2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım dinledğğin müziğin adı ne bende dinliyeyimm

Allah bir ömür boyu mutlu ve sağlıklı bebiş lerinizle bir ömür ve evlilik yıldönümleri nasip eylesin. aminnn

Kızlar varmı bu arada benim gibi perhizde olan tuz tamamen çıktı hayatımdan erken doğumu tetikliyomuş tedbir olarak ve ekmekte çıktı tam çavdar ekmeği o da bir dilim bol yoğurt tuzsuz salata zeytin yasak peynir tuzsuz olcak meyve az şekli olcak anam ya ben hamileyim olmazki ama eziyet valla kızım için katlanıyorum hayatı söz konusu olmasa zor dayanıyorum ya yazık bana ya:84::84::84:
açım aaaçççççç

canım ben de çok üzüldüm şimdi benimen korktuğum şeydi ben de idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve erken doğumu tetiklediğini öğrenince çok korkmuştum dualarımız seninle inşallah bişey olmaz canım stres yapmamaya çalış. Bir şey sorucam bir de bunu doktor nasıl anlıyor durduk yerde vajinal muayene yapmıyorlar çünkü ben de merak ettim anlatırmısın

pregcim bende iki bebiş kaybettim ikiside tüp bebekle olmuştu düşün 6 yıllık evliyim çok zor günler atlattım bu doğal yolla oldu rabbimin mucizesi doktorlar doğal yolla olmaz demişlerdi böyle bir mucize olduysa umut ediyorumki rabbim sağlıkla kucağımıza almayıda nasip etcektir rabbime emanet keşke üzülmekle elden bişey gelse haklısın ve duaların için çok sağol cnm rabbim hepimizin yardımcısı olsun

canım çok geçmiş olsun. Bebişin ile sen Allah a emanet olun. İnş. acele etmez bücür. dualarımız seninle...

canım beni ultrason muaynesinde anladı önce. normal kontrolümde ultrasonla rahim ağzını ölçtü sonra muayneye karar verdi sanırım hastanenin ultrasonu gelişmiş düzeyde orda 2.8 görüldü açılma sonra bide muayne edelim dedi ordada 2.8 çıktı sağol cnm idrar yolu enfeksiyonu cidden tehlikeli malesef bu yüzden 2 bebek kaybettim ben ve benimki kronik sürekli tekrarlıyo çocukluğumdan beri

geçmiş olsun ezken allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...hepimize inşallah...idrar yolu enfeksiyonu belirtin varmıydı?

geçmiş olsun ezken allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...hepimize inşallah...idrar yolu enfeksiyonu belirtin varmıydı?

ben geçirdim idrar yolu enfeksiyonu. hamile iken hiçbir belirti vermeyebiliyormuş ki benmki hiç bir belirti vermedi. şoka girdim. dr.a e ama ne akıntım ne ağrım sızım nede yanmam oldu dedim. normal dedi hamilelerde hiç belirti vermez çoğu zaman dedi

amanın geçmiş olsun...ne kullandın peki?ben haftaya bi gidemde idrar tahlili isteyem

sağol cnm idrar yolumda yanma vardı bide çok sık idrara çıkıyodum ama bunu hamilelikten sandım çok rahatsız edicek bir durum yoktu olsa hemen giderdim doktora demekki çok dikkat etmek gerekiyomuş her kontrolde tahlil yapılmasına rağmen olabiliyomuş bazen böyle aman arkadaşlarsakın ihmal etmeyin rabbim kimseye vermesin

idrar yolu enfeksiyonundan korunmak için bol su öneriyorlar hamilelikte su=herşey su şişesiyle dolaşmamız lazım

amanın geçmiş olsun...ne kullandın peki?ben haftaya bi gidemde idrar tahlili isteyem

saol canım
antibiyotik verdi kullandım. birde aynı zamanda ishal olmuştum serum falan, onunla ilgili ilaçlar. geçti çok şükür. haftaya tekrar tahlil yaptırıp bakacağım bişe varmı die..

kızlar benim de surekli akıntım var yani her gun muhakkak gunluk ped kullanıyorum.. doktoruma sordugumda gayet normal dedi akıntın olması..hatta o zaman hardal rengiydi.. simdi bazen seffaf bazen beyaz bazen sarı ama agrı yok.. en son idrar testini de ikili testi yaptirdigimda taaaa 11. haftada yapmıstık..

simdi ben durup dururken test nasıl isterim yani ne diorsunuz doktora?

ha bu arada ben gunde en az 3 litre su iciyorumm

Son düzenleme:

ben takıntılıyım biliyosunuz ne zamandırda idrar testi yaptırmamıştık yapabilirmiyiz dicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…