2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

sinir bozucu şeyler iştee oo testler içinde eşim eskiden varmıymıs gibi düşündük ee yoktuu cok gerek duymadık hem olmus olsa bile ALLAH korusun ne yapabilicem hiç birşeyyy amann babası akıllı ben akıllı

ya kızlar bu şeker en son ne zman yapılıyor ki???benim doktor kontrolüm 10unda.burda herkes yaptırmış ama

bende yaptırmadım daha .. 6 sında randevum..

herkes acmı gitti şeker yüklemesine..

bana ac gelme ama cok sekerli seylerde yeme dedi..

bide ne kadar sürüyor bu test .. benim randevum 2 de ..

aynısı benim başıma da geldi konyada başkent üni hastanesi doktor bile olmayan sekreterleri yazıyor git yaptır diye sen de gidip yaptrıyorsun saçma sapan ama şimdiki doktorum sadece ben istersem ya da çok gerekliyse yapıyor hatta birçok testi benim pimpirikliğimden yaptık kesinlikle gözü açık olmalı sen de çok iyi etmişsin canım başka doktora giderek

iyi gunler kizlar

bizi tebrik eden herkese cok tesekkurler

deryacigim sizin yildonumunuzde kutlu olsun canim Rabbim daima mutluluklar nasip etsinyasakta kalmis iyimis

biz dun gece sarilarak uyudukbunada sukur...
zaten doktorumuz yasagi kaldirsa kac yazar bende hic heves yok su siralar kocaman gobus,arti selulitli kalcalar,tostoparlak halimle biraz zor.

bir arkadas biberon sormustu sanirsam caykasigi sormustu avent canim.

leylacigim ucaga ilkkez bineceksen biraz korkarsin,korkma dedigimde ucak havalanirken insana yasattigi o mide bulandirici his.ucak duzeldiginde korku felan kalmiyor.
eger binersen kulaklarina kulak tikaci al yada pamuk.
havalanirkende derin, derin nefes al ver.yolun uzunmu bilemiyorum ama her yarim saatte bir kolidorda yuruyus yap.

benim zipadan bugun ses dun nazar etti esra arkadasim zipama

ya ben muayeneye bile bu kadar çok gitmicem eşim tasa yapıyor ilk ikili test istedi eşim yine hemen yaptıralım dedi bende dedim Allah korusun bişey cıksa ben aldırmayı düşünmüyorum sen istiyomusun aldırmayı dedim tabikide hayır dedi eee o zaman dedim beni hamilelik boyunca strese sokmaya gerek yok dedim yaptırmadık İnşallah sağlıklı bir oğlum olur Allahın izniyle

canım ben de yaptırmadım daha problem yok ben de 5 inde gidicem ama sen mecbur birşeyler yersin o saate kadar durulmaz sen en iyisi şekersiz şeyler ye problem olmaz tok da yapılıyormuş ben araştırdım netten

canım ben de yaptırmadım daha problem yok ben de 5 inde gidicem ama sen mecbur birşeyler yersin o saate kadar durulmaz sen en iyisi şekersiz şeyler ye problem olmaz tok da yapılıyormuş ben araştırdım netten

yani oruc olmus olsam sadece kontrol olsa neyse .. ama bide 2ye kadar ac kalıp o şerbetli dediğiniz şeyi içersem ölürüm ben..

ben o kadar teste,ultrasona,MR girdimki artik herseyden midem bulaniyor randevulara giderken birde bana sorun neler yasiyorum cinnet gecirecek gibi oluyorum artik her ultrasondan sonra herseyimiz iyi olsa bile deli gibi agliyorum.piskolojim bozuldu yani :86:

canım ikinci olcak bu 1 saat çok kısa ama nafile korkuyorum işte eşimde istemiyo gitmemi.gidersem 1 ay en az kalcamdabirde hamileyim diye belge isticeklermi acaba benden???doktor izni falan

benimde yapılmadı daha yarın izin alıpta doktora gidebilirsem şayet cmtside tahlilli yaptıracam..zaten 28. haftaya kadar yapılıyomuş

canım ikinci olcak bu 1 saat çok kısa ama nafile korkuyorum işte eşimde istemiyo gitmemi.gidersem 1 ay en az kalcamdabirde hamileyim diye belge isticeklermi acaba benden???doktor izni falan

bazi firmalar 25.27.haftadan itibaren istiyorlar canim.bir ay orada kalirsan ve donustede ucakla gelmeyi istiyorsan seni almazlar ucaga binemezsin bunuda dusun yani.

tahmin edebiliyorum senin halinide hastanede kadına bebek kordondan beslenemiyo dediklerinde ben bile kötü oldum üzüldüm kadın gitti zaten eli ayağı boşaldı

benimde yapılmadı daha yarın izin alıpta doktora gidebilirsem şayet cmtside tahlilli yaptıracam..zaten 28. haftaya kadar yapılıyomuş

evt canım ben 25. haftamda yaptırmıs olcam ondn sonraki kontrolünde 1 ay sonra oldugunu düşünürsek.. 6sında yaptırmam mantıklı..

sen hangi hastaneye gidiyosun adanada

kizlar ben cikiyorum aniden misafirim gelecek oldu.leylacigim belirli bir haftadan sonr adoktor izninde olsa ucaga almiyorlar erken havada dogum riski olabiliyor unutma bunu

kizlar ben cikiyorum aniden misafirim gelecek oldu.leylacigim belirli bir haftadan sonr adoktor izninde olsa ucaga almiyorlar erken havada dogum riski olabiliyor unutma bunu

leyla benim bildiğime göre de doktor izin verirse alan da var verse bile almayanda thy pgs araştır bakalım bi hangisi alıyodu unuttum ama basınç ayarlı kabinde uçman gerekiyr bunu da unutma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…