- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.381
valla kızıma hamileyken aşırı tatlı yiyordum nutella ve tahin helvası özellikle kalıp kalıp tahin helvalarını yiyodum
şimde oğluma hamileyim tatlı ağzıma süremiyorum özelliklede nutella ve ravaklı tatlılar yediğim tek tatlı dondurma
yani ye tatlıyı yap hakkıyı yalan oldu bende[/B
mrb kızlar bende cok tatlı yiyiyorum bana da kız dediler kız yada erkekle ilgisi yokmuş galiba
yaa bu bebik kocaman oldu niye hala hissetmiyorum
kızlar pazartesi aksamı çöpü cıkarırken evin kapısını maalesef ayagmın ustunden kapattım ve ayak bas parmagımın tırnagını komple kaldırdım kan revan icinde kaldım direkt kendimizi acilde bulduk.. doktoruma danısarak lokal anestezilerle (yaklasık 7-8 tane igne ile uyusturdular) tırnagımı cektirdim..
yasadıgım acıyı anlatamam canlarım yani resmen bayılıyordum bebegimi kasmamak icin cok ugrastım ama nafile..neyse dopplerle bebegimi dinledim evde cok sukur tıktı tıkır atıyor kalbi
dün de pansuman yaptırdım omdrumden omur gitti aman dikkat edin canlarım ev kazalarına.. normalde olsa bu acıları cekerim ama isin icine bebeginiz girince kendinizi kasmamaya calıssanız da yasadıgınız acı yuzunden mecburen kasıyorsunuz haberiniz olsun.. dun resmen pansuman sırasınca hüngür hüngür agladım acıdan..
simdi daha iyiyiyim ama olayla alakası olmasa da daha onceden beri belimin sol tarafı cok agrıyor kızlar beli agrıyan var mı? acaba hep sola yatmaktan mı oluyor?
ay canim sen daha 17 haftalikmisin ,ben 20 haftaligim daha hic hissetmedim, merak etme dun doktordan geldim masallah bebegim pek hareketliydi, doktor 10-15 gun icinde hissedersin dedi, bazilarinda erken bazilarinda gec hissediliyormus
lunacım çok geçmiş olsun çok şükür bebeğine bişey olmamış ..rabbim cümlemizi daha beterinden korusun..
cnm çok çok geçmiş olsun
ya valla biraz rahatladım bide benim ikinci hamileliğim
güya daha erken hissedilirmiş derler
gerçi bazen hafif pıtpıtlar tıktıklar oluyor ama hafif ve çokk nadir
Allahım korusun bazen aklıma başka şeyler geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?