- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.501
Ben kaçırmışım onu, okumamışım nasılsa :) Aman okumayayım da herşeyden nem kapıyoyorum zaten. Allah korusun hepsinden.. Hem ben bundan sonra relax moddayım
ürtikeri neyin bilmem
kafam kadar isilik lekeleri var karnımda
zannumca pişti kızım sıcaktan
annem dio ki ay gibi kız doğacak senden
çok çirkinleştinnn
ürtikeri neyin bilmem
çok çirkinleştinnn
O varsayım doğruysa yandık :) Ben çirkinleşmedim henüz tevazu gibi olmasın da bakıyorum bakıyorum hala güzelim:))) Kızım için endişeleniyorum
Günaydın kuzucuklar ve anneleri, midesi yananlar, sıcaktan bunalanlar... Hepinize günaydın.
Biz pek de iyi olmayan bir tatil geçiriyoruz. Babamız geldi çok şükür artık o da izinde ama düğün, cenaze, trafik kazaları, yoğun bakımlar vs. herşeyin olduğu bir tatilin içine düştük. Şu mübarek günlerde dua ile bekliyoruz. Bir yandan doğum, bebek kıyafetleri, öte yandan da malum hastaneler, iyi haberler, kötü haberler... Hayat o kadar ilginç ki... Sanırım bütün bu olanlar beni büyütüyor, olgunlaştırıyor. Sanki eskiden hep başkalarının başına gelirdi bu tür şeyler, şimdi en yakınlarımın başına geliyor. Allah'ım bizi, bebeklerimizi, sevdiklerimizi kazalardan, belalardan, musibetlerden, tüm kötülüklerden muhafaza eylesin. Amin.
Bebişimden haberlere gelince tekmeliyor benim miniğim. Annesini üzmüyor hiç, çok şükür. Kasılma, mide bulantısı, ağrı vs. şu sıralar yaşamıyorum. Belki de yaşıyorum da yaşadığım diğer şoklar onları hissettirmiyor olabilir...
Ben sizi okumaya devam ediyorum. Arada sırada katılabilirim. Dualarınızda eksik etmezseniz bizi, seviniriz. Hepinize mutlu ve sağlıklı günler.
O varsayım doğruysa yandık :) Ben çirkinleşmedim henüz tevazu gibi olmasın da bakıyorum bakıyorum hala güzelim:))) Kızım için endişeleniyorum
bende hala güzelim canım :)
var sen hesapla hamilelikten önceki harika güzelliğimi :)
anacığım öncesi&sonrası yapıo sadeceeee
ürtikeri neyin bilmem
çok çirkinleştinnn
bende nur gibiyim hamdolsun:)bi güzellik bi güzellik:)valla ben ultrasonda gördüm kulakları hafif kepçe sanırım babası kılıklı
Günaydın kuzucuklar ve anneleri, midesi yananlar, sıcaktan bunalanlar... Hepinize günaydın.
Biz pek de iyi olmayan bir tatil geçiriyoruz. Babamız geldi çok şükür artık o da izinde ama düğün, cenaze, trafik kazaları, yoğun bakımlar vs. herşeyin olduğu bir tatilin içine düştük. Şu mübarek günlerde dua ile bekliyoruz. Bir yandan doğum, bebek kıyafetleri, öte yandan da malum hastaneler, iyi haberler, kötü haberler... Hayat o kadar ilginç ki... Sanırım bütün bu olanlar beni büyütüyor, olgunlaştırıyor. Sanki eskiden hep başkalarının başına gelirdi bu tür şeyler, şimdi en yakınlarımın başına geliyor. Allah'ım bizi, bebeklerimizi, sevdiklerimizi kazalardan, belalardan, musibetlerden, tüm kötülüklerden muhafaza eylesin. Amin.
Bebişimden haberlere gelince tekmeliyor benim miniğim. Annesini üzmüyor hiç, çok şükür. Kasılma, mide bulantısı, ağrı vs. şu sıralar yaşamıyorum. Belki de yaşıyorum da yaşadığım diğer şoklar onları hissettirmiyor olabilir...
Ben sizi okumaya devam ediyorum. Arada sırada katılabilirim. Dualarınızda eksik etmezseniz bizi, seviniriz. Hepinize mutlu ve sağlıklı günler.
http://www.izlesene.com/video/mahsun-kirmizigul-kizlar-kizlar/196373
o zaman bu sanat abidesi eseri tüm kız analarına armağan ediyorum
Eyvallah :)) Kız anası adayı olarak olarak Mahsun'a maruz bırakıldık ya :)))
http://www.izlesene.com/video/mahsun-kirmizigul-kizlar-kizlar/196373
o zaman bu sanat abidesi eseri tüm kız analarına armağan ediyorum
ayy kızlarrr ne güldüm ama yaaa ne komiksiniz hepinizde :))) birider ay gibi doguracam öteki benim kızdan endişeliyim öbürü kulakları kepçe galiba :)))
ben sizin bu yazdıklarını sadece espri olarak kabul edip güldüm çünkü 2 ay sonra dogduklarında Allahın izniyle :)) siz kimseye laf söyletmeyeceksiniz dünyanın en çirkin bebegi bile olsa size en güzeli gibi gelecek.o duyguyu yaşamasamda etrafında çok karşılaştım hele dogduklarında ütüsüz gömlek gibi buruş buruşlar :)))
erkeğin özü oo,sanat güneşimiz,entel yönetmenimiz...bak dinlet evladına oynamazsa banada made demesinler:)adımla hitap etsinler:)
oyyy döşü kıllı
yerim mahsunu bennnn
kızım da oynuo şu an ohhhhhhh yandannnnnnnnnnn
saol canım. ben oğluşumun ağzından bir mektup yazmayı düşünüyorum. evde yemek işi biraz zor anam da evde. dışarı yemeğe mi çıkarsam acep:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?