2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
iki yana sallıolar kız pış pış gibi
bişi olmaz duayla
Allah'a emanet

he ya tam takçakmış Ali bey öle dedi bana

crafty haklı Allaha emanet bişicik olmaz zaten suratına bakıp yanındakine veriyorlar:)

bencede annende yap ama erkek tarafınıda kırmayıp bide ordada yaparbilirsin hani seviyorsan onları :)

kızlar ben kuçakta dolaşmasını değilde öpülmesi olayına gıcığım. başkasının bebeğini severken bile elini falan öperiz. yazık daha çok küçükler. mutlaka insan içine çıkmalı bence bağışıklık kazansın. ama tutupta göz göre göre hasta adamada verilmez yanındada bulunulmaz tabi. bizim insanlarımız biraz düşüncesiz...

kızlarr ben yokken siz bebeişleri doğurmuşsunuzz davettlerinide okutmuşsunuz birde millete sevmeye vermiyosunuzz hayırlısıyla kucağımıza alalımda bebeklerişmizi

lunacım eğer almak istersen bizim tarif ettiğimiz yerde mısır çarşısı cıkışında çikolata satan yerde var ve temiz biyer ambalajlarıyla satılıyor ama sen bilindikbir marka alırım diyorsan güllüoğlu hacı oğlu hepsi satıyor bebek çikolataları yapıştırma işine gelince ben tülle kurdela ile bağlamayı düşünüyorum ama yapıştırma dersen şu meşhur ne alırsan bir lira olan yerlerde 3 -5 liraya silikon tabancası var onlardanda alıp yapıştırabilirsin

bebek içinde fordbebe diyolar sanırım dediğin yastığa onlarında envai çeşidini bulabilirsin eminönünde

bu arada kızlar mevlütte sadece kucağa almıyolar bebek sallama diye bi organizasyon var alıp sallıyolar bebeği haberiniz olsun

ben evimde okunsun istiyorum dua yoksa annemde yapma taraftarıydım,yeni moda çıktı bide kızlar eski konaklarda,yada düğün salonlarında mevlüt okutuyolar...

kızlar merhaba..

nasıl bebıslerınız? bız ıyıyz kızcemle cok sukur.. buarada bn mevlut takımını aldım kızımın kendımede 3 takım acık mavı kupurlu dantellı tas ıslemelı pıjama takımı aldım bıtane pembe kupur ıslemelı tül ve boncuklu pıjama takımı aldm bırde krem rengı gecelık ve ustunde gubur dantel yakası fırfırlı mını taslı boncuklu logusa mevlutu ıcın aldım ayrıca hergun gıymelıkte 5 tane pıjama takımı aldm ıpek pnye en rahat oldgu ıcın onu tercıh ettım ee ztn ceyızımdende satenlerım vr yeter bızde en az 20 gun logusa yatagı kalkmaz o yuzden hergun baska gıyerım artık mevlut ıcın yatak ortulerı nevresımler yorganlarımda hazır kızcemın esyalarını dolabına yerlestırdık hastane cantamızda hazır ....

buarada seker asmak ıcın agac resmı paylasmıssınız bn ıkeadan kolye agacı almıstım 10 tl ye turuncu vrdı bırtek bnde elyafla sardım ustune pembe tul dıktım grı sımlı kına kesesıne bnzer keseler aldım ıcıne kus lokumu nazar boncugu ve pembe beyaz badem sekerı koyup asıcam ama bunu mevlut ıcın degıl yusek saksı sehpaları vr bılırmısınız dar uzun celık kapımın yanına koyucam mevlute kdr gelen yakınlarımız alsın dıye mevlutte mevlut sekerlerını dagıtmak ıcın kemal kutucudan bebek arabası seklınde hasırdan pembe tulllerle suslu seker arabası aldım onun ıcıne koyucam harıka gorunuyo mevlute kdr gelen yakınarımıza serbet dagıtmk ıcınde 12 tane krıstal kesme ayaklı bardakalrın dıblerını pembe beyaz kurdelelerle susleyıp pembe emzık taktım surahıyı ve tepsılerıde emzık ve kız bebek bıblolarıyla susledık harıka oldular... mevluttede mevlut sekerı dısında tavuklu pılav yogurt dısında sekerpare dagıtılırken lımonata verılıcek o dagıtılacak bardaklarada 60 tane rengarenk kız bebekler ıcın olan bandanalar vrdır anlatabıldımmı bılmıyorum hanı boyle fırfırlı kelebeklı vs.. onardan aldım bardaklara takıcaz lımonataları ıcınce bardakların ustundekılerıde alıck mısfaırlerımız en son bebek sekerlerı dagıtılıcak arabasıyla ınsallah nasıp olur arkadaslar... daha cok sey yaptım ınsallah fırsat olursa yazarım fotolarını koyarım.

ben evimde okunsun istiyorum dua yoksa annemde yapma taraftarıydım,yeni moda çıktı bide kızlar eski konaklarda,yada düğün salonlarında mevlüt okutuyolar...

işte tam da bu ben anadolu yakasındayım bütün eş dost akraba avrupa yakasında o yüzden bir restaurant kapatmayı düşünüyorum kesilen kurbanla pilav bir de yanına zerde lohusa şerbeti bir de bebek şekerleri falan daha ne olsun herkesin gönlü olsun:)

Benimki görgüsüzlük diil mecburiyet...milleti 80 kmlik yere mevlt için nasıl getirtirim

Son düzenleme:
kızlarr yaa bu benim oğluşş bir sabah ben yataktan kalkmadan önce birde akşam yatınca hareket ediyor gece 12 den sonra falan. Ya siiznkiler gün içinde hareket ediyor mu yaa. Ve ben bütün gün evdeyim dinleniyorum yorulmuyorum. yoksa bu çocuk geceleri hep ayakta mı olacak. o yüzden mi acaba..

Çok üzüldüm canım, Allah yardımcınız olsun kim bilir ne zor olmuştur. Allah bu bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah. 3 ay kaldı biraz daha sabır..

sagol tatlim tavsiyen icin..

hiç duymadımdı ben o yastığı
annem kundak yapçakmış kızı zaten :)
bişi olmazmış :)
bacaklarım sütun gibiymiş sırrı da kundakmış :)

yahu boyle fırfırlı oluyo normal yastık gibi birazcık süslüsü

sunun gibi
Google Images

seninki ayrı bi durum canım,ben küçük bi şehirdeyim şehrin bi ucundan diğer ucuna en fazla arabayla 10 dakikada gidiyosun hanımlar sırf sükse yapmak için kebapcı kapatıyolar...mecburiyet değil yanii

benm de gün içinde süreklihareket halindeydi bugün pek hareketli diil uyuyor snrm memnun oldum bu duruma böyle olabilir bundan sonra :)ama arada bir kıpırdasın iyi olduğunu bilim yeter diğer türlü artık hareketleri acı veriyor geceleri babamıza zaten bütün heyecanımız bir de sabah acıkınca:)

yorulmadığından öyle tarkul,dışarı çık gel yürü bakalım nasıl oynuyor oturunca...

ANAM bacım ne ara yaptın bunları sen beeeeeeeeee
maşallah :)

al senin oğlanı bur benim kıza yavrum
gece gel bunları aynı yere tıkalım ağlayıp dursunlar

seninki ayrı bi durum canım,ben küçük bi şehirdeyim şehrin bi ucundan diğer ucuna en fazla arabayla 10 dakikada gidiyosun hanımlar sırf sükse yapmak için kebapcı kapatıyolar...mecburiyet değil yanii

sizinkiler fenaymış cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…