2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
idrar yolu enfeksiyonundan korunmak için bol su öneriyorlar hamilelikte su=herşey su şişesiyle dolaşmamız lazım

ben çok su içerim. ama genede oldu. söylemesi ayıptır o zamanlar idrarda çok kaçırıyordum. sürekli çamaşırımı fsalanda değişiyorum. benim kullandığım wc yi de bi tek anam kullanıyo. o da steril yane ne bileyim olacağın önüne geçilmiyor vesselam. dikkat çok çok dikkat başka çare yok

ben sağlık ocağına dedim tahlil istiyorum diye. laborant izinde olduğu için haftaya kaldı canım

benimde oluo kuzum
Bahaya söyleye söyleye en sonda vajinal muayene etti
bişi yok bu fizyolojik dedi
eyvallah dedim :)
iste idrar testi ne olacak ki
endişeleniyorum de yazar

dr sole ben rutın test yaptırmak ıstıyorum de hem kontrolde olur ac gıt kan degerlerınede baktırırsın yada olmadı saglık ocagına gıt ben hamıleyım test yaptırmak ıstıom rutın kontrol deyınce dırek yapıolar hıcbıseyde sormuolar..ıdrar testını sabah ac karnına ver ılk ıdrarını o en guvenılır kesın sonuc ıdrarda

ben takıntılıyım biliyosunuz ne zamandırda idrar testi yaptırmamıştık yapabilirmiyiz dicem

ben sağlık ocağına dedim tahlil istiyorum diye. laborant izinde olduğu için haftaya kaldı canım

benimde oluo kuzum
Bahaya söyleye söyleye en sonda vajinal muayene etti
bişi yok bu fizyolojik dedi
eyvallah dedim :)
iste idrar testi ne olacak ki
endişeleniyorum de yazar

ya işte benim dr. durup durup bana icat cıkartma diyo kendi kendine pek bi sinirleniyor boyle kendi kendime bir seyler istememe ama napiim yani icim rahat etsin di mi..

bu arada kızlar biraz ozel olacak ama benim bazen vajinam agrıyor ama oyle idrar yolu falan degil yada bobrek bolgesi de degil bildiginiz vajinam acaba yavas yavas kemigim mi sekil alıyor oyle bi sey olabilir mi?

kısmet kısmet kısmet kesinlikle önüne geçilmiyor demekki ne yaparsan yap

oyyyy bu su sesi baba bir yere gitmemi hatırlattı oyyyy bunu dinlersek wc den çıkamayız. çok güzel ama

Ben sabah ve akşamları çok sık çıkıyorum. Gün içerisinde pek çıkmıyorum. Çok az su içiyorum maalesef. Tuzlu da yiyorum. En son 18.hafta gittiğimde herşey yolundaydı. Bir sorunum yok ama nedense su içesim gelmiyor, sıcakta terliyorum, sık sık duşa giriyorum. Ama 2 lt bile olmuyordur benim içtiğim su. Aklıma gelmişken şimdi gideyim 1 bardak içeyim. Aklıma gelmezse hiç içmiyorum. Dolayısıyla su sesi bile beni wcye çıkartamıyor.

evet öyledir,yada plesantan aşşağıda olduğunda da oluyo

içten bi baskı oluo gibi dimi
hava vuruo gibi vajinaya
normalmiş hareketindenmiş
benimde acıo çok yaaa

sende git bi hastanede yaptır bi sabah hayatım

benimde bugun acaip akintim var hemide renkli bende tirstim simdi 1 hafta sonra kontrolum var idrar testi yaparlar her gitmemde bakalim insallah temiz cikarbende cok su iciyorum ya ve wcden cikamiyorum.
kizlar size birsey soracagim ama utaniyorum neyse soracaim dun aksam ve bir hafta once benim vajenden gaz cikti birden bire allahtan esim uyuyordu duymadi sonra baktim devami gelecek tuvalete gittim.acaipti be korktum valla gazla beraber akintida geldi.sizinde basiniza geldimi?

içten bi baskı oluo gibi dimi
hava vuruo gibi vajinaya
normalmiş hareketindenmiş
benimde acıo çok yaaa

sende git bi hastanede yaptır bi sabah hayatım

ay cok ilginc iste aynı sanki biri baskı yapmıs gibi acıyo resmen.. tam anlattıgın gibi.. herhalde oradaki kemikler esniyor aman esnesin esnesin iidir

giderim du bi bakalim randevum 9 agustos'ta o gune kadar sabredeyim benimki (dr) tatile gidecekti bu hafta zaten bekleyeyim bari..

ahh yalnız değilsinn öğlen sadece salata ve çorba yedimm ..şekerim çıkmasın diyee..
bol açık çay içiyorum birazdanda süt içicemm off off ..

Canım ben bunun normal doğumdan sonra yaşandığını duymuştum ama hamileyken hiç duymadım. Normal birşeydir belki. Doktora sormak lazım ama benim doktorum da erkek. Ben soramam şahsen. Doktoruna sorabilen olursa buradan öğrenebiliriz normal olup olmadığını. Ben de normal doğum yaparsam ve herkesin içinde böyle bir şey başıma gelirse diye çok endişeleniyorum. :18:

bende olmadı canım

ay bilemiyorum sevdecigim hastalikmi bu acaba?
birden geliverdi iyiki esim uyuyordu cok utandim hemen kactim.

normal doğumda değil şeyinden pırtlamak
beyninden gaz çıkarsan farketmezsin emin ol

ben aklıma gelirse sorarım. telefon etmeyi düşünüyorum zartaline ramazan ayı girmeden bir görüşeyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…