- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.741
ben mevlütte hoca ile anlaşıp hiçç kucağa vermemeyi düşünüorum :)
ben mevlütte bebişi karıların önüne çıkarmamayı bile düşünüyorum
canlar ben mevlutte zaten oyle gezdirmeyi pek dusunmuyorum gozlerimle gordum her kadın alıp kucagında iki kere sallıyor oha yani sadece ben kendi elimde onlerinden gecer gezdiririm de hastane odasından bahsetmistim o yastıgı kullanmak istiyorum diye..
lunacım ben efeyi kimseye vermeyi düşünmüyorum. küçücük bebeğin bağışıklık sisteminden ne olacak ki, ne derlerse desinler kimsenin kucağına vermeyeceğim bi süre. havalar biraz soğusun hemen eminönüne atlamak lazım.
o zaman mevlüd kıyafetini de alsak iyi olur belki rahat dışarı çıkamayız
kızlar beni yine şaşı yaptınız yani bir gun girmedim kaynamıs ortalık
acıyın azıcık beaa:))
herkesin keyfi yerine sıpalar da göbüşlerde mutlu mesut yasayalım hep birlikte :89::89::89:
ben ne ikram edilir ne edilmez hic bilmiyorum dogumlarda.. kimi gittigim odalarda cerceveler biberonlar hem şeker hem cikolata veriyorlar kimi odalarda sadece o parlak olan nikah sekeri gibi olandan veriliyor.. kimisi sadece mevlutte veriyor..sasırdım kaldım hangisini alacagıma.. bi de süsleri aldınız diyelim diger yiyecekleri nereden alıp yapıstıraaksınız? ha bir de yazıları kim yazacak? bebegin adı tarihi gibi?
kapı süsleri de satılıyor mu ciciler eminonu'nde bu arada?
bir de bu bebegi tutmak icin süslü yastıklar oluyo hani mevlutte onlar da orada var mıdır?
ben dogumda da oyle bi yastık kullanmak istiyorum kızımı kucagına alacagım diye millet eciş bücüş yapmasın yastıkla alsınlar istiyorum
canlar ben mevlutte zaten oyle gezdirmeyi pek dusunmuyorum gozlerimle gordum her kadın alıp kucagında iki kere sallıyor oha yani sadece ben kendi elimde onlerinden gecer gezdiririm de hastane odasından bahsetmistim o yastıgı kullanmak istiyorum diye..
cunku hastane odasında en yakınlarım da olsa cocugum kucakta eciş bücüş olsun istemiyorum acıkcası..
o yastıklar avr mıdır eminonunde?
arkadaşlar, ben hiç bebek mevlüdüne gitmedim. bebek kucaktan kucağa gezer demeyin sakın
lunacım eğer almak istersen bizim tarif ettiğimiz yerde mısır çarşısı cıkışında çikolata satan yerde var ve temiz biyer ambalajlarıyla satılıyor ama sen bilindikbir marka alırım diyorsan güllüoğlu hacı oğlu hepsi satıyor bebek çikolataları yapıştırma işine gelince ben tülle kurdela ile bağlamayı düşünüyorum ama yapıştırma dersen şu meşhur ne alırsan bir lira olan yerlerde 3 -5 liraya silikon tabancası var onlardanda alıp yapıştırabilirsin
bebek içinde fordbebe diyolar sanırım dediğin yastığa onlarında envai çeşidini bulabilirsin eminönünde
bu arada kızlar mevlütte sadece kucağa almıyolar bebek sallama diye bi organizasyon var alıp sallıyolar bebeği haberiniz olsun
müfettişler beni sormuş ne zaman ayrılcak doğum iznine diye,napacaklarki altınmı takacaklar
iki yana sallıolar kız pış pış gibi
bişi olmaz duayla
Allah'a emanet
he ya tam takçakmış Ali bey öle dedi bana
delüüü:)kızım bugün kritik bi davam sonuçlandı acayip havalıyım kralını iplemem:82:
bende maaş prim yol yemek yatırdım
heyyytt ne var
iki aydır bordrom gelmiyo iyi dedin sen bunu hemen bi aşşağıyı arayayım:84:
ya milletin bebeği tatlı yedikçe oynar benimki tuzlu,acı,ekşi ne varsa yediğimde oynuyo
pizza vercem,kola vercem,dua etcekler sevap işlicekler daha ne
Gecmis olsun canim hayirdir doktor neden yatak istirahati verdi, önemli bisey degildir insaallah. Ewet o hesaplamayi Kaan Kocatepenin sitesinde veriyor,bende kullandm daha önce bu bebisimde yeni kullanmaya basliycam insaallah.
kız mevlütte pizza kola mı dagıtılır .. hiç duymadım..
ben kızımın 40 mevlüdünü kısmetse adanada yapcam.. burda kimsem yok.. gideyeim oralara da kara kızımı göstereyim herkeslere.. babamın mezarına da götürcem kızımı nasip olursa..
orda nasıl bi organizasyon yaparım mbilemem..
bebek çikolataları için en uygun fiyat güllüoğlundaymıs ben cok begendim şirin kutularda vermişlerdi eşimin bi arkadasının deneyimi.. kadın cok arastırmıs..
mevlütte kızım elden ele dolassın sorun değilde öpmesinler ya..
gecen hafta eşimin halası gelmişti.. densiz kadın.. eşim cocukken cocuklarını ısırırmıs o yüzden o da ısıracakmıs.. anam adam cocukmus o zaman.. koca kadınsın nasıl ısıracaksın diyemedim.. dilimi tuttum.. gittiler eşime saka yapıyor değilmi dedim.. ciddi olabilir dedi.. o zaman kızımı göremez dedim..bırak ısırmasını yani..
ayy harika linki gönderirmisin bacım,ay ben senden ne kadar çok şey istiyorum böyle ya:78:
ben ZARA dan alırımmm :)
o nedenle kaçkg doğacağı önemli :)
ev Cevahire 5 dk
şahin gibi kapar dönerim :)
bu arada kızlar mevlütte sadece kucağa almıyolar bebek sallama diye bi organizasyon var alıp sallıyolar bebeği haberiniz olsun
valla aynen öle cnm kucaktan kucağa gezio minnacık.. ben gittiğimde bile kucağıma almıyorum.. allah korsun bir şey olur diye.. kendi çocuğuma bende vermeyi düşünmüyorum. kış günü gripli olanda olabilir.. bünyesi ne kadar olacak ki yavrumun bir de hastalanırsa allah korusunnn..
ben hiç yollamıom ki
mayışları küsüratıyla bankadan yapıorum oh rahatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?