2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

canım ben kilolu bir bayanımm bana gitmiyor bu tür elbiseler bakalım bir tane buldum etekk

bende geçenlerden ebru gebe kıyafetleri satan maazadan aldım bir elbise cok memnunum cok güzel ve rahat herkezde cok beğendi 79ytlydi

canım ikinci olcak bu 1 saat çok kısa ama nafile korkuyorum işte eşimde istemiyo gitmemi.gidersem 1 ay en az kalcamdabirde hamileyim diye belge isticeklermi acaba benden???doktor izni falan
leyla'cıgım her havayolunun web sitesinde arattıgın zaman hamilelikle ilgili prosedür var girip okuyabilirsin.. kızların da dedigi gibi gittigin tarihten cok döndüğün tarih bence onemli..
en kotusu fethiye'deyken bi doktora gidip rapor alabilirsin ucabilir diye cunku 7 gunden eski olamaz raporun aman dikkat..
korku konusuna gelince.. bu sana kalmıs cicim yani cok mu kotu oluyorsun yoksa normal mi?
benim sana tavsiyem sabah eeeennn erken ucagı al boylelikle ona gitmek icin asırı erken uyanmıs olursun.. havalimanında da tıkabasa bir seyler ye ki hemen uykun gelsin cay icme.. zaten 1 saat ucaktan hicbir sey olmaz cicim kalkmasıyla inmesi bir..

bu arada kızlar bugun topigimiz pek bi sessiz sedasız ve tenha.. dun 21 kisi okuyordu neredesiniz kızlar???

kıyafet konusuna gelince ben her seyimi lcw nin internet sitesinden siparis ettim hemen 2 gun icinde geldi.. hic bosuna havasız magazasına gitmeyin bedeninizi bilioyrsanız..cunku oncelikle hicbir model dogru durust yok magazalarda ve beden kalmamıs oluyor.. benim magazada gormedigim bircok sey internet sitesinde vardi..
ayrica neden bilmiyorum lcw magazalarında hicbir zaman klima duzgun calısmıyor havasız agır bir koku var bayılacak gibi oluyorum.. aldıgım urunlerin hepsinden memnunum bir kere kanvas pantolonların en buyuk rahatlıgı gobek buyudukce kenarındaki lastiginden dugme ile ayarlayabiliyorsunuz... h&m magazasına iki kat para verip aldıgım pantolonumu giymiyorum artık cunku ayarı yok ve lastigini de direkt sıkı yapmıslar yemek yedim mi basıyor!! patlayacak gibi oluyorum!

hele lcw ye yeni beyaz kanvas pantolon gelmis muthis hemen siparis verdim giydim indirimde ayrıca.. bunun gobek kısmı oyle komple gobegi de sarmıyo asagıda yarım sarıyor cok daha rahat ve beyaz pantolon diye ag kısmına ten rengi bir astar bile yapmıslar.. superrr!!
elbiseler falan da asırı rahat kızlar.. ben butun yaz bunlarla idare edecegim insallah!
birkac bol tunik de aldım yıkaya yıkaya giyiyorum uniforma oldu ama napiim milyon tane sey alamam onun yerine bebegime alırım! ayrıca bir daha ki (kısmetse) hamileligimin yaza gelip gelmeyecegi de kayıp.. belki hayatım boyunca bir daha hic giymeyecegimm

Son düzenleme:
canım ben kan testi ile 50mg şeker testini birlikte yaptırdım 38 tl verdim

şeker yükleme testini ne kadara yaptırdınız bizim hastanede 75 tl imiş çok pahalı geldi bana

fatmacım 50mg olan ilk kan alıyorlar karışımı içiyorsun 1 saat sonra tekrar alıyorlar. diğerini bilmiyorum ama

bende yaptırmadım daha .. 6 sında randevum..

herkes acmı gitti şeker yüklemesine..

bana ac gelme ama cok sekerli seylerde yeme dedi..

bide ne kadar sürüyor bu test .. benim randevum 2 de ..

merhaba kızlar..25+1 hamileyim bu pazartesi denize gitcem bi sakıncası olur mu?sürekli mayo değişmek zorundamıyım..bilgi verirseniz cok sevinirim..

canım bende haziran gibi doktorum sormuştum bana denize girebilirsin ama havuza girme demişti, sen yinede bi doktoruna danış için rahat olsun.

canım normal bir değer tekrar 100 mg şeker yüklemesine ihtiyacın yok, ama sen yinede biraz daha dikatli ol

yaa dün sağlık ocağında tahlil vemiştim şimdi öğrendim kansızlık var diyo kan yapıcı şeyler ye bide idrarda enfeksiyon olabilir dedi gebelik ilerledikçe bol su iç dedi içiyorum aslında(moralim bozuldu yaa

bozma bence kanyapıcı şeyler içer yersin sende demir ilacı falan vermedimi doktorun benimde kan oranlarım çok düşük bu sıcakta gitmiyor ama arada harnup pekmezi yiyorum iyi geliyor 4 aydır ölçtürmedim bende ölçtürsem ii olur aslında

bende baktırmamıştım hiç içiyorum canım demir hapı ama 3 hafta falan oldu yani başlayalı bakalım artık daha dikkat etmem gerekiyor demekki

Son düzenleme:
bende baktırmamıştım hiç içiyorum canım demir hapı ama 3 hafta falan oldu yani başlayalı bakalım artık daha dikkat etmem gerekiyor demekki

Benim doğumdan önce de kansızlık vardı.hamile kaldığımı öğrendiğim günden itibaren demir hapı kullanıyorum. çok şükür bı sıkıntım yok. ayrıca kansızlıkla ilgili kırmızı üzüm bayağı faydalı, ama çekirdeği ile yiyecceksin. bende şeker hastalığı başlangıcı olduğu için pekmez falan yiyemiyorum.. zaten hamilelikte şeker yüksek çıkıyor herkesinn..

bide kırmızı et tabii.. hem senin için kan yapıcı. hemde bebiş için haftada 2-3 kere tüketilecekmiş. doktor bunun yanında bir sürü şey saydı tabi haftada 3-4 öğün tavuk 2 öğün balık ki kokusundan dolayı zor yiyorumm..bunların hepsine uymak zor valla. dikkat ediyoruz ama bu kadar çok dikkat edilemiyor malesefff

ayy evt ya olmuyo dikkat edm diyosun ama çalışınca herzamn uygulayamıyo insan bunları

slm kızlar topıgı okuyup okuyup kaçıyorumdoktor cok önemli ben özel hastaneye gitmemeye yeminli sayılırım bizleri ticari göruyolar dogum hastanaesının doktorunu tercıh ettım çokta basarılı muanehanesıne gıdıyorum 24 saat bır sorunum oldugunda araya bılıyorum tahlıllerın hiç birine para vermıyorum hastanede yapıyorum muane ücreti 120 tl ılk üç ay 15 bır kontrole almıstı sanırım 28 haftadan sonrada öyle tavsıye edrım

ay bende aynısını söylüyorum..benim kız komple saç gelecek sanırım...

bizde özledik canım.. neler yapıyosun.. anlat biraz..

saol canım valla deişik bir duurum yok arada girip sizlerin yazılarını okuyorum dua ediyorum.maşşallah dikkat ettimde kasım ayında kızlarda nufus patlaması olacak erkeklerin sayısı baya az kime sorsam kız diyor hadi hayırlısı bakalım.rabbim saglıkla versinde eli ayagı düz olsun o önemli olan.rabbim banada nasip eylesin insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…