2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
pişt ne dicüüm size
benim vicdansız acıbademde devletimin sigortası geçmio
haspammmm kime burun kıvırıosa :)

32. hafta da gelio malum, ben baha dan kaat alıp devlette mi 37 ye kadan çalışırı açtırcam? Gidip devlettekine muayene olmaz zorunda diilim dimi?
Ya da SGK geçen başka bi özelden bu rapor alınabilir mi sizce?

İK cıyım bak bideee :) prosedürü bilirim ama teoride sınıfta kaldım ! Otur sıfır :)

Ne guzel yaa azıcık kılo almıssınız. Ben hayatım boyunca hıc 51 ın ustune cıkmamıstım ve bır gr bıle gobegı olmayan tamamen yagsız bır bayandım şuanda ınanamıyorum kendıme Ama allahtan yuzumde falan bır degısıklık yok henuz hamılelık maskesı dedıklerı lekeler ya da herhangı bır şişme olmadı ama gobegım kocamannnnn

bende okumuştum onu ama şimdi bulamıyorumm yaa nerede okudun link verirmisin..
doktor olcaklar bunlar doktor..
valla hatırlamıyorum ve bende bulamıyorumm
Aaaaahhh ahhh. onlar ne işe yarıyodu ki uzun zaman oldu. bişeyler anımsar gibiyim ama hatırlayamıycam galiba
ahh cnm aynen öylee geçenlerde bi deneyim dedim eşim görmeden çıkardım o kadar kötü duruyo kiii.zaten eşim pek hoşlanmazdı birde bu halimi görüp iyice tiksinmesin dedimmm

canım çok geçmiş olsun bu mübarek günlerde Allah yardımcınız olsun inşşş

Kızlarınızla hava atmayı bırakın ..

Erkek doğurmasak evde kalcak kızlarınız..:))

Neredesiniz erkek annelerii...

5 kıza bir erkek düşecekmiş 10 yıl sonraa off çok kıymetliyiz çokk ..

valla çalışmadığım yerden sordun, ben de bilemedim şimdi :) İK'cının eline su dökülmez ama mantıken SGK geçen başka bi özelde alınabilir bu rapor diye düşünmekteyim. Ama tabi mantıken doğru olan prosedürde olmuyo canım ülkemde, o da ayrı.

cnm özel hastanelerden alınan raporları işyerleri kabul etmiyo maalesf devlete gidip muayene olmamıız ve raporu devletten almamız gerekiyor.

Yalan onlar boşver sen, oğlan analarının hayali onlar :)) Tam tersi bolluk olacak, bizim kızlar seçecek

ahahahhahahah :)
güliim de kokmaaa :) ne evde kalcakmış bizim kızlarımız peh pehhhhhh

cnm özel hastanelerden alınan raporları işyerleri kabul etmiyo maalesf devlete gidip muayene olmamıız ve raporu devletten almamız gerekiyor.

can canım :) açtım özlükleri baktım, SGK geçen özelden alınan doğum raporu akabinde SGK dan alınan paranın dekontu var
asayiş berkemal no proplemmmm :) devlete kurcikletmeye gerenk yohh
SGK geçen bi hastane buldummu oh rahatım :)

ya bizim burdan bi arkadaş geçende gitti geçmiyo diye devletten aldı raporu alla alla napcaz biz ya yani cnm özel hastanede sgk geçen yeri kabul ediyomu diyosun sen?

ya bizim burdan bi arkadaş geçende gitti geçmiyo diye devletten aldı raporu alla alla napcaz biz ya yani cnm özel hastanede sgk geçen yeri kabul ediyomu diyosun sen?

Azcık yanmam var biraz kaşıntım var sankii sarı beyaz ayrıca su gibi akıntım var ara ara kasıklarıma ve makattıma kramp giriyo ?? vajinada sanki bi dolgunluk oluyoo sizlerde durumlar nasıl.. akşam doktora gidicemm..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…