- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #16.761
esracım bende kapalıyım ben eski kıyafetlerimi giyiyorum hala olabiliyorlar bana ama ben lcw dan ince kot bir elbise aldım 50tlye onu tavsiye ederim sıcaklarda çok ii oluyo içine bir badi giymen yeterli resminide yükliyeyim Eki Görüntüle 231536
leyla'cıgım her havayolunun web sitesinde arattıgın zaman hamilelikle ilgili prosedür var girip okuyabilirsin.. kızların da dedigi gibi gittigin tarihten cok döndüğün tarih bence onemli..canım ikinci olcak bu 1 saat çok kısa ama nafile korkuyorum işte eşimde istemiyo gitmemi.gidersem 1 ay en az kalcamdabirde hamileyim diye belge isticeklermi acaba benden???doktor izni falan
şeker yükleme testini ne kadara yaptırdınız bizim hastanede 75 tl imiş çok pahalı geldi bana
bende yaptırmadım daha .. 6 sında randevum..
herkes acmı gitti şeker yüklemesine..
bana ac gelme ama cok sekerli seylerde yeme dedi..
bide ne kadar sürüyor bu test .. benim randevum 2 de ..
merhaba kızlar..25+1 hamileyim bu pazartesi denize gitcem bi sakıncası olur mu?sürekli mayo değişmek zorundamıyım..bilgi verirseniz cok sevinirim..
cnm saol allah razı olsun güzel dualarınız için.sana da geçmiş olsun.inşallah rabbime sığınıyrm.beni ve bütün sıkıntıda olanları bi aydınlığına çıkarsn inşallah.
arkadaşlar benım de 50 grlık glukoz testinde açlık kan şekeri değerim 59 1 saat sonraki değerim 111 çıktı normal midir?yarın göstercem sonuçları doktora da netten baktım 60 tan düşük olmaması gerekiyor yazıyor
kızlarr magnezyum kalsiyum siz ne kullanıyorsun merak ettim. ben magvital ve calsiday D3 kullanıyorum. her gün.
yaa dün sağlık ocağında tahlil vemiştim şimdi öğrendim kansızlık var diyo kan yapıcı şeyler ye bide idrarda enfeksiyon olabilir dedi gebelik ilerledikçe bol su iç dedi içiyorum aslında(moralim bozuldu yaa
bozma bence kanyapıcı şeyler içer yersin sende demir ilacı falan vermedimi doktorun benimde kan oranlarım çok düşük bu sıcakta gitmiyor ama arada harnup pekmezi yiyorum iyi geliyor 4 aydır ölçtürmedim bende ölçtürsem ii olur aslında
bende baktırmamıştım hiç içiyorum canım demir hapı ama 3 hafta falan oldu yani başlayalı bakalım artık daha dikkat etmem gerekiyor demekki
bende baktırmamıştım hiç içiyorum canım demir hapı ama 3 hafta falan oldu yani başlayalı bakalım artık daha dikkat etmem gerekiyor demekki
Benim doğumdan önce de kansızlık vardı.hamile kaldığımı öğrendiğim günden itibaren demir hapı kullanıyorum. çok şükür bı sıkıntım yok. ayrıca kansızlıkla ilgili kırmızı üzüm bayağı faydalı, ama çekirdeği ile yiyecceksin. bende şeker hastalığı başlangıcı olduğu için pekmez falan yiyemiyorum.. zaten hamilelikte şeker yüksek çıkıyor herkesinn..
bide kırmızı et tabii.. hem senin için kan yapıcı. hemde bebiş için haftada 2-3 kere tüketilecekmiş. doktor bunun yanında bir sürü şey saydı tabi haftada 3-4 öğün tavuk 2 öğün balık ki kokusundan dolayı zor yiyorumm..bunların hepsine uymak zor valla. dikkat ediyoruz ama bu kadar çok dikkat edilemiyor malesefff
bana bazıları biraz para tuzağı gibi geliyor bu testlerin o yüzden doktoru ii seçmek lazım ben ilk gittiğimde doktora benden kan testi idrar testi istedi liste tıbbı yazı tabi ben bkınca bişi anlamıyorum kasaya indik kız dedi 250 lira eşim yaptıralım dedi bende ben bi düşüneyim dedim kızın yanında ertesi gün okmeydanı sskya gittim ordaki bi doktor istek yaptı içlerinden üç test kedi köpeğe karşı alerjim varmıymış doktor bile para için istenmiş bir test kızım bu dedi ben sadece senden gerekli olanları yazıcam git onları yaptır dedi bende sadece onları yaptırdım doktoruma gittim ve doktorum farkında bile olmadı o testleri yaptırmadığımın bana önce sorsa kedi köpek besliyomusun dese bende evet desemde benden o testleri istese anlarım ama herkesten istediğimiz testler diyerek istedi
geçenlerde gittiğimdede 7 8 aylık hamile nerdeyse çıktı odadan ağlayarak hayırdır dedim ne oldu diye yardım etmek istedim bebek kordondan beslenmiyomuş dedi ben bile telaş yaptım üzüldüm kadın krize girdi nasıl ağlıyor doplerr istemiş ben burdan anlamıyorum dopler çektir demiş eşi işlemleri hallediyodu parayı ödedi geldi neyse acele diye dopplere bunu önce aldılar tekrar muayeneye girdi hiç bişey yokmuş ama kadın o stresle nerdeyse kaybedicekti çocuğunu doktoru çok ii seçmeliyiz bizi müşteri değil anne adayı olarak görmeli bence
ay bende aynısını söylüyorum..benim kız komple saç gelecek sanırım...
bizde özledik canım.. neler yapıyosun.. anlat biraz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?