2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ben mevlütte hoca ile anlaşıp hiçç kucağa vermemeyi düşünüorum :)

ben mevlütte bebişi karıların önüne çıkarmamayı bile düşünüyorum

canlar ben mevlutte zaten oyle gezdirmeyi pek dusunmuyorum gozlerimle gordum her kadın alıp kucagında iki kere sallıyor oha yani sadece ben kendi elimde onlerinden gecer gezdiririm de hastane odasından bahsetmistim o yastıgı kullanmak istiyorum diye..
cunku hastane odasında en yakınlarım da olsa cocugum kucakta eciş bücüş olsun istemiyorum acıkcası..

o yastıklar avr mıdır eminonunde?

lunacım eğer almak istersen bizim tarif ettiğimiz yerde mısır çarşısı cıkışında çikolata satan yerde var ve temiz biyer ambalajlarıyla satılıyor ama sen bilindikbir marka alırım diyorsan güllüoğlu hacı oğlu hepsi satıyor bebek çikolataları yapıştırma işine gelince ben tülle kurdela ile bağlamayı düşünüyorum ama yapıştırma dersen şu meşhur ne alırsan bir lira olan yerlerde 3 -5 liraya silikon tabancası var onlardanda alıp yapıştırabilirsin

bebek içinde fordbebe diyolar sanırım dediğin yastığa onlarında envai çeşidini bulabilirsin eminönünde

bu arada kızlar mevlütte sadece kucağa almıyolar bebek sallama diye bi organizasyon var alıp sallıyolar bebeği haberiniz olsun

hiç duymadımdı ben o yastığı
annem kundak yapçakmış kızı zaten :)
bişi olmazmış :)
bacaklarım sütun gibiymiş sırrı da kundakmış :)

arkadaşlar, ben hiç bebek mevlüdüne gitmedim. bebek kucaktan kucağa gezer demeyin sakın

valla aynen öle cnm kucaktan kucağa gezio minnacık.. ben gittiğimde bile kucağıma almıyorum.. allah korsun bir şey olur diye.. kendi çocuğuma bende vermeyi düşünmüyorum. kış günü gripli olanda olabilir.. bünyesi ne kadar olacak ki yavrumun bir de hastalanırsa allah korusunnn..

iki yana sallıolar kız pış pış gibi
bişi olmaz duayla
Allah'a emanet

müfettişler beni sormuş ne zaman ayrılcak doğum iznine diye,napacaklarki altınmı takacaklar

he ya tam takçakmış Ali bey öle dedi bana

pizza vercem,kola vercem,dua etcekler sevap işlicekler daha ne

kız mevlütte pizza kola mı dagıtılır .. hiç duymadım..

ben kızımın 40 mevlüdünü kısmetse adanada yapcam.. burda kimsem yok.. gideyeim oralara da kara kızımı göstereyim herkeslere.. babamın mezarına da götürcem kızımı nasip olursa..

orda nasıl bi organizasyon yaparım mbilemem..

bebek çikolataları için en uygun fiyat güllüoğlundaymıs ben cok begendim şirin kutularda vermişlerdi eşimin bi arkadasının deneyimi.. kadın cok arastırmıs..

mevlütte kızım elden ele dolassın sorun değilde öpmesinler ya..

gecen hafta eşimin halası gelmişti.. densiz kadın.. eşim cocukken cocuklarını ısırırmıs o yüzden o da ısıracakmıs.. anam adam cocukmus o zaman.. koca kadınsın nasıl ısıracaksın diyemedim.. dilimi tuttum.. gittiler eşime saka yapıyor değilmi dedim.. ciddi olabilir dedi.. o zaman kızımı göremez dedim..bırak ısırmasını yani..

Gecmis olsun canim hayirdir doktor neden yatak istirahati verdi, önemli bisey degildir insaallah. Ewet o hesaplamayi Kaan Kocatepenin sitesinde veriyor,bende kullandm daha önce bu bebisimde yeni kullanmaya basliycam insaallah.

Teşekkür ederim canım. geçen sene bu zamanlar 22+3 günlükken ikiz bebeklerimi kaybettim. Bu sefer doktorum tedbiri elden bırakmıyor. Biraz fazla hareket ettiğimde hemen ağrım oluyor. Onun için ev hapsindeyim ( Yeter ki bebeğim sağlıklı olsun deyip dayanıyorum ama :)

şaka yaptım canım...burda pilav tavuk ve tatlı veriyolar genelde..pide verende varda ben sevmiyorum

ya kızlar bende mevludu annemde yapmak istiyorum şimdi kendi evimde yapsam pek gelen olmaz uzak diye ama tanıdıklar hep annemin orda
kayın validemde tutturdu annende olursa bizde erkrk tarafından kimse gelmez diye sanki kaç kişi gelicekse
eşimde annende yaparız diyorr ne yapsamkii:26:

ben ZARA dan alırımmm :)
o nedenle kaçkg doğacağı önemli :)
ev Cevahire 5 dk
şahin gibi kapar dönerim :)

ohh ne güzel yerde oturuyomuşsun sen.

bu arada kızlar mevlütte sadece kucağa almıyolar bebek sallama diye bi organizasyon var alıp sallıyolar bebeği haberiniz olsun

bende onları sallarım görürler günlerini. şimdiden kıskanıyorum ben bu çocuğu. şimdi sadece benim ama doğunca herkesin mi olacak bu çocuk

ben şimdi bile bi yere giderken evde hasta varmı diye soruyorum yaa. ne anlayışsız insanlar var öyle. yada en iyisi bebek gripli size bulaşmasın diyerek kimseye vermemek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…