2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selam kizlarr nasilsiniz uzun zamandir pek gelmedim buraya
okadarda cok burda olmak istiyorum ne guzel bilgiler veriyosunuz, bizde bebegimizi 8 senedir bekledik yeni kavustuk ve ilk oldugu icin haliyle hersey iyi olsun guzel olsun saglikli olsun istiyorum
gelemesemde cok zaman yazilarini takip ediyorum iyiki varsiniz

benimde dun randovum vardi tam 20 haftalik olduk ve bebegmin cinsiyeti kesin kiz ve bi cimcimem olcak pek bi sevincliyim,tabi Rabbim ilk once saglikli ve hayirli bi evlat nasip etsin hepimize

dun 3lu test sonucumuzu aldik cok guzel hic risk yok risk 1000de 1 mis, hani 250 olunca risk oluyomus ama testte yok gozukuyor dedi

kac haftadir karnimin altinda sanci oluyor bazen solda bazen sagda diye, ozellikle bazen agrisi dayanilmaz oluyo, bunun sebebi ise bakti rahim yumusamis dedi(nasil oluyosa bilmiyorum :)) bunun icin ilac verdi gunde 6 tane alcam ,ilaci almazsam yumusak oldugundan rahimde genisleme olabilirmis, genisleme olmasin seni hastaneye yatirmayim 1 ay kadar al bu ilaci dedi ama suan bi risk yok,yine fazla is yapma dikkat et, ozellikle karnin agriyinca hemen yat dinlen dedi

yolculuk yapamam ama yuruyus yapabilirmisin
bir dahaki randovum bu ayin 29 da hemde yeni ultrason makinasi almis 4D ile, insallah bi dahakine baya etayli gorcem cimcimemi

ve artik sira yavas yavas hazirliklarda ,liste yapip ilk hastane cantasini hazirlicam sizlerin yardimiyla ,bide cok sasliyiz haftaya burda buyuk ucuzluklar basliyor :)

kızlar uzun zamandır girmiyodum siteye yine bimediğim şeyler öğrendim çok teşekkürler valla bi de kızlar çatlaklar için banyodan sonra zeytin yağı yada yine banyodan sonra bebe yağı sürünce yumuşacık oluyo hatta tam kurulanmadan sürün bayağ nemleniyo cilt ben bi arkadaşımdan duymuştum benim kaşıntım filan da olmadı daha 20 haftalık olduk

cnm çok çok geçmiş olsun

ay canim sen daha 17 haftalikmisin ,ben 20 haftaligim daha hic hissetmedim, merak etme dun doktordan geldim masallah bebegim pek hareketliydi, doktor 10-15 gun icinde hissedersin dedi, bazilarinda erken bazilarinda gec hissediliyormus

ya valla biraz rahatladım bide benim ikinci hamileliğim
güya daha erken hissedilirmiş derler
gerçi bazen hafif pıtpıtlar tıktıklar oluyor ama hafif ve çokk nadir
Allahım korusun bazen aklıma başka şeyler geliyor

arkadaşlar merhaba,
demir hapı ile ilgili söylemek istediklerim var.. eğer hala bulantılarınız varsa demir hapı tetikler iyice, o yüzden ara verin...
bir de gazınız ve kabızlığınız varsa demir hapına başlamayın çünkü arttırır her ikisini de.. biz 17 haftalığız ama doktorum hala başlatmadı, gaz var diye..

yahu kızlar siz bişey sorcam.eşleriniz size karşı çok ilgili mi yani bu hamilelik döneminde?bebekle ilgili konuşuyomusunuz biz sürekli tartışıyoruz yaa sorumsuz bi o kadar da odunn..insan biraz sevinir de mi anlayamıyomu acaba dahabebeğim kesin huzursuz yaramaz bişey olcakk..çünkü bu kadar sinir stres içinde

canım bizde bişi değişmedi eşim hamilelik öncesindede ilgili düşünceli anlayışlı bir insandı. şimdide aynı. her konuda yardımcıdırda ALLAH razı olsun ondan. şimdi iş falanda yaptırmıyor sağolsun bi yaparsam yemek yapıp mutfak topluyorum. bazı babaların da psikolojileri bozuyor belki ondandır.

evet ikinci hamilelikde erken derler ama herkeste erken olcak degildir canim ,icini rahat tut ben bir aydir gormuyodum ve herkes hissediyorum dedikce kotu oluyodum ,dun gordukten sonra masallah hareketi iyi, ve 10-15 gune kadar hissedersin dedigu=ine gore sennde daha zamanin vardir ,bende dort gozle bekliyorum
benimde pit it ses oluyo ama o oldugundan emin degilim sanki karnim gurulduyo gibi degisik bisey

Kızlar "ye ekşiyi doğur ayşeyi derler"ama ben hamile kaldığımdan beri bol bol limon yiyorum hatta limonu tuzlayıp yiyorum ;ama oğluşum olacakmış

kızlar"ye ekşiyi doğur ayşeyi "derler ama ben hamileliğimin başından beri bol bol limon yiyorum hatta tuzlayıp yiyorum ama oğluşum olacakmış

tunaydin kizlar yagmur var yine burada sabah 7den beri icim karardi yabende bu saate kadar uymusum pofff.

lunacigim gecmis olsun tatlim. ay seni iyi anliyorum inan o aciyida, genc kizken benimde basima oyle birsey gelmisti simdi hatirlayinca icim disima cikti her yer kan olmustu

benim sevgili esim hamilelik oncesindede anlayisli,iyi huylu bir insandi simdi daha cok ustume titrer oldu evin butun isini o yapiyor Allah razi olsun ondan.ben sadece yemek ve bulasigi aradada camasir ve utuyu hallediyorum.

erkeklere babalik duygusu bebek dogdugu andan itibaren basliyor onlar bizim gibi degiller.benim tek sorunum ben sabahtan aksama kadar nette ne alacagimi,ne yapacagimi dusunuyorum,arastiriyorum ondan fikir istiyorum.hayatim sen herseyi daha iyi bilirsin diyor.bende tamam ben iyi bilirimde yahu sende biraz heyecanli ol alisveris yapacagiz bebegimize felan diye heyecan yap diyorum.henuz cinsiyeti belli olmadigi icin boyle sanirsam benimki,yoksa ultrasonda bebegimizi gordumu benden daha cok cildiriyor.resmen ekrana yapisiyor

selam kızlar az önce doktordan geldim 380 gram olmuş oğluşummm :) doktor bana magvital yazdı birde marincap balık yağı yazdı zaten demir hapı içiyorum vitamin içiyorum kalsiyum içiyorum bir dünya ilaç oldu ya. siz hangi ilaçları kulanıyorsunuz kızlar yaa...

kızlar merhabalar.İnşaallah herşey yolundadır??
Benimde hafta sonu kontrolum vardı ve prensesim :87::87: olacağını öğrendim..Elhamdulillah herşey yolundaymış üçlü testlerimizi yaptırdık İnşallah bi sıkıntı çıkmadan bu sürecidi atlatırız..

KUBİ cim listede benide güncellersen sevinirim şu an 17 haftanın içindeyiz ve kız annesi olacağım inşaallah...

ne kadar cok ilac iciyorsunuz gercekten
ben bu hamileligimde demir kullanmadim kabizlik yapiyor bana asiri derecede
kullandigim folic acid,tiroid hapim aradada b12 aliyorum.

Lunacım çok geçmiş olsun. Allah kazalardan belalardan korusun hepimizi. Miniklerimize bir şey olmasın. Ben de ufak bir kaza geçirmiştim, şimdi karşıdan karşıya daha dikkatli geçiyorum. Evde de kaygan zeminde biraz kaydım, tuttundum bir yere. Nazar mı var diyeceğim ama nereme nazar değecek. Tamamen benim dikkatsizliğim ve sakarlığım. Allah korusun hepimizi.

Ben demir hapı ve vitamin içiyorum tarkulcum. Ama tabi 16.haftadayız. İleride belki bize de değişik haplar verir doktorumuz. Bazen diyorum bunları içmezsek mi bebeğimiz daha sağlıklı olur yoksa içersek mi? Ama tabi doktoruma güveniyorum, o ne derse yapıyorum.

Kızlar hastane çıkışlarına baktınız mı? Kaç parça olanlar daha iyi acaba? Hiçbirisi bir diğerini tutmuyor. Birisinde bir sürü parça var, diğerinde daha az. Acaba hangisinden almak lazım? Bir de fiyat aralığı ne kadar? Ben bir yere sordum 69-79 TL dedi ama bilinmedik markaydı. Sevi Bebe ve İdil Bebe var aklımda. Onları araştırıyorum. Sizlerin varsa bu konuda tavsiyesi alabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…