2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

benim ablam yeni doğan yoğun bakımda çalışıyor ben daha 16. haftadaydım 23 haftalık bir bebek vardı camekandan göserdi ufacık ama kıpır kıpır yaşıyacağım diye uğraşıyor kuvezde altıncı haftası bu hafta geçenlerde gittiğimde baktım nasıl büyümüş boyu uzamış gerinip duruyodu elleri kolları harketliydi hep nasıl biz acele ediyorsak onlarda bize kavuşmak için acele ediyolar sanırım sağlıkla doğup kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

cok gecmıs olsun cnm dualarımız senınle ınsallh bunu atlatacaksın saglıklı bı sekılde bebegını kucagına alacaksın moralını yuksek tut...kendıne cok dıkkat et...

ticker olmayınca:)

hanimlar bugun bizimde evlilik yildonumumuz sabah demeyi unuttum prensesimle gecirecegimiz ilk evlilik yildonumumuz.

aksama guzel yemekler yapmam lazim belkide askim beni yemege goturur

yasaklar olmasaydi bu aksam neler olurdu acepkizim simdiden babasini zorluyor.

Ben de gördüğüm her öğrenciye "beğendiğiniz erkek isimleri nelerdir?"sorusunu sormaktan bıktım vallahi:)favorim Çınar İsmiydi ondan da soğuttular
walla cnm bizde öle herkese isim sorar olduk... benım en bastan berı favorım ege ydı ama aılede bı tane var dıe ıstemıolar...ege ,egehan ,çağan var suan aklımda ama cok kararsızız baska bıseyde olabılır ha su olsun dıyemedık bı turlu ....ne kadar zor bıseymıs ısım koymak yaaaa

Son düzenleme:

oo sizene nice yıllara canımm sorma benim oğlumda şimdiden cok zorluyo babasını

herkese selam kızlar ben arada önemli haberlerim olunca yazıyorum ama hep takip ediyorum sizi inşallah hepimiz sağlıkla alırız bebişlerimizi kucaklarımıza. bizde kesin KIZIMIZ olacağını öğrendik çoook mutluyum allahım sağlık versin kızçeme inşallah

nice mutlu yıllara birlikte yaşlı iki ihtiyar bugün bebeğini beklediğin gibi heycanla torun beklemeyi nasip etsin Allah

nice yıllara cnm omur boyu mutluluklar dılıyorum sıze...bu basbasa son evlılık yıl donumunuz bundan sonraları ınsallh askınızın meyvesıyle kutlıcaksınız....
buda oglumla bızden sıze

ezkencim bu arada ben ilk bebişimi kaybettiğim için tek duam 28. haftaya varmaktı. 25+3'teyiz. Sen de 26'daymışsın bu saatten sonra rahat ol tabiki evladımız zamanında gelsin ama rabbim nasip ederse bu haftadan sonra bir arkadaşımızın da dediği gibi yaşama oranları çok yüksek böyle de düşün rahatla biraz. Ben bu hafta rahatladım biraz dedim ki rabbim ne derse o olacak ben sıktıkça daha çok problem çıkıyor artık düşünmeyeceğim ne yaşanacaksa yaşanacak. Bak şimdi de bebeğin iri dendi göbüşü 27.haftada gidiyor ama böyle bebeklerde akciger gelişimi geç oluyor diyor internette ben artık umursamıyorum rabbime emanetler. Sen de rahatla biraz rabbim ne isterse öyle olacak senin için de dua edeceğim.

kızlar çatlaklar başladımı sizlerde bende sanki birkaç mor çizgi oluştu çok küçük ama :2: krem ve badem yağı kullanıyom ama işe yaramicak sanırımmm

Princess eşinle ve evladınla nice mutlu, huzurlu yıllara. Allah iki cihanda mutlu kılsın sizi. Sevdiklerinizle birlikte hep mutlu yaşayın inşallah.

Kızlar benim göbişimin sağ tarafında çatlaklar oluşmaya başladı maalesef. 6.haftadan itibaren bebe yağı kullanıyorum. İlk başlarda 2-3 günde bir sürüyordum. Şimdi her gün sürüyorum. Ama yine de çatlamışım. Kakao yağı da almayı düşünüyordum ama alıp sürmeye fırsatım olmadan bir güzel çatladım. Çok olmaz inşallah. :97:

Bu arada youtube'dan bebekler için rahatlatıcı müzikleri dinliyorum. Bebişim müziğin etkisinden midir nedir, birkaç tepik attı. Hissetmiyorum derken bugünlerde canı isterse kendini hissettiriyor bebişim. Keyfini beklememiz gerekiyor sanırım. :97:

ayy canımız kumru cektı sole guzel bı ızmır kumrusu ... ayy bı yerden kumru sıparısı verdım ıgrenctı kumru yapmasını bılmıo burdakıler...
ayy bıde uzerıne dikenli incir buz gıbı...onunda tam zamanı gelmemıs yesıl yesıl var heryerde nese bıraz daha oglumuz dısını sıkacak ..

oo cnm kutlarım daha nice güzel senelere inşallah..ohh gidin şöyle güzel yemekler yiyin birlikte
ahhh o yasaklar 6 buçuk aydır yasak hatta doğurana kadar bu bıcırıklar babalarını kıskanıyolarmı ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…