- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.401
Slm kızlar...
ben tatilden döndüm ,döndüğüm gibi de pek iyi haberlerle gelmedim malesef
Dün doktor kontrolüm vardı doktorum endişe duyan gözlerle bakıyordu ultrasona, bebeğimin sağlığı yerindeydi 731 gr olmuş ama problem başka rahim ağzında 2.8 cm açılma var yani tehlike sınırındaymışım erken doğum riskim var yatak ıstırahati verdi yerimden kalkmıycam iğne bile kaldırmıycam tuzsuz yağsız diyette cabası bol su içmem lazımmış idrar kültürü aldı enfeksiyon tetiklermiş erken doğumu sonucu cuma günü alıcam..Bana dua edin lütfennn
çok korkuyorum doktorun surat ifadesi hiç ii değildisolunum desteksiz yaşaması için 8 hafta daha var sabretse yavrum 8 hafta daha ailecek çok üzülüyoruzz dualarınıza ihtiyacımız var
ezken'cigim kizin bunu da basaracak insallah buna can-ı gonülden inanıyorum.. sen de dua et hepimiz ediyoruz.. sakın internette arastırmalar falan da yapma..
ac guzel bir muzik dinle evinde interneti de kapat..
huzurlu olsun icin.. kendini kasma.. en ufak bi sıkıntıda bile benim alt bölgem kasılıyor sinirlenince bile..
hadi tatlım bize ara ara yaz sadece, buralara cok takılma.. insan deştikçe deşiyo burası derya deniz...dogru bilgiler kadar internette milyon tane yanlıs bilgi de var bunu unutma canım..
dualarımız seninle..
Sağol lunacım haklısın gerçekten daha hiç araştırma falan yapmadım bir tek dokrora sordum o da korkuyla görmek bile istemiyorum yazılanları internette insanın canını sıkan çok şey var gerçekten şükürki sizler varsınız... zamanınmın çoğunu kitap okumakla geçiriyorum 1000 sayfalık romanlara verdim kendimi eşimde zaten sağolsun bu konuda kafamı dağıtmam için destek oluyo dualarınız için sağol rabbim sizleride korusun
Nice senelere inşallah bol bebek kokan :) doğum günün ktlu olsunn ..
iyiyki doğdun elixsir
mutlu yıllar tatlım..
cnm doğum günün kutlu olsun.. sevdiklerinle ve oğluşunla nice nice güzel yıllar geçirmen dileğiyle:)
günaydın kızlarr
ve onların kuzucuklarıı
bugun benim doğum günümm
ilk tebriği oğlusum yaptı sağolsun
herkeze hayırlı günler diliyorum[/QUO]
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara....Oğlunla ve eşinle beraber sağlıklı mutlu bir hayat geçirmeni dilerim...
Mutlu,huzurlu,umutlu olsun her şey hayatında...
nice güzel senelerin olsun.. colugunla cocugunla sevdiklerinle insallahhh
elixsir nice mutlu sağlıklı huzurlu bebeğinle eşinle uzun seneler geçirmen dileği ile....
elixsir
nice mutlu sağlıklı bebek kokulu yıllar :)
hepinize tek tek teşekür ederim kızlar cok duygulandımelexsircim mutlu yıllar...sağlıklı huzurlu ve bebeğinle birlikte nice sağlıklı seneler diliyorum
canım merak etme buradaki diğer arkadaşlarınki gibi hiç bişi olmayacak atlatıcaksın ve sağlıklı bi şekilde yavrunu kucağına alıcaksın inş maalesef kasım bebişleri biraz nazlı çıktı dularımız seninle sen merak etmeSlm kızlar...
ben tatilden döndüm ,döndüğüm gibi de pek iyi haberlerle gelmedim malesef
Dün doktor kontrolüm vardı doktorum endişe duyan gözlerle bakıyordu ultrasona, bebeğimin sağlığı yerindeydi 731 gr olmuş ama problem başka rahim ağzında 2.8 cm açılma var yani tehlike sınırındaymışım erken doğum riskim var yatak ıstırahati verdi yerimden kalkmıycam iğne bile kaldırmıycam tuzsuz yağsız diyette cabası bol su içmem lazımmış idrar kültürü aldı enfeksiyon tetiklermiş erken doğumu sonucu cuma günü alıcam..Bana dua edin lütfennn
çok korkuyorum doktorun surat ifadesi hiç ii değildisolunum desteksiz yaşaması için 8 hafta daha var sabretse yavrum 8 hafta daha ailecek çok üzülüyoruzz dualarınıza ihtiyacımız var
günaydın kızlarr
ve onların kuzucuklarıı
bugun benim doğum günümm
ilk tebriği oğlusum yaptı sağolsun
herkeze hayırlı günler diliyorum
Sağol lunacım haklısın gerçekten daha hiç araştırma falan yapmadım bir tek dokrora sordum o da korkuyla görmek bile istemiyorum yazılanları internette insanın canını sıkan çok şey var gerçekten şükürki sizler varsınız... zamanınmın çoğunu kitap okumakla geçiriyorum 1000 sayfalık romanlara verdim kendimi eşimde zaten sağolsun bu konuda kafamı dağıtmam için destek oluyo dualarınız için sağol rabbim sizleride korusun
canım en guzelini yapıyorsun indir klasik muzikler dinle.. meditasyon muzikleri dinle "nature sounds" diye doga sesleri var inanılmaz iyi geliyor.. kitaplarda da ayse kulin i tavsiye ediyorum veda +umut+hayat+hüzün bu 4 kitabı nasıl bir cırpıda okursun inan sasırırsın ben bayılıyorum bu kadına.. ama sansıma direkt umut u okumustum dolayısıyla onceki kitabını okuyamadım kronolojiyi bozmus oldum..
ne biliim masa basında oturabiliyorsan puzzle yap..
benim tup bebek tedavisi asamasında, sonrasında yasadıgım sıkıntılarda hep puzzle cok yardımcım olurdu.. kafam nasıl dagılıyorsa bi bakıyordum 4 saat gecmis..
ondan sonra cerceveletip kızının odasına asarsın fena mı
bol bol yap ben ne manzaralar ne tabloları yaptım 2000 parcalık tavsiye ederim hep muzik esliginde asla tv acmadım.. tv de de abuk subuk ne kadar haber varsa masallah bizimkiler gosteriyor..
ve tabii ki bol bol duaaaaa
günaydın arkadaşlar cnm çok sıkık.geçen hafta sağ kasık ağrım olmştu geçmek bilmedi 2 gün bekledim geçer die geçmedi.hastaneye acil e gittim.maalesef sağda apandistimin üstünde 6 cm büyüklüğünde miyom apandistmi miyom mu ağrı sebebi çözülemedi 5 gn kadar hastanede gözetimde tutuldm.pazartesi kontrolüm vardı şeker yüklemesi de yaptılar dün sonucumu aldım şekerim olduğunu hç bilmiydm şimdiye kadar.183 çıktı.endokrine sevkettiler.zaten troit hastasıydım.toid ameliyatı olmştum ve troitlerim alındı atom tedavisi gördm.6 ay sonrasında gebe kalmştm.şeker ve miyom da eklendi.benim için dua edin lütfen.oğlum içinde.isyan etmiyrm bu da imtihan allaha sığınıyrm
teyzesi yer onu sağol cnmmcanım merak etme buradaki diğer arkadaşlarınki gibi hiç bişi olmayacak atlatıcaksın ve sağlıklı bi şekilde yavrunu kucağına alıcaksın inş maalesef kasım bebişleri biraz nazlı çıktı dularımız seninle sen merak etme
doğum günün kutlu olsun canım buda sana kızımdan hediye
hepinize tek tek teşekür ederim kızlar cok duygulandım
elixsir cnm nice mutlu yıllar evladınla ailenle inş.
ezkencim Allah şifa versin o ol dedikten sonra herşey olur sen stres yapmamaya çalış inş sağ salim alıcaz kucağımıza hepimiz yavrularımızı neyseki bu açılma görüldü ya görülmeseydi? Demekki daha yaşayacak günü var 8 diil 16 hafta da bekler o sen mrk etme
elixsir cnm nice mutlu yıllar evladınla ailenle inş.
ezkencim Allah şifa versin o ol dedikten sonra herşey olur sen stres yapmamaya çalış inş sağ salim alıcaz kucağımıza hepimiz yavrularımızı neyseki bu açılma görüldü ya görülmeseydi? Demekki daha yaşayacak günü var 8 diil 16 hafta da bekler o sen mrk etme
sağol cnm hehehe bu güzeldi ama 16 hafta bu da çok oldu 26 haftalık 42 hafatada uzun olur dimi ama okadar içten konuşuyorsunuz ki gerçekten birbirimizi iyi anlıyoruz ondanmıdır bilmem ama çok teşekkür ederim gerçekten hepinizin samimiyetine moral oldunuz bana şimdi çok daha ii hissediyorum
canım en guzelini yapıyorsun indir klasik muzikler dinle.. meditasyon muzikleri dinle "nature sounds" diye doga sesleri var inanılmaz iyi geliyor.. kitaplarda da ayse kulin i tavsiye ediyorum veda +umut+hayat+hüzün bu 4 kitabı nasıl bir cırpıda okursun inan sasırırsın ben bayılıyorum bu kadına.. ama sansıma direkt umut u okumustum dolayısıyla onceki kitabını okuyamadım kronolojiyi bozmus oldum..
ne biliim masa basında oturabiliyorsan puzzle yap..
benim tup bebek tedavisi asamasında, sonrasında yasadıgım sıkıntılarda hep puzzle cok yardımcım olurdu.. kafam nasıl dagılıyorsa bi bakıyordum 4 saat gecmis..
ondan sonra cerceveletip kızının odasına asarsın fena mı
bol bol yap ben ne manzaralar ne tabloları yaptım 2000 parcalık tavsiye ederim hep muzik esliginde asla tv acmadım.. tv de de abuk subuk ne kadar haber varsa masallah bizimkiler gosteriyor..
ve tabii ki bol bol duaaaaa
günaydın arkadaşlar cnm çok sıkık.geçen hafta sağ kasık ağrım olmştu geçmek bilmedi 2 gün bekledim geçer die geçmedi.hastaneye acil e gittim.maalesef sağda apandistimin üstünde 6 cm büyüklüğünde miyom apandistmi miyom mu ağrı sebebi çözülemedi 5 gn kadar hastanede gözetimde tutuldm.pazartesi kontrolüm vardı şeker yüklemesi de yaptılar dün sonucumu aldım şekerim olduğunu hç bilmiydm şimdiye kadar.183 çıktı.endokrine sevkettiler.zaten troit hastasıydım.toid ameliyatı olmştum ve troitlerim alındı atom tedavisi gördm.6 ay sonrasında gebe kalmştm.şeker ve miyom da eklendi.benim için dua edin lütfen.oğlum içinde.isyan etmiyrm bu da imtihan allaha sığınıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?