2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

sağol cnm serklajdan henüz bahsetmedi çünkü daha tahlil sonucunu almadık yarından sonra belli olcakbende ilk 4 ay yattım düşük riskim vardı. sonra düzeldi derken dün kötü haber aldık yatarım tabi yeterki sağ sağlim alalım kucağımıza çok sağol cnm

bolbol dinlen yemek için bile yerinden kalkma benim bir arkadaşımdada açılma riski vardı bol dinlen ailenden kimse varsa çağır yardıma gelsin kendini yormazsan acıklık kapanıyor o beş ay yattı ve şuan ii dolaşabiliyor artık rahat rahat inşallah bebeğinede hiç bir şey olmaz ve sağlıkla zamanında gelir

tatlım geçmiş olsun inşallah sorunsuz bi şekilde atlatırsın çok stres yapma yeterki ve dikkat et doktorun söylediklerine alttanmı muayne etti doktor seni çünkü rahim ağzı açıklığını alttan görüyolar.

çok geçmiş olsun canım allah şifanı versin inşallah allahım bebegini vaki zamanında dogurmak nasip eder. sen üzülmemeye çalış desemde biliyorum fayda etmez ama bi hepimiz senin için dua edicez

cnm çok geçmiş olsun. çok dikkat et kendini. eminim burdaki herkesin duaları seninle.. bebeğin ve sen allaha emanet olun...

canım kendini üzüpte daha fazla stres yapma bence olumlu düşün. arkadaşların dedikleri gibi mutlaka yapılacak bişiler vardır. doktorunda yönlendirecektir seni . ALLAH yavruna uzun ömürler versin. birçok şey atlattı arkadaşlar sende bunu atlatacaksın eminim...

Canım dur bakalım hemen koyverme kendini.
Bekle,doktorunun dediklerine harfiyyen uy.
Hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle.
Dualarımız seninle tatlım.
Kavuşacaksın bebeğine sağlıcakla inş.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim ne diyeceğimi bilemiyorum ama cidden moral oldu yazdıklarınız... Kızım gerçekten büyük kanamalar atlattı direndi başardı bu günlere geldik inşallah bunuda atlatcak prensesim
Mevlam yardımcımız olsun hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarız inşallah kimsenin canı yanmasın rabbim kimseye vermesin, kimseye evlat acısı yaşatmasın inşallah mis kokularını içimize çekmeyi tattırsın

amin canım.. allah hepimizin yardımcısı olsun... küçük meleklerimizi korusun ve kucağımıza alıp sağ salim büyütmeyi nasip kısmet etsin inşşş..

evet cnm önce ultrasondan baktı suratı değişti rhim ağzına bakmam lazım dedi alttan baktı 2.8 dedi 3 olunca tehlike başlıyomuş hastaneye yatırıp engellemye çalışıyolarmış 4 cm oluncada durdurulamıyomuş doğum başlıyomuş

ezken'cigim kizin bunu da basaracak insallah buna can-ı gonülden inanıyorum.. sen de dua et hepimiz ediyoruz.. sakın internette arastırmalar falan da yapma..
ac guzel bir muzik dinle evinde interneti de kapat..
huzurlu olsun icin.. kendini kasma.. en ufak bi sıkıntıda bile benim alt bölgem kasılıyor sinirlenince bile..
hadi tatlım bize ara ara yaz sadece, buralara cok takılma.. insan deştikçe deşiyo burası derya deniz...dogru bilgiler kadar internette milyon tane yanlıs bilgi de var bunu unutma canım..

dualarımız seninle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…