- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.721
bana bazıları biraz para tuzağı gibi geliyor bu testlerin o yüzden doktoru ii seçmek lazım ben ilk gittiğimde doktora benden kan testi idrar testi istedi liste tıbbı yazı tabi ben bkınca bişi anlamıyorum kasaya indik kız dedi 250 lira eşim yaptıralım dedi bende ben bi düşüneyim dedim kızın yanında ertesi gün okmeydanı sskya gittim ordaki bi doktor istek yaptı üç test kedi köğeğe karşı alerjim varmıymış doktor bile para için istenmiş bir test kızım bu dedi ben sadece senden gerekli olanları yazıcam git onları yaptır dedi bende sadece onları yaptırdım doktoruma gittim ve doktorum farkında bile olmadı o testleri yaptırmadığımın bana önce sorsa kedi köpek besliyomusun dese bende evet desemde benden o testleri istese anlarım ama herkesten istediğimiz testler diyerek istedi
geçenlerde gittiğimdede 7 8 aylık hamile nerdeyse çıktı odadan ağlayarak hayırdır dedim ne oldu diye yardım etmek istedim bebek kordondan beslenmiyomuş dedi ben bile telaş yaptım üzüldüm kadın krize girdi nasıl ağlıyor doplerr istemiş ben burdan anlamıyorum dopler çektir demiş eşi işlemleri hallediyodu parayı ödedi geldi neyse acele diye dopplere bunu önce aldılar tekrar muayeneye girdi hiç bişey yokmuş ama kadın o stresle nerdeyse kaybedicekti çocuğunu doktoru çok ii seçmeliyiz bizi müşteri değil anne adayı olarak görmeli bence
ya kızlar bu şeker en son ne zman yapılıyor ki???benim doktor kontrolüm 10unda.burda herkes yaptırmış ama
bana bazıları biraz para tuzağı gibi geliyor bu testlerin o yüzden doktoru ii seçmek lazım ben ilk gittiğimde doktora benden kan testi idrar testi istedi liste tıbbı yazı tabi ben bkınca bişi anlamıyorum kasaya indik kız dedi 250 lira eşim yaptıralım dedi bende ben bi düşüneyim dedim kızın yanında ertesi gün okmeydanı sskya gittim ordaki bi doktor istek yaptı içlerinden üç test kedi köpeğe karşı alerjim varmıymış doktor bile para için istenmiş bir test kızım bu dedi ben sadece senden gerekli olanları yazıcam git onları yaptır dedi bende sadece onları yaptırdım doktoruma gittim ve doktorum farkında bile olmadı o testleri yaptırmadığımın bana önce sorsa kedi köpek besliyomusun dese bende evet desemde benden o testleri istese anlarım ama herkesten istediğimiz testler diyerek istedi
geçenlerde gittiğimdede 7 8 aylık hamile nerdeyse çıktı odadan ağlayarak hayırdır dedim ne oldu diye yardım etmek istedim bebek kordondan beslenmiyomuş dedi ben bile telaş yaptım üzüldüm kadın krize girdi nasıl ağlıyor doplerr istemiş ben burdan anlamıyorum dopler çektir demiş eşi işlemleri hallediyodu parayı ödedi geldi neyse acele diye dopplere bunu önce aldılar tekrar muayeneye girdi hiç bişey yokmuş ama kadın o stresle nerdeyse kaybedicekti çocuğunu doktoru çok ii seçmeliyiz bizi müşteri değil anne adayı olarak görmeli bence
sinir bozucu şeyler iştee oo testler içinde eşim eskiden varmıymıs gibi düşündük ee yoktuu cok gerek duymadık hem olmus olsa bile ALLAH korusun ne yapabilicem hiç birşeyyy amann babası akıllı ben akıllı
bende yaptırmadım daha .. 6 sında randevum..
herkes acmı gitti şeker yüklemesine..
bana ac gelme ama cok sekerli seylerde yeme dedi..
bide ne kadar sürüyor bu test .. benim randevum 2 de ..
canım ben de yaptırmadım daha problem yok ben de 5 inde gidicem ama sen mecbur birşeyler yersin o saate kadar durulmaz sen en iyisi şekersiz şeyler ye problem olmaz tok da yapılıyormuş ben araştırdım netten
iyi gunler kizlar
bizi tebrik eden herkese cok tesekkurler
deryacigim sizin yildonumunuzde kutlu olsun canim Rabbim daima mutluluklar nasip etsinyasakta kalmis iyimis
biz dun gece sarilarak uyudukbunada sukur...
zaten doktorumuz yasagi kaldirsa kac yazar bende hic heves yok su siralar kocaman gobus,arti selulitli kalcalar,tostoparlak halimle biraz zor.
bir arkadas biberon sormustu sanirsam caykasigi sormustu avent canim.
leylacigim ucaga ilkkez bineceksen biraz korkarsin,korkma dedigimde ucak havalanirken insana yasattigi o mide bulandirici his.ucak duzeldiginde korku felan kalmiyor.
eger binersen kulaklarina kulak tikaci al yada pamuk.
havalanirkende derin, derin nefes al ver.yolun uzunmu bilemiyorum ama her yarim saatte bir kolidorda yuruyus yap.
benim zipadan bugun ses dun nazar etti esra arkadasim zipama
bende yaptırmadım daha .. 6 sında randevum..
herkes acmı gitti şeker yüklemesine..
bana ac gelme ama cok sekerli seylerde yeme dedi..
bide ne kadar sürüyor bu test .. benim randevum 2 de ..
canım ikinci olcak bu 1 saat çok kısa ama nafile korkuyorum işte eşimde istemiyo gitmemi.gidersem 1 ay en az kalcamdabirde hamileyim diye belge isticeklermi acaba benden???doktor izni falan
ben o kadar teste,ultrasona,MR girdimki artik herseyden midem bulaniyorrandevulara giderken birde bana sorun neler yasiyorum cinnet gecirecek gibi oluyorum artik her ultrasondan sonra herseyimiz iyi olsa bile deli gibi agliyorum.piskolojim bozuldu yani :86:
şeker yükleme testini ne kadara yaptırdınız bizim hastanede 75 tl imiş çok pahalı geldi bana
bazi firmalar 25.27.haftadan itibaren istiyorlar canim.bir ay orada kalirsan ve donustede ucakla gelmeyi istiyorsan seni almazlar ucaga binemezsin bunuda dusun yani.
belli bir haftadan sonra uçağa binmek ysakmı yani doktor izin verse binemezmiyim
benimde yapılmadı daha yarın izin alıpta doktora gidebilirsem şayet cmtside tahlilli yaptıracam..zaten 28. haftaya kadar yapılıyomuş
kizlar ben cikiyorum aniden misafirim gelecek oldu.leylacigim belirli bir haftadan sonr adoktor izninde olsa ucaga almiyorlar erken havada dogum riski olabiliyor unutma bunu
şeker yükleme testini ne kadara yaptırdınız bizim hastanede 75 tl imiş çok pahalı geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?