- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.401
ne kadar cok ilac iciyorsunuz gercekten
ben bu hamileligimde demir kullanmadim kabizlik yapiyor bana asiri derecede
kullandigim folic acid,tiroid hapim aradada b12 aliyorum.
slm arkadaşlar bende yeni sayılırım burda kasımda doğum yapıcam inş.sat 22 şubat 16 haftalığım cinsiyeti erkek yaş 28 benide ekleyebilirsiniz..herkese hayırlı olsun..
ben kardolabın bir bölümünü şimdiden ona ayırdımeşyalarını oraya koyacağım. bende birşey almıyorum kendimi ne kadar tutabilirsem o kadar tutacağım çünkü herşeyini hazırlayıp bekleyen tanıdıklarım oldu ama bir zaman sonra bebeklerini kaybedince eşyalarına sarılıp ağladılar bu dayanılmaz bir acı bunu yaşamamak için tutuyorum kendimi almıyorum
Lunacım çok geçmiş olsun. Allah kazalardan belalardan korusun hepimizi. Miniklerimize bir şey olmasın. Ben de ufak bir kaza geçirmiştim, şimdi karşıdan karşıya daha dikkatli geçiyorum. Evde de kaygan zeminde biraz kaydım, tuttundum bir yere. Nazar mı var diyeceğim ama nereme nazar değecek.Tamamen benim dikkatsizliğim ve sakarlığım. Allah korusun hepimizi.
Ben demir hapı ve vitamin içiyorum tarkulcum. Ama tabi 16.haftadayız. İleride belki bize de değişik haplar verir doktorumuz. Bazen diyorum bunları içmezsek mi bebeğimiz daha sağlıklı olur yoksa içersek mi? Ama tabi doktoruma güveniyorum, o ne derse yapıyorum.
Kızlar hastane çıkışlarına baktınız mı? Kaç parça olanlar daha iyi acaba? Hiçbirisi bir diğerini tutmuyor. Birisinde bir sürü parça var, diğerinde daha az. Acaba hangisinden almak lazım? Bir de fiyat aralığı ne kadar? Ben bir yere sordum 69-79 TL dedi ama bilinmedik markaydı. Sevi Bebe ve İdil Bebe var aklımda. Onları araştırıyorum. Sizlerin varsa bu konuda tavsiyesi alabilirim.
arkadaşlar merhaba,
demir hapı ile ilgili söylemek istediklerim var.. eğer hala bulantılarınız varsa demir hapı tetikler iyice, o yüzden ara verin...
bir de gazınız ve kabızlığınız varsa demir hapına başlamayın çünkü arttırır her ikisini de.. biz 17 haftalığız ama doktorum hala başlatmadı, gaz var diye..
Bana da kadın doğum doktorum 12.hafta da elevit ve demir hapı yazmıştı ama eğer bulantın devam ediyorsa demire başlamayı geciktirebilirsin demişti
Nerdeyse 16. haftada filan ancak başlayabildim demire kusmalar yüzünden
Bugün de sağlık ocağına gittim kan aldılar birsürü değerime bakacaklar özellikle de demir depolarım ne durumdaymış diye
Merakla sonucu bekliyorum bakalım, pazartesi alıcam
Bu arada bana bugün tetanoz aşısı da vurdular, malum 20. hafta, 1 ay sonra da ikincisine geleceksin dediler
Ben bir tane olcak sanıyodum ya
kızlar"ye ekşiyi doğur ayşeyi "derler ama ben hamileliğimin başından beri bol bol limon yiyorum hatta tuzlayıp yiyorum ama oğluşum olacakmış
canım biz esimle surekli kavga ediyoruz ama ben sebebini iyi biliyorum.. psikolojik olarak hem cinsel hayatımız yok diye hem de zaten sinirlidir biraz simdi kendisini tutmasi gerektigini de biliyor ya ekstra bi kavga ediyoruz.. ama Allah icin evde bana cok yardımcı oluyor o ayrı.. hicbir seye dokundurtmuyor..yahu kızlar siz bişey sorcam.eşleriniz size karşı çok ilgili mi yani bu hamilelik döneminde?bebekle ilgili konuşuyomusunuz biz sürekli tartışıyoruz yaa sorumsuz bi o kadar da odunn..insan biraz sevinir de mi anlayamıyomu acaba dahabebeğim kesin huzursuz yaramaz bişey olcakk..çünkü bu kadar sinir stres içinde
Lunacım çok geçmiş olsun. Allah kazalardan belalardan korusun hepimizi. Miniklerimize bir şey olmasın. Ben de ufak bir kaza geçirmiştim, şimdi karşıdan karşıya daha dikkatli geçiyorum. Evde de kaygan zeminde biraz kaydım, tuttundum bir yere. Nazar mı var diyeceğim ama nereme nazar değecek.Tamamen benim dikkatsizliğim ve sakarlığım. Allah korusun hepimizi.
Ben demir hapı ve vitamin içiyorum tarkulcum. Ama tabi 16.haftadayız. İleride belki bize de değişik haplar verir doktorumuz. Bazen diyorum bunları içmezsek mi bebeğimiz daha sağlıklı olur yoksa içersek mi? Ama tabi doktoruma güveniyorum, o ne derse yapıyorum.
Kızlar hastane çıkışlarına baktınız mı? Kaç parça olanlar daha iyi acaba? Hiçbirisi bir diğerini tutmuyor. Birisinde bir sürü parça var, diğerinde daha az. Acaba hangisinden almak lazım? Bir de fiyat aralığı ne kadar? Ben bir yere sordum 69-79 TL dedi ama bilinmedik markaydı. Sevi Bebe ve İdil Bebe var aklımda. Onları araştırıyorum. Sizlerin varsa bu konuda tavsiyesi alabilirim.
luna çok geçmiş olsun canım çok şükür iyimişsin şimdi
allah yardımcın olsun şimdi biraz zorlanabilirsin yürürken falan dimi tekrar geçmiş olsun
kızlar cok tesekkur ederim.. aman ha dikkatli olun siz de.. iki gun yattım bugun ise geldim ama koltuk degnegi kullanıyorum cok canım yanıyor..ama tabi zıplamıyorum bebişi dusunerek..tunaydin kizlar yagmur var yine burada sabah 7den beri icim karardi yabende bu saate kadar uymusum pofff.
lunacigim gecmis olsun tatlim.ay seni iyi anliyorum inan o aciyida, genc kizken benimde basima oyle birsey gelmisti simdi hatirlayinca icim disima cikti her yer kan olmustu
benim sevgili esim hamilelik oncesindede anlayisli,iyi huylu bir insandi simdi daha cok ustume titrer oldu evin butun isini o yapiyor Allah razi olsun ondan.ben sadece yemek ve bulasigi aradada camasir ve utuyu hallediyorum.
erkeklere babalik duygusu bebek dogdugu andan itibaren basliyor onlar bizim gibi degiller.benim tek sorunum ben sabahtan aksama kadar nette ne alacagimi,ne yapacagimi dusunuyorum,arastiriyorum ondan fikir istiyorum.hayatim sen herseyi daha iyi bilirsin diyor.bende tamam ben iyi bilirimde yahu sende biraz heyecanli ol alisveris yapacagiz bebegimize felan diye heyecan yap diyorum.henuz cinsiyeti belli olmadigi icin boyle sanirsam benimki,yoksa ultrasonda bebegimizi gordumu benden daha cok cildiriyor.resmen ekrana yapisiyor
bılmıyorum canımmm bn avent ıcın hıc sormadım aklımda avent ve nuk vardı gttıgım magazdakı kızda hmn nuk u gosterdı o maddenn olmadgını anlattı bnde avent e bakmadm bıdaha o yuzden... aventte vrmı yokmu bılemıyormda cok ıyı marka avent yoktur yanı..
teşekkür ederiim.. evet canım baştan beri dikkat ediyorum ama 12.haftada serklaj yapıldığından beri sürekli yatıyorum sadece wc ve banyo için kalkıyorum.. zor oluyor çok sıkılıyorum hiç bir ihtiyacımı yapamıyorum ama kuzucuklar için herşeye katlanılıyor.. sürekli panik halindeyim.. öncekini 22.haftada kaybetmiştim o haftalar yaklaştıkca korkular başladı... ilk hedef 28. hafta.. 28den sonra biraz rahatlarım.. evet çok şanlısınız tadını çıkarın hamileliğinizin..ne çok isterdim koca göbüşümle gezmeyi, alış veriş yapabilmeyi, her işimi yapmayı...
kızlar biz geldik20+3 günlük olduk çok şükür çok iyiyiz sizler nasılsınız görüşmeyeli iyisinizdir inşallah
canım seninle sat aynı sanırım. Bende pazartesi vurduracağım tetanoz aşısını. evet 2 doz oluyormuş
selam kızlar az önce doktordan geldim 380 gram olmuş oğluşummm :) doktor bana magvital yazdı birde marincap balık yağı yazdı zaten demir hapı içiyorum vitamin içiyorum kalsiyum içiyorum bir dünya ilaç oldu ya. siz hangi ilaçları kulanıyorsunuz kızlar yaa...
geçmiş olsun canım.. ayy okurken bile içim kalktı ne çok canın yanmıştır.. ben sürekli yattığım için belimde kalçalarımda çok ağrıyor hatta uzun süre bir tarafıma yatınca kolum bacağım uyuşuyor.kızlar pazartesi aksamı çöpü cıkarırken evin kapısını maalesef ayagmın ustunden kapattım ve ayak bas parmagımın tırnagını komple kaldırdım kan revan icinde kaldım direkt kendimizi acilde bulduk.. doktoruma danısarak lokal anestezilerle (yaklasık 7-8 tane igne ile uyusturdular) tırnagımı cektirdim..
yasadıgım acıyı anlatamam canlarım yani resmen bayılıyordum bebegimi kasmamak icin cok ugrastım ama nafile..neyse dopplerle bebegimi dinledim evde cok sukur tıktı tıkır atıyor kalbi
dün de pansuman yaptırdım omdrumden omur gitti aman dikkat edin canlarım ev kazalarına.. normalde olsa bu acıları cekerim ama isin icine bebeginiz girince kendinizi kasmamaya calıssanız da yasadıgınız acı yuzunden mecburen kasıyorsunuz haberiniz olsun.. dun resmen pansuman sırasınca hüngür hüngür agladım acıdan..
simdi daha iyiyiyim ama olayla alakası olmasa da daha onceden beri belimin sol tarafı cok agrıyor kızlar beli agrıyan var mı? acaba hep sola yatmaktan mı oluyor?
benim erkek canım hep ekşi tuzlu şeyler yiyorum tatlı hiç aklıma bile gelmiyorALLAH beterinde saklasın canım. haklısın biraz dikkatli olmak gerekiyor.
kızlar ben bişi merak ettim. kız bebek bekleyenler en çok canınız neyi çekiyor aynı şekilde erkek bebek bekleyenler. tatlı mı ? ekşi mi?
yaa bu bebik kocaman oldu niye hala hissetmiyorum
Bu koldaki ağrıyı bi kez daha çekicez desene
Kuzucum iyi olsun da her türlü ağrıya razıyım valla
Aaa evet o zaman sen ben bi de crafty vardı sanırsam gündaş olmuşuz
bende eutrox içiyorum tiroid için hamile kaldıktan sonra 7. hafta başladım. aynı hafta elevit başlattı doktor. ferrumuda 18. hafta biterken başladım. balık hapını doktordan istedim ama kullanmaktan vazgeçtim onun yerine hergün 3 tane ceviz yiyiyorum günlük omega-3 ihtiyacını karşılıyormuş oda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?