2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ay canım walla düşünmüyor değilim şimdilik normal yastıklarla idare ediorum arada eşimle ama dediğin yastıklar çok büyük oluo sonra ben onu nereye koycam diye düşünüorum vazgeçiorum

ben normal yastıkları koyuyorm bacak arama baya rahat ettiriyo beni o olmadan yatamıyorum şimdi..

bencede :)
mesela şu an sezeryan olacak yerim ağrıo çok
eğilip kalkamıorum :)
pöfffffffffffffffffffffffffffffff
evde olsam keşkemeeeeee

ay benimde elim sürekli orda geöiorum ayna karşısına şimdi burası mı kesilcek die soruorum kendime sonra oraya bi sızlama gelio göbeğimi nasıl kapatıp aynanın karşısından kaçıorum bilemiorum walla :18:

kızlar size doyum olmuyor benim mesai bitti ben kaçar yarın tekrardan görüşmek üzere kendinize ve bebişlerinize ii bakın öpüyoruz hepinizi derin hanım ve annesi olarak

Son düzenleme:
yahu amma kaynattiniz be canlar yetisemedim hızınıza yarım saat işlerime bi daldim 10 sayfa ilerlermiss :)))

bugun benim zilli hanim da bol bol tepikledi beni sagolsun yerim ben onu varsın tepiklesin
yalnız bazen migdem bulanıyor tepiklediginde size de oluyo mu kızlar ya??

bu arada bugun lohusa tacim nihayet geldi cok memnun kaldim hızlı siparisten tavsiye ederimmm:)) gecen linki size yollamistimm
bilmiyorum yasak mıydı ama

nerden aldın canım?

yaa kızlar, moses basket alcak olan yok mu bebesi için, benımkı 8 aydır duruyo odada, bir ay yattı ıcınde sadece, allah aşkına alsın biri bunu benden (( daraldım onu görmekten

Bende stradivarius dan aldım dün kırmızı taç
çok sade ve şirin sadece 1 fiyonk var
bayıldım ben hemde 7 TL idi :)

merhabalar hanimlar

oncelikle bize bugun guzel haberler veren prensesten baslayayim cok sevindik zaten sonucun boyle gelecegine gonulden inaniyorduk. cok sukur canim.

dunki mesajima cvp yazan tum arkadaslara tesekkurler goguslerimden gelen sivi durdu ama ben yinede bugun gidip gogus pedi aldim. ne olur ne olmaz diye. bazi arkadaslar goguslerle oynamak sakincali yazmis. bende kesinlikle dokunmuyorum bir tek krem surerken mecburen dokunuyoruz.

birde kizlar dun gece ruyamda erken dogum yaptigimi gordum. cok kolay bir dogumdu ama kendimle cebellestim tarih ne ben niye 7 aylik dogum yaptim diye. bu cebellesme sirasinda bebegi unuttum. sanki aradan gunler gecmis benim aklima o zman gelmis bebek. bir telesa dustum bebegim nerde diye. baktim babasi boyle tasima cantasina koymus getiriyor ellerini ve ayaklarini kipir kiir gorebiliyorum ama yuzunu goremedim oglusumun.

ben ay hesabini hic yapmiyorum benim ticker zamani gelince atliyor. tickerim gun hesabina gore aylari atliyor. mesela su an besinci ayda ama yarin 6. aya girecek bende onun hesabina gore soyluyorum .

Princess çok sevindim canım. Bebişlerimiz hep sağlıklı olsun, hep bizi mutlu etsinler inşallah. Rabbim tüm kötülüklerden korusun onları.

Kızlar 9 saattir geçmeyen baş ağrım yüzünden doktorumun verdiği ağrı kesiciyi içmek zorunda kaldım. İnşallah bebeğime bir şey olmaz. Doktorum ağrın olduğunda sabah akşam içebilirsin demişti ama ben içmiyordum. Ayda 1 filan içmek zorunda kalırsam içiyorum. Başım çok ağrıyor bugün. İçtim ben de.

Bir de gelinliğimi kiraladım. Hiç hesapta yokken bir talibi çıktı. Bebeğimin kısmetiymiş, onun ihtiyaçlarını karşılarım dedim. Kiraladım ben de. Ben alışveriş listesiyle aylık ödememi hesaplarken Allah bir yerden kapı açtı ve bebeğim kısmetiyle geldi. Annesini hiç üzmeyecek inşallah. Hep böyle kısmetli olsun inşallah.

sewdecim hhiç merak etme bişeyy olmaz bebeğine doktorun verdiği ilaç sonuçta zararlı değildir, diğer türlü ağrı çekmek bebeğe daha zararlıymış, ne güzel bak kısmeyiyle geliyo, inşallah tüm bebekler öyle gelir

beni,m gelinlikte öyle duruyo valla nasıl kiraya verdin nerden???

vayyyy:)selam güzel anneler bayadır girmiyorum :)bu topiğe yazdığımda topik daha körpe tazeydi:)yeni annişler hamişlerkatılıyodu topiğe şimdi maşallah göbüşler bile koca koca olmuştur:))nasıl gidiyor hamişler:)
seneye bu zamanlar inşallah sizlerde biz gibi yürüdü yürücek dişi emeklemesi gibi tatlı telaşlarla boğuşcaksınız:)

yaa kızlarr ben mi anlamıyorum oğluşumun hareketlerini acaba. bugün bir arkadaş dedi ki yok ben 24 haftadan sonra zıpır zıpır gün içinde çok oynuyordu sayamıyordum bile dedi. yaa benim oğluşum mu çok uyuşuk. toplasan 5-6 kere hissediyorum ben oda sabah ve akşamları sadece... sizde nasıl yaa... canım sıkıldı bu çocuk niye oynamıyor öylee..

yubacigim,sevdebilgecigim canlarim sagolun,Allah hepinizden razi olsun dualarinizda bizi eksik etmediniz.insallah hepimiz artik derin bir oh cekip hamileligin tadini cikartiriz insallah.

yubacigim seni arayacaktim ama musait degilsindir diye dusundum canim ya goruselim mutlaka....

Selam kızalr :)))
dün gece depremden korktuğum içim kızım pek oynamıyordu huzursuz olmuştum bende :s
Ama Rbbime hamdolsun akşam üstü başladı kuzum ama aklım hep kuzumdaydı annelik böyle bi duygu
Hepimizin melekleri Rabbimize emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…