2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Kızlar ayın 5'i evlilik yıldönümümüz.4 yılı bitiriyoruz inş.
Ne yapmalı değişik fikir?
Bu halimde evde yemek falan yapamam:)
Dışarıda yeriz böyle sürpriz bi hediye alsam diyorum ama ne?

hemmennn çiçek sepetine girrr
65 lik kek güller 22 TL KDV dahil
hem çok uygun hem çok şık
bundan iyisi şamda kayısı :)

çattır çatır :)
hamilelikte ne varsa bende var
çatlama mide kusma bulantı
ayy eksik kalmam hiçç bişeyden :)

şükür ben çoğu belirtiden eksik kaldım ama eksikliğini hissetmiyorum bi şu göğüs arası kararma bi sivilce bide erkek anneyi güzelleştirir diyolar ergenlik gibi sivilce döküyorum ve hiç güzeleşmedim :84:

selam kızlar ya kaç gündür ağrım var sanırım kistim ağrı yapıyor doktorumda uzakta offf sol tarfımda 5cmlik kitim vardı
sol yanım ağrıyo

Canım geçmiş olsun.
Bence doktoruna sor.
Ben aldırmıştım 5 cm den fazlaydı sol yumurtalığımda.
hamile kalmadan 3 ay önce aldırmıştım.
Senin hamilelikten önce de var mıydı,yoksa hamilelikle mi büyüdü?

öncedende vardı canım erimedi gitti tam aldırıcaktım gebe kalmısımm
ama ugsde gözükmüyoo ama sanırım ağrıyı o yapıyooo

bnm kistim falan da yok ama kasık ağrım var bebiş mi yapıyor acaba ya zaten kaç gündür diyorum ya ayaklar orada diye.arada bir de ağrıyan yerde bir oynama oluyor. önemli bişi midir sizce? doktorumu aramak istemiyorum daha geçen hafta acilden gitmiştim:) dayanılmıcak gibi bir ağrı diil göbeğimde falan da oluyor

tezim doğruymuş yani bu arada slm arkadaşlar karnımızı doyurduk geldik biz kızımla

Son düzenleme:

canım sütyen için biraz daha bekle derim ben çünkü göğüslerin daha büyüyecek ve kış ayında doğum yapacağımız için genelde yazlık gecelikler şimdi ama sen bilirsin. Bu arada ben de heyecanlanmıyor değilim hatta çok sabırsızlanıyorum oğluşum kıpırdandıkça bir an önce kucağıma almak istiyorum ben de. O günler de gelecek Allahın izniyle..

Şeker yüklemesinin iyi çıktığına sevindim canım, ben de cuma günü gideceğim kontrole. Bu arada ben 9 kilo aldım şimdiden Allah sonumu hayır etsin valla ve bunun 2 sini ilk 3 ayda, 6 tısını 4.,5. ayda ve bu ay frenledim kendimi 1 kilo aldım. Başta dikkat etmedim ne canım çekiyorsa gece gündüz demeden yedim şimdi duba gibi olacağım diye korkuyorum :) Olsun oğluşumun da benim de canımız sağolsun. Bebişimi emzirdikçe veririm o kiloları inşallah..

evet canım şimdi tatildeyim adanadayım amaa evim konyada

tatlı anneler size sorum var...sabah bebğim hareketliydi ama sabahtan beri tık yok bu kadar uzun süreli sessiz kalıyormu sizin bebekleriniz...

benimde koltuk altlarım karardı.çok sinir oldum bende. geçer mi acaba?çok çirkin görünüyorlar ya

yüksek yastık diyosun da benim ayaktayken de yanıyor cayır cayır. rennie ile kanka oldum.

suyunu ihmal etme aman. kimsenin göremeyeceği bi yer yok mu? yada arkanı dön iç. bebişler bu sıcakta susuzluğa nasıl dayanır?

Allahımmmmm! gerçekten mi? benim 4 ayım felaket yorgun geçti o günlere geri mi döncem şimdi. offfffffffff ağlamak istiyorum

doğum çantanızı ne zaman hazırlamaya başlayacaksınız bayanlar...

ben önümüzdeki ay hazırlayacağım 7. ayda yani, ne olur ne olmaz.bide ağırlaşınca gezip alışveriş yapmaya halim kalmaz belki diye düşünüyorum.

tatlı anneler size sorum var...sabah bebğim hareketliydi ama sabahtan beri tık yok bu kadar uzun süreli sessiz kalıyormu sizin bebekleriniz...

ben böyle durumlarda süt ve meyve yiiyip uzanıyorum, genelde işe yarıyor. ama nuh deyip peygamber demediği de oluyor. şu an hareketlerinin düzensiz olması normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…