- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.321
Canim seker yükleme testini yaptirdin mi ? Korkutmak gibi olmasin ama benimde ilk bebisimde bebisin göbisi fazla cikmisti seker cikmisti bende ama insaallah sende öyle degildir bebisin tontis olsun da seker olmasin .
pikniğe gidecemyarın zabanan görüşürük:)aranızda kırşehirli varsa ya şimdi konuşsun yada sonsuza kadar sussun
Eki Görüntüle 230559 Eki Görüntüle 230560
valla 40-50 farketmez, 150 gibi bi fiyata almıştım ve 1 ay kullandık işte sadece :S bıldıgın yer kaplıo su anda boşuna
Princess çok sevindim canım. Bebişlerimiz hep sağlıklı olsun, hep bizi mutlu etsinler inşallah. Rabbim tüm kötülüklerden korusun onları.
Kızlar 9 saattir geçmeyen baş ağrım yüzünden doktorumun verdiği ağrı kesiciyi içmek zorunda kaldım. İnşallah bebeğime bir şey olmaz. Doktorum ağrın olduğunda sabah akşam içebilirsin demişti ama ben içmiyordum. Ayda 1 filan içmek zorunda kalırsam içiyorum. Başım çok ağrıyor bugün. İçtim ben de.
Bir de gelinliğimi kiraladım. Hiç hesapta yokken bir talibi çıktı.Bebeğimin kısmetiymiş, onun ihtiyaçlarını karşılarım dedim. Kiraladım ben de. Ben alışveriş listesiyle aylık ödememi hesaplarken Allah bir yerden kapı açtı ve bebeğim kısmetiyle geldi. Annesini hiç üzmeyecek inşallah. Hep böyle kısmetli olsun inşallah.
yaa kızlarr ben mi anlamıyorum oğluşumun hareketlerini acaba. bugün bir arkadaş dedi ki yok ben 24 haftadan sonra zıpır zıpır gün içinde çok oynuyordu sayamıyordum bile dedi. yaa benim oğluşum mu çok uyuşuk. toplasan 5-6 kere hissediyorum ben oda sabah ve akşamları sadece... sizde nasıl yaa... canım sıkıldı bu çocuk niye oynamıyor öylee..
açlık kan şekerim 97.1 saat sonra 50gr yukledikten sonra 124 oldu.dr um yoktu gosteremdım ogun.halada gosteremdım.sız bılırsınız belkı nasıl degerım.yuksek mi?
günaydın herkese..günaydın kızlar nasılsınız bakalım hepinizi çok özledim
canım ewet haklısınız bu sayfayı açarken birçok ümidim vardı ve girdikçe o aklıma geliyor ve birazda olsa moralim bozuluyor kafamdan bebek düşüncesini atmak istiyorum oyüzden elimden geldigince girmemeye çalışıyorum lütfen siz üzerinize alınmayın sizleri çok özlüyorum ama eminim aranızda benim yaşadıklarımı yaşayanlar varsa beni anlayacaklardır.günaydın herkese..
bebegim sen uzun zaman kayboluyosun, topiğin kurucususun nerelerdesin?
gözünaydın canım bebek kısmetiyle geldi annesine şans getirdi.ömrü boyuncada şans peşini hiç bırakmasın insaallahgünaydın kızlar
bugun güne çok güzel bi haberle başladım
allahın izniyle 4b den artık 657 geçtim artık kadroluyum canlarım
ben senin neler yaşadığı bilmiyorum ama Allah'tan umud kesilmez herşeyin hayırlısı zamanında olandır, belki senin için hayırlı bir zaman vardır, lütfen sende sabırlı ve ümitli yaşa umarım herşey gönlüne göre olur...canım ewet haklısınız bu sayfayı açarken birçok ümidim vardı ve girdikçe o aklıma geliyor ve birazda olsa moralim bozuluyor kafamdan bebek düşüncesini atmak istiyorum oyüzden elimden geldigince girmemeye çalışıyorum lütfen siz üzerinize alınmayın sizleri çok özlüyorum ama eminim aranızda benim yaşadıklarımı yaşayanlar varsa beni anlayacaklardır.
allahım bu nası mide yanması böyle yaa, bu kadar yanmaya benim oğlanın atkuyruklu falan doğması lazım
günaydın kızlar nasılsınız bakalım hepinizi çok özledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?