- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.521
bizde yarin 27 haftaya gircez insallah bebislerim 755 gram olmuslar simdilik ´doktor iyi diyor ama sanki kücük gibi geldi bana
ben de 49 kiloydum 4 kilo verd,m ilk 3 ayda şimdi 24. haftamdayım 51 kiloyum sadece göbeğim var o da yeni yeni belli oluyor ama bebişin kilosu iyiymiş bünyeyle alakalı herhalde fazla kilo da almak istemiyorum ama bulduğumu yiyorum umarım birden çok kilo almam eğer alırsam zor veririm çünkü
valla hatırlamıyorum ve bende bulamıyorummbende okumuştum onu ama şimdi bulamıyorumm yaa nerede okudun link verirmisin..
doktor olcaklar bunlar doktor..
ahh cnm aynen öylee geçenlerde bi deneyim dedim eşim görmeden çıkardım o kadar kötü duruyo kiii.zaten eşim pek hoşlanmazdı birde bu halimi görüp iyice tiksinmesin dedimmmAaaaahhh ahhh. onlar ne işe yarıyodu kiuzun zaman oldu. bişeyler anımsar gibiyim ama hatırlayamıycam galiba
Günaydın kuzucuklar ve anneleri, midesi yananlar, sıcaktan bunalanlar... Hepinize günaydın.
Biz pek de iyi olmayan bir tatil geçiriyoruz. Babamız geldi çok şükür artık o da izinde ama düğün, cenaze, trafik kazaları, yoğun bakımlar vs. herşeyin olduğu bir tatilin içine düştük. Şu mübarek günlerde dua ile bekliyoruz. Bir yandan doğum, bebek kıyafetleri, öte yandan da malum hastaneler, iyi haberler, kötü haberler... Hayat o kadar ilginç ki... Sanırım bütün bu olanlar beni büyütüyor, olgunlaştırıyor. Sanki eskiden hep başkalarının başına gelirdi bu tür şeyler, şimdi en yakınlarımın başına geliyor. Allah'ım bizi, bebeklerimizi, sevdiklerimizi kazalardan, belalardan, musibetlerden, tüm kötülüklerden muhafaza eylesin. Amin.
Bebişimden haberlere gelince tekmeliyor benim miniğim. Annesini üzmüyor hiç, çok şükür. Kasılma, mide bulantısı, ağrı vs. şu sıralar yaşamıyorum. Belki de yaşıyorum da yaşadığım diğer şoklar onları hissettirmiyor olabilir...
Ben sizi okumaya devam ediyorum. Arada sırada katılabilirim. Dualarınızda eksik etmezseniz bizi, seviniriz. Hepinize mutlu ve sağlıklı günler.
pişt ne dicüüm size
benim vicdansız acıbademde devletimin sigortası geçmio
haspammmm kime burun kıvırıosa :)
32. hafta da gelio malum, ben baha dan kaat alıp devlette mi 37 ye kadan çalışırı açtırcam? Gidip devlettekine muayene olmaz zorunda diilim dimi?
Ya da SGK geçen başka bi özelden bu rapor alınabilir mi sizce?
İK cıyım bak bideee :) prosedürü bilirim ama teoride sınıfta kaldım ! Otur sıfır :)
Kızlarınızla hava atmayı bırakın ..
Erkek doğurmasak evde kalcak kızlarınız..:))
Neredesiniz erkek annelerii...
5 kıza bir erkek düşecekmiş 10 yıl sonraa off çok kıymetliyiz çokk ..
pişt ne dicüüm size
benim vicdansız acıbademde devletimin sigortası geçmio
haspammmm kime burun kıvırıosa :)
32. hafta da gelio malum, ben baha dan kaat alıp devlette mi 37 ye kadan çalışırı açtırcam? Gidip devlettekine muayene olmaz zorunda diilim dimi?
Ya da SGK geçen başka bi özelden bu rapor alınabilir mi sizce?
İK cıyım bak bideee :) prosedürü bilirim ama teoride sınıfta kaldım ! Otur sıfır :)
Yalan onlar boşver sen, oğlan analarının hayali onlar :)) Tam tersi bolluk olacak, bizim kızlar seçecek
cnm özel hastanelerden alınan raporları işyerleri kabul etmiyo maalesf devlete gidip muayene olmamıız ve raporu devletten almamız gerekiyor.
ahahahhahahah :)
güliim de kokmaaa :) ne evde kalcakmış bizim kızlarımız peh pehhhhhh
can canım :) açtım özlükleri baktım, SGK geçen özelden alınan doğum raporu akabinde SGK dan alınan paranın dekontu var
asayiş berkemal no proplemmmm :) devlete kurcikletmeye gerenk yohh
SGK geçen bi hastane buldummu oh rahatım :)
Yalan onlar boşver sen, oğlan analarının hayali onlar :)) Tam tersi bolluk olacak, bizim kızlar seçecek
cevaba bakk ..
bizim oğullarımızın sayesinde belki kalmazlarr..
ya bizim burdan bi arkadaş geçende gitti geçmiyo diye devletten aldı raporu alla alla napcaz biz ya yani cnm özel hastanede sgk geçen yeri kabul ediyomu diyosun sen?
ya bizim burdan bi arkadaş geçende gitti geçmiyo diye devletten aldı raporu alla alla napcaz biz ya yani cnm özel hastanede sgk geçen yeri kabul ediyomu diyosun sen?
cevaba bakk ..
bizim oğullarımızın sayesinde belki kalmazlarr..
senin oğlunu ben yerim yerrrr
ama kızım evde kalmaz bee bak ben onu nasıl yetiştircem
karakapış gidecek
Aman yerim ben o kukuşlu kızları
pipili erkeklerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?