- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.501
LUNA arkadaşım çok çok geçmişler olsun.....
Herkese günaydın kızlar vede hayırlı Cumalar olsun inşaallah
bu aralar acayip gaz topluyorum ben kızlar gece özellikle sabah uyanınca sancılı uyanıyorum
kizlar size birsey soracagim yine
Allah izin veririse bizim bebisler kis bebegi olacaklar mont yada kalin kis tulumu almak lazimmi disari cikarken felan giydirmek icin:26:bir battaniye yetmez heralde.peki alirsak 0-6 aylikmi alinmali 0-3 mu?
Eki Görüntüle 211303
Eki Görüntüle 211305
kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum kızlar az once kayınvalıdem aradı.. badanan var geleyımmı dıye sordu yardıma.. bnde hayatta geleyımmı dıye sorana gel dıyemem.. oglunun evı anne cık gel ne zaman ıstersen dedım ee annen gelıyo nasıl olsa yanı ıstıyosan geleyım dıyooooo... kac aydr yatıyorum smdıye kdr elını hıc bıseye surmedı ayda bır gelır aksam oturur gıder... henuz ozenıpte hıcbısey almadı torunum dıye onceden cınsıyetı bellı olsn derdı e ogrenelı bı ay oldu hala almadı bnm annemler herseyını aldı kızımın cok sukur hıc bı eksıgı yok ama ne bılıyım bnde kendı annemlere karsı kaynanamlarda sunu aldı demek ıstıyorum herseye ragmen... esım annemlere karsı kendını daha ıyı hıssetsın ıstıyorum smdı kayınvalıdem gtartıstı bnmle telefonda anne nolur pazardan al en azınan bı tulum bak oglun uzuluyo dedım bn ne zaman napnapıcagımı bılırım dıyoo... bı ton tavır yaptıı halbukı bn ondan maddı hıcbısey beklemıyorum.. bı aydr annem gelemıyo temızlıgıme cunku oda badana vs yaptrdı babanemle altlı ustlu oturuyo temızlıgı vs.. uzun surdu ısterıstemez bana yetısemedı kaynanam dıyokı bn sana hep dedım geleyımmı dıye sen yok anne gelme dedın dıyoo bnı sen yonet bn cahılım bnm aklım ermez dıyo bıde agladı tlf da bnde 55 yasındasın anne bn sana nasıl onu yap bunu yap derım dedım kustu smdı bana nasıl aglıyorm bnde smdı anlatamammm... yanlısı nerde yapıyorum kızlar...? esım onların agzının ıcıne bakıyooo mesela kayınpederım bızım evde sıgara ıcılmıyo dıye gelmıyo bıze mesela kı bn hıc ıcme demedım hep oglu ddı ama yınede gelınmı soyletıyo oldu kac kere esıme dedım araya bnı atma nolur kendın soyle annene babana sen kendı evlatlarısın senın dedıgın koymaz ıkı gun kuscek ucuncu gun barıscaksınız dedımm ama bn elım ıste smdı bnm soyledıgım batıo halbukı bn yemın ederım beklemıyorum bısey manevı olarak yanımda olsn yeter... Allah askına soyleyın napmalıyımmm... bu aksamm kavga cok bızde... ne desem olmuyoo hamıle olmama ragmen esımm hıc korumuyo bnı o yaslı kadın sen cagır gelsın dıyo allah askına kızlarr cagırmadıgım halde smdıye kdr hıc temızlıgıme gelmedgı halde esımın halası yengesı vs.. bnı nerde gorse kaynanan gelıyo allahtan temızlıgıne dıyo hıc sesımı cıkarmıyorm halbukı gelen kendı annem dusunun.. bıde cagrısam herkesın agzına gecıcem hıc ort bas etmez kaynanamm nolur ne bıter anlatır elaleme... esım bı taraftann kaynanam bole sız olsanız naparsınız anlatamıyorum kocama bıraz bnden yana olsaaa emınım kadıncagızda bu kdr ustume gelemycek.. agrı gırdı rahımıme kasıklarıma kasılıyorum smdı sankı bıcak batıyo kızım ne kdr sıkıldı kımbılır... off Rabbım saglıcakla su gunlerı gecırmeyı nasıp etsın saglıcakla bebegımı kucagımda gormeyı nasıp etsın rabbım kımseyı kımseye muhtac etmesın ınsallahh...
insallah emziririm ama biberon ve cesidi her zaman lazim degilmi bebek biraz buyudugunde felan sut,su,bitki cayi icmek icin ideal degilmidir.ben alayimda bulunsun mam cok tatli ozellikle pempeli ve morlusu kizim olcak sanirsam benim gozum hep suslulerde
canım ben cinsiyetini ogrenmeden son gunlerde aynen senin gibi pembelere kayıyordu gozum haberin olsunadın gibi princess mi geliyo acaba
arkadaşlar siz bebeğinize bişi örmeyi düşünüyormusunuz
kızıma battaniye örmüştüm hamileyken şimdi oğlumada öreyim diyorum karar veremiyorum
tünaydın arkadaşlar gaz gerçekten çok rahatsız edici bişey bende yaşıyorum gece uyurken rahat yatamadığım bile oluyoah dayanıcaz kkızlar
ben bugün dr gidicem dişlerim için diş etlerimde kanama var bakalım ne diycek doktor çok sorum var dr a ama oraya gidince unutuyorum bi de geçen kanım 10 çıkmıştı acaba ne oldu:26:
kızlar slmmm
okullar kapandı bende ev hanımı oldum..bir yandan üzülüyorum bir yandan seviniyorum karışık bir durum.bu arada bize cinsel ilişki yasaktı.dün doktora giitim bebişime baktı daha sonra utana sıkıla sordum hala yasak mı diye ben sana ne zaman yasak dedim ki dedi
1buçuk aylıkken dedim güldü daha önce neden sormadın dedi serbestmiş durumun ii dedi...üçlü testimde ii çıkmış bu arada valla otobüse binemiyordum şehir içi oda serbest oh oh ohhhh çok mutluyum:)))
Aramıza hoşgeldin hemşerimAllah hayırlısı ile kucağına almayı nasib etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?