- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.681
ben pregnecare kullanıyorum canım işe yarıyorda. göğüs çatlakları için de bepanthene kullanıyorum
canım güldürdün beni onun sıvısı yok ben de aynen aldım içine bakmadan şişede donmuş eşimle geri gönderdim bozuk diye meğer o sıcak suda eritilip kullanılıyormuş :)
:))bişey diil nedemek :) bende "kuzey " indirdim bu isim nasıl sizce???
Bepanthene bildiğimiz bepanthene mi? Hani yara filan olunca süreriz? Onun başka türü/şekli var mı? Yanlış bir şey almayalım bir de.
Canım sıvısı var, benim arkadaşım sıvısını fısfıs şişeler olur ya onlara doldurup sıkıyordu. Benim aldığım aktarda yokmuş. Katısı da güzel de sıvısı daha mı iyi acaba diye tereddütte kaldım.
canım güldürdün beni onun sıvısı yok ben de aynen aldım içine bakmadan şişede donmuş eşimle geri gönderdim bozuk diye meğer o sıcak suda eritilip kullanılıyormuş :)
ya kızlar bu ninni, nasıl indiriliyyoo lütfenn yardıım
ya kızlar bu ninni, nasıl indiriliyyoo lütfenn yardıım
ay çok güzelmiş kızlar yaa herkes indirsin dinlesin. acayip duygulandımaynen bu haldeyim
Bebeğinizin isimine özel ninni dinlemek ister misiniz? - Meyra - MeyraFanClub linki gönderen arkadaşa sonsuz teşekkürler
canım benim çok çok geçmiş olsundualrımız seninle Rabbim yar ve yardımcın olsun inşAllah, malesef bende düşük şekerden uzun yıllar tedavi gördüm sürekli doktor tshlarımı toridlerimi bakıyor, bunlar kardeş rahatszılık şekerin yanında trodide çıkıyor üzme tatlı canını annesi, güzel bebeğinede yansımasın, imtihan dünyası Rabbim Kerim, Allah a sıgınalım elbet bir kolaylık görünmezinden bir şifa vericektir.
kızlar size bi haberim var ninnilerin hepsi aynı kendi ismimi indirdim ne sözler ne de melodi değişik değil sadece isim değişiyor ama olsun sonuçta hiç böyle bir şey olmayadabilirdi en azından ismi geçen bir ninnisi var bebişlerimizin
canım ben de geçen hafta tatile gittim doktora sordum en fazla mantar olur onu da gelince tedavi ederiz dedi mayon ıslak kalmazsa o da olmaz dedi netten baktığımda havuzu önermiyorlar ama deniz olur diyorlar mayon üstünde kurumasın ve çok yorulma denizde bence hiç bir sakıncası yok benım bebiş denize girnce sağ tarafımda toparlanıyordubir hafta girdim bi problem olmadı şükür...
cnm 4 gndür hastanelerde cebelleşiyorum.bu gn gittim 100 lük için aç karnına şekerli suyu içince ardından kustum maalesef.yarın tekrar gitcem aç karnına.inşallah kusmadan tamamlarım.tam işkenceye döndü.aç karnına çok zor oldu benim için şekerli su.4 defa kan alcaklarmş.1 er saat arayla.inşallah normal çıkar.yada gebelik şekeridir.dediğin gibi bende tatlıyı çok sevmem.çok şekerli şeylerle aram yok.nie 183 çıktı şekerim anlamadım.cips kola binde bir yerim içerim.bakalım ne olcak inşallah yarın atlatırım bi daha içmem o suyu.:26::26:benım 159 çıktı. doktorum tekrar istedi bu sefer 100 lük içtim. onda da yuksek cıktı dıyetısyene yönlendirdi.oda degerlerın sınırın bıraz ustunde bu normal seker hastalığı değil hamılelıkten sonra buuyuk ihtimalle gecer dedi. pazartesı tekrar gidip hem aç hem tok karnına kan vercem sonucları tekrar degerlendırecek. tatlı,kola,cips,kuruyemiş,kızartma,hamur işi yasak.1 saat yuruyus yap dedi. ben yasak olanları zaten yemıyordum anlamadım nıye yuksek cıktıgını sekerlı seylerle hıc aram yok.stres yapma yapınca daha da artıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?