- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #11.521
bizimkisi tup bebekle oldu ,teaviye basladigimizda yasaklandi,hamileligin ilk zamanlari kanam oldu yine yasakti, suan 20. haftadayiz, yine problemim var riskli iki gun once yine dedi iliski yasak diye, heralde doguma kadar yasak olur, olmazsada artik buyudukce heralde korkariz, bebekler icin mecbur yani
demek Turkiyede okullar tatil oldu oh ne guzel sende tadini cikar :)
tunaydin kizlar
ilgimdisi lutfen uzme kendini ve bebegini herkesin basinda bir dengesiz oluyor iste sabir etmek lazim yada takmamak lazim.
ay leyla sevindim senin adina canim, demekki cinsel iliski serbest iyi artik parise gider gelirsiniz
bizim doktorda gecen sordu cinsel iliski yok degilmi? dedibizde yok dedik dogurana kadarda olmayacak galiba bu durum gercekten cok zor birseymis ama bebegimiz icin herseye deger.Rabbim onu bize bagislasin sag,saglim bizde sonra gideriz parise
ay sempatim benim orulmus yelegim ceketim var battaniye felanda oremem yani okadar guzel hazirlari varken yinede belli olmaz benim isim hele iyice bir ayaklanayim bakacagim herseye
sempatim sizde su meshur eyfel kulenizin tepesine cikin en tepede bir buse al sana paris manzarasi....hic yoktan iyidir.
valla olmasa bile benim umrumda değil ne yalan söyleyim bir damla bile iestemiyorum bebeğimi düşünüyorum hep...ama eşim çok mutlu10günde bir dedim yalan söyledim biraz ama öyle yırttım birazcık
zaten bizlere kalsaaa toptan kalir
ay leyla alemsin he 10 gunde bir mi dedin adama yazik yaama olsun makul olanida odur zaten.
valla bizim cok hareketli gece hayatimiz vardi oncesinde onun icin biz biraz zorlandik ama olsun.zaten doktor izin verseydide biz yapamazdik cunku aklimiz hep bebekte kalirdi.
hamileligimin basinda hic canim istemiyordu ama su siralar cok kotu durumlar soylemesi ayip
sempatim bende ikisindende alacagim ay buranin sogugu bitmiyor ya su anda bile disarida saril,saril yagmur var
Herkese merhabalar benı merak eden herkese cok tesekkur edıyorum dıkısten sonra ıyıydım gecen hafta salı gunu gecmeyen agrı ve vajınal baskı hıssınden sonra acıle gıttık pazartesı cıktım hersey yolunda cok sukur az oncede kontrolden geldım gecerken eve ugrayıp sıze yazmak ıstedım kayınvalıdemde kalıorum sureklı yatıorum ama oglusum ıcın herseye deger nasıpse ısmı omer alı olacak dualarınızı bızden eksık etmeyın nolur hepınızı opuyorum kocaman
Hamilelikte seks hayatı cinsel ilişki : Bilim adamlarına göre, sık sekste kadının bünyesi erkeğin yabancı proteinler taşıyan spermasını daha iyi tanır duruma giriyor ve uyum sağlayarak bağışıklık sistemini bebeğin yararına güçlendiriyor.
Hamilelik öncesinde olduğu kadar hamilelikte de sağlıklı çocuk dünyaya getirmek için sık seks öneriliyor.
New Scientist bilim dergisindeki araştırmaya göre, sık cinsel ilişki, dölüt (cenin) gelişimini olumlu etkiliyor; düşük veya ölü doğum ihtimallerini azaltıyor. Uzmanlar, oral seksin dahi ileride rahimdeki yavruya yararlı olduğu görüşünde. Güney Avustralya Adelaide üniversitesi biyoloji uzmanları, ana rahmine düşmeden, yani döllenmeden önce 1 yıl boyunca sık düzenli cinsel ilişkinin, bebeği, taşıyabileceği birçok hastalıktan da koruyabileceğini belirtiyor. Eşiyle bedensel bütünlüğe daha derinden sarılan bünyede bağışıklık sistemi daha iyi gelişiyor ve bebek bundan yararlanıyor.
Kadın bünyesinin cenini ret olasılığı da böylelikle azalıyor. çünkü bilim adamlarına göre, sık sekste kadının bünyesi erkeğin yabancı proteinler taşıyan spermasını daha iyi tanır duruma giriyor ve uyum sağlayarak bağışıklık sistemini bebeğin yararına güçlendiriyor.
Araştırmayı yürüten hekim heyetinden Gustaaf Dekker, erkek sperm hücresinin bir protein çeşitlilik topu olduğunu hatırlatarak, kadının yumurtasına ilk temasta kadın hücrelerinin en üst düzeyde alarmda olduklarını söylüyor.
Dekker, sık cinsel ilişkiyle çok farklı bünyelerin korunma (bağışıklık) dizgelerinin birbirlerine kolaylıkla uyum sağlayacağını ve ilerleyen haftalarda kadın hücresinin, tabii, ben bu kişiyi tanıyorum diyerek sağlıklı döllenme yolunun açılacağını hatırlatıyor.
ha ha nette buldum
slm kızlar nasılsınız?
ayy bu yazıyı eşim görmesin hergün yapalım der artık
limburgcugum iyi olmaniza cok sevindim canim dualrimiz seninle gulum dilerim butun sIkIntilarin bir an once yok olur tatlim.
ya sempatim sen oyle yazinca hani bebek annesini ve babasini oyle hatirlamasin diyebr zamanlar bir komedyenden duymustum ama kim oldugunu unuttum sanirsam.i
adam demistiki ''ben annemin karnindayken arada sirada saci kel bir adam gelirdi,yuzume tukurur giderdi'' diye demisti ay o aklima geldi simdi
biz oğlumla iyiyz saol
iyiki erkekler bizim gibi araştırmacı ruhlu değiller
slm kızlar nasılsınız?
ayy bu yazıyı eşim görmesin hergün yapalım der artık
biz oğlumla iyiyz saol
biz oğlumla iyiyz saol
ayy cnm ya benimki araştırmış netten taa 2 aylıkken bakmış bişe olmazmış diyo ben baktım netten bide bana doktorların hiçbiri(2-3 tane değiştirdm ben)yasak demedi aksi gibi bende hiç istemiyorum ama eşim için katlanıyorum arada:78:
ayy princess çok hoşmuş yazdığın
vallaya iyiki bizim gibi arastirmazlar, hatta ne dersek inanirlar ,o yonden pek sansliz desenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?