- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.741
bende yaptırmadım daha .. 6 sında randevum..
herkes acmı gitti şeker yüklemesine..
bana ac gelme ama cok sekerli seylerde yeme dedi..
bide ne kadar sürüyor bu test .. benim randevum 2 de ..
32. haftadan sonra raporla binebiliyosun
bende yarın sabah gidicem doktorla tam konusamamıstık kafam karıstı aradım doktoru hafif kahvaltını yapıp gelebilirsin dedi illaki aç gitmeme gerek yokmuş.
birde 50 lik yüklenecekmiş belkide düşük doz oldugu için böyle dediler bizeişte banada hafif beslen şekerli yeme dedi. ac gelmene gerek yok dedi..
evt canım ben 25. haftamda yaptırmıs olcam ondn sonraki kontrolünde 1 ay sonra oldugunu düşünürsek.. 6sında yaptırmam mantıklı..
sen hangi hastaneye gidiyosun adanada
ama kacıncı haftada oldugunu raporlaman gerekiyormusss... bana öyle dedilerr.. ben diyenlerin yalancısıyım
ben çok zorlanıyorum valla arkadaşlar
aldığım kilo zaten çok fazla
karnım acayip ağır ve büyük
bide sıcaklar, tatile gidememe, giyecek birşey bulamama vb gibi şeyler beni çok bunalttı
kızımda bu kadar sıkılmamıştım sanırım yaştan belkide
bide erkek hamileliği ağır olurmuş diyor bazıları ne derece doğru bilemem
ama kızımda 9 aylık hamileyken halıları yıkıyordum elimde hemde
şimdi valla süpürge takmaya üşeniyorum gerçi sıcaklarda çok ondan da olabilir
şu zaman çabucak geçse bebişler sağlıklı sıhhatli doğsa hemencecik öbür yaz gelse
bide sıcaklar, tatile gidememe, giyecek birşey bulamama vb gibi şeyler beni çok bunalttı
şu zaman çabucak geçse bebişler sağlıklı sıhhatli doğsa hemencecik öbür yaz gelse
bana bazıları biraz para tuzağı gibi geliyor bu testlerin o yüzden doktoru ii seçmek lazım ben ilk gittiğimde doktora benden kan testi idrar testi istedi liste tıbbı yazı tabi ben bkınca bişi anlamıyorum kasaya indik kız dedi 250 lira eşim yaptıralım dedi bende ben bi düşüneyim dedim kızın yanında ertesi gün okmeydanı sskya gittim ordaki bi doktor istek yaptı içlerinden üç test kedi köpeğe karşı alerjim varmıymış doktor bile para için istenmiş bir test kızım bu dedi ben sadece senden gerekli olanları yazıcam git onları yaptır dedi bende sadece onları yaptırdım doktoruma gittim ve doktorum farkında bile olmadı o testleri yaptırmadığımın bana önce sorsa kedi köpek besliyomusun dese bende evet desemde benden o testleri istese anlarım ama herkesten istediğimiz testler diyerek istedi
geçenlerde gittiğimdede 7 8 aylık hamile nerdeyse çıktı odadan ağlayarak hayırdır dedim ne oldu diye yardım etmek istedim bebek kordondan beslenmiyomuş dedi ben bile telaş yaptım üzüldüm kadın krize girdi nasıl ağlıyor doplerr istemiş ben burdan anlamıyorum dopler çektir demiş eşi işlemleri hallediyodu parayı ödedi geldi neyse acele diye dopplere bunu önce aldılar tekrar muayeneye girdi hiç bişey yokmuş ama kadın o stresle nerdeyse kaybedicekti çocuğunu doktoru çok ii seçmeliyiz bizi müşteri değil anne adayı olarak görmeli bence
Kızlarrr nihayet kendime uygun bir hamile eteği buldum ben kapalıyımm birde çalışan bir bayanım pantolan giymiyorum nyseki ebru hamile giyimden bir etek buldum ama o da dar gelmişti gittim terziye biraz bolarrtım ve giydimmm çokk şükürr oldu eski eteklerimi giyiyordum resmen karnım ortaya çıktı. Sizlerr ne yaptınızz.
Ben yaklaşık 15 gün önce falan doktora gitmiştim. Radyolog yoktu benim doktor bakıyormuş ama genelde ben bakarım dedi 15 dk falan inceledi normal görünüyor dedi herşeyi en sonda bebeğe giden kanı inceledi damarları inceledi sanırım doopler bişey diye sınırda dedi coraspin e devam dedi bir ara baya kafaya takmıştım ama kötü bişey olsa tekrar çağırırdı 1 ay sonra gel dedi rutin konrtol yani aranızda var bu dedğim şeyin sınırda çıkması bende pek anlamadımyaa hayırlısı bbeklerimizi inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız benim zilli bu eteği sevdi sanırımm hafif hafif kımıldamaları geliyor
Kızlarrr nihayet kendime uygun bir hamile eteği buldum ben kapalıyımm birde çalışan bir bayanım pantolan giymiyorum nyseki ebru hamile giyimden bir etek buldum ama o da dar gelmişti gittim terziye biraz bolarrtım ve giydimmm çokk şükürr oldu eski eteklerimi giyiyordum resmen karnım ortaya çıktı. Sizlerr ne yaptınızz.
Ben yaklaşık 15 gün önce falan doktora gitmiştim. Radyolog yoktu benim doktor bakıyormuş ama genelde ben bakarım dedi 15 dk falan inceledi normal görünüyor dedi herşeyi en sonda bebeğe giden kanı inceledi damarları inceledi sanırım doopler bişey diye sınırda dedi coraspin e devam dedi bir ara baya kafaya takmıştım ama kötü bişey olsa tekrar çağırırdı 1 ay sonra gel dedi rutin konrtol yani aranızda var bu dedğim şeyin sınırda çıkması bende pek anlamadımyaa hayırlısı bbeklerimizi inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız benim zilli bu eteği sevdi sanırımm hafif hafif kımıldamaları geliyor
kızlarrrrrr yazımı okumadınızmı
Kızlar merhaba.benim özellikle tecrübeli annelere bir sorum olacak;benim kemiklerim çok agrıo.el ve ayak kemiklerim uykudan uyanıorum resmen.sizce sebebi ne olabilir?ben günde 1bardak süt içiorum az mı gelio acaba.ama çok yoğurt,peynir yiyorum.birde biz oğlumuz için Mete Aras ismini düşündük.nasıl kulağa hoş gelior mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?