- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #17.761
iki yana sallıolar kız pış pış gibi
bişi olmaz duayla
Allah'a emanet
he ya tam takçakmış Ali bey öle dedi bana
muhasebe yapıyodur ama ya email ya elden bordo olmazsa olmaz hacı:44:
ya kızlar bende mevludu annemde yapmak istiyorum şimdi kendi evimde yapsam pek gelen olmaz uzak diye ama tanıdıklar hep annemin orda
kayın validemde tutturdu annende olursa bizde erkrk tarafından kimse gelmez diye sanki kaç kişi gelicekse
eşimde annende yaparız diyorr ne yapsamkii:26:
kızlar beni yine şaşı yaptınız yani bir gun girmedim kaynamıs ortalık
acıyın azıcık beaa:))
herkesin keyfi yerine sıpalar da göbüşlerde mutlu mesut yasayalım hep birlikte :89::89::89:
ben ne ikram edilir ne edilmez hic bilmiyorum dogumlarda.. kimi gittigim odalarda cerceveler biberonlar hem şeker hem cikolata veriyorlar kimi odalarda sadece o parlak olan nikah sekeri gibi olandan veriliyor.. kimisi sadece mevlutte veriyor..sasırdım kaldım hangisini alacagıma.. bi de süsleri aldınız diyelim diger yiyecekleri nereden alıp yapıstıraaksınız? ha bir de yazıları kim yazacak? bebegin adı tarihi gibi?
kapı süsleri de satılıyor mu ciciler eminonu'nde bu arada?
bir de bu bebegi tutmak icin süslü yastıklar oluyo hani mevlutte onlar da orada var mıdır?
ben dogumda da oyle bi yastık kullanmak istiyorum kızımı kucagına alacagım diye millet eciş bücüş yapmasın yastıkla alsınlar istiyorum
ben evimde okunsun istiyorum dua yoksa annemde yapma taraftarıydım,yeni moda çıktı bide kızlar eski konaklarda,yada düğün salonlarında mevlüt okutuyolar...
ahahah
o ne be :)
düğün salonu
iice sıyırdı insanlar
ben evimde okunsun istiyorum dua yoksa annemde yapma taraftarıydım,yeni moda çıktı bide kızlar eski konaklarda,yada düğün salonlarında mevlüt okutuyolar...
Teşekkür ederim canım. geçen sene bu zamanlar 22+3 günlükken ikiz bebeklerimi kaybettim. Bu sefer doktorum tedbiri elden bırakmıyor. Biraz fazla hareket ettiğimde hemen ağrım oluyor. Onun için ev hapsindeyim( Yeter ki bebeğim sağlıklı olsun deyip dayanıyorum ama :)
lunacım eğer almak istersen bizim tarif ettiğimiz yerde mısır çarşısı cıkışında çikolata satan yerde var ve temiz biyer ambalajlarıyla satılıyor ama sen bilindikbir marka alırım diyorsan güllüoğlu hacı oğlu hepsi satıyor bebek çikolataları yapıştırma işine gelince ben tülle kurdela ile bağlamayı düşünüyorum ama yapıştırma dersen şu meşhur ne alırsan bir lira olan yerlerde 3 -5 liraya silikon tabancası var onlardanda alıp yapıştırabilirsin
bebek içinde fordbebe diyolar sanırım dediğin yastığa onlarında envai çeşidini bulabilirsin eminönünde
bu arada kızlar mevlütte sadece kucağa almıyolar bebek sallama diye bi organizasyon var alıp sallıyolar bebeği haberiniz olsun
hiç duymadımdı ben o yastığı
annem kundak yapçakmış kızı zaten :)
bişi olmazmış :)
bacaklarım sütun gibiymiş sırrı da kundakmış :)
işte tam da bu ben anadolu yakasındayım bütün eş dost akraba avrupa yakasında o yüzden bir restaurant kapatmayı düşünüyorum kesilen kurbanla pilav bir de yanına zerde lohusa şerbeti bir de bebek şekerleri falan daha ne olsun herkesin gönlü olsun:)
Benimki görgüsüzlük diil mecburiyet...milleti 80 kmlik yere mevlt için nasıl getirtirim
kızlarr yaa bu benim oğluşş bir sabah ben yataktan kalkmadan önce birde akşam yatınca hareket ediyor gece 12 den sonra falan. Ya siiznkiler gün içinde hareket ediyor mu yaa. Ve ben bütün gün evdeyim dinleniyorum yorulmuyorum. yoksa bu çocuk geceleri hep ayakta mı olacak. o yüzden mi acaba..
kızlarr yaa bu benim oğluşş bir sabah ben yataktan kalkmadan önce birde akşam yatınca hareket ediyor gece 12 den sonra falan. Ya siiznkiler gün içinde hareket ediyor mu yaa. Ve ben bütün gün evdeyim dinleniyorum yorulmuyorum. yoksa bu çocuk geceleri hep ayakta mı olacak. o yüzden mi acaba..
kızlar merhaba..
nasıl bebıslerınız? bız ıyıyz kızcemle cok sukur.. buarada bn mevlut takımını aldım kızımın kendımede 3 takım acık mavı kupurlu dantellı tas ıslemelı pıjama takımı aldım bıtane pembe kupur ıslemelı tül ve boncuklu pıjama takımı aldm bırde krem rengı gecelık ve ustunde gubur dantel yakası fırfırlı mını taslı boncuklu logusa mevlutu ıcın aldım ayrıca hergun gıymelıkte 5 tane pıjama takımı aldm ıpek pnye en rahat oldgu ıcın onu tercıh ettım ee ztn ceyızımdende satenlerım vr yeter bızde en az 20 gun logusa yatagı kalkmaz o yuzden hergun baska gıyerım artık mevlut ıcın yatak ortulerı nevresımler yorganlarımda hazır kızcemın esyalarını dolabına yerlestırdık hastane cantamızda hazır ....
buarada seker asmak ıcın agac resmı paylasmıssınız bn ıkeadan kolye agacı almıstım 10 tl ye turuncu vrdı bırtek bnde elyafla sardım ustune pembe tul dıktım grı sımlı kına kesesıne bnzer keseler aldım ıcıne kus lokumu nazar boncugu ve pembe beyaz badem sekerı koyup asıcam ama bunu mevlut ıcın degıl yusek saksı sehpaları vr bılırmısınız dar uzun celık kapımın yanına koyucam mevlute kdr gelen yakınlarımız alsın dıye mevlutte mevlut sekerlerını dagıtmak ıcın kemal kutucudan bebek arabası seklınde hasırdan pembe tulllerle suslu seker arabası aldım onun ıcıne koyucam harıka gorunuyo mevlute kdr gelen yakınarımıza serbet dagıtmk ıcınde 12 tane krıstal kesme ayaklı bardakalrın dıblerını pembe beyaz kurdelelerle susleyıp pembe emzık taktım surahıyı ve tepsılerıde emzık ve kız bebek bıblolarıyla susledık harıka oldular... mevluttede mevlut sekerı dısında tavuklu pılav yogurt dısında sekerpare dagıtılırken lımonata verılıcek o dagıtılacak bardaklarada 60 tane rengarenk kız bebekler ıcın olan bandanalar vrdır anlatabıldımmı bılmıyorum hanı boyle fırfırlı kelebeklı vs.. onardan aldım bardaklara takıcaz lımonataları ıcınce bardakların ustundekılerıde alıck mısfaırlerımız en son bebek sekerlerı dagıtılıcak arabasıyla ınsallah nasıp olur arkadaslar... daha cok sey yaptım ınsallah fırsat olursa yazarım fotolarını koyarım.
seninki ayrı bi durum canım,ben küçük bi şehirdeyim şehrin bi ucundan diğer ucuna en fazla arabayla 10 dakikada gidiyosun hanımlar sırf sükse yapmak için kebapcı kapatıyolar...mecburiyet değil yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?