- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.441
princess eşinle ve evladınla nice mutlu, huzurlu yıllara. Allah iki cihanda mutlu kılsın sizi. Sevdiklerinizle birlikte hep mutlu yaşayın inşallah.
Kızlar benim göbişimin sağ tarafında çatlaklar oluşmaya başladı maalesef. 6.haftadan itibaren bebe yağı kullanıyorum. Ilk başlarda 2-3 günde bir sürüyordum. şimdi her gün sürüyorum. Ama yine de çatlamışım.Kakao yağı da almayı düşünüyordum ama alıp sürmeye fırsatım olmadan bir güzel çatladım. çok olmaz inşallah. :97:
Bu arada youtube'dan bebekler için rahatlatıcı müzikleri dinliyorum. Bebişim müziğin etkisinden midir nedir, birkaç tepik attı. Hissetmiyorum derken bugünlerde canı isterse kendini hissettiriyor bebişim. Keyfini beklememiz gerekiyor sanırım. :97:
hanimlar bugun bizimde evlilik yildonumumuz sabah demeyi unuttumprensesimle gecirecegimiz ilk evlilik yildonumumuz.
aksama guzel yemekler yapmam lazim belkide askim beni yemege goturur
yasaklar olmasaydi bu aksam neler olurdu acep kizim simdiden babasini zorluyor.
hiç bir fikri olan yokmu ???
Slm kızlar...
ben tatilden döndüm ,döndüğüm gibi de pek iyi haberlerle gelmedim malesef
Dün doktor kontrolüm vardı doktorum endişe duyan gözlerle bakıyordu ultrasona, bebeğimin sağlığı yerindeydi 731 gr olmuş ama problem başka rahim ağzında 2.8 cm açılma var yani tehlike sınırındaymışım erken doğum riskim var yatak ıstırahati verdi yerimden kalkmıycam iğne bile kaldırmıycam tuzsuz yağsız diyette cabası bol su içmem lazımmış idrar kültürü aldı enfeksiyon tetiklermiş erken doğumu sonucu cuma günü alıcam..Bana dua edin lütfennn
çok korkuyorum doktorun surat ifadesi hiç ii değildisolunum desteksiz yaşaması için 8 hafta daha var sabretse yavrum 8 hafta daha ailecek çok üzülüyoruzz dualarınıza ihtiyacımız var
ezkencim bu arada ben ilk bebişimi kaybettiğim için tek duam 28. haftaya varmaktı. 25+3'teyiz. Sen de 26'daymışsın bu saatten sonra rahat ol tabiki evladımız zamanında gelsin ama rabbim nasip ederse bu haftadan sonra bir arkadaşımızın da dediği gibi yaşama oranları çok yüksek böyle de düşün rahatla biraz. Ben bu hafta rahatladım biraz dedim ki rabbim ne derse o olacak ben sıktıkça daha çok problem çıkıyor artık düşünmeyeceğim ne yaşanacaksa yaşanacak. Bak şimdi de bebeğin iri dendi göbüşü 27.haftada gidiyor ama böyle bebeklerde akciger gelişimi geç oluyor diyor internette ben artık umursamıyorum rabbime emanetler. Sen de rahatla biraz rabbim ne isterse öyle olacak senin için de dua edeceğim.
günaydın kızlarr
ve onların kuzucuklarıı
bugun benim doğum günümm
ilk tebriği oğlusum yaptı sağolsun
herkeze hayırlı günler diliyorum
sağol cnm serklajdan henüz bahsetmedi çünkü daha tahlil sonucunu almadık yarından sonra belli olcakbende ilk 4 ay yattım düşük riskim vardı. sonra düzeldi derken dün kötü haber aldık yatarım tabi yeterki sağ sağlim alalım kucağımıza çok sağol cnm
canım ben de çok üzüldüm şimdi benimen korktuğum şeydi ben de idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve erken doğumu tetiklediğini öğrenince çok korkmuştum dualarımız seninle inşallah bişey olmaz canım stres yapmamaya çalış. Bir şey sorucam bir de bunu doktor nasıl anlıyor durduk yerde vajinal muayene yapmıyorlar çünkü ben de merak ettim anlatırmısın
canım beni ultrason muaynesinde anladı önce. normal kontrolümde ultrasonla rahim ağzını ölçtü sonra muayneye karar verdi sanırım hastanenin ultrasonu gelişmiş düzeyde orda 2.8 görüldü açılma sonra bide muayne edelim dedi ordada 2.8 çıktı sağol cnm idrar yolu enfeksiyonu cidden tehlikeli malesef bu yüzden 2 bebek kaybettim ben ve benimki kronik sürekli tekrarlıyo çocukluğumdan beri
geçmiş olsun ezken allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...hepimize inşallah...idrar yolu enfeksiyonu belirtin varmıydı?
ben geçirdim idrar yolu enfeksiyonu. hamile iken hiçbir belirti vermeyebiliyormuş ki benmki hiç bir belirti vermedi. şoka girdim. dr.a e ama ne akıntım ne ağrım sızım nede yanmam oldu dedim. normal dedi hamilelerde hiç belirti vermez çoğu zaman dedi
geçmiş olsun ezken allahım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...hepimize inşallah...idrar yolu enfeksiyonu belirtin varmıydı?
idrar yolu enfeksiyonundan korunmak için bol su öneriyorlar hamilelikte su=herşey su şişesiyle dolaşmamız lazım
amanın geçmiş olsun...ne kullandın peki?ben haftaya bi gidemde idrar tahlili isteyem
sağol cnm idrar yolumda yanma vardı bide çok sık idrara çıkıyodum ama bunu hamilelikten sandım çok rahatsız edicek bir durum yoktu olsa hemen giderdim doktora demekki çok dikkat etmek gerekiyomuş her kontrolde tahlil yapılmasına rağmen olabiliyomuş bazen böyle aman arkadaşlarsakın ihmal etmeyin rabbim kimseye vermesin
kızlar benim de surekli akıntım var yani her gun muhakkak gunluk ped kullanıyorum.. doktoruma sordugumda gayet normal dedi akıntın olması..hatta o zaman hardal rengiydi.. simdi bazen seffaf bazen beyaz bazen sarı ama agrı yok.. en son idrar testini de ikili testi yaptirdigimda taaaa 11. haftada yapmıstık..
simdi ben durup dururken test nasıl isterim yani ne diorsunuz doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?