2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bende yaptırmadım daha .. 6 sında randevum..

herkes acmı gitti şeker yüklemesine..

bana ac gelme ama cok sekerli seylerde yeme dedi..

bide ne kadar sürüyor bu test .. benim randevum 2 de ..

bende yarın sabah gidicem doktorla tam konusamamıstık kafam karıstı aradım doktoru hafif kahvaltını yapıp gelebilirsin dedi illaki aç gitmeme gerek yokmuş.

arkadaşlar şeker testi için ücret ödemedim.birinci testte 50 mg da aç ve tok farketmiyor.o yüksek çıktığı için 100 mg.testi istedi doktorum o aç olmak zorunda.ben aç karnına içince 100 mg daha yoğun 2 bardak içiyosunuz.içtikten hemen sonra çıkardım.yarın tekrar içmeye gidecem.1 er saat arayla 4 4 defa kan alcaklar.ilki aç karnına.sonraki kanlar şekeri içtikten sonra.aç olunca zorluyo gerçektn.

Kızlar benim gittiğim özel hastanede 18.haftadan önce muayene ücreti 35 TL alıyorlardı, 18.haftadan 28.haftaya kadar (ya da 30) 54 TL alınacakmış. Sebebini sordum, bu haftalarda yapılması gereken tetkikler yüzünden olduğu söylendi. Sizin gittiğiniz özellerde böyle bir şey istediler mi?

Kızlar benim gittiğim özel hastanede 18.haftadan önce muayene ücreti 35 TL alıyorlardı, 18.haftadan 28.haftaya kadar (ya da 30) 54 TL alınacakmış. Sebebini sordum, bu haftalarda yapılması gereken tetkikler yüzünden olduğu söylendi. Sizin gittiğiniz özellerde böyle bir şey istediler mi?

Kızlarrr nihayet kendime uygun bir hamile eteği buldum ben kapalıyımm birde çalışan bir bayanım pantolan giymiyorum nyseki ebru hamile giyimden bir etek buldum ama o da dar gelmişti gittim terziye biraz bolarrtım ve giydimmm çokk şükürr oldu eski eteklerimi giyiyordum resmen karnım ortaya çıktı. Sizlerr ne yaptınızz.

Ben yaklaşık 15 gün önce falan doktora gitmiştim. Radyolog yoktu benim doktor bakıyormuş ama genelde ben bakarım dedi 15 dk falan inceledi normal görünüyor dedi herşeyi en sonda bebeğe giden kanı inceledi damarları inceledi sanırım doopler bişey diye sınırda dedi coraspin e devam dedi bir ara baya kafaya takmıştım ama kötü bişey olsa tekrar çağırırdı 1 ay sonra gel dedi rutin konrtol yani aranızda var bu dedğim şeyin sınırda çıkması bende pek anlamadımyaa hayırlısı bbeklerimizi inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız benim zilli bu eteği sevdi sanırımm hafif hafif kımıldamaları geliyor

evt canım ben 25. haftamda yaptırmıs olcam ondn sonraki kontrolünde 1 ay sonra oldugunu düşünürsek.. 6sında yaptırmam mantıklı..

sen hangi hastaneye gidiyosun adanada

başkente gidiyorum cnm önce acıbademe gittim doktorları sevmedim o yüzden başkente başladık ama gittiğim ayrı bir özel doktor daha var:)

Kızlar merhaba.benim özellikle tecrübeli annelere bir sorum olacak;benim kemiklerim çok agrıo.el ve ayak kemiklerim uykudan uyanıorum resmen.sizce sebebi ne olabilir?ben günde 1bardak süt içiorum az mı gelio acaba.ama çok yoğurt,peynir yiyorum.birde biz oğlumuz için Mete Aras ismini düşündük.nasıl kulağa hoş gelior mu?

ben çok zorlanıyorum valla arkadaşlar
aldığım kilo zaten çok fazla
karnım acayip ağır ve büyük
bide sıcaklar, tatile gidememe, giyecek birşey bulamama vb gibi şeyler beni çok bunalttı
kızımda bu kadar sıkılmamıştım sanırım yaştan belkide
bide erkek hamileliği ağır olurmuş diyor bazıları ne derece doğru bilemem
ama kızımda 9 aylık hamileyken halıları yıkıyordum elimde hemde
şimdi valla süpürge takmaya üşeniyorum gerçi sıcaklarda çok ondan da olabilir
şu zaman çabucak geçse bebişler sağlıklı sıhhatli doğsa hemencecik öbür yaz gelse

aminnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

doğru söyküyorsun maalesef öle drlarda var ben o konuda çok şanslıyım benim dr cerahpaşa prof. muayeneye özeline gidiorum tüm tetkiklerimde cerrahpaşada oluo şimdiye kadar tüm testlerim oldu ve cebimden tek kuruş çıkmadı

kızlarrrrrr yazımı okumadınızmı

sana katılıyorum bir süpürge bile acmaya üşeniyorum
sıcaklar off off

esracım bende kapalıyım ben eski kıyafetlerimi giyiyorum hala olabiliyorlar bana ama ben lcw dan ince kot bir elbise aldım 50tlye onu tavsiye ederim sıcaklarda çok ii oluyo içine bir badi giymen yeterli resminide yükliyeyim

tecrübem yok olcak inşallah ama..magnezyum eksikliğide kemik agrısı yapabilir canım..yine bir bardak süt içiyosan iyi ben süt görünce bile midem bulanıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…