2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
iLGİMDIŞIı arkadaşım üzme kendini lütfen bak bebeğini düşün bu hayatta herşeyten çokonu düşünmelisin dimi. Artık sorumluluğun sadece kendine değil güzel bebeğine de ayrıca...canını sıkma diyemiyorum bende takılırım böyle şeylere ama en azından içine atma bizlerle paylaş inan rahatlayacaksın. İnsan anlatınca özelliklede yazınca daha da rahatlıyor. üzülme doğduktan sonra evinden çıkmazlar o daha sinir bozucu aslında. Eşinle konuş bence ben hep eşlerin halletmesi gerekir diye düşünüyorum. ben birşey demedn eşimin annesine bak hamile kişiyi mutlu etmek çok sevaptır eşimle ilgilenin daha çok arayın sorun o sizden maddi birşey beklemiyor hiçbir zaman dediğini duydum. ufak şeylerle mutlu olur dediğini duydum. EŞim zaten ilgilenirdi ama şimdi daha da çok arıyor (uzaktalarda) soruyor torunum nasıl diyor? sen nasılsın diyor? neler yedin bakayım diye soruyor çok seviniyiroum. Eşinle konuş canım bence en öenmlisi o...

tünaydın arkadaşlar gaz gerçekten çok rahatsız edici bişey bende yaşıyorum gece uyurken rahat yatamadığım bile oluyoah dayanıcaz kkızlar
ben bugün dr gidicem dişlerim için diş etlerimde kanama var bakalım ne diycek doktor çok sorum var dr a ama oraya gidince unutuyorum bi de geçen kanım 10 çıkmıştı acaba ne oldu:26:

İLGİMDIŞI arkadaşım umarım herşey daha iyiye gider ama anne ve oğullar bambaşka oluyo ikiside kıyamıyolar birbirlerinne canın sıkılmış olabilir ama bak sen de iki canlısın olur böle şeyler bebeğini düşün hayırlısı olur inşllh üzme canını

canim disari cikarken batteniye yetmez, birde bebekler tam kis ayina gelcek ,ben iki tane almayi dusunuyorum biri 0-3 digeride 0-6 ancak kisi cikarir sanirim

canımm merak etme bende aynı dertten muzdaribim.benm eşimde bekarken alakası yokmuş şimdi ailesine aşırı düşkün bu halimle bile boşa bunu desinler boşar belkide.hepsi aynı bunların analarının sözüne bakıyolar.Allah görüyo ben hiçbişey demiyorum valla.Allah herkese hakettiğini veriyo valla bekleyelimde görelimm

canım ben cinsiyetini ogrenmeden son gunlerde aynen senin gibi pembelere kayıyordu gozum haberin olsun adın gibi princess mi geliyo acaba

benim evlenmeden once evlendikten sonra, hamile kaldim hep gozum kizlardaydi, hatta 2 ay once doktorumuz erkek olabilir dediginde yine nette olsun baska yerde olsun erkeklere bakmayip kizlara bakiyordum ,bu yuzden kiz oldu kesin insallah
darisi isteyenlere :)

arkadaşlar siz bebeğinize bişi örmeyi düşünüyormusunuz
kızıma battaniye örmüştüm hamileyken şimdi oğlumada öreyim diyorum karar veremiyorum

ben kesinlikle dusunuyoum ,simdiye kadar cinsiyetini ogrenmeyi bekledim ,simdi ogrendim suan haril haril arastirmada hangisini orum karar veremedim ,ve bide yurt disinda oldugum icin istdigim gibi ipleri bulursam baslicam hemen, elinden geliyosa bence or kesinlikle, insanin el emegi gibi yok seve seve kullanir

paradontax kullan cnm hemen geçer

kızlar slmmm
okullar kapandı bende ev hanımı oldum..bir yandan üzülüyorum bir yandan seviniyorum karışık bir durum.bu arada bize cinsel ilişki yasaktı.dün doktora giitim bebişime baktı daha sonra utana sıkıla sordum hala yasak mı diye ben sana ne zaman yasak dedim ki dedi
1buçuk aylıkken dedim güldü daha önce neden sormadın dedi serbestmiş durumun ii dedi...üçlü testimde ii çıkmış bu arada valla otobüse binemiyordum şehir içi oda serbest oh oh ohhhh çok mutluyum:)))

bizimkisi tup bebekle oldu ,teaviye basladigimizda yasaklandi,hamileligin ilk zamanlari kanam oldu yine yasakti, suan 20. haftadayiz, yine problemim var riskli iki gun once yine dedi iliski yasak diye, heralde doguma kadar yasak olur, olmazsada artik buyudukce heralde korkariz, bebekler icin mecbur yani

demek Turkiyede okullar tatil oldu oh ne guzel sende tadini cikar :)

mrblar ben iyiyim sanırım ama mide bulantılarım yine başladı galiba sanırım aldığım demir hapından kaynaklanıyor karnımda guruldanmalar gıdıklanmalar başladı hadi bakalım rabbim inşş bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sanırım hepimizde kışın ortasında doğum yapacaz küçücük bebeklerimiz soğuklarda nasıl yapacaz ben şimdiden korkmaya başladım olsun napalım Allah yardımcımız olsun bebeklerimiz hiç üşümesin psikolojilerimiz bozulmasın o zaman inşallah ...

tunaydin kizlar

ilgimdisi lutfen uzme kendini ve bebegini herkesin basinda bir dengesiz oluyor iste sabir etmek lazim yada takmamak lazim.

ay leyla sevindim senin adina canim, demekki cinsel iliski serbest iyi artik parise gider gelirsiniz

bizim doktorda gecen sordu cinsel iliski yok degilmi? dedibizde yok dedik dogurana kadarda olmayacak galiba bu durum gercekten cok zor birseymis ama bebegimiz icin herseye deger.Rabbim onu bize bagislasin sag,saglim bizde sonra gideriz parise

ay sempatim benim orulmus yelegim ceketim var battaniye felanda oremem yani okadar guzel hazirlari varken yinede belli olmaz benim isim hele iyice bir ayaklanayim bakacagim herseye

merhaba kızlar..bişe danışcam size..ben 19+2 hamileyim..bi haftadır oligofer fol kullanıyorum ve cok kötü ishal oldum doktorumada ulasamıyorum napıyım sizce ben ilacı bırakıncada bas dönmem oluyo ama böylede yediğimi cıkarıyorum bebege bişey olcak diye cok korkuyorum:S

iliski yonunden paristekilerin durumu ne olcak (yani biz)

hazirlar evet cok guzel ama nasil olsa onlar bulunup alinir, nette okadar tatli orgu modeller varki ,icim gidiyo ormek istiiyorum
bide calismiyorum evdeyimya becerdigim kadar yapmaya calisicam ,ister orgu ister dikis,bu bana sanki daha heyecan katiyo :)
tabi buralarda onemli olan ip, bilmiyorum ne ipi nasil ip alcam ah Turkiyemde degilizki

canim ben her ikisinde dusunuyorum,tulum burda mutlaka ihtiyac duyuluyo dedimya tam kis zamani cocugu olcak disari cikmaz demek olmaz mulaka bebek cikar doktora olsun bi yere gidip gelme alisveris falan
yani ,ben gerekli olabilcek herseyini alirim,tabi abartmadan
biliyosun senelerdir bekledik ,icimizdeki hevesleri yapalim ,insallah ikinci bebek olursa ozamana tecrube sahibi oluruz, ilk bebekte her yonden tedirgin olcaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…