2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
benimde 150 cıktı ama daha yaptırmayı düşünmüyorum ee ne olcak dietisyn vs..
zaten ben hiçbir testimi yaptırmadım 2li 3 vs. ayrıntılı ugs hiçç yaptırmadım ALLAH büyük

benimde 150 cıktı ama daha yaptırmayı düşünmüyorum ee ne olcak dietisyn vs..
zaten ben hiçbir testimi yaptırmadım 2li 3 vs. ayrıntılı ugs hiçç yaptırmadım ALLAH büyük

bende yaptırmıyorum hiç bir testi ama benden renkli doppler istediler onda bile kararsız kaldım yaptırsammı yaptırmasammı diye doktoru arayıp sorsammı acaba benim isteğime bırakıyorsa hiç yaptırmıyım

valla bu şeker olayı beni de korkutmaya başladı ne olacak bakalım bir de ben de açlığa gelemem benim de içi bulanırsa kusarsam o kadar saat bekleyemezsem ayılıp bayılırsam ne olacak yaf şimdiden tasası sardı

yok bee canım öle bayılıcak kadar birşey yok ben hemde limon bile sıkmadım öle içtim şerbet gibi

içmeden önce bende stres olmuştum.bı defada içtim nefes almadan .ara verırsem kusarım dıye korktum.relax ol. bak beni 50 lik kesmedi sonrasında 100 lüğüde götürdüm.

bana bazıları biraz para tuzağı gibi geliyor bu testlerin o yüzden doktoru ii seçmek lazım ben ilk gittiğimde doktora benden kan testi idrar testi istedi liste tıbbı yazı tabi ben bkınca bişi anlamıyorum kasaya indik kız dedi 250 lira eşim yaptıralım dedi bende ben bi düşüneyim dedim kızın yanında ertesi gün okmeydanı sskya gittim ordaki bi doktor istek yaptı içlerinden üç test kedi köpeğe karşı alerjim varmıymış doktor bile para için istenmiş bir test kızım bu dedi ben sadece senden gerekli olanları yazıcam git onları yaptır dedi bende sadece onları yaptırdım doktoruma gittim ve doktorum farkında bile olmadı o testleri yaptırmadığımın bana önce sorsa kedi köpek besliyomusun dese bende evet desemde benden o testleri istese anlarım ama herkesten istediğimiz testler diyerek istedi

geçenlerde gittiğimdede 7 8 aylık hamile nerdeyse çıktı odadan ağlayarak hayırdır dedim ne oldu diye yardım etmek istedim bebek kordondan beslenmiyomuş dedi ben bile telaş yaptım üzüldüm kadın krize girdi nasıl ağlıyor doplerr istemiş ben burdan anlamıyorum dopler çektir demiş eşi işlemleri hallediyodu parayı ödedi geldi neyse acele diye dopplere bunu önce aldılar tekrar muayeneye girdi hiç bişey yokmuş ama kadın o stresle nerdeyse kaybedicekti çocuğunu doktoru çok ii seçmeliyiz bizi müşteri değil anne adayı olarak görmeli bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…