2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ürtikeri neyin bilmem
kafam kadar isilik lekeleri var karnımda
zannumca pişti kızım sıcaktan
annem dio ki ay gibi kız doğacak senden
çok çirkinleştinnn

vay anam maşallah,işte o isilik gibi lekeler bacaklarına ve kollarınada ve hatta yüzünede saldırırsa tıp ona ürtiker diyo

Günaydın kuzucuklar ve anneleri, midesi yananlar, sıcaktan bunalanlar... Hepinize günaydın.

Biz pek de iyi olmayan bir tatil geçiriyoruz. Babamız geldi çok şükür artık o da izinde ama düğün, cenaze, trafik kazaları, yoğun bakımlar vs. herşeyin olduğu bir tatilin içine düştük. Şu mübarek günlerde dua ile bekliyoruz. Bir yandan doğum, bebek kıyafetleri, öte yandan da malum hastaneler, iyi haberler, kötü haberler... Hayat o kadar ilginç ki... Sanırım bütün bu olanlar beni büyütüyor, olgunlaştırıyor. Sanki eskiden hep başkalarının başına gelirdi bu tür şeyler, şimdi en yakınlarımın başına geliyor. Allah'ım bizi, bebeklerimizi, sevdiklerimizi kazalardan, belalardan, musibetlerden, tüm kötülüklerden muhafaza eylesin. Amin.

Bebişimden haberlere gelince tekmeliyor benim miniğim. Annesini üzmüyor hiç, çok şükür. Kasılma, mide bulantısı, ağrı vs. şu sıralar yaşamıyorum. Belki de yaşıyorum da yaşadığım diğer şoklar onları hissettirmiyor olabilir...

Ben sizi okumaya devam ediyorum. Arada sırada katılabilirim. Dualarınızda eksik etmezseniz bizi, seviniriz. Hepinize mutlu ve sağlıklı günler.

ürtikeri neyin bilmem
çok çirkinleştinnn

O varsayım doğruysa yandık :) Ben çirkinleşmedim henüz tevazu gibi olmasın da bakıyorum bakıyorum hala güzelim :))) Kızım için endişeleniyorum

canım çok geçmiş olsun ve allah beterinden saklasın...

O varsayım doğruysa yandık :) Ben çirkinleşmedim henüz tevazu gibi olmasın da bakıyorum bakıyorum hala güzelim :))) Kızım için endişeleniyorum

bende hala güzelim canım :)
var sen hesapla hamilelikten önceki harika güzelliğimi :)
anacığım öncesi&sonrası yapıo sadeceeee

bende hala güzelim canım :)
var sen hesapla hamilelikten önceki harika güzelliğimi :)
anacığım öncesi&sonrası yapıo sadeceeee

Hamilelik insana ekstra güzellik ve mütevazilik katıyo desenize, hepimizde bi tevazu bi tevazu :))
Çiiikin mi ki bizim kızlar Oyyy kurban olur annesi ona ya çiiikinim benimmm

ürtikeri neyin bilmem
çok çirkinleştinnn

bende nur gibiyim hamdolsun:)bi güzellik bi güzellik:)valla ben ultrasonda gördüm kulakları hafif kepçe sanırım babası kılıklı

ayy kızlarrr ne güldüm ama yaaa ne komiksiniz hepinizde :))) birider ay gibi doguracam öteki benim kızdan endişeliyim öbürü kulakları kepçe galiba :)))
ben sizin bu yazdıklarını sadece espri olarak kabul edip güldüm çünkü 2 ay sonra dogduklarında Allahın izniyle :)) siz kimseye laf söyletmeyeceksiniz dünyanın en çirkin bebegi bile olsa size en güzeli gibi gelecek.o duyguyu yaşamasamda etrafında çok karşılaştım hele dogduklarında ütüsüz gömlek gibi buruş buruşlar :)))

Çok geçmiş olsun... Şu mübarek günlerde herşey yoluna girer inşallah.. Ve amin dualarına, Allahım hepimizi, sevdiklerimizi kazadan beladan korusun inşallah..

Gülelim valla Allah gülmeden ayırmasın, zaten hep bi endişe hali hamilelikte. Hele ben başından beri mikroydu, amniyoydu derken artık daha rahat olmak istiyorum. Tabi Allah izin verirse, herşey yolunda giderse inşallah... Baştan çok üzdüm yavrumu, şimdi günah çıkarıyorum bi nevi :) Duayı elden bırakmadan tabi, biraz da geniş olmak lazım hamilelikte, hep olumsuzu düşünmek bişey katmıyo insana. Tabi bugün diyorum, yarın başka insan oluyorum, malum hormonlar :) At suçu hormonlara gitsinn

Son düzenleme:
saol canım. ben oğluşumun ağzından bir mektup yazmayı düşünüyorum. evde yemek işi biraz zor anam da evde. dışarı yemeğe mi çıkarsam acep:26:

cok guzel olur mektup işi ama bence bıde kendı adından yaz bıseyler ...
evde annen varsa evde yemek olayı olmadı ozaman en ıyısı dısarı yemege cıkın ....

Çok geçmiş olsun canım. Allah beterinden saklasın. Amin

kızlar hastahaneler artık merkezi sistem randevu almaya geçmişler. ayrıntı :

Ev, iş, ankesör ve cep telefonlarından 182 numaralı Sağlık Bakanlığı MHRS Çağrı Merkezi aranır.
182 numaralı telefonu arayan vatandaş tarafından çağrıyı karşılayan asistana (canlı operatör) randevu talebinde bulunulan vatandaşın T.C. Kimlik Numarası verilir. Asistan vatandaş bilgilerini doğrular.
Vatandaş Erzurum veya Kayseri illerinden randevu talebinde bulunduğu hastane, poliklinik ve hekim bilgilerinden en azından hangi polikliniğe gideceğini asistana bildirdikten sonra, asistan uygun tarih ve saat dilimlerini vatandaşa iletir.
Vatandaş seçimini yaparak randevusunu alır.

http://www.saglik.gov.tr/TR/belge/1-10042/merkezi-hastane-randevu-sistemi-devreye-girmistir.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…