valla halimi gören acıyo.. nasıl üstesinden geleceksin iki çocuğun diye..
ben de bilmiyorum.. biri 20 aylıkken öteki doğacak..
uffffff sıkıntı basıyo ara sıra...
[selamun aleykum tüm kasım annelrıne ben4cu ayımdayım ama benım karmın hala buyumedı oldugu gıbı duruyo hıc buyumuyo gıbı hıcbıse hıssedemıyorum cınsıyetıde bebllı olmadı bellı olan varmı???
ya sevde senden bişi rica edicem hani sen bebek ihtiyaç listesi yayınlamıştın onu bidaha yayınlarmısın çünkü ben parça parça yapmıcam alışverişi bi anda hepsini alıcam en azından elimde bi liste bulunsun daha ben hiçbişi alamadım bebeğime anca daha yeni yeni rahatlıorum 2 kaybım olduğu için hep tedirdindim zaten ihtiyaçları almaya da 7. aydan itibaren başlıcam
Demir hapı benim o kadar midemi bulandırıyor ki anlatamam. Çok afedersiniz, hapı ağzıma attıktan sonra suyu içerken bile öğürüyorum. Sonrasında birşeyler yemem gerekiyor yoksa bu dinmiyor. Çok kötü oluyorum.Çay, süt filan içmeyin ilaçla diyor, buna uymaya çalışıyorum ama zeytin filan yiyorum, ekmek atıyorum hemen bastırsın diye. İlacın etkisi azalıyor mudur o zaman acaba? Doktoruma sorayım en iyisi. Boşuna mı içiyorum şimdi ben bu ilacı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?