- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.361
ela_sudem kizin adiyla yasasin insalalh canim okyanusta guzel cidden en azindan siz bir karara varmissiniz bizde oda yok
benim doktorum renkli doppler istemişti benden 23 haftada dedi bu hafta için demişti yani ama ben 22. haftadayım daha ve işten izin alamıcam bu hafta haftaya çektirmemin bir sakıncası varmıdır doktoruda aradım daha gelmemiş meraklandım şimdi :)
hiç bir fikri olan yokmu ???
hiç bir fikri olan yokmu ???
haklısın canım bende bir sürü isim baktım ama içime sinen olmamıştı. hep eski isim olsun diye konuşurduk eşimle. okyanus ismi nerden geldiyse aklıma çok hoşuma gitti ama çevremdekiler ilk ısınamadı zormuş söylenmesi falanda filanda. hatta eşimde ilk istemedi. bende ikimizin isim hakkı olduğumuzu hatırlatıp onunda kendi ismine karar vermesini söyledim. oda ayşeyi seçti ama okyanusuda benimsedi. şimdi ilerisini düşünüp kızımız okyanusu kullanır diyor :) sanırım bir süre o isimle hitap edilince insanlar alışıyor. şuan herkes okyanus ne yapıyor diye soruyor kimse ayşe demiyor bile :) kızımın büyüyünce kendi karar verir ismine hatta isterse değiştirebilirde şimdilik eşim ve benim kararımız Okyanus Ayşe :)
inş sizde içinize sinen bir isim bulursunuz canım kolay değil gerçekten karar vermek...
Slm kızlar...
ben tatilden döndüm ,döndüğüm gibi de pek iyi haberlerle gelmedim malesef
Dün doktor kontrolüm vardı doktorum endişe duyan gözlerle bakıyordu ultrasona, bebeğimin sağlığı yerindeydi 731 gr olmuş ama problem başka rahim ağzında 2.8 cm açılma var yani tehlike sınırındaymışım erken doğum riskim var yatak ıstırahati verdi yerimden kalkmıycam iğne bile kaldırmıycam tuzsuz yağsız diyette cabası bol su içmem lazımmış idrar kültürü aldı enfeksiyon tetiklermiş erken doğumu sonucu cuma günü alıcam..Bana dua edin lütfennn
çok korkuyorum doktorun surat ifadesi hiç ii değildisolunum desteksiz yaşaması için 8 hafta daha var sabretse yavrum 8 hafta daha ailecek çok üzülüyoruzz dualarınıza ihtiyacımız var
Slm kızlar...
Dün doktor kontrolüm vardı doktorum endişe duyan gözlerle bakıyordu ultrasona, bebeğimin sağlığı yerindeydi 731 gr olmuş ama problem başka rahim ağzında 2.8 cm açılma var yani tehlike sınırındaymışım erken doğum riskim var yatak ıstırahati verdi yerimden kalkmıycam iğne bile kaldırmıycam tuzsuz yağsız diyette cabası bol su içmem lazımmış idrar kültürü aldı enfeksiyon tetiklermiş erken doğumu sonucu cuma günü alıcam..Bana dua edin lütfennn
çok korkuyorum doktorun surat ifadesi hiç ii değildisolunum desteksiz yaşaması için 8 hafta daha var sabretse yavrum 8 hafta daha ailecek çok üzülüyoruzz dualarınıza ihtiyacımız var
Slm kızlar...
kizlar henuz erken ama aksama ne yemek yapacaksinizbende geleyim size bugun aklimda hic birsey yok yemek topiginede baktim son zamanlarda herkes ayni yemekleri yapmislar sanki.
patates, davik
Slm kızlar...
crafty ve bol sağolun çok teşekkür ederimiçimi rahatlattınız izin alamıcam diye akşam çeken görüntüleme merkezleri bakıyodum bende netten
Ben fasülye ve cacık düşünüorum
dün bamya yedim
hoş senin memlekette var mı bamya fasülye fln ?
canım su linkten aldım ama verilmesi yasak mı bilmioyrumnerden aldın canım?
canım bence cok güzel bir isim bir kere a harfi ile bitiyor ben kız isimlerinin a harfi ile bitmesini cok severim ekstradan anlamı cok guzel.. ben de esim izin verseydi koyacaktım..ayrıca annenin begenip begenmemesini bu kadar onemseleme bence tabi sen bilirsin ama icine sinsin yeter...ela_sudem inan o kadar isim varki iclerinden en uygununu bulmak cok zor.
dunyayi esim cok istiyor bende sicak bakmaya basladim ama annecigim begenmedi
canım adı gibi engin ve kudretli olsun kızın.. cok guzel bir isim maşallahhaklısın canım bende bir sürü isim baktım ama içime sinen olmamıştı. hep eski isim olsun diye konuşurduk eşimle. okyanus ismi nerden geldiyse aklıma çok hoşuma gitti ama çevremdekiler ilk ısınamadı zormuş söylenmesi falanda filanda. hatta eşimde ilk istemedi. bende ikimizin isim hakkı olduğumuzu hatırlatıp onunda kendi ismine karar vermesini söyledim. oda ayşeyi seçti ama okyanusuda benimsedi. şimdi ilerisini düşünüp kızımız okyanusu kullanır diyor :) sanırım bir süre o isimle hitap edilince insanlar alışıyor. şuan herkes okyanus ne yapıyor diye soruyor kimse ayşe demiyor bile :) kızımın büyüyünce kendi karar verir ismine hatta isterse değiştirebilirde şimdilik eşim ve benim kararımız Okyanus Ayşe :)
inş sizde içinize sinen bir isim bulursunuz canım kolay değil gerçekten karar vermek...
güzelim cok gecmis olsun uzulme desem de biliyorum uzuleceksin ama gercekten de gonlunu ferah tut guzelim bol bol dua ederiz.. insallah hicbir seyin olmayacak goreceksin.. Allah'ım dualarımızı duyacak eminim...Slm kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?