2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Temizliği ve bakımı için gerekenler;
•Islak mendil ve temizleme havluları
•Şampuan, sabun, bebek losyonu, pişik kremi, pamuk
•Bebek termometresi
•Alt değiştirme örtüsü
•Bebeklere özel tırnak makası

Beslenmesi ve uykusu için gerekenler;
•Farklı çeşitlerde biberon ve biberon emziği
•Bir kaç farklı emzik çeşidi
•Biberon ve emzik hijyeni için sterilizatör
•Biberon ısıtıcısı ve biberon taşıyıcısı
•Diş kaşıyıcı
•Emzirme minderi

Banyosu için gerekenler;
•Bebek küveti ve filesi
•Banyo süngeri
•Duş termometresi
•Başlıklı bebek bornozu

Giyisileri için gerekenler;
•Yeni doğanlar için bebek bezi
•Hastane çıkış seti
•Body, atlet, tulum, pijama, önlük
•Patik ve çorap
•Eldiven
•Mendil
•Penye şapka
•Yelek ve hırka
•Mont, atkı, eldiven gibi aksesuvarlar

Odası için gerekenler;
•Bebek karyolası
•Bebefon
•Yorgan, çarşaf, nevresim takımı
•Battaniye ve pike
•Cibinlik
•Minder
•Gardırop
•Şifonyer

Yolculuk için gerekenler;
•Bebek malzeme çantası
•Bebek arabası
•Araba koltuğu
•Kanguru

sağol canım benim

ben kardolabın bir bölümünü şimdiden ona ayırdım eşyalarını oraya koyacağım. bende birşey almıyorum kendimi ne kadar tutabilirsem o kadar tutacağım çünkü herşeyini hazırlayıp bekleyen tanıdıklarım oldu ama bir zaman sonra bebeklerini kaybedince eşyalarına sarılıp ağladılar bu dayanılmaz bir acı bunu yaşamamak için tutuyorum kendimi almıyorum

benimde göbüşüm gittikçe büyüyor. hatta son 1 haftadır kaşınıyor ve derilerim pul pul oldu. sanırım genişliyorum bende komilinin bebe yağını aldım %100 zeytin yağı yazıyor üstünde. bakalım ne kadar etkili olucak. genelde badem yağı ve kakao yağı öneriyorlar.

Kızlaar kaç kilo aldınız şimdiye kadar? Öyle hamurişi abur cubur yememe rağmen yawaş yawaş artıyo kilom kendiliğinden.Şimdiden 3.5 oldu bileeÇok kilo almaktan korkuyorum,stres yaptmm:85:

Benim gibi tedirgin biri daha varmış ya:) 7. ayı sabırsızlıkla bekleyen bu tedirginlikten hamileliğimizin tadını çıkaramıyoruzki Allahın izniyle bu saattyen sonra birşey olmaz ama bilinçaltı berbat kendime bu fikri kabul ettiremiyorum

teşekkür ederiim.. evet canım baştan beri dikkat ediyorum ama 12.haftada serklaj yapıldığından beri sürekli yatıyorum sadece wc ve banyo için kalkıyorum.. zor oluyor çok sıkılıyorum hiç bir ihtiyacımı yapamıyorum ama kuzucuklar için herşeye katlanılıyor.. sürekli panik halindeyim.. öncekini 22.haftada kaybetmiştim o haftalar yaklaştıkca korkular başladı... ilk hedef 28. hafta.. 28den sonra biraz rahatlarım.. evet çok şanlısınız tadını çıkarın hamileliğinizin..ne çok isterdim koca göbüşümle gezmeyi, alış veriş yapabilmeyi, her işimi yapmayı...

Kızlaar kaç kilo aldınız şimdiye kadar? Öyle hamurişi abur cubur yememe rağmen yawaş yawaş artıyo kilom kendiliğinden.Şimdiden 3.5 oldu bileeÇok kilo almaktan korkuyorum,stres yaptmm:85:

ayyy bende de ayni stress...hamileliyin ilk haftalarinda 51 kiloydum, 2 hafta once 55 bucuk, simdilerde 57 falan olmusumdur offff yaaa karnim kocaman cikiyor aslinda baska bir yerim yok, her sey yerinde, bir de goyusler baya buyudu

kızlar pazartesi aksamı çöpü cıkarırken evin kapısını maalesef ayagmın ustunden kapattım ve ayak bas parmagımın tırnagını komple kaldırdım kan revan icinde kaldım direkt kendimizi acilde bulduk.. doktoruma danısarak lokal anestezilerle (yaklasık 7-8 tane igne ile uyusturdular) tırnagımı cektirdim..
yasadıgım acıyı anlatamam canlarım yani resmen bayılıyordum bebegimi kasmamak icin cok ugrastım ama nafile..neyse dopplerle bebegimi dinledim evde cok sukur tıktı tıkır atıyor kalbi
dün de pansuman yaptırdım omdrumden omur gitti aman dikkat edin canlarım ev kazalarına.. normalde olsa bu acıları cekerim ama isin icine bebeginiz girince kendinizi kasmamaya calıssanız da yasadıgınız acı yuzunden mecburen kasıyorsunuz haberiniz olsun.. dun resmen pansuman sırasınca hüngür hüngür agladım acıdan..

simdi daha iyiyiyim ama olayla alakası olmasa da daha onceden beri belimin sol tarafı cok agrıyor kızlar beli agrıyan var mı? acaba hep sola yatmaktan mı oluyor?

Çok geçmiş olsun cnm. Şöyle bi hayal ettim de tüylerim diken diken oldu titredim.Allah beterinden saklasın.

bebişimizin cinsiyeti dün kesin belli oldu bir oğlumuz olacak Allah izin verirse. bebişimin ayakları kıpır kıpır hep havada dün 4 boyutlu resmini aldık sonunda bakmaya doyamıyorum akşamdan beri. elleri hep yüzünde ağzında ah çok özlemişim görmeyeli çok büyümüş

çok çok geçmiş olsun görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek.

Çok geçmiş olsun cnm. Şöyle bi hayal ettim de tüylerim diken diken oldu titredim.Allah beterinden saklasın.
ay canım cok tesekkur ederim.. hic hayal mayal etme Allah korusun hepinizi..

Rabbim bunlarla sınamıs olsun beni.. beterinden saklasın..

Aman dikkat kızlar oranıza buranıza

ALLAH beterinde saklasın canım. haklısın biraz dikkatli olmak gerekiyor.

kızlar ben bişi merak ettim. kız bebek bekleyenler en çok canınız neyi çekiyor aynı şekilde erkek bebek bekleyenler. tatlı mı ? ekşi mi?

Son düzenleme:

valla kızıma hamileyken aşırı tatlı yiyordum nutella ve tahin helvası özellikle kalıp kalıp tahin helvalarını yiyodum
şimde oğluma hamileyim tatlı ağzıma süremiyorum özelliklede nutella ve ravaklı tatlılar yediğim tek tatlı dondurma
yani ye tatlıyı yap hakkıyı yalan oldu bende

Bende 5 hafta sonra nihayet yarin sabah bebisimle bulusucam 17 haftalik olduk artik, insallah cinsiyetinide gösterir annesine Dua edin kizlar insallah sagligi sihhati iyidir. Allah insallah hepimizin saglikli hayirli evlatlar kucagimiza almayi nasip etsin!

ayyy bende de ayni stress...hamileliyin ilk haftalarinda 51 kiloydum, 2 hafta once 55 bucuk, simdilerde 57 falan olmusumdur offff yaaa karnim kocaman cikiyor aslinda baska bir yerim yok, her sey yerinde, bir de goyusler baya buyudu

Ewt yani üst kısımda bi kalınlaşma war sadece ama doktor 7. aya kadar 4 kilo al en fasla diyince moralm bozuldu .Ne mümkn 4 kilo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…