2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Canim seker yükleme testini yaptirdin mi ? Korkutmak gibi olmasin ama benimde ilk bebisimde bebisin göbisi fazla cikmisti seker cikmisti bende ama insaallah sende öyle degildir bebisin tontis olsun da seker olmasin .

açlık kan şekerim 97.1 saat sonra 50gr yukledikten sonra 124 oldu.dr um yoktu gosteremdım ogun.halada gosteremdım.sız bılırsınız belkı nasıl degerım.yuksek mi?

Valla tebrik ediyorum Kasım anaları 2-3 gün giremedim, destan yazmışsınız yaw :) Güzel haberler alınmış bebelerden, sevindim. Onlar iyiyse biz de iyiyiz..
Ben izindeyim bu hafta, pek giremiyorum foruma. Perşembe kontrolüm var, inşallah yavrumuz, suyumuz, boyumuz, kilomuz herbişeyimiz iyidir, deli annesi az bi rahat eder :) Kendinize iyi bakın, sıcaklarla ve uykusuzlukla mücadele başarı diliyorum herkese.. Bol sıvı tüketin, yavruları sevip, sarmalayın, kendinizi şımartın... :)

Eki Görüntüle 230559 Eki Görüntüle 230560

valla 40-50 farketmez, 150 gibi bi fiyata almıştım ve 1 ay kullandık işte sadece :S bıldıgın yer kaplıo su anda boşuna

guzlemıs :) ama en bi mavi :)

ay bende versem ne güzel olur :)
Bosa yer kaplıyor :)
+ günde 5 tane minoset içtiğimi bilirim migrenden ve dişten ötürü
dr 5 tane iç max demişti :) yoksa ohooo :)

cnm valla benimki de öyle
akşamları nazlanmazsa 3-5 bişiler yapıo
gayrısı Allah'a emanet :)

Son düzenleme:
açlık kan şekerim 97.1 saat sonra 50gr yukledikten sonra 124 oldu.dr um yoktu gosteremdım ogun.halada gosteremdım.sız bılırsınız belkı nasıl degerım.yuksek mi?

50 gr lik testte ilk saat sonunda 140 üzeri olursa 100 lük test yapilir ama yazdigin degere göre seker yok gözüküyor insaallah ama sen doktoruna göstermeyi ihmal etme canim önemli bir konu cünkü.

Son düzenleme:
Günün ilk günaydını benden....

Bol tepikli bir gün olur inşallah,cumartesi kontrolümüz var belki şeker yüklemeside yapılır..Sabırsızlıkla bekliyorum...

gunaydın cıtır anneler ve onların coookkkk tatlı bebıslerı
hepınız masallh ıyısınız... bugunde ınsallh super bı gun gecırırsınız...
bız yıne sabah erkenden kalktık sıcakta yollara dustuk ıse geldık cok acıktık hemen bıseyler atıstırdık ve bır yandanda sızlerı okuduk,işim dolayısıyla sızlere pak bısey yazamasamda acayıp takıpcınızım devamlı okuom ama masallh muhabettler baya koyu cok hızlı ılerlıosunuz

günaydın arkadaşlar cnm çok sıkık.geçen hafta sağ kasık ağrım olmştu geçmek bilmedi 2 gün bekledim geçer die geçmedi.hastaneye acil e gittim.maalesef sağda apandistimin üstünde 6 cm büyüklüğünde miyom apandistmi miyom mu ağrı sebebi çözülemedi 5 gn kadar hastanede gözetimde tutuldm.pazartesi kontrolüm vardı şeker yüklemesi de yaptılar dün sonucumu aldım şekerim olduğunu hç bilmiydm şimdiye kadar.183 çıktı.endokrine sevkettiler.zaten troit hastasıydım.toid ameliyatı olmştum ve troitlerim alındı atom tedavisi gördm.6 ay sonrasında gebe kalmştm.şeker ve miyom da eklendi.benim için dua edin lütfen.oğlum içinde.isyan etmiyrm bu da imtihan allaha sığınıyrm

Herkese günaydın kızlar :)))
bebişlerle güzel bir gün diliyorum herkese

Bebeğim nerelerdesin hakketen bende merak ettim seni iyimisin nasılsın ?

merhaba kızlar sabahın köründe komşunun torununun ciyak ciyak ağlamasıyla cebren ve hile ile uyandırıldığımız için sinirli başladım güne canım hiçbir şey yapmak istemedi kayınvalideme gidicem birazdan kahvaltıya size bi günaydın diyeyim dedim

günaydın kızlar
bugun güne çok güzel bi haberle başladım
allahın izniyle 4b den artık 657 geçtim artık kadroluyum canlarım

Son düzenleme:
günaydın herkese..
bebegim sen uzun zaman kayboluyosun, topiğin kurucususun nerelerdesin?
canım ewet haklısınız bu sayfayı açarken birçok ümidim vardı ve girdikçe o aklıma geliyor ve birazda olsa moralim bozuluyor kafamdan bebek düşüncesini atmak istiyorum oyüzden elimden geldigince girmemeye çalışıyorum lütfen siz üzerinize alınmayın sizleri çok özlüyorum ama eminim aranızda benim yaşadıklarımı yaşayanlar varsa beni anlayacaklardır.

günaydın kızlar
bugun güne çok güzel bi haberle başladım
allahın izniyle 4b den artık 657 geçtim artık kadroluyum canlarım
gözünaydın canım bebek kısmetiyle geldi annesine şans getirdi.ömrü boyuncada şans peşini hiç bırakmasın insaallah

ben senin neler yaşadığı bilmiyorum ama Allah'tan umud kesilmez herşeyin hayırlısı zamanında olandır, belki senin için hayırlı bir zaman vardır, lütfen sende sabırlı ve ümitli yaşa umarım herşey gönlüne göre olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…