- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.701
arkadaşlar çok meyve tükettim gebelikte.şeker e neden olmşmudur anlamadım.ne yiyip içeçez
en sevdiğim meyveler karpuz üzüm çok tüketiyrm.sitrese girdim oyuncağı elinden alınmş çocuklar gibi.canım maalesef yaz meyvelerinde şeker çok var karpuz, kavun ve üzüm bunların başında az tüketmeye çalış
canım maalesef yaz meyvelerinde şeker çok var karpuz, kavun ve üzüm bunların başında az tüketmeye çalış
canım maalesef yaz meyvelerinde şeker çok var karpuz, kavun ve üzüm bunların başında az tüketmeye çalış
canımm meyveden hiçbir şey olmuyorr ben yedimmm hemdee çokk amaa şekerim iyi çıktı
benimde 150 cıktı ama daha yaptırmayı düşünmüyorum ee ne olcak dietisyn vs..
zaten ben hiçbir testimi yaptırmadım 2li 3 vs. ayrıntılı ugs hiçç yaptırmadım ALLAH büyük
ya kızlar bu şeker en son ne zman yapılıyor ki???benim doktor kontrolüm 10unda.burda herkes yaptırmış ama
ya kızlar bu şeker en son ne zman yapılıyor ki???benim doktor kontrolüm 10unda.burda herkes yaptırmış ama
valla bu şeker olayı beni de korkutmaya başladı ne olacak bakalım bir de ben de açlığa gelemem benim de içi bulanırsa kusarsam o kadar saat bekleyemezsem ayılıp bayılırsam ne olacak yafşimdiden tasası sardı
bir tek renki ugs cekilicem oda merakımdan yüzünü gösterrise oda oğlusumm
valla bu şeker olayı beni de korkutmaya başladı ne olacak bakalım bir de ben de açlığa gelemem benim de içi bulanırsa kusarsam o kadar saat bekleyemezsem ayılıp bayılırsam ne olacak yafşimdiden tasası sardı
gösterir gösterir meraklanma sen bol bol tembih et dinliyorlar :)
yok bee canım öle bayılıcak kadar birşey yok ben hemde limon bile sıkmadım öle içtim şerbet gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?