2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
normal doğumda değil şeyinden pırtlamak
beyninden gaz çıkarsan farketmezsin emin ol

Doğum esnasında değil canım, normal doğumdan günler sonra bile vajinadan gaz çıktığını duymuştum. Maalesef birçok kişinin başına gelmiş. Benim tek korkum herkesin içinde olması. Düşünsene eve bebek görmeye gelecekler, onların yanında hele hele erkek misafirlerin yanında böyle bir şey yaşadığını??!! Şehri hatta ülkeyi terk edebilirim.

kızlar bugün sabah size bir günaydın dedikten sonra giremedim bir daha şimdi hepnizin yazdıklarına birden cevap vereyim dedim: Princess of rain mutlu yıllar dilerim canım :)
kızlar ben de kalçadan çatladım ve selülit de cabası ama doğumdan sonra sedef rengini alacakmış o kırmızı mor çizgiler selülit için de birşeylr yaparız bakalım. Aldığım önlemler engellemedi ama belki azaltıyordur bilemiyorum. Onun dışında tuzsuz yiyenleri çok iyi alıyorum çünkü ben baştan kestim tuzu arada kaçırdım ama genelde çok tuzsuz yedim artık alıştım ama zamanla insan alışıyor ve bu aslında iyi birşey o yüzden kendimi böye avutuyorum napayım ben de oğluşumu çok özleyenlerdenim bir ay oldu artık haftaya kadar bekliycem daha renkli ultrason ve şeker ölçümü olacak bakalım sonuçlar nasıl olacak oğlumu çoooook merak ediyorum aranızda renkliye giren var mı??

içten bi baskı oluo gibi dimi
hava vuruo gibi vajinaya
normalmiş hareketindenmiş
benimde acıo çok yaaa

sende git bi hastanede yaptır bi sabah hayatım

ben de bu yüzden gittim acile baskı var diye bana da aynısını söyledi artık kendini hissettirecek büyüyor bir torbaya çakıl taşı koy hergün bir tane daha at içine bakalım noluyor dedi

kızlar bugün sabah size bir günaydın dedikten sonra giremedim bir daha şimdi hepnizin yazdıklarına birden cevap vereyim dedim: Princess of rain mutlu yıllar dilerim canım :)
kızlar ben de kalçadan çatladım ve selülit de cabası ama doğumdan sonra sedef rengini alacakmış o kırmızı mor çizgiler selülit için de birşeylr yaparız bakalım. Aldığım önlemler engellemedi ama belki azaltıyordur bilemiyorum. Onun dışında tuzsuz yiyenleri çok iyi alıyorum çünkü ben baştan kestim tuzu arada kaçırdım ama genelde çok tuzsuz yedim artık alıştım ama zamanla insan alışıyor ve bu aslında iyi birşey o yüzden kendimi böye avutuyorum napayım ben de oğluşumu çok özleyenlerdenim bir ay oldu artık haftaya kadar bekliycem daha renkli ultrason ve şeker ölçümü olacak bakalım sonuçlar nasıl olacak oğlumu çoooook merak ediyorum aranızda renkliye giren var mı??

pirt,pirt pirt aman Allahim akillara zarar:18:

amannn
fizyolojik şeyler bunlar tatlım ya
ne utanıosun

ben ben ben bebekin iç organlarına eline ayağına heryerine bakıyolar. çişini yapmışmı diye bile bakıyolar. ölçümleri alınıyo. birde rahim kalınlığına bakıyolar ama çooookkk güseeeellllll bize bamyasını bile göstertti dr. çok heyecanlı bir evre

içten bi baskı oluo gibi dimi
hava vuruo gibi vajinaya
normalmiş hareketindenmiş
benimde acıo çok yaaa

sende git bi hastanede yaptır bi sabah hayatım

amannn
fizyolojik şeyler bunlar tatlım ya
ne utanıosun

vallahi arkadaslar ben eskiden utanctan geberen bir insandım hatta ilk doktorum kadındı..
inanın Allah yasatmasın su 2 yılda cocuk denemeleri, cikolata kisti ameliyatı, klomen tedavileri, aşılama ve tup bebek denemeleri derken artık caart diye acıyorum ne yalan soyleyeyimm
yani eşim bu kadar gormemistir..
hele yaptıran arkadaslar bilir tüp bebek transfer sırasında odada yaklasık 6 kisi oluyo afedersiniz malum bolgenize kocaman bir ışık tutulluyor ve herkes oraya bakıyor
o yüzden yine halinize sukredin derim ben dogum nedir ki

ahahahhaa
OPU da uyuyosun o zaman kaç kişi oluo Allah bile :)
benim tedavi sırasındaki her gün gidip gelmelerim resmen komedi :)
alışkanlık yaptı diodum vajinal USG :) her gün ama ya her gün
yazık :)

ayyyyyyyyyyy ya yerim ben onları çok heyecanlıyım kızım ya bir hafta nasıl bekliyecem hergün aklımdan çıkmıyor valla ne kadar sürüyor peki 45 dk filan diye duymuştum bir de cd ve foto vereceklerini söylediler bize hasteneden sen de aldın mı

Kızlar konu ile alakasız olacak ama süt sağma pompası alacak mısınız? Aldınız mı? Hangi marka düşünüyorsunuz? Ben Allah izin verirse bebeğim 3-3,5 aylıkken çalışmaya başlamayı düşünüyorum. Ücretsiz izne çıkmayacağım gibi görünüyor şimdilik. O yüzden süt sağma nasıl yapılır, süt nasıl saklanır, hangi pompa daha iyidir bunları araştırıyorum. Siz araştırdınız mı? Philips Avent mi iyidir, Medela diye bir marka daha duydum, o da iyiymiş, acaba onu mu alsam? Çok kararsız kaldım bir de neye dikkat etmem gerektiğini bilmiyorum. :44:

ahahahhaa
OPU da uyuyosun o zaman kaç kişi oluo Allah bile :)
benim tedavi sırasındaki her gün gidip gelmelerim resmen komedi :)
alışkanlık yaptı diodum vajinal USG :) her gün ama ya her gün
yazık :)

ahh canım opu yu da unuttum (bilmeyenler icin acıklayayım yumurta toplama islemi) basıma gelen tatsız olayı da unuttum (buraya yazmak istemiyorum ama anladınız) onda da uyutulmustum kimbilir kac kisi baktı etti bızıkladı
zaten anca yaptıran bilir kızlarr her Allah'ın gunu vajinal muayene olmak ne demek!!! hele tedavi baslangıcında regl 'nin 2. gunu afedersiniz kanlı halinizle muayene oluyorsunuz yani bu nedir ki dogum en guzeli ennnnnnn sonunda bebeginize kavusuyorsunuz !!!!!! insallaaahhhhh

yemisim gazi bosverin salın gitsin

şimdi alma bence
sütün durumuna ve bebeğin emme durumuna göre doğumdan 1-2 ay sonra alırsın

canım benim 20-25 dk. kadar sürdü. ilkin bebişin başından başladı. ölçüm almadan bize iice gösterdi. cinsiyeti söyledi. sonra ölçümlerini organlarını inceledi. kan dolaşımına baktı. kordon kanına baktı. cd. ve foto için ayrı ücret aldılar. bana tek foto verdiler ama 2-3 tane alan var. iste sende bence

şimdi alma bence

ama alacaksan da herkes medela yı tavsiye ediyo tatlım hele calısanlar icin iki gogus icin birden olanı varmıs.. bak kasım annelerinde 2010 annelerinden 2011 annelerine tavsiyeler bolumunde ben prophetic adlı arkadası taciz ettim milyon tane soru sorarak orada yazmıs kızcagız saolsun..
oraya bi bak istersen

şimdi alma bence

Hemen almayı düşünmüyorum ama çalışmaya başladığımda ihtiyacım olacak diye şimdiden araştırıyorum. Aklımda bitirmek istiyorum ki zamanı geldiğinde gidip o markayı alayım, kullanayım. Son ana bırakmak istemiyorum. Nedense herşey planlanmış, seçilmiş, alınmaya hazır halde olsun istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…