2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

çok güzel okyanus ismide ben anlayamıyorum neden söyleyemiyolarki gayet kolay söylenebilen bir isim insanlar alışmış bilindik isimlere değişik birşey duyunca garipsiyolar bende kasey düşünüyorum kesin bir sürü laf eden olucak eminim bi ortamda söylediğimde teyzenin birisi boşver ali koy ali diyodu :))

crafty ve bol sağolun çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız izin alamıcam diye akşam çeken görüntüleme merkezleri bakıyodum bende netten

Son düzenleme:
Slm kızlar...
ben tatilden döndüm ,döndüğüm gibi de pek iyi haberlerle gelmedim malesef
Dün doktor kontrolüm vardı doktorum endişe duyan gözlerle bakıyordu ultrasona, bebeğimin sağlığı yerindeydi 731 gr olmuş ama problem başka rahim ağzında 2.8 cm açılma var yani tehlike sınırındaymışım erken doğum riskim var yatak ıstırahati verdi yerimden kalkmıycam iğne bile kaldırmıycam tuzsuz yağsız diyette cabası bol su içmem lazımmış idrar kültürü aldı enfeksiyon tetiklermiş erken doğumu sonucu cuma günü alıcam..Bana dua edin lütfennn
çok korkuyorum doktorun surat ifadesi hiç ii değildi solunum desteksiz yaşaması için 8 hafta daha var sabretse yavrum 8 hafta daha ailecek çok üzülüyoruzz dualarınıza ihtiyacımız var

kizlar henuz erken ama aksama ne yemek yapacaksinizbende geleyim size bugun aklimda hic birsey yok yemek topiginede baktim son zamanlarda herkes ayni yemekleri yapmislar sanki.

patates, davik

İçini ferah tutman lazım...
bu forumda kimler neler duydu ama sağlıkla aldılar kucaklaına...
Rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin.

burdaki bebekler de anaları da efsunlu ! Bol dualı
içini gönlünü ferah tut
tüm kardeşleri ona dua eder, Allah'ın izni ile en az 10 hafta bekler içeride o meraklanma.

canim dur hemen endiselenme burada 2 arkadasimiz bu durumdan dolayi serklaj yaptirdilar hamileligin basindan beri yatiyorlar Allah sabir versin yatmak hic kolay degil,peki doktorun serklaj yapalim demedimi?

benimde surekli acilma varmi diye bakildi 5 ay boyunca rahime cok sukur bir sorunum olmadi insallah olmazda.yat hic birsey yapma ben 4 ay yattim.
yanimdada kimsem yoktu bir yemek yapabiliyordum ancak

dualarim seninle canim insallah yavrun vaktinde herseyini tamamlamis bir sekilde gelir ayni zamanda bizimkilerde insallah

üzülmeee cnm buda etki eder içinide kafanıda rahat tut dua et Allahın izniyle hiç bişey olmaz kıymetlilerimize..
tatilde yordunmu kendinii ayrıca denizden veya havuzdanenfeksiyon kaptındamı ondan mı oldu acaba tedavi edilirse geçer.. merak etme..sana bol sağlık sıhhat huzur diliyorum..öptük çok kardeşimizi..

Ben fasülye ve cacık düşünüorum
dün bamya yedim
hoş senin memlekette var mı bamya fasülye fln ?

var ya olmamifasulyeler kazik kadar
bamyalarda mandal kadar

herbirsey var burada balim en hormonlusundan

fasulyeleri bazen taze buluyorum aliyorum derindondurucuya atiyorum.
bamyalarda taze bamya guya dedigim gibi mandal gibi buyuklukteler.bende gecen sene Trden gelirken kurutulmus minnak bamyalardan almistim onu yapiyorum daha bitmedi.dun nohut yemegi ve pilav yapmistim bugun ne yapsam yahu?canim birsey cekmiyor.
:2:

çok sagolun kızlar teşekkür ederim hepinize evet melegim rızkıyla geliyor babası ile ayrı kalmamıza neden olacak olan 4b kadrosundan artık kurtulduk seneye allah nasip ederse eşimlle beraber bende doguya gidebilecegim artık eşim nereye ben oraya
bu arada doktoruma yakalandım sizi okurken bişey demedi ama böyle yerlere girme sakıncalı bilgi tecrübe istiyorsan biz 2 3 çocugumuz var bizden bilgi al böyle yerlere girme zalan diye konuştu ama çok tırsdım bişey diyecek diye artık o varken girmem

nerden aldın canım?
canım su linkten aldım ama verilmesi yasak mı bilmioyrum
Lohusa Taci ? Vii (Pembe)

ela_sudem inan o kadar isim varki iclerinden en uygununu bulmak cok zor.

dunyayi esim cok istiyor bende sicak bakmaya basladim ama annecigim begenmedi
canım bence cok güzel bir isim bir kere a harfi ile bitiyor ben kız isimlerinin a harfi ile bitmesini cok severim ekstradan anlamı cok guzel.. ben de esim izin verseydi koyacaktım..ayrıca annenin begenip begenmemesini bu kadar onemseleme bence tabi sen bilirsin ama icine sinsin yeter...

canım adı gibi engin ve kudretli olsun kızın.. cok guzel bir isim maşallah
ben de cok degisik bir isim olan Nefes ismini koymayi istedim ama esim begenmedi.. simdiki ismi de soyleyemem hemen cakozlar buralari takip ederse..
bosver insanların ne dusundugunu esinle sen karar verdikten sonra gerisi tırtttt

güzelim cok gecmis olsun uzulme desem de biliyorum uzuleceksin ama gercekten de gonlunu ferah tut guzelim bol bol dua ederiz.. insallah hicbir seyin olmayacak goreceksin.. Allah'ım dualarımızı duyacak eminim... Rabbim yardımcın olsunnn

günaydın kızlarr
ve onların kuzucuklarıı
bugun benim doğum günümm
ilk tebriği oğlusum yaptı sağolsun
herkeze hayırlı günler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…