2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ben pregnecare kullanıyorum canım işe yarıyorda. göğüs çatlakları için de bepanthene kullanıyorum

Bepanthene bildiğimiz bepanthene mi? Hani yara filan olunca süreriz? Onun başka türü/şekli var mı? Yanlış bir şey almayalım bir de.

canım güldürdün beni onun sıvısı yok ben de aynen aldım içine bakmadan şişede donmuş eşimle geri gönderdim bozuk diye meğer o sıcak suda eritilip kullanılıyormuş :)

Canım sıvısı var, benim arkadaşım sıvısını fısfıs şişeler olur ya onlara doldurup sıkıyordu. Benim aldığım aktarda yokmuş. Katısı da güzel de sıvısı daha mı iyi acaba diye tereddütte kaldım.

sanırım evet dur fotosunu çekip ekliyim hemen. dr vermişti bana

canım güldürdün beni onun sıvısı yok ben de aynen aldım içine bakmadan şişede donmuş eşimle geri gönderdim bozuk diye meğer o sıcak suda eritilip kullanılıyormuş :)

canım onun sıvısı war, yani sıvı dediğim nivea soft kıvamında, zafer de bi aktar war sosyete adı, ordan altım ben bi kutu 15 tl, bi de bişey daha sorcam sana mehmet beyle sezaryan falan konuştunuzmu hiç? gerçi o benm bi arkadaşımı normal doğurtmak için baya çabalattı kıza, gece de başından ayrılmadı, ama bensezeryan istiyorum da:44:

kızlar ben catlaklar icin mustela kullanıyorum stretch marks double action..
zamanında 3 al 2 ode kampanyasıyla eczanemizde.com sitesinden almıstım bi bakın isterseniz belki yine kampanya vardır...
herkes cok tavsiye etmisti ben de almıstım..
cok memnunum, fırsat buldukca suruyorum.. hic yapıskan degil hemen ustune giyiniyorum.. yapıs yapıs olmuyorum kıyafetime de leke yapmıyor..
ustelik kokusu da cok hoş..
farmatik kozmetik :)) web sitelerine bakın belki indirimde bulursunuz sekerler benim yakaladıgım kampanya superdi sansıma..
daha evvelden buraya da yazmıstım hanımlarrr kampanya devam ederken

Son düzenleme:
kızlar size bi haberim var ninnilerin hepsi aynı kendi ismimi indirdim ne sözler ne de melodi değişik değil sadece isim değişiyor ama olsun sonuçta hiç böyle bir şey olmayadabilirdi en azından ismi geçen bir ninnisi var bebişlerimizin

cnm saol allah razı olsun güzel dualarınız için.sana da geçmiş olsun.inşallah rabbime sığınıyrm.beni ve bütün sıkıntıda olanları bi aydınlığına çıkarsn inşallah.

normal özel olmaması her isme ninni nasıl uydurucaklar yoksa

bakalım benimki ne tarafa toplancak:)saol bu aradaa...

cnm 4 gndür hastanelerde cebelleşiyorum.bu gn gittim 100 lük için aç karnına şekerli suyu içince ardından kustum maalesef.yarın tekrar gitcem aç karnına.inşallah kusmadan tamamlarım.tam işkenceye döndü.aç karnına çok zor oldu benim için şekerli su.4 defa kan alcaklarmş.1 er saat arayla.inşallah normal çıkar.yada gebelik şekeridir.dediğin gibi bende tatlıyı çok sevmem.çok şekerli şeylerle aram yok.nie 183 çıktı şekerim anlamadım.cips kola binde bir yerim içerim.bakalım ne olcak inşallah yarın atlatırım bi daha içmem o suyu.:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…