2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kılzar yaaa günaydınnn bu bebişlerin az harekete etmesi normal dimee benim kız sabah 7 de
3 defa hafif tekmeledi daha tık yok dondurmada yedimm zillide tık yok ben öğleden sonra kalp atışı dinlemeye gideyimmm kalp atışları normalse normaldir heralde durumu

hala isim bulamadığımız oğlumla birlikte günaydın diyoruz bisde teyzeler hepinize, bende 1 ağustos gelsin istiyorum artık gideyim bi göreyim oğlanı
2 ay olcak nerdeyse çatlıyorum meraktan herbişeyi iyimi,sağlığı yerindemi, kime neye benzedi acep?? en son ultrasonda gözündeydi eli uykucumun çok özlediimmmmmmmm

gunaydin herkese bizde erkenciyiz ve hala kizimiza isim bulamadik.

benim kiz masallah dun gece hic durmadi vurduda vurdu anasina uyutmadi desem yeridir.

ay o tepiklesin benide uymasamda olur

günaydın kızlar,
bizde sabah sağlıkocağına gittik kızımla tahlil verdik bide aşının ilk dozu yapıldı hafif bi ağrı var şimdilik umarım daha fazla artmaz..

günaydın herkese...

bebek hareketlerini takmayın derim ben...
benim kızımda bazen yerinde durmuyor bazı günler ise 3-4 hareketle bitiriyor günü...

Günaydınn kokulu kokulu öptük hepinizi..

şekerimiz dün 150 ye çıktı sonra 1 saat sonra 111 e düştü şükür ..

kayısı ve kirazdadamı var şeker ayy hangi meyveyi yicemm..Allahım sen koru miniklerimizi..

benim doktorum renkli doppler istemişti benden 23 haftada dedi bu hafta için demişti yani ama ben 22. haftadayım daha ve işten izin alamıcam bu hafta haftaya çektirmemin bir sakıncası varmıdır doktoruda aradım daha gelmemiş meraklandım şimdi :)

muhabbet başlamış ben geç kalmışım. bende 2 gündür rahatsızdım az. hele dün davul gibi şiştim. inanırmısınız nazardı galiba annem okudukça rahatladım okudukça rahatladım. şimdi daha iyiyim çok şükür. bebelerimiz Allah a emanet....

geçmiş olsun trawma bende çok inanırım nazara en güzeli okumak :)

herkese günaydın....

helencim şekerin düşmüş sevindim canım. meyvedeki şekerinde etkisi çok sanırım. meyveleri porsiyon olarak tüketmeye çalış canım..

prensens geçen eşin dünya ismini söylemişti demiştin doğru hatırlıyorum dimi. bence dünya çok güzel bi isim...

Son düzenleme:
Günaydınlar herkese. Geçmişi okuyup geliyorum inşallah. :)

beni,m gelinlikte öyle duruyo valla nasıl kiraya verdin nerden???

Canım, benim bir yakınım gelinliğini kiralayacaktı, onun gelinliği kıza olmadı. Gelinliğin arkası fermuarlıydı çünkü. Benimki iple sıktırmalı bir gelinlikti. Ona benim gelinliğimi önermiş. Aslında talip geldi beni buldu diyebilirim. Öyle bir niyetim yoktu. Kız beğendi gelinliğimi. Üzerine de tam oldu. Ben de zaten yerim yok diye anneme göndermiştim gelinliğimi. İyi ki öyle yapmışım. Burda daha çok tanıdığımız var. Başka isteyen olursa ona da kiralarım artık. O kadar para vermiştim, bir işe yaramasına sevindim. Bebeğimin ihtiyaçlarını almak için hesap yaparken bu para hiç fena olmadı. :) Etrafınızdakilere haber verin bence, bir şekilde çıkar talibi.

ela_sudem inan o kadar isim varki iclerinden en uygununu bulmak cok zor.

dunyayi esim cok istiyor bende sicak bakmaya basladim ama annecigim begenmedi

kizlar bu arada patik basladim kizima tekini dun gece bitirdim bile,5 yil aradan sonra orguye basladim acemiligim patikte gitsin galiba battaniyede orecegim bitince eklerim patiklerimizi azcukkkk buyukmu oldu ne

ezgim tebrik ederim. Hayırlı olsun kadron. Bu bebişler kısmetleriyle geliyorlar. Maşallah onlara. Annelerini hiç üzmesinler inşallah hep böyle mutlu ederler bizi. Bebek rızkıyla gelir derler ya buna kesinlikle inanıyorum. Maddi kaygılar yüzünden bebek düşünmeyenlere örnek olsun. Zaten şeytan insanı yoksullukla korkutup neslini devam ettirmesini engellermiş. İnşallah bizi okuyanlar varsa bebeklerimizin nasıl kısmetleriyle geldiklerini, ailelerine bereket getirdiklerini görürler inşallah. Allah'ım sağlıkla onları bize bağışlasın.

Kızlar bebeklerin hareket etmemesi sanırım çoğumuzun ortak sorunu. 17-18.haftalarda daha çok ve net hissederken sonra daha az hisseder oldum. Geçenlerde hissedemiyorum derken bebeğimi ilk kez dışarıdan net bir şekilde hareketini gördüm. 2 gün arka arkaya aynı yerde tekmesini attı ya da popusunu uzattı, dışarıdan ilk kez bu kadar net gördüm. Şimdi yine bir şey hissetmiyorum. Demek ki normal bir durum. Sıcaklardan veya biz hareket etmiyor diye stres yapıyoruz o yüzden hissedemiyoruz. Doktoruma gideceğim Cuma günü inşallah güzel haberlerle gelirim... Sağlıklı olsunlar da inşallah daha iyi hissederiz zamanla bebişlerimizi...

ela_sudem inan o kadar isim varki iclerinden en uygununu bulmak cok zor.

dunyayi esim cok istiyor bende sicak bakmaya basladim ama annecigim begenmedi

haklısın canım bende bir sürü isim baktım ama içime sinen olmamıştı. hep eski isim olsun diye konuşurduk eşimle. okyanus ismi nerden geldiyse aklıma çok hoşuma gitti ama çevremdekiler ilk ısınamadı zormuş söylenmesi falanda filanda. hatta eşimde ilk istemedi. bende ikimizin isim hakkı olduğumuzu hatırlatıp onunda kendi ismine karar vermesini söyledim. oda ayşeyi seçti ama okyanusuda benimsedi. şimdi ilerisini düşünüp kızımız okyanusu kullanır diyor :) sanırım bir süre o isimle hitap edilince insanlar alışıyor. şuan herkes okyanus ne yapıyor diye soruyor kimse ayşe demiyor bile :) kızımın büyüyünce kendi karar verir ismine hatta isterse değiştirebilirde şimdilik eşim ve benim kararımız Okyanus Ayşe :)

inş sizde içinize sinen bir isim bulursunuz canım kolay değil gerçekten karar vermek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…