2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

aman oda fena şimdi bu sezeryan ameliyat ya açıkçası narkozdan korkuorum uyanırken ne hissedicem diyeay yok bacım uykusuz kalmam bundan değell sıcaklardan uyuyamıorum sürekli sola yat bilmem ne şimdiden başladı bende walla ağrılar kuyruk sokumu ağrım yeni geçti

Son düzenleme:

:84::84::84: ay işte ben bundan korkuorumm narkozdan korkuorum ama korkunun faydası yok öle böle çıkcak bi yerden

ya ben sola mola yatmıyorum.. hatta üstüne bile yatıyorum.. dr bişey olmaz demişti.. yatabiliyosan yat dedi.. bi yerim acımıyor benim yatarken.. siz zorlamı sola yatmaya calsıyorsunuz kan dolasımı için...

kuyruk sokumu acısı ve ayak şişmelerini atlattımm şükürler ola...ama bu sıcaklar benide delirtiyor .. aksamki pozisyonum: elimde dondurma kasem ayaklarım buzlu suda eşim beni yelliyor.. klima zararlı diye cektirdiği işkence sonrası adam pes etti ve aksam yatarken actı klimayı.. ateşlendim kızlar ben içimden yanıyorum .. ayaklarımın altı filan pişiyor resmen.. odama giren burası morg gibi diyor.. bana sorsan ..........

sezeryan olunca kilolarda gitmiyor dogum kadinin vucudunu yeniliyor sezeryan oylemi kesinlikle degil.benim sonumda sezeryan gibi:18:

beni de klimada yatırmıo
vantilator aldım odaya
hasta adam yaaa
gece bi kalkıom kapamış, neymiş çarpılırmışım
sanane deli misin yanıom yaaa

beni de klimada yatırmıo
vantilator aldım odaya
hasta adam yaaa
gece bi kalkıom kapamış, neymiş çarpılırmışım
sanane deli misin yanıom yaaa

aynen ya.. pencereyi acıyorum odanın kapısını kapa o zaman diyor ceryan yapıyormus..
dedim yapsın o kapatıyor ben acıyorum...

ya şimdi canım bende zaten kan pıhtılaşması var sulansın die hergün iğne vuruorum kendime ne bilim bana sağdan önemli damarlar geçio sola yat dediler bende genelde sola yatmaya çalışıorum ama bi uyanıorum sırt üstü sönmüşüm sırtım ağrıo hafif üzerine yatim diorum bu sefer kız rahat vermio attığı tepiklerin haddi hesabı olmuo rahatsız oluo die mecbur rahatsız yatıoruz işte

ay bu sabah üst kat komusunun bebeğinin aglama sesine uyandım.. gözlerim kapalı eşimi dürterek diyorumki bak yukardakilerin bebeği aglıyor.. oda garibim evet aglıyor dedi.. yarım saat sonra telefonun alarmına uyandı.. gözünü acmıs.. bana tuhaf tuhaf bakıyor.. sen üst kattakilerin bebeği aglıyor bak diyerek bana ne mesaj vermek istedin diyor.. walla bi mesaj vermek istemedim.. ağlıyor dedim sadece.. e beni niye uyandırmaya calıstın o zaman diyor ben mi gidip susturcam.. adam haklı bişey diyemedim sustum.. öğlen konustuk gülüyor bana hala...

iyiymiş buu adam haklı ve akıllı bence anlamış hemen niyetini

selam kizlar.. bu sezeryan olayi biraz sans galiba. biraz bünyeyle alakali birazda ameliyati yapan doktorla galiba.. kizkardesim sezeryan oldu ve olduguna pisman oldu, bir hafta boyunca acidan resmen nefes alamadi. acidan cocugunu bile görmedi gözü.. tuvalete bile biz getirip götürüyorduk.. ama kardesimin yan odasinda yatan kadin baktim kalkmis gayet rahat yürüyo sordum ne zaman oldunuz sezeryan diye, dün dedi ve gayet iyiyim dedi..sezeryan ameliyatindan sonra yani 3 senedir bel agrisi kaldi bide kardesimde.. agir seyler kaldiramaz.. ve üsüttügü zaman hala karni sizlar.. bu ameliyat beni yarim adam etti der hep zavallim dedigim gibi biraz sans galiba.. kiminde rahat gecico kiminde zor.. ama ben kizkardesimin o halini gördükten sonra normal yapmaya karar verdim..

Son düzenleme:

su yastıklardan alsana canım.. cok faydasını görenler var.. sana da derman olur belki..

ay ne diosun benim dr bizim nerdeyse aile drmuz oldu maaile ona gidiyoruz benim kuzende onda sezeryan oldu geçen konuştuk hiç bişi hissetmemiş çok iidi dedi zati benimki sezeryan druymuş normal doğum hiç yaptırmıyor

ay ne diosun benim dr bizim nerdeyse aile drmuz oldu maaile ona gidiyoruz benim kuzende onda sezeryan oldu geçen konuştuk hiç bişi hissetmemiş çok iidi dedi zati benimki sezeryan druymuş normal doğum hiç yaptırmıyor

benişm kuzende sezeryan oldu ertesi gün oglunu kendi yıkadı.. bünyeyle alakalı sanırsam..

su yastıklardan alsana canım.. cok faydasını görenler var.. sana da derman olur belki..

ay canım walla düşünmüyor değilim şimdilik normal yastıklarla idare ediorum arada eşimle ama dediğin yastıklar çok büyük oluo sonra ben onu nereye koycam diye düşünüorum vazgeçiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…