- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.421
50 gr lik testte ilk saat sonunda 140 üzeri olursa 100 lük test yapilir ama yazdigin degere göre seker yok gözüküyor insaallah ama sen doktoruna göstermeyi ihmal etme canim önemli bir konu cünkü.
ezken geçmiş olsun. Rabbim miniklerimizi bize bağışlasın. Sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize. Kendini yormadan dinlen ve bol bol dua et. Benim doğum yapacağım hastanede 23 haftalık bir bebeğin doğduğunu ve yaşadığını duymuştum. Rabbim erken doğumdan korusun tabi ama sonuçta Rabbim nasip ederse sağlıkla gelir onlar erken veya geç. Endişe edip korkarsak bence bu süreyi kendimiz kısaltırız. O yüzden sakince ve umutla beklememiz gerek. Bize bu güzelliği yaşatan Rabbimize güvenerek rahatlayalım. O inşallah kucağımıza alacağımız, kokularını duyacağımız günleri gösterecek... Sevgi ve dua ile canım...
ela_sudem kizin adiyla yasasin insalalh canim okyanusta guzel cidden en azindan siz bir karara varmissiniz bizde oda yok
bızde sendenız cnm bızde oglumuza hala bı ısım bulamadık..
günaydın kızlarr
ve onların kuzucuklarıı
Bugun benim doğum günümm
Ilk tebriği oğlusum yaptı sağolsun
Herkeze hayırlı günler diliyorum
evet cnm önce ultrasondan baktı suratı değişti rhim ağzına bakmam lazım dedi alttan baktı 2.8 dedi 3 olunca tehlike başlıyomuş hastaneye yatırıp engellemye çalışıyolarmış 4 cm oluncada durdurulamıyomuş doğum başlıyomuş
sağol cnm hehehe bu güzeldi ama 16 hafta bu da çok oldu 26 haftalık 42 hafatada uzun olur dimi ama okadar içten konuşuyorsunuz ki gerçekten birbirimizi iyi anlıyoruz ondanmıdır bilmem ama çok teşekkür ederim gerçekten hepinizin samimiyetine moral oldunuz bana şimdi çok daha ii hissediyorum
walla cnm bizde öle herkese isim sorar olduk... benım en bastan berı favorım ege ydı ama aılede bı tane var dıe ıstemıolar...ege ,egehan ,çağan var suan aklımda ama cok kararsızız baska bıseyde olabılır ha su olsun dıyemedık bı turlu ....ne kadar zor bıseymıs ısım koymak yaaaaBen de gördüğüm her öğrenciye "beğendiğiniz erkek isimleri nelerdir?"sorusunu sormaktan bıktım vallahi:)favorim Çınar İsmiydi ondan da soğuttular
elixsir cnm nice mutlu yıllar evladınla ailenle inş.
ezkencim Allah şifa versin o ol dedikten sonra herşey olur sen stres yapmamaya çalış inş sağ salim alıcaz kucağımıza hepimiz yavrularımızı neyseki bu açılma görüldü ya görülmeseydi? Demekki daha yaşayacak günü var 8 diil 16 hafta da bekler o sen mrk etme
hanimlar bugun bizimde evlilik yildonumumuz sabah demeyi unuttumprensesimle gecirecegimiz ilk evlilik yildonumumuz.
aksama guzel yemekler yapmam lazim belkide askim beni yemege goturur
yasaklar olmasaydi bu aksam neler olurdu acep kizim simdiden babasini zorluyor.
Canim yanlis yazmisim kusura bakma seker gözükmüyor yazacaktim
hanimlar bugun bizimde evlilik yildonumumuz sabah demeyi unuttumprensesimle gecirecegimiz ilk evlilik yildonumumuz.
ticker olmayınca:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?