- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.361
Temizliği ve bakımı için gerekenler;
•Islak mendil ve temizleme havluları
•Şampuan, sabun, bebek losyonu, pişik kremi, pamuk
•Bebek termometresi
•Alt değiştirme örtüsü
•Bebeklere özel tırnak makası
Beslenmesi ve uykusu için gerekenler;
•Farklı çeşitlerde biberon ve biberon emziği
•Bir kaç farklı emzik çeşidi
•Biberon ve emzik hijyeni için sterilizatör
•Biberon ısıtıcısı ve biberon taşıyıcısı
•Diş kaşıyıcı
•Emzirme minderi
Banyosu için gerekenler;
•Bebek küveti ve filesi
•Banyo süngeri
•Duş termometresi
•Başlıklı bebek bornozu
Giyisileri için gerekenler;
•Yeni doğanlar için bebek bezi
•Hastane çıkış seti
•Body, atlet, tulum, pijama, önlük
•Patik ve çorap
•Eldiven
•Mendil
•Penye şapka
•Yelek ve hırka
•Mont, atkı, eldiven gibi aksesuvarlar
Odası için gerekenler;
•Bebek karyolası
•Bebefon
•Yorgan, çarşaf, nevresim takımı
•Battaniye ve pike
•Cibinlik
•Minder
•Gardırop
•Şifonyer
Yolculuk için gerekenler;
•Bebek malzeme çantası
•Bebek arabası
•Araba koltuğu
•Kanguru
bende sonra almak istiorum am şimdide dolap falan lazım olmaz mı?kıyafetleri,eşyalarını falan koymak için kararsızım.tam takım yatak odasımı alsam diye.ama ben daha almam biraz daha zaman geçsin.işllh 7-8ayda almayı düşünüorum.allah o günlere erdirsin eminimki hepsini almak birkaç saatimizi alır.ilk bebeğimi kaybettiğim için biraz daha beklemek istiorum.
ben mustela kullanıyorum kuzenim kullandı dogum yaptı çatlak olmadı memnundu bende onun tavsiyesiyle başladım şimdilik iyi gidiyor..[/QUOTsağol canım fiyatı ne kadar eczaneden mi alıyoruz
selam canım ben eczanemizde.com web sitesinden aldım mustela anne urunlerinde 3 al 2 ode kampanyası vardı tavsiye ederim hemen geldi paketim
ya sevde senden bişi rica edicem hani sen bebek ihtiyaç listesi yayınlamıştın onu bidaha yayınlarmısın çünkü ben parça parça yapmıcam alışverişi bi anda hepsini alıcam en azından elimde bi liste bulunsun daha ben hiçbişi alamadım bebeğime anca daha yeni yeni rahatlıorum 2 kaybım olduğu için hep tedirdindim zaten ihtiyaçları almaya da 7. aydan itibaren başlıcam
sevindim canım neyseki bi sorun yokmuş.. sen şimdi hamileleiğin başından beri hep yatıyomusun? allah yardımcın olsun ya.. ben ne kadar şanslı olduğumu anlıyorum sizleri duyunca. inşallah ilerledikçe dahada rahatlarsın canım. geçmiş olsun tekrar
Kızlaar kaç kilo aldınız şimdiye kadar? Öyle hamurişi abur cubur yememe rağmen yawaş yawaş artıyo kilom kendiliğinden.Şimdiden 3.5 oldu bileeÇok kilo almaktan korkuyorum,stres yaptmm :85:
kızlar pazartesi aksamı çöpü cıkarırken evin kapısını maalesef ayagmın ustunden kapattım ve ayak bas parmagımın tırnagını komple kaldırdım kan revan icinde kaldım direkt kendimizi acilde bulduk.. doktoruma danısarak lokal anestezilerle (yaklasık 7-8 tane igne ile uyusturdular) tırnagımı cektirdim..
yasadıgım acıyı anlatamam canlarım yani resmen bayılıyordum bebegimi kasmamak icin cok ugrastım ama nafile..neyse dopplerle bebegimi dinledim evde cok sukur tıktı tıkır atıyor kalbi
dün de pansuman yaptırdım omdrumden omur gitti aman dikkat edin canlarım ev kazalarına.. normalde olsa bu acıları cekerim ama isin icine bebeginiz girince kendinizi kasmamaya calıssanız da yasadıgınız acı yuzunden mecburen kasıyorsunuz haberiniz olsun.. dun resmen pansuman sırasınca hüngür hüngür agladım acıdan..
simdi daha iyiyiyim ama olayla alakası olmasa da daha onceden beri belimin sol tarafı cok agrıyor kızlar beli agrıyan var mı? acaba hep sola yatmaktan mı oluyor?
kızlar pazartesi aksamı çöpü cıkarırken evin kapısını maalesef ayagmın ustunden kapattım ve ayak bas parmagımın tırnagını komple kaldırdım kan revan icinde kaldım direkt kendimizi acilde bulduk.. doktoruma danısarak lokal anestezilerle (yaklasık 7-8 tane igne ile uyusturdular) tırnagımı cektirdim..
yasadıgım acıyı anlatamam canlarım yani resmen bayılıyordum bebegimi kasmamak icin cok ugrastım ama nafile..neyse dopplerle bebegimi dinledim evde cok sukur tıktı tıkır atıyor kalbi
dün de pansuman yaptırdım omdrumden omur gitti aman dikkat edin canlarım ev kazalarına.. normalde olsa bu acıları cekerim ama isin icine bebeginiz girince kendinizi kasmamaya calıssanız da yasadıgınız acı yuzunden mecburen kasıyorsunuz haberiniz olsun.. dun resmen pansuman sırasınca hüngür hüngür agladım acıdan..
simdi daha iyiyiyim ama olayla alakası olmasa da daha onceden beri belimin sol tarafı cok agrıyor kızlar beli agrıyan var mı? acaba hep sola yatmaktan mı oluyor?
ay canım cok tesekkur ederim.. hic hayal mayal etme Allah korusun hepinizi..Çok geçmiş olsun cnm. Şöyle bi hayal ettim de tüylerim diken diken oldu titredim.Allah beterinden saklasın.
çok çok geçmiş olsun görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek.
ALLAH beterinde saklasın canım. haklısın biraz dikkatli olmak gerekiyor.
kızlar ben bişi merak ettim. kız bebek bekleyenler en çok canınız neyi çekiyor aynı şekilde erkek bebek bekleyenler. tatlı mı ? ekşi mi?
bebişimizin cinsiyeti dün kesin belli oldu bir oğlumuz olacak Allah izin verirse. bebişimin ayakları kıpır kıpır hep havada dün 4 boyutlu resmini aldık sonunda bakmaya doyamıyorum akşamdan beri. elleri hep yüzünde ağzındaah çok özlemişim görmeyeli çok büyümüş
ayyy bende de ayni stress...hamileliyin ilk haftalarinda 51 kiloydum, 2 hafta once 55 bucuk, simdilerde 57 falan olmusumduroffff yaaa karnim kocaman cikiyor aslinda baska bir yerim yok, her sey yerinde, bir de goyusler baya buyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?