2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım çokk geçmiş olsun.rabbim meleğinin yanında olsun
arkadaşlar yazılabilecek herşeyi yazmış.dualarımız seninle...

Sağol lunacım haklısın gerçekten daha hiç araştırma falan yapmadım bir tek dokrora sordum o da korkuyla görmek bile istemiyorum yazılanları internette insanın canını sıkan çok şey var gerçekten şükürki sizler varsınız... zamanınmın çoğunu kitap okumakla geçiriyorum 1000 sayfalık romanlara verdim kendimi eşimde zaten sağolsun bu konuda kafamı dağıtmam için destek oluyo dualarınız için sağol rabbim sizleride korusun

canım bak ne mübarek bir zamandayız
önümüz ramazan.Bol bol dualar et, duaları dinle
kitap oku müzik dinle
örgü ör hatta elinden gelirse
Meleğinle konuş anlat ona sevgini
hiç birşey olmayacak emin ol

Nice senelere inşallah bol bebek kokan :) doğum günün ktlu olsunn ..

iyiyki doğdun elixsir

elixsir dogum gunun kutlu olsun.....

Eki Görüntüle 230824

mutlu yıllar tatlım..

cnm doğum günün kutlu olsun.. sevdiklerinle ve oğluşunla nice nice güzel yıllar geçirmen dileğiyle:)

canım merak etme buradaki diğer arkadaşlarınki gibi hiç bişi olmayacak atlatıcaksın ve sağlıklı bi şekilde yavrunu kucağına alıcaksın inş maalesef kasım bebişleri biraz nazlı çıktı dularımız seninle sen merak etme
günaydın kızlarr
ve onların kuzucuklarıı
bugun benim doğum günümm
ilk tebriği oğlusum yaptı sağolsun
herkeze hayırlı günler diliyorum

doğum günün kutlu olsun canım buda sana kızımdan hediye

canım en guzelini yapıyorsun indir klasik muzikler dinle.. meditasyon muzikleri dinle "nature sounds" diye doga sesleri var inanılmaz iyi geliyor.. kitaplarda da ayse kulin i tavsiye ediyorum veda +umut+hayat+hüzün bu 4 kitabı nasıl bir cırpıda okursun inan sasırırsın ben bayılıyorum bu kadına.. ama sansıma direkt umut u okumustum dolayısıyla onceki kitabını okuyamadım kronolojiyi bozmus oldum..

ne biliim masa basında oturabiliyorsan puzzle yap..

benim tup bebek tedavisi asamasında, sonrasında yasadıgım sıkıntılarda hep puzzle cok yardımcım olurdu.. kafam nasıl dagılıyorsa bi bakıyordum 4 saat gecmis..
ondan sonra cerceveletip kızının odasına asarsın fena mı
bol bol yap ben ne manzaralar ne tabloları yaptım 2000 parcalık tavsiye ederim hep muzik esliginde asla tv acmadım.. tv de de abuk subuk ne kadar haber varsa masallah bizimkiler gosteriyor..

ve tabii ki bol bol duaaaaa

hepinize tek tek teşekür ederim kızlar cok duygulandım[/QUOTE]

elixsir canım doğum günün kutlu olsun bebişinle birlikte nice güzel seneler görmen dileğiyle

elixsir cnm nice mutlu yıllar evladınla ailenle inş.
ezkencim Allah şifa versin o ol dedikten sonra herşey olur sen stres yapmamaya çalış inş sağ salim alıcaz kucağımıza hepimiz yavrularımızı neyseki bu açılma görüldü ya görülmeseydi? Demekki daha yaşayacak günü var 8 diil 16 hafta da bekler o sen mrk etme

haklısın cnm masabaşında oturamıyorum ağrılarımı ayırt etmem için uzanmamlşart puzzle bende çok severim tek elimden gelen müzik dinlemek kitap okumak televizyonla aram zaten hiç olmadı bu güne kadar ayşe kulin çok severim çoğu kitabını okudum ama şuan demet altınyeleklioğlunun birserisini okuyorum süper tavsiye ederim moskoflu cariye hürrem, cariye kızı mihrimah ve cariye gelini nurbanu 3ü de en az 1000 sayfa ve gerçekten süper 2 buçuk ayda sanırım bayağı kitap okurum ve elbette dua inşallah korkulan olmaz

Güzelim üzme kendini.tabikide dualarımız seninle.rabbim hepimizi farklı farklı sınıyor.eminimki herşey yoluna girer.burada bir arkadaşım 9.ayında yüz felci oldu,epeyce hastanede yattı.ama bebeği sağ salim dünyaya geldi çok şükür.şimdi ikiside çok sağlıklı.beterin beteri vardır üzme kendini.bebişinde üzülmesin.

teyzesi yer onu sağol cnmm
hepinize tek tek teşekür ederim kızlar cok duygulandım

elixsir canım doğum günün kutlu olsun bebişinle birlikte nice güzel seneler görmen dileğiyle[/QUOTE]

sağolcnm benim

sağol canım aminn

sağol cnm hehehe bu güzeldi ama 16 hafta bu da çok oldu 26 haftalık 42 hafatada uzun olur dimi ama okadar içten konuşuyorsunuz ki gerçekten birbirimizi iyi anlıyoruz ondanmıdır bilmem ama çok teşekkür ederim gerçekten hepinizin samimiyetine moral oldunuz bana şimdi çok daha ii hissediyorum

biz hep burda yanındayız
senin de kuzumuzun da

lunacım hemen indirdim natura soundu ama bu sus sesleri çok feciiii

ezken geçmiş olsun. Rabbim miniklerimizi bize bağışlasın. Sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize. Kendini yormadan dinlen ve bol bol dua et. Benim doğum yapacağım hastanede 23 haftalık bir bebeğin doğduğunu ve yaşadığını duymuştum. Rabbim erken doğumdan korusun tabi ama sonuçta Rabbim nasip ederse sağlıkla gelir onlar erken veya geç. Endişe edip korkarsak bence bu süreyi kendimiz kısaltırız. O yüzden sakince ve umutla beklememiz gerek. Bize bu güzelliği yaşatan Rabbimize güvenerek rahatlayalım. O inşallah kucağımıza alacağımız, kokularını duyacağımız günleri gösterecek... Sevgi ve dua ile canım...

elixir doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yaşlara, sevdiklerinle ve bebişinle birlikte inşallah. En son doğum günümde bir bebeğim olsun çok istiyordum. Yeni yaşımda inşallah anne olurum diyordum. Ondan birkaç ay sonra hamile kaldım, hamd olsun ve Allah nasip ederse yeni yaşım eski yaşım olmadan kısa bir süre önce anne olacağım Allah izin verirse. İnşallah hepimiz nice mutlu, huzurlu yıllar görürüz. Bebeklerimizle ve ailemizle birlikte inşallah.

Son düzenleme:

Canim benim öncelikle gecmis olsun dualarimiz hep birbirimiz icin bunu unutmayalim. Senin seker hastasi oldugunu sanmiyorum bu deger ne kadar yüksek cikarsa ciksin hamilelik sekeri dogumdan sonra en fazla emzirmeyi birakinca gecer. Benimde tiroidlerim az calistigi icin ilac tedavisi görüyorum isin kötüsü bunu ilk hamileligimde hic bilmedim ve gerekli tedavide görmedim, emzirmeden sonra kilo veremeyince doktora söyledim ondan sonra tedaviye basladik. Miyomun bulunmasi bebis icin bir tehlike arz ediyormu ? önemli olan bu sonucta seker ve tiroid icin tedavi gördün veya göreceksin.miyom bir sorun degilse negatif düsünme en fazla dogumdan sonraya kadar agrir sonra zaten tedavi görürsün canim. Biz her zaman pozitif düsünüp bebislerimiz icin mutlu olmasini bilmemiz lazim biz ne kadar mutluysak onlarda o kadar mutlu ve rahat bir bebeklik gecirirler bunu hicbir zaman unutma. Bardaga dolu tarafindan bakmayi ögrenelim canim, oglusun da sen de Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…