- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.701
Kızlar ayın 5'i evlilik yıldönümümüz.4 yılı bitiriyoruz inş.
Ne yapmalı değişik fikir?
Bu halimde evde yemek falan yapamam:)
Dışarıda yeriz böyle sürpriz bi hediye alsam diyorum ama ne?
çattır çatır :)
hamilelikte ne varsa bende var
çatlama mide kusma bulantı
ayy eksik kalmam hiçç bişeyden :)
selam kızlar ya kaç gündür ağrım var sanırım kistim ağrı yapıyor doktorumda uzakta offf sol tarfımda 5cmlik kitim vardı
sol yanım ağrıyo
Canım geçmiş olsun.
Bence doktoruna sor.
Ben aldırmıştım 5 cm den fazlaydı sol yumurtalığımda.
hamile kalmadan 3 ay önce aldırmıştım.
Senin hamilelikten önce de var mıydı,yoksa hamilelikle mi büyüdü?
işte o yaptığı baskı sonucu mide de ki yemek, salgı vs ne varsa yemek boruna kaçıyor..buda yemek borusu ve mide arasındaki kısımda yanma yapıyor..bunu brzcık hafifletmek için yüksek yastık kullanın..
bu gün oğluşumun zıbınlarını bodylerini fln yıkadım..asarken hepsine bi sarılıpta astım..Allahım giydirmeyide nasip et..
cnm özel mesaj atamıyorum edirneli misinnn
çatlaklarınız ne durumda
kızlar bebek alışverişinde annane babanne teyzeden falan bana iş düşmüyor, o yüzden bende kendi alışverişlerimi yapıym bari diyorum, emzirme südyeni lohusa geceliği gibi şeyler aldınız mı? ben lohusa geceliği almayı düşünüyorum en az 3 tane gerekirmiş önden düğmeli,heyecanlanmaya başladım kendimi hastane odasında hayal ediyorum oğlumu kucağıma vermişler babası foto çekiyor :))) off nası geçecek son 3 ay :)
İyi akşamlar güzel anne adyları.biz doktora gittik,şeker yüklemesi için çok şükür herşey güzel çıktı.ama 1kilo fazla çıktım yani 6kilo almışım 24.haftadayım.biraz dikkat et dedi.gerçi anlamıorum ne hamur işi,ne tatlı yemem.öle geceleride pek bişey yemem ama nedense kilo aldık biranda.gerçi oğlumun keyfi yerindeydi onun için çok kafama takmadım
sende mi adanalısın kuzum...
kızlar.. dün benimde midem cok kötüydü.. aksam eşime iftar hazırlayana kadar canım cıktı.. bide sonrasında domates konservesi yaptım menemen için belim agrıdı.. sahrda bizim beyin canı menemen istiyor .. kolay olsun diye bi aylık stokladım dolaba.. arada benim kalkmama gerek kalmadan yapıversin diye..
yogurt ekmek ya da peynir ekmekle besleniyorum resmen.. baska bişey yiyemiyorum.. ne olacak bu durumda.. bide 400 grm aldım inşallah bebişimde almıstır. bariz bi şekilde karnım sertleşti ve büyüdü bu hafta .. dr istediğin gibi yatabilirsin bi süre sonra zaten rahatsızlık verecek üstüne istesende yatamayacaksın demişti.. dün koca sert göbeğimden yatamadım.. yan yatmaya calısmak gercekten zor imiş.. dün gece anladım.. Allah yardımcımız olsun...
seninki de dert mi
işe gelmekten eskidim, kıyafet giymek istememekten çirkinleştim
sıcaktan şiştim
ayyy
depresyondayım
bide koltuk altlarım karardı
öğğk pis kadın oldum
böle asırlardır siyah bişi giymiş de yıkanmamış gibi
gebelik maskesi dedikleri benim kolumun altında oldu
çıldıracimmmmm
işte o yaptığı baskı sonucu mide de ki yemek, salgı vs ne varsa yemek boruna kaçıyor..buda yemek borusu ve mide arasındaki kısımda yanma yapıyor..bunu brzcık hafifletmek için yüksek yastık kullanın..
bu gün oğluşumun zıbınlarını bodylerini fln yıkadım..asarken hepsine bi sarılıpta astım..Allahım giydirmeyide nasip et..
kızlarr günaydınnn adet ağrıları gibi ağrılarım oluyorr sizde de oluyormu arada midemm yanıyorr gecen cuma akşamı kızım çokk hareketliydi ama şimdi pek değil canı sağ olsun kuzumunnn canım kızımm benimmm oruç tutuyormusunuz tutanlar varmı ben tutmuyorumm ilk gün tutacaktım eşim izin vermedi işteyimm o yüzden rahay yiyip içemiyorum. özelikle su içişim çok azaldı
burcucum sanırım 7. aya giricez ya onun etkisi başladı. son 3 ayda ilk 3 ay gibi oluyormuş öyle yazıyor heryerde normal bir durum malesef..
benim görümcemde hamile bende 2 ay geride ama görmeniz lazım ne ilk zamanlarda nede şimdi hamile gibi zıpır zıpır enerji dolu sanırım bünye meselesi kızlar..
doğum çantanızı ne zaman hazırlamaya başlayacaksınız bayanlar...
tatlı anneler size sorum var...sabah bebğim hareketliydi ama sabahtan beri tık yok bu kadar uzun süreli sessiz kalıyormu sizin bebekleriniz...
tatlı anneler size sorum var...sabah bebğim hareketliydi ama sabahtan beri tık yok bu kadar uzun süreli sessiz kalıyormu sizin bebekleriniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?