- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.301
ay canım walla düşünmüyor değilim şimdilik normal yastıklarla idare ediorum arada eşimleama dediğin yastıklar çok büyük oluo sonra ben onu nereye koycam diye düşünüorum vazgeçiorum
ay yoksa bizim kız içindemi ben mi gidip susturcam dicek.. ben bunu anlamadım... aksama bizim evde senlik var...
bencede :)
mesela şu an sezeryan olacak yerim ağrıo çok
eğilip kalkamıorum :)
pöfffffffffffffffffffffffffffffff
evde olsam keşkemeeeeee
ben normal yastıkları koyuyorm bacak arama baya rahat ettiriyo beni o olmadan yatamıyorum şimdi..
yahu amma kaynattiniz be canlar yetisemedim hızınıza yarım saat işlerime bi daldim 10 sayfa ilerlermiss :)))
bugun benim zilli hanim da bol bol tepikledi beni sagolsun yerim ben onu varsın tepiklesin
yalnız bazen migdem bulanıyor tepiklediginde size de oluyo mu kızlar ya??
bu arada bugun lohusa tacim nihayet geldi cok memnun kaldim hızlı siparisten tavsiye ederimmm:)) gecen linki size yollamistimm
bilmiyorum yasak mıydı ama
yaa kızlar, moses basket alcak olan yok mu bebesi için, benımkı 8 aydır duruyo odada, bir ay yattı ıcınde sadece, allah aşkına alsın biri bunu benden(( daraldım onu görmekten
Princess çok sevindim canım. Bebişlerimiz hep sağlıklı olsun, hep bizi mutlu etsinler inşallah. Rabbim tüm kötülüklerden korusun onları.
Kızlar 9 saattir geçmeyen baş ağrım yüzünden doktorumun verdiği ağrı kesiciyi içmek zorunda kaldım. İnşallah bebeğime bir şey olmaz. Doktorum ağrın olduğunda sabah akşam içebilirsin demişti ama ben içmiyordum. Ayda 1 filan içmek zorunda kalırsam içiyorum. Başım çok ağrıyor bugün. İçtim ben de.
Bir de gelinliğimi kiraladım. Hiç hesapta yokken bir talibi çıktı.Bebeğimin kısmetiymiş, onun ihtiyaçlarını karşılarım dedim. Kiraladım ben de. Ben alışveriş listesiyle aylık ödememi hesaplarken Allah bir yerden kapı açtı ve bebeğim kısmetiyle geldi. Annesini hiç üzmeyecek inşallah. Hep böyle kısmetli olsun inşallah.
Princess çok sevindim canım. Bebişlerimiz hep sağlıklı olsun, hep bizi mutlu etsinler inşallah. Rabbim tüm kötülüklerden korusun onları.
Kızlar 9 saattir geçmeyen baş ağrım yüzünden doktorumun verdiği ağrı kesiciyi içmek zorunda kaldım. İnşallah bebeğime bir şey olmaz. Doktorum ağrın olduğunda sabah akşam içebilirsin demişti ama ben içmiyordum. Ayda 1 filan içmek zorunda kalırsam içiyorum. Başım çok ağrıyor bugün. İçtim ben de.
Bir de gelinliğimi kiraladım. Hiç hesapta yokken bir talibi çıktı.Bebeğimin kısmetiymiş, onun ihtiyaçlarını karşılarım dedim. Kiraladım ben de. Ben alışveriş listesiyle aylık ödememi hesaplarken Allah bir yerden kapı açtı ve bebeğim kısmetiyle geldi. Annesini hiç üzmeyecek inşallah. Hep böyle kısmetli olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?