- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.721
evet Edirneliyim canım
tatlı anneler size sorum var...sabah bebğim hareketliydi ama sabahtan beri tık yok bu kadar uzun süreli sessiz kalıyormu sizin bebekleriniz...
kızlar beni yine şaşı yaptınız yani bir gun girmedim kaynamıs ortalık
acıyın azıcık beaa:))
herkesin keyfi yerine sıpalar da göbüşlerde mutlu mesut yasayalım hep birlikte :89::89::89:
ben ne ikram edilir ne edilmez hic bilmiyorum dogumlarda.. kimi gittigim odalarda cerceveler biberonlar hem şeker hem cikolata veriyorlar kimi odalarda sadece o parlak olan nikah sekeri gibi olandan veriliyor.. kimisi sadece mevlutte veriyor..sasırdım kaldım hangisini alacagıma.. bi de süsleri aldınız diyelim diger yiyecekleri nereden alıp yapıstıraaksınız? ha bir de yazıları kim yazacak? bebegin adı tarihi gibi?
kapı süsleri de satılıyor mu ciciler eminonu'nde bu arada?
bir de bu bebegi tutmak icin süslü yastıklar oluyo hani mevlutte onlar da orada var mıdır?
ben dogumda da oyle bi yastık kullanmak istiyorum kızımı kucagına alacagım diye millet eciş bücüş yapmasın yastıkla alsınlar istiyorum
ben mevlütte hoca ile anlaşıp hiçç kucağa vermemeyi düşünüorum :)
ben mevlütte hoca ile anlaşıp hiçç kucağa vermemeyi düşünüorum :)
kızlar beni yine şaşı yaptınız yani bir gun girmedim kaynamıs ortalık
acıyın azıcık beaa:))
herkesin keyfi yerine sıpalar da göbüşlerde mutlu mesut yasayalım hep birlikte :89::89::89:
ben ne ikram edilir ne edilmez hic bilmiyorum dogumlarda.. kimi gittigim odalarda cerceveler biberonlar hem şeker hem cikolata veriyorlar kimi odalarda sadece o parlak olan nikah sekeri gibi olandan veriliyor.. kimisi sadece mevlutte veriyor..sasırdım kaldım hangisini alacagıma.. bi de süsleri aldınız diyelim diger yiyecekleri nereden alıp yapıstıraaksınız? ha bir de yazıları kim yazacak? bebegin adı tarihi gibi?
kapı süsleri de satılıyor mu ciciler eminonu'nde bu arada?
bir de bu bebegi tutmak icin süslü yastıklar oluyo hani mevlutte onlar da orada var mıdır?
ben dogumda da oyle bi yastık kullanmak istiyorum kızımı kucagına alacagım diye millet eciş bücüş yapmasın yastıkla alsınlar istiyorum
caminin ordan gir şekerim kahvaltılıkçılar var dümdüz yürü sağında mehmet efendi tam karşında Mabel çikolatacı var
Mehmet efendiden sağa kıvrıl o sokak bereket :)
sona mabelin ordan da bi sağ yap solda da var 1-2 yer
oralardan al
çok yukarı çıkma
başka çeşit yiyemiyorum...
midem yanacak korkusundan...
normalde zaten hafifleştirmiştim yediklerimi yanma yüzünden..
ama dünki yanma tavandı resmen.. daha üstüne cıkacağını düşünmüyorum
bi de ramazan oldugu için burdada yemek yemem zor oluyor
evden ekmek arası peynir getiriyorum sütle içiyorum öğlenleri.. sabah kahvaltımda aynısı ..aksamda yogurt ekmek...
meyve yiyorum bide aksamları..
meyve konusunda şeftali saplantım olustu ..
sahurda .. sabah uyanınca.. aksam eve gidince durmadan yiyorum..
Allahtan mevsimindeyizde heryerde var...
kızlar bir de birşey sorucam bu mendilleri elinde yapacak olan var mı ?
ben biraz bu konularda beceriksizim nasıl yapıcam?
kadıköyden motora bin motordan inip alt geçitten geçiyorsun mısır çarşı var istersen mısır çarşısınız gezerekte gidebilirsin ama bilmiyorsan biraz karıştırabilirsin mısır çarşısının yantarafında geçitten çıktığın gibi karşıya baksan görürsün peynir kahvaltı ürünleri satan yerler var o sokak boyunca yürü kahve kokusunu takip et :) köşede kurukahveci mehmet efendi var o sokaktan gir hep süs eşyası satan yerler var ama bir mağaza gittiğinde göreceksin oldukça kalabalık en popüler o sanırım ve çok güzel şeyler var birde kesinlikle tek gitmeeminönü teyzeleri ezer geçer seni
ben mevlütte bebişi karıların önüne çıkarmamayı bile düşünüyorum
olmaz kızım o kadar da :)
mevlüt yapma o zaman
çaar milleti bebeyi göstertme
olmazzz
kızlar bebek alışverişinde annane babanne teyzeden falan bana iş düşmüyor, o yüzden bende kendi alışverişlerimi yapıym bari diyorum, emzirme südyeni lohusa geceliği gibi şeyler aldınız mı? ben lohusa geceliği almayı düşünüyorum en az 3 tane gerekirmiş önden düğmeli,heyecanlanmaya başladım kendimi hastane odasında hayal ediyorum oğlumu kucağıma vermişler babası foto çekiyor :))) off nası geçecek son 3 ay :)
kızlar bide mevlüd ne zaman okutulacak?
pizza vercem,kola vercem,dua etcekler sevap işlicekler daha ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?